kızlar 2 ay asılarını nere yaptırdınız
özelde mı saglık ocagında mı
ben s.ocagında yaptırıcam
ordakı hemsıre daha cabuk bıtıyomus asılar taze oluyor dedı
bıde surup ates dusurucu vs saglık ocagından verılıyormu
dra mı yazdırıyoruz
aynen canım bak benimki doğduğundan beri mamayla büyüyor çünkü hiç yetmedi sütüm varsın mama yesin kaç damla çıkarsa çıksın veriyorum sütümü faydasını görüyordur inşallahaşkitom ömerinde maşallahı var her bebek her ay aynı kiloyu alacak diye bişey yok seninkide ek besine başlayınca belkiçok yarayacak
ayrıca kilolu bebek illaki sağlıklı bebek demek değil canım
gerekli vitaminlerini alıyo içtiğinden Allaha şükr sağlığı yernde gelişimi iyi daha ne olsun
ama biz annelerde bi kilo aldırma aşkıdır gidiyo
sütün yetmezsede yetmesin mama diye bişey var mamayla byüyen bebek byümüyomu
annemin sütü doluymuş zatürre olmuş emzirememiş beni 2 ay emmişim hemde bende prematüreyim 2300 gr doğmuşum
kardeim 3 ay emdi benim de o da 2800 gr doğmuştu çoccuk 3 aydan sonra ağzını sürmedi ağzına sokunca öğürüyodu şimdi maşallahı var boy pos şimdiden yerinde
sen kendini sütdiye şartlama o zaman üzülüyosun dahada azalır sütün
süt konusunda en önemlisi moral su ve uyku canım
saol canım
canım o gazı o ağlama krizlerini sen bana sor benim oğlum bir gecede 11 kez morarmayı başarmış bir bebek ben artık ne şurup ne çay herşeyi bıraktım hiçbişiy faydaetmiyo benim oğluma n iyisi durumu kabullenmek ve büyümüesini beklemekkaydirigubbakcemile3
ya tabı pamukcum
önemlı olan saglık
sutum yetmıyor endısesı benımkı.ömerın klosundan çok
dra gıttıkya
mama verdım dıye cok kızdı dr
uyumaya zaman yok dedım
olsun o çeke çeke sutun gelır dedı
hakkaten de 6 gunumuz bugun hiç mama vermedım
çok sukur yetıyor galıba çarsamba bellı olacak
herseyın başı moral bunu anladım
dra mı yazdırıyoruz
ben henüz yaptırmadım ayın 4ünde yaptırıcam ama sağlık ocağına yaptırıcam şurupta hemşire söyledi gelmeden yarın saat önce bir çay kaşığı calpol verde gel dedi doktora yazdırıyosun ordan vermiyolar
benimki hali hazırda sağlık ocağı yolunda; aşı olmaya gidiyor.
bilse başına gelecekleri dışarı çıkıyorum diye kırıtmazdı sevincinden..delikafadulden
dra mı yazdırıyoruz
saol canım
canım o gazı o ağlama krizlerini sen bana sor benim oğlum bir gecede 11 kez morarmayı başarmış bir bebek ben artık ne şurup ne çay herşeyi bıraktım hiçbişiy faydaetmiyo benim oğluma n iyisi durumu kabullenmek ve büyümüesini beklemekkaydirigubbakcemile3
ruzgar cnm
ne bıleyım kılolu olsun dıyede bı derdım yok hıç olmazsa 6 ay emzırmek ısterdım
hem anne hemde cocuga yararlı oldugu ıcın
haklısın bende 2400 kardesım 2600dogmus gunumuz dolmus ustelık
ve bız ben 1,5 ay
kardesım 2 ay emmıs
ıkımızde okul bırıncısıydık
kızkardesım tıp fakultesı 4,sınıfta okuyor
ben anne baba ayrıldıgı ıcın çok ıstesemde okuyamadım çalıstım
rabbım hayırlısını versın
benimki hali hazırda sağlık ocağı yolunda; aşı olmaya gidiyor.
bilse başına gelecekleri dışarı çıkıyorum diye kırıtmazdı sevincinden..delikafadulden
yazık kuzuma yaa annesi
canım ayaz öyle şeyler atlattıki 3 tane iğne ne desin yavruma
yakkında acımadıkiiiii acımadıkiiiiiii diycek
kıyamam ya
yaa gerçekten çok da aklıma gelmiyor onun bugün aşı olacağı dersem çok garip kaçar mı.
ay çok ağlar mı çok acır mı diye düşünmüyorum hiç. fisfisfis
mutlaka ağlar, azıcık acır ama o bunun kat be katlarını yedi diyorum.
yani bugün oğlum aşı olacak falan diye içim burulmuyor benim, denedim ama olmuyor. :1no2:
hatta bir an önce olsun da bi daha zatürre falan olmasın diyorum..
ohh ii ettin bende sabah yemeklerimi yapıp evi bi silip süpürdüm şimdi rahatım evet haklısın sebep belli olunca insan kafayı yemiyor ne oldu neyi var diyeyemegi attim ocaga geldim dayanamadim iş yapsam iyiydi ama:))
aşi icin ben de pek uzmedim kendmi. sonucta tamam ates, huzursuzluk yapıyor ama sebebi belli neden ateslendi diye dusunmuyoruz.eee tanisacakalr mikropla bir sekilde.ates dusuruculer işe cok yariyor.ama ben 38.3 olunca verdim.koltuk altindan olcunce 38.5 i gemiştir diye dusundum.ama cok rahatladi cocuk.asi yerleride aciyordu sanirim.neyse Allah beterlerinden saklasin yavrualrimizi...
esmer teyzesi şincik oğlumun uyurken resmini çektim ekledim bak ne kadarmazlum benim bebem ayazı getirde oynasınlar teyzesi alsanaalsanasmile
kızlar ben dra gıdecegım yarın
ama çok korkuyorum
1 haftalıkken gıttıgımde cnm çok yanmıstı
yaaaa ne yapcam ben
kızlar oyun halılıarınız hayırlı oldun güle güle kullanın...
benimde babaslingim geldi cuma günü ...söylemeyi unutmuştum...
baya işime yaradı...ece hanımı önüme takıp düştüm çarşıya....
scedced ce esmeralda hayırlı olsun bebişleinizin yeni cicileri...zemuszemus....askitom korkma...kaydirigubbakcemile2..normal doğum yapmış kadınsın aslanlar gibi...aklinialirimsmile...
merhaba kizlar
ben birazan ilk kadin doktoru kontrolüme gidicem. son birkac gündür aksamlari dikis yerlerim aciyor öyle ki sol bacagimi kaldiramiyorum yerden. onu sorucam bakalim herseye dedikleri gibi normal mi dicekler..
sezeryan olanlar sizin de yoruldugunuz zaman bacaklarinizi kaldiramayacak kadar agriyor mu diikis yerleriniz?
benim dikişlerim bazen yorlunca ağrıyor
hayırlı olsun ciciler darısı olmayanlara inş
kızım 2-3 gündür kakasını yapabiliyor arada bende yaptırsam hiç değilse yoğun ve sümüksü değl
ve tamamen bendenn kaynaklanıyormuş bunu çok ii anladım geçen hafta çok düzensiz yemek yedim herkes kendini z çok bilir beni çorba çok etkiler 3 öğün çorba içince bende nidada düzeldik kucağıma alıyorum sabah bi pırtlattıyo doluyo
kaka insanı ne çokmutlu edermiş
canım normaldir bence.
benimde ilk ay çok yorulunca bayağı etkileniyordu dikiş yerlerim ama birşey kalmadı artık.
bu arada 7 aydır adet olmamanın acısı çıkıyor sanırım. acayip kanamam var.. :1shok:
bi dahaki ay gidip spiral taktırıcam ben. hep kanama da azalır o zaman.
hee ben bu arada dün adet gördümmohaoldumsmile iyiydik 1 senedir alışmıştıkk
selammm arkadaslar masallah duzene girmeye abslıyorlar yavas yavas benimkisininde gece 12 den once uyumama gibi bir duzeni oldu:))yok adamın gozu kapanıyor ama ver ona kucakta dolaşsin
ben de oyun halı almiştim ama soyle yukardan sallanan zamazingolari yok.eşime de diyemem ki ahdi bi tane daha alalim.keşke erkenden araştirmadan almasaydim.
ne zamna kullaniyor bu oyun halilari arkadaslar??benimki biraz ilgisiz ver ona ısığa baksin sizinkilerde de ısıga duskunluk varmi.ruzgarin kızı ve benimki ısıkcı da.korkuyorum valla bazen
kızlar benim bebegim cok hasta oldu
bi terletiyorum bi üşütüyorum evde bereyle dolaştırıyordum doktorda kızmıstı
burnu tıkalı şimdide cok fazla öksürüyor soguk buhar verdiler ilaçlı
ne yapmam gerek ıhlamur filan versemmi
lütfen acil cevap yazın
örtmenim; hani denize girerken batmamak için köpük gibi sosisler oluyor ya.
renkli renkli uzun böyle..
onları yarım ay şeklinde halının üzerine koyuyorlar, yere değen kısımlarını zımbayla ya da başka bir fikirle sabitliyorlar.
üzerini çengelli iğnelerle ya da takıp çıkarılan oyuncaklarla süslüyorlar; süslü oluyor.
belkim düşünürsünüz öyle bişiyler, aklında olsun diye dedim..
bende 3 sayfa ilerledikçe en son kişi ne yazdıysa oradan giriyorum konuyakaydirigubbakcemile3
ömer gece 5 saat delıksız uyudu
masallah yavruma
sabah ezanında 5 dk oce kalktı
emdı alt degıstık 1 sdaat daha uyudu
dahada 8deb buyana ayakta
selam kızlar nasılsınızz 1ay kontrolümüzü olduk 4750 olmuş kuzum boyuda 54cm hepatit b 2doz aşısı yapıldı ogün acayip huzursuzdu hep ağladı zor bi gün geçirdik ama atlattık allaha şükür sizin bebeikler nasıl sağlıkları yerindedir inşallah
ayaz için aşı sinek ısırığı gibi bişey artık esmer
yaa gerçekten çok da aklıma gelmiyor onun bugün aşı olacağı dersem çok garip kaçar mı.
ay çok ağlar mı çok acır mı diye düşünmüyorum hiç. fisfisfis
mutlaka ağlar, azıcık acır ama o bunun kat be katlarını yedi diyorum.
yani bugün oğlum aşı olacak falan diye içim burulmuyor benim, denedim ama olmuyor. :1no2:
hatta bir an önce olsun da bi daha zatürre falan olmasın diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?