canım banada geçen gün bebelac tan mesaj geldi o zamn farkettimde araştırdım buzdolabı buzluğunda 3 ay sadece derin dondurucu olanlarda 6 ay duruyormuşcasmin başın sağolsun canım Allah sabır versin
kızlar bişey sorcam süt sağıp buzluğa koyan var mı ben lansinohun süt saklama poşetlerinden aldım demir emdikten sonra kalan sütü sağıp atıyorum buzluğa üzerinede tarihini ve kaç cc olduğunu yazıyorum ama eşim acaba bozulur mu acaba bişey olur mu ziyan olmasın süt diyo saklayan var mı aranızda bende şu an 9 torba süt var
mavimor ilk hafta olduğunda doktor doğum esnasında mikrop almış olabileceğinden bahsetti sık görülüyor bunlar önemli bişey değildir dedi.sonrakindede göz yaşı kanalları tıkalı olabilir dedi ama gözyaşı kanalları tıkalı olduğu zaman genellikle böyle sarı cerahat gibi olmuyormuş sanırım göz sulanıyormuşş.bizimkinin hem o gözü sulu gibi hemde iltihaplı ....bizimkide uykudan kalkınca çok akıyor iltihap...ya çocuğun başını filan ağrıtır mı diye merak etim ben huzursuzluk verir gibi geliyor ama....göz temizliğini bir gün önceden kalmış demlenmiş çayı ılıtıp pamukla silerek yap demişti hemşire teyzemiz...altı aya kadar geçermiş göz tıkanıklığı geçmezsede küçük bir operasyonu varmış acaba...göz doktoruna mı götürsemm..birde normal göz doktoruna mı götürmek gerek yoksa bunlarında çocuklara bakanı ayrımı?
canım kendi zevkine göre hazırlayıp
benim gönderdiğim linkteki gibi olan kısmı kopyalayıp yapıştırabilirsin
canım banada geçen gün bebelac tan mesaj geldi o zamn farkettimde araştırdım buzdolabı buzluğunda 3 ay sadece derin dondurucu olanlarda 6 ay duruyormuş
şimdi eski sütlerimi çıkardım onları koyucam bende
bizdede olduu halaa şüdükçe oluyo bazen sulu baze n iltihap aıkıyo bi dr odaddan odaya geçerken bile üşürler dedi bizim evde hep 25-26 derece üşümesimümkün olmaz sanıyorum ama etkileniyorlar dr en isi masaj demişti 6-7 ay bulur geçmesi dedi birde
bizde damla kulalnyruz iltihap varsa damlatıyorum ben yoksa süt danlatıp sliyorum
pamuk şunu dener misin canım
http://lb1f.lilypie.com/eYm8p2.png
Krizalit
Merhaba canim. Sicak su torbasi dogru ince bi tülbente havluya sarilip konmasi lazim.Bebisin cilt rengi öz rengi sac rengi 1 yasa kadar degisiyor canim.Ates hic susmamacasina aglama sürekli kusma sürekli uyuma gibi anormal durumlar olmadikca diger seyleri hic kafana takma.Benim büyük olan sarilikti sarilik 2 haftada gecti ama burnunda 1 sene kaldi .1 yas fotosunda burnu pis bi sari sinir olurdum gecti gitti sonra.Sivilce isilik gibi seylerde annenin hormonlari ile ilili sütten geciyormus bebis alisinca onlarda iyilesiyor.Gaz cikartma 3 ay sonunda düzene giriyor canim.Ben büyükte hic gaz derdi görmedim bundada yanlislikla portakal suyu icim lahana yiyince bebegi sisirdim benim sucum düzeltene kadar canim cikti.Simdi gazini rahat kendi cikartiyor sorun yok ama gegirme problemi oldu kocaman insan gibi sesli gegiriyor oda 1 saatte bir emerse oluyor 2 saatten fazla ara verince hazimsizlik derdi olmuyor ama sana kötü bi haberim var 6 ay bitince ek gida basliyor o zamanda kabizlik kabusumuz gelecek.En iyisi bebegin gününü saymak yerine anormallikler haric herseyin dogal oldugunu kabul edip cok sakin olmak.Anne sakin olunca bebekte sakin oluyor hissediyor.Ben delirecek gibi durumlar oldugunda bile nasil sakin olmak icin caba gösteriyorum oskar ödülü alirim valla.Napim yoksa bebekte krize girecek icinden cikilmicak.Lohusalik denen sey rahimin eski haline geldigi süre canim.40 cikinca rahim toparlanmis eski haline gelmis oluyor bebekte biraz biraz anne karninda olmadigini hissediyor o sürede.Aslinda 40 gün yatakta yatmak lazim ama nerde ben hastanede 2 gün yattim eve geldim ilk is camasir yikamak ve kapi önü silmek oldu bu dönemde enerji kaybetmemek gerekiyor önemli olan bu .Ama mecburdum 2 haftada kanamam kesildi simdi de rahim toparlandi herhalde göbekte sarkma kalmadi doum sonrasi olan.
merhaba kizlar
ben birazan ilk kadin doktoru kontrolüme gidicem. son birkac gündür aksamlari dikis yerlerim aciyor öyle ki sol bacagimi kaldiramiyorum yerden. onu sorucam bakalim herseye dedikleri gibi normal mi dicekler..
sezeryan olanlar sizin de yoruldugunuz zaman bacaklarinizi kaldiramayacak kadar agriyor mu diikis yerleriniz?
canım hiç bilgim yok ama duyumlarıma dayanarak
bazılarına rahatsızlık veriyormuş hem ilişki esnasında hem oturup kalkarken bile
yerinden çıkan oluyormuş falan biz hep geri çekmeyle korunduk oyüzden yine öyle devam edicem balonu denedik hoşumuza gitmedi hissedilmiyor bence diğer yöntemleride bebek olmadan yapmadım yapmayıda düşünmüyorum biz aynı yoldan devam edicez güveniyorum koceme ne diyodu kızlar eğitimli spermleri var kocemin nezaman ne yapacağını bilirler 2 yada 3 sene sonra yine bebiş istiyorum ozamana kadar idare ederler onlar benisempatiksalakcinni
ankara canım balonlada haplada spirallede olma ihtimali var olacağı varsa zaten önüne geçilmiyor ama ne bilim biz alıştık eşimde kendini bilir oyüzden güveniyorum bide bişey yapmak lazım ilk başta daha garantili oluyor ozaman ama bamlanırız walla okaa açık konuşulmaz
bızde gerı çekmeyle korunduk 2 yıl.daha sonra ıstedıkve oldu çok sukur.
bende eşime guvenıyorum ama kazayla olursa allah korusun
malum 1 damlası bıle yetıyor.kısmetse 2ncı bebegı 4 5 yıl sonra dusunuyoruz
hante oğluna mama vermeni doktor mu söyledi canım üzülme hem emzirir hem mama verirsin yeter ki sağlığı yerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?