2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben henüz yaptırmadım ayın 4ünde yaptırıcam ama sağlık ocağına yaptırıcam şurupta hemşire söyledi gelmeden yarın saat önce bir çay kaşığı calpol verde gel dedi doktora yazdırıyosun ordan vermiyolar

ruzgar cnm
ne bıleyım kılolu olsun dıyede bı derdım yok hıç olmazsa 6 ay emzırmek ısterdım
hem anne hemde cocuga yararlı oldugu ıcın
haklısın bende 2400 kardesım 2600dogmus gunumuz dolmus ustelık
ve bız ben 1,5 ay
kardesım 2 ay emmıs
ıkımızde okul bırıncısıydık
kızkardesım tıp fakultesı 4,sınıfta okuyor
ben anne baba ayrıldıgı ıcın çok ıstesemde okuyamadım çalıstım
rabbım hayırlısını versın

aynen canım bak benimki doğduğundan beri mamayla büyüyor çünkü hiç yetmedi sütüm varsın mama yesin kaç damla çıkarsa çıksın veriyorum sütümü faydasını görüyordur inşallah

banada dr dediki ben sab sımplex kullanıyorum dedim çok zorlanmadıkça hiç bişey verme en güzeli doğal büyümesi ilaç takviyesiz dedi ogünden beri bazen bir bazende iki kez veriyorum gaz ilacını az kaldı atlatıcaz 3 4 aylık bi olsalar allahın izniylee

canım aynı şeyi 1.5 hafta önce bende yaşadım ağlarken morarıyo diye daralınca dayıyodum mamayı doktorda kızdı zaten vbebeğinin kilosu çok çok iyi gelişimi iyi ağlıyo diye mama verilmez dedi seninki gazından ağlıyo dedi 1.5 haftadır mama vermiyorum bende gerçi verdiğim zamanlardada günde en fazla 1 kez 60lık veriyodum onuda bıraktım kesinlikle moral çok önemli dinlenmemekle olmasa süt benim hiç olmaması lazım çünki oğlum 24 saate toğlam uykusu abartısız en fazla 2 saat bide ben ne zaman rezene papatya çayını içsem o gün sütüm daha çok oluyo göğüslerim sertleşiyo sütten vebenimki en fazla 1 saat duruyo emmeden

benimki hali hazırda sağlık ocağı yolunda; aşı olmaya gidiyor.

bilse başına gelecekleri dışarı çıkıyorum diye kırıtmazdı sevincinden..
delikafadulden

kızlar bide bişiy diycem sizlere siz sütünüzün yetmediğini anlarsınız eğer bebek emerken ağzına göğsünüzden süt aktığını hissediyosanız yetiyo demektir bazen ben çok daralıyosam moralim bozuksa hemen sütüm azalıyo emerken oğlum hırslanıyo memeye yalancı meme gibi saldırıyo hemen rezene helva takviyesi yapıyorumkaydirigubbakcemile3 eğer bebek emdiği halde memeyi bırakır bırakmaz ağlıyosa mama verin derim ama emdikten sora ayağını çekiyosa vede gaz çıkarıyosa alttan boşuna vermeyin daha çok gazdan başka bişiy yapmıyo ozaman mama

bizimde aşımız ayın 4 ünde bana hemşire sabah erken gel aşı yeni açılmış oluyor daha iyi olur dedi. siz de öyle yapın bence...

canım verem aşıslarını ya sağlık ocakları yada verem savaşlar yapıyormuş zaten
bende sağlık ocağında yaptırdım
heryerde öylemi bilmiyorum ama aşıdan sonra tartıldık dr muayene ett sonra evde şurup yok dedm yazdı hem fitil he şurup

bebeklerin katılmalarının bikaç nedeni oluyomuş kansızlık falan bende dün öğrendim dr. unuzasöyleyin katıldığını

canım ben baştan hırs yapmıştım emsin emsin diye yemtiyomu yetmeyecek derken bide zaten küçük emmiyo sağ ver sağ ver derken iyice azalmıştı sonra düşündüm ya bu emmeyen çocuklar nasıl büyüyo annesi sokağa atanlar doğumda ölenler onlar sağlıksızmı çocuk değilmi
sonra bende normale döndüm zaten
ya tabiki onlar için ne kadr içse kar gün de 1 kere bile içse alacağını alır zaten senden varsın maam içmş içsin doysunda iyi olsunda
birde pompayla sağmakta arttırıyo eğer yine az olursa bu hafta pompa almanı öneririm

benimki hali hazırda sağlık ocağı yolunda; aşı olmaya gidiyor.

bilse başına gelecekleri dışarı çıkıyorum diye kırıtmazdı sevincinden..
delikafadulden

canım ayaz öyle şeyler atlattıki 3 tane iğne ne desin yavruma
yakkında acımadıkiiiii acımadıkiiiiiii diycek
kıyamam ya

ruzgarcım
pompa aldım
arada sagıyorum işe yarıyor gercekten
mastıt olmustum geçtı
sagol cnm

yazık kuzuma yaa annesi

canım ayaz öyle şeyler atlattıki 3 tane iğne ne desin yavruma
yakkında acımadıkiiiii acımadıkiiiiiii diycek
kıyamam ya

yaa gerçekten çok da aklıma gelmiyor onun bugün aşı olacağı dersem çok garip kaçar mı.
ay çok ağlar mı çok acır mı diye düşünmüyorum hiç. fisfisfis
mutlaka ağlar, azıcık acır ama o bunun kat be katlarını yedi diyorum.
yani bugün oğlum aşı olacak falan diye içim burulmuyor benim, denedim ama olmuyor. :1no2:
hatta bir an önce olsun da bi daha zatürre falan olmasın diyorum..

