2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım yok walla etrafımdada kimsede görmedim nedesem boş bende bilgi yok bu konuda canım inş geçer artık en kısa zamanda

casmin başın sağolsun canım Allah sabır versin

kızlar bişey sorcam süt sağıp buzluğa koyan var mı ben lansinohun süt saklama poşetlerinden aldım demir emdikten sonra kalan sütü sağıp atıyorum buzluğa üzerinede tarihini ve kaç cc olduğunu yazıyorum ama eşim acaba bozulur mu acaba bişey olur mu ziyan olmasın süt diyo saklayan var mı aranızda bende şu an 9 torba süt var

koyan kızlar var canım bişe olmaz ısıtıp veriyorlar lazım olunca gerçi yazan olur şimdi saklayan kızlardan varken sütün bol bol sakla valla

meraba . benim oğlumda da doğduğu günden beri var.dr damla verdi şuan 3. şişe damlayı kullanıyoruz ancak geçmedi..gözyaşı kanallarının tıkanık olmasından kaynaklanabileceğini söyledi günde 5-6 defa masjda yapıyoruz ama geçmiyor...özellikle ağladığında çok kötü çapaklanıyor iltihaplı gibi rengi koyu sarı hatta nerdeyse turuncu..senin dr farklı bir şey söylrse paylaşırsan sevinirim.

koyan kızlar var canım bişe olmaz ısıtıp veriyorlar lazım olunca gerçi yazan olur şimdi saklayan kızlardan varken sütün bol bol sakla valla

evet canım bizde öyle düşündük varken saklayalım diye ama içimizde tam rahat değil bozulursa o kadar süt ziyan olur diye bide geçenlerde demir baya uyudu emmedi gögüslerim iyice şişti ağrı yaptı sonra bi titreme ateş oldu hemen sağdım sütü yattım dinlendim ödüm patladı hasta olacağım diye oyüzden şimdi baktım uyuyo yada az emiyo hemen sağıyorum rahatlıyorum sonra içeceği kaadarını biberona koyuyorum gerisinide koyuyorum torbaya atıyorum buzluğa

mavimor ilk hafta olduğunda doktor doğum esnasında mikrop almış olabileceğinden bahsetti sık görülüyor bunlar önemli bişey değildir dedi.sonrakindede göz yaşı kanalları tıkalı olabilir dedi ama gözyaşı kanalları tıkalı olduğu zaman genellikle böyle sarı cerahat gibi olmuyormuş sanırım göz sulanıyormuşş.bizimkinin hem o gözü sulu gibi hemde iltihaplı ....bizimkide uykudan kalkınca çok akıyor iltihap...ya çocuğun başını filan ağrıtır mı diye merak etim ben huzursuzluk verir gibi geliyor ama....göz temizliğini bir gün önceden kalmış demlenmiş çayı ılıtıp pamukla silerek yap demişti hemşire teyzemiz...altı aya kadar geçermiş göz tıkanıklığı geçmezsede küçük bir operasyonu varmış acaba...göz doktoruna mı götürsemm..birde normal göz doktoruna mı götürmek gerek yoksa bunlarında çocuklara bakanı ayrımı?

canım buzlukta saklamanın belli bi süresi var bide dondurucuda saklamanın bi süresi var dondurucu daha uzun süre saklıyodu bildiğim kadarıyla netten araştırsana muhakkak bulursun buzlukta süt nekadar zaman saklanır diye kızlardan da yazan olur burda ama en azından şimdi hemen öğrenirsin
öyle oluyomuş gögüsler boşalmayınca ihmal etme aman dolunca fazla sağ belli bi süre buzdolabindada saklanıyomuş bi ögün gögüsten bi öğün biberondadnda verebilirsin bence araştır bakalım

canım bizde sağlık ocağında yaptırdık. evt daha taze oluyor aşılar.
ben etek gıyıyorum ve sadec hamıleyken aldıgım etek oluyor
çok uzgunum

ben hiçbişiiye giremiyorum. sadece 1 tane esofman altım var yıka kurut giy yapıyorumm

canım başınız sağolsun. Allah toprağını bol etsin.

kızlar siz eşlerinizle ilişkiye giriyo musunuz
bizde daha tık yok
benden hala azar azar kan geliyo
sizin ne zaman bitti

ben adette oldum canım dün. bu arada bizde de 2 kere vukuat oldu daha

olmaz canım merak etme.

ben geldik teyzoşlar demir anneannesinin kucağında uyumaya çalışıyo bizimde bugün çıktı 40ımız

canım bende seni merak ediyprdum. haydi bakalım hayırlı olsun canım

esra saol canımmm....esra birde sana sorucam sen ne olur ne olmaz diyemi süt depoluyosun..yani bende yapmalımıyım...nasıl yapıyosunuz benim kızım 2 saatte bir emiyor mesela kızı emzirdim ne zaman sağcam bide göğüsteki normal süt gelimine zararı var mı? bana bir anlatırmısın.....

kızlar buzlukