2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım banada geçen gün bebelac tan mesaj geldi o zamn farkettimde araştırdım buzdolabı buzluğunda 3 ay sadece derin dondurucu olanlarda 6 ay duruyormuş
şimdi eski sütlerimi çıkardım onları koyucam bende

bizdede olduu halaa şüdükçe oluyo bazen sulu baze n iltihap aıkıyo bi dr odaddan odaya geçerken bile üşürler dedi bizim evde hep 25-26 derece üşümesimümkün olmaz sanıyorum ama etkileniyorlar dr en isi masaj demişti 6-7 ay bulur geçmesi dedi birde
bizde damla kulalnyruz iltihap varsa damlatıyorum ben yoksa süt danlatıp sliyorum

bu bebekelr bişey anlaya başlayınca uğraşmak ahada zor oluyo
kalkanla oynamaya başladıa rtık çıakrıyo geeri sokuyo ağzını vermeyeçalıştıkça gülüyo 1 saatte anca emdik suratına bakmayınca emmiyo bakıyoum emiyo garip garip huyları çıkıyo ne komikler

göz damlalarıda beni hep korkutur nedense tvde izlemiştim..açıldıktan sonra 15 gün içinde tüketilmeliymiş...allah korusun körlüğe kadar varabilirmiş...aman dikkat et...birde bir ayda 2 defa kullandı üzülüyorum ..bişey olmaz inş..

yatip uyuyayim dedim uyuyamadim telefonlar caldi arka arkaya zaten geec uykusu gibi olmuyor bu saatelrde uyumak yine kalktim bi bakayim size dedim
casmin bu arda basin saolsun canim allah mekanini cennet etsin anneannenin sizlere de sabirlar versin

casmin sağol canım onu söylemen iyi oldu bizim oldu baya gerçi bayadırda kullanmadım ama kullanmıyşm o zaman yenşsini alalım

Kizlar bugün ilk defa tek basima bebekle disari ciktim kadin doktoruna gittim hersey yolundaymiselh.

bebek o kadar yoruldu ki, 4 saattir uyuyor simdi uyanmiyor, kizlar bebekelr sizi ugrastirmasin emsin yatsin istiyorsaniz onlari disari cikartin temiz hava yoruyor sanirim onlari

meltemcim çooook teşekkür ederim, ne kadar ayrıntılı cevap vermişsin, çok mutlu etti beni. anne olmak obsesif olmakla eşiti yeni anladım ben.anne olunca.

benim çok fazla ağrımıyor ama her metabolizma farklı bence çok zorlama kendini posi.

esprisi iyi hoş da pamukcuğum, geri çekme bir korunma yöntemi değildir, bir sürprizle karşılaşmak şu durumunda bence sana iyi gelmez, tekrar düşün derim, annemin dediği gibi aman kızım şimdi yollar açıldı her an herşey olabilir dikkatli ol :))

balonla da hapla da spiralle de korunma ihtimali % 99 a yakın- 5 sene korundum oradan biliyorum- olacağın önüne geçiliyor, geri çekme ile geçilmiyor.

geri çekmeden geri çekilin uleyn!!!! sonra da dua edersiniz bana...:))

selam kızlar
kızımın ateşi çıkmadı şükür ama ağladı aşı yerleri acıdı sanırım
ayça sling geldi deyince hemen msjla fırça attım hepsiburadaya arkadaşımla beraber aldık ona yolladınız bana gelmedi diye adamlar hemen bulup gece 10da kargoya vermişler demek ki kızmak lazım
elime geçsin bi de bi kere daha fırçalayacağım oni

arkadaşlarım geldi işyerimden yedik içtik konuştuk çok özlemişim yaa onları kızıma altın takmışlar emzirirken çıkarıp sehpanın üstüne koydum kızlar gidince altını bulamadık kurdale iğne var altın yok neyse boşverdim kızın bezini alırken altın kızın belinden çıktı nası gitti anlamadımakannehir

hante oğluna mama vermeni doktor mu söyledi canım üzülme hem emzirir hem mama verirsin yeter ki sağlığı yerinde olsun

benim eşim inatla balon almıyo:mymeka:
zaten ben de hasta oldum bi 8 gün sürer eskisi gibi olursa :sm_cool:
yani ben toptan ve kesin eşimden korunuyom:roflol:

hante oğluna mama vermeni doktor mu söyledi canım üzülme hem emzirir hem mama verirsin yeter ki sağlığı yerinde olsun

hoyacm doktor ılk ay kı kılo alımı ıcın az mamayla takvıye yapabılrız demişti, bır hafta sonra kılo kontrolunde hadı mamadan yırttınız dedi ama benım oğluş ıkı gündür15-16 saat ayakta uyumayınca süt üretemedi mandıra sürekli emdiği için ve ağladıgı ıcın heralde ac kalıyor dıye vermek ıstedım nası götürdü cork cork 90 cc yı yavrucak görmelıydın.

bir yandan da emzırmeyedevam ama sütümün gelmesı ıcın yanı gögsumun ıyıce dolması ıcın 5 saat emmeden durması gerekıyor, bıraz az sanırım gec doluyo :uhm:

slm kızlar... bugun benım sıpa 16 saat uaynık durduktan sonra bır sızdı 5 saat oldu uyandıramıyorum, uyandırmalımıyım ki?? uyurken emmıyor ki

canım sütüm yetiyor mu ki diye düşünmek bile azaltır Allahım onları doyuracak rızkı verir ya memeden ya mamadan
kayınvaliden gitti mi o gitmediyse moralinden dolayı da olabilir
süt yapan şeylere devam et canım bi de 3 lt. su iç

hante uyandırma mama iyi doyurmuş anlaşılan acıkınca uyanır uyurken 8 uyanıkken 5 saat emmeden durabilir bebeler gece kalkar emer merak etme
bende tracy hoggun kitabı var onda 10 saat uyuyabilir normal diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…