kızlar bişey sorucam benim kızımın doğumdan beri sol gözünde iltihap var..ilk hafta damla kullandıık..bitti 5-6 gün sonra yeniden başladı sonra merhem aldık 15 gün kullandık bitti şimdi yine dün sabahtan beri gözü çapaklanıyo iltihaplı varmı böyle bir sıkıntısı olan..yarın doktora gidicez....ama ...merak ettim zeyomdada olmuştu ama ilk ilaçtan sonra tekrar etmedi bir daha...
evt cnm 6 ay saklayabilirsin
canım sen yardım et bari delfe sordum çıkmış bi altta yazıyor şu tickerle ilgili yardımcı olabilirmisin yapıyorum olmuyor bende ay hafta gün yazsın istiyorum olmuyor aynı sizin siteden yapıyorum birde buraya yapıştırınca kabul etmedi
ahh cnm yaa bende çok uğraştım olmadı benimkinide rüzgar yaptı
saol askitomcum:))
bunlar uzulecek sey degil de pişman oldum dusunmeden aldim diye...neyse bulurum bir caresini baska bir yerlere asarim sallandiririm oyuncaklari olmadi:))
slm kizlar oglus uyudu arada size bakayim dedim ama benim de uykum var cok birazdan gidip yatacagim bira z
bugun disari ciktuim oglusu anenm birakip emzirip uyutp ciktim banakda isim vardi biraz uzadi 2.5 satte donebildim tam donmeden 5 dakika once uyanmis oglusum iceri giridm mememe bir saldirdi nasil acikmis yavrum ay 2.5 saatte bile cok ozledim ben oglusumu allah bebislerimizden bizi hic ayirmasin ins
pamuk canım siz şu anda tam 1 aylık olduğunuz için öyle gösteriyor
yarın 1 ay 1 gün yazacak tickerında
canım benim bebektede oldu bi gün çapaklandı sonra geçti annem soğuktan dedi.
pamuk şunu dener misin canım
http://lb1f.lilypie.com/eYm8p2.png
kızlar çok saolun ....ben kk nın eskilerinden sayıyorum artık kendimi ..burdan birebir görtüğüm çok güzel dostluklar edindim...hep bu hamile topiklerine girip kendi deneyimlerimimi yazmak isterdim ama sonra utanırdım amannnn ne yapıcaklar beni herkesin ilk hamileliği der başka konularda yazışırdım....rabbim bana ocak annesi olmayı nasip etti şimdi sizlerleyimmm.....herkes saolsun....ben kendimi çok kötü hissedince ya annemin ya eşimin yada kayınvalidemin yanına atardım kendimi bişey anlatmam onlara ama birlikte oldummu rahatlamış bulurum kendimi.....içeride bişeyler yapıyorum yine aklım size takılıyor fırsat yaratıp kaçıyorum...sizlerde canlarım olmaya başladınız......herşey için saolun...
canım negüzel ifade etmişsin duygularını hepimiz öyleyiz çok tuhaf ama herkes burda çok rahat her derdi kederi mutluluğu çok rahat paylaşıyor inan bende bişey olduğunda hemen buraya koşturuyorum paylaşmak için insan çok rahatlıyor burası bi bakıma iyiki var çok yararlı hem arkadaşlık hem bilgi heeşey çok ii
canım olmuş ama kopyala yada yapıştır yapamıyorum canım nasıl olucek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?