yemegi attim ocaga geldim dayanamadim iş yapsam iyiydi ama:))

aşi icin ben de pek uzmedim kendmi. sonucta tamam ates, huzursuzluk yapıyor ama sebebi belli neden ateslendi diye dusunmuyoruz.eee tanisacakalr mikropla bir sekilde.ates dusuruculer işe cok yariyor.ama ben 38.3 olunca verdim.koltuk altindan olcunce 38.5 i gemiştir diye dusundum.ama cok rahatladi cocuk.asi yerleride aciyordu sanirim.neyse Allah beterlerinden saklasin yavrualrimizi...

esmer teyzesi şincik oğlumun uyurken resmini çektim ekledim bak ne kadarmazlum benim bebem ayazı getirde oynasınlar teyzesi alsanaalsanasmile

alemsin yaohaoldumsmile
ama haklısın ayaz okadar çok şey atlattıki bu aşılar ona tırs gelir vırs gider ağlasınlar azcık bişi olmaz ben ateşten ağrıdan korkuyorum çok huzursuz oluyorlar kolay olacağını kim söylediki böyle böyle büyücekler inşallah

başkası söylese kaçarda sen söyleyşnce kaçmaz canım
canımöyle şeyler atlattınızki aşı onalrın yanında hiç kalıyor
çünkü biliyorsun geçisi birşey en fazla ateşi çıkar o da aşıdan dolayı bi şurup verirsin geçer
sen oğlunda çok şeyin üstesinden geldin çok güçlüsün o yüzden böyle oluyor

ohh ii ettin bende sabah yemeklerimi yapıp evi bi silip süpürdüm şimdi rahatım evet haklısın sebep belli olunca insan kafayı yemiyor ne oldu neyi var diye
esmer teyzesi şincik oğlumun uyurken resmini çektim ekledim bak ne kadarmazlum benim bebem ayazı getirde oynasınlar teyzesi alsanaalsanasmile

bizde bakalım opuyorumnanaktan

öğr. elelrine sağlık canım benimde kalkıp mutfağı toplamam ve ev süpürp silmem gerek ama
kızı emzirip emzirip oturuyorumm

hatta tüm işleri bitirip 5 dk kuföre bile inmem gerek

kızlar ben dra gıdecegım yarın
ama çok korkuyorum
1 haftalıkken gıttıgımde cnm çok yanmıstı
yaaaa ne yapcam ben

o zaman dikişlerin daha çok yeniydi askitom
artık iyileşmiştir acımaz korkma
stres yapma rahat ol

scedced ce esmeralda hayırlı olsun bebişleinizin yeni cicileri...zemuszemus....askitom korkma...kaydirigubbakcemile2..normal doğum yapmış kadınsın aslanlar gibi...aklinialirimsmile...

teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsun

şu anda daha iyiyim ama ilk zamanlar çok ağrıyordu canım

teşekkür ederiz darısı başınıza

benim de öyle olmuştu
ama ben 40 çıkınca hemen adet olmuştum
zaten 30 gün kanamıştı sonra o kadar kan nerden birikip de çıktı anlamamıştım
eğer normale döndüysem yarın adet olmam lazım
gerçi hiç bi belirti yok
esmer bu arada benim dr spirali tavsiye etmiyor

hee ben bu arada dün adet gördümmohaoldumsmile iyiydik 1 senedir alışmıştıkk

aramıza hoşgeldin

ayyy ışığa aşık benimki resmen
cmt bütün gün dışardaydık
akşam eve dönerken ışık sevdasına emmedi
eve gelince o açlıkla bi emdi
sonra hazmedene kadar mide zafiyeti geçirdi
soda şişesini dayayacaktım ağzına az daha

bu da bizim oyun halimiz

öğretmenim bence bu da çok güzelmiş
ama içine sinmiyorsa bunu hediye götür
oğluna yenisini al

geçmiş olsun canım
dr ilaç vermedi mi

süpermiş bu fikiralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ömer gece 5 saat delıksız uyudu
masallah yavruma
sabah ezanında 5 dk oce kalktı
emdı alt degıstık 1 sdaat daha uyudu
dahada 8deb buyana ayakta

maşallah ömere
darısı bizim başımıza

maşallah pamuk

ayaz için aşı sinek ısırığı gibi bişey artık esmer
yavrum neler atlattı
aşı ne ki onların yanında

selamm
aşıları olduk sonra dr.a rotayı sorduk kreş yüzü görecekse yaptır dedi seneye kreşe vereceğim için yaptırdık
dün arkilerim gelecez demişlerdi onları bekliyom gelseler de yemek yesekcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…