2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yıkadım geldım kızlar
çok agladı
suyu sever aslında
oaglayınca ben panıkledım
stres yaptım daha çok agladı
kızlar hafıf agzına kopuklu su degdı yutacak kadar degıl
bişey olurmu yardımmm

casmin başın sağolsun

askitom bişey olmaz o kadardan ben yüzünü de köpürterek yıkıyorum çok şükür bişey olmadı

ben geldik teyzoşlar demir anneannesinin kucağında uyumaya çalışıyo bizimde bugün çıktı 40ımız

korkma canım benimkinede oldu aynısı geçen hafta bişi olmuyo ohh saatler olsun paşaya

kızlar ömer hemen uyudu
yavrum banyo ıstıyormus
makınaya çamasır attım
çok yorgunum
bende bıraz uyuyayım
sonra gorusuruz
kendınıze ve meleklerınıze ıyı bakın

kızlar çok saolun kolum kanadım kalkmıyo yaa
nasıl külçe oldu bütün vücudum..uyku bastırıyo bi taraftan zeynom geldi okuldan onu yedirdim içirdim giydirdim oturdu tv başına..öbürü zaten yatıyo kesin bu gece dikicek beni ayağa bu sabaha kadar....
çay yaptım dedim biraz uyanık tutar beni yemeğim var...hiç bir şey yapamam ..annemleri aradım herkes teyzemde toplanmış....hepsi fenalaşıyomuşş..ya 2 teyzeminde anneminde hipertansiyonu var onlar korkutuyo beni...zeynom bebekkende canımın içi babaannemi kaybetmiştim elim kolum bağlıydı il dışında mezarınada gidemedim....şimdide böyle oldu...bişey yapamayıncada sıkılıp size kaçıyorum kusura bakmayın ne olur....saolun hepiniz..

nedemek casmin burası hepimizin sığınağı oldu iyi yaptın dua et bol bol olurmu allah sabır versin geride kalanlara sağlık uzun ömür versin

kızlar bişey sorucam benim kızımın doğumdan beri sol gözünde iltihap var..ilk hafta damla kullandıık..bitti 5-6 gün sonra yeniden başladı sonra merhem aldık 15 gün kullandık bitti şimdi yine dün sabahtan beri gözü çapaklanıyo iltihaplı varmı böyle bir sıkıntısı olan..yarın doktora gidicez....ama ...merak ettim zeyomdada olmuştu ama ilk ilaçtan sonra tekrar etmedi bir daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…