kızlar bişey sorucam benim kızımın doğumdan beri sol gözünde iltihap var..ilk hafta damla kullandıık..bitti 5-6 gün sonra yeniden başladı sonra merhem aldık 15 gün kullandık bitti şimdi yine dün sabahtan beri gözü çapaklanıyo iltihaplı varmı böyle bir sıkıntısı olan..yarın doktora gidicez....ama ...merak ettim zeyomdada olmuştu ama ilk ilaçtan sonra tekrar etmedi bir daha...
casmin başın sağolsun canım Allah sabır versin
kızlar bişey sorcam süt sağıp buzluğa koyan var mı ben lansinohun süt saklama poşetlerinden aldım demir emdikten sonra kalan sütü sağıp atıyorum buzluğa üzerinede tarihini ve kaç cc olduğunu yazıyorum ama eşim acaba bozulur mu acaba bişey olur mu ziyan olmasın süt diyo saklayan var mı aranızda bende şu an 9 torba süt var
kızlar bişey sorucam benim kızımın doğumdan beri sol gözünde iltihap var..ilk hafta damla kullandıık..bitti 5-6 gün sonra yeniden başladı sonra merhem aldık 15 gün kullandık bitti şimdi yine dün sabahtan beri gözü çapaklanıyo iltihaplı varmı böyle bir sıkıntısı olan..yarın doktora gidicez....ama ...merak ettim zeyomdada olmuştu ama ilk ilaçtan sonra tekrar etmedi bir daha...
koyan kızlar var canım bişe olmaz ısıtıp veriyorlar lazım olunca gerçi yazan olur şimdi saklayan kızlardan varken sütün bol bol sakla valla
meraba . benim oğlumda da doğduğu günden beri var.dr damla verdi şuan 3. şişe damlayı kullanıyoruz ancak geçmedi..gözyaşı kanallarının tıkanık olmasından kaynaklanabileceğini söyledi günde 5-6 defa masjda yapıyoruz ama geçmiyor...özellikle ağladığında çok kötü çapaklanıyor iltihaplı gibi rengi koyu sarı hatta nerdeyse turuncu..senin dr farklı bir şey söylrse paylaşırsan sevinirim.
evet canım bizde öyle düşündük varken saklayalım diye ama içimizde tam rahat değil bozulursa o kadar süt ziyan olur diye bide geçenlerde demir baya uyudu emmedi gögüslerim iyice şişti ağrı yaptı sonra bi titreme ateş oldu hemen sağdım sütü yattım dinlendim ödüm patladı hasta olacağım diye oyüzden şimdi baktım uyuyo yada az emiyo hemen sağıyorum rahatlıyorum sonra içeceği kaadarını biberona koyuyorum gerisinide koyuyorum torbaya atıyorum buzluğa
kızlar 2 ay asılarını nere yaptırdınız
özelde mı saglık ocagında mı
ben s.ocagında yaptırıcam
ordakı hemsıre daha cabuk bıtıyomus asılar taze oluyor dedı
bıde surup ates dusurucu vs saglık ocagından verılıyormu
dra mı yazdırıyoruz
ben etek gıyıyorum ve sadec hamıleyken aldıgım etek oluyor
çok uzgunum
bu sabah kızıma bakmaya annem geldi zeynomun okul gezisi vardı ve ben güvenip yollayamıyorum ya sinemaya ordanda mc donaldsta yemek keyifleri vardı sınıf annesiyim bende gittim ama 1 saat sonra tel.geldi anneannem kalbi durmuş beyin ölümü oluşmuş ve makinede sadece kalbi atıyor...apar topar çocuklar sinemada çıkamıyorumda neyse kayınvalidemi aradı eşim annemde hastaneye koştu gitti..ben o mesafeden gelene kadar zaten 2 saat geçti...keyfim yok...annemler 5 kız hepsi ayrı perişan habire tel ile arayıp konuşuyorum ama ...yarın yine kayınvalideme rica edicem baksın cenaze nasıl ve ne zaman gömülür bilmiyorum ama heralde yarına biter işlemler cenazesinde bulunabilsem o da yeter...ömür işte öyle böyle diyene kadar bitiyor....birazdan kızım gelir okuldan ...canım sıkkın annemin teyzemlerin yanında olamıyorum diye üzgünüm açıkçası napalım kısmet böyleymiş...anneanne seni çok seviyordum biliyorsun....inş..gittiğin yer her neresiyse ruhun huzur içindedir..huysuz ve tatlı kadın seni seviyorumm.=(
kızlar siz eşlerinizle ilişkiye giriyo musunuz
bizde daha tık yok
benden hala azar azar kan geliyo
sizin ne zaman bitti
olmaz canım merak etme.yıkadım geldım kızlar
çok agladı
suyu sever aslında
oaglayınca ben panıkledım
stres yaptım daha çok agladı
kızlar hafıf agzına kopuklu su degdı yutacak kadar degıl
bişey olurmu yardımmm
ben geldik teyzoşlar demir anneannesinin kucağında uyumaya çalışıyo bizimde bugün çıktı 40ımız
casmin başın sağolsun canım Allah sabır versin
kızlar bişey sorcam süt sağıp buzluğa koyan var mı ben lansinohun süt saklama poşetlerinden aldım demir emdikten sonra kalan sütü sağıp atıyorum buzluğa üzerinede tarihini ve kaç cc olduğunu yazıyorum ama eşim acaba bozulur mu acaba bişey olur mu ziyan olmasın süt diyo saklayan var mı aranızda bende şu an 9 torba süt var
esra saol canımmm....esra birde sana sorucam sen ne olur ne olmaz diyemi süt depoluyosun..yani bende yapmalımıyım...nasıl yapıyosunuz benim kızım 2 saatte bir emiyor mesela kızı emzirdim ne zaman sağcam bide göğüsteki normal süt gelimine zararı var mı? bana bir anlatırmısın.....
kızlar buzlukta 6 ay saklanabiliyo sütler endişelenmeyin bişey olmaz sütlerinize dolaptada 24 saat tutabilirsiniz
bende 6 ay diye biliyorum oyüzden üzerlerine tarih yazıyorum ona göre en önce koyduğumu çıkarıp veririm
yada biyere gitmem gerekirde demiri anneme bırakırsam ozamanda çıkarırım
süt saklayan yokmu kızlar cevap vermedi kimse
bende sütt yokk esracımmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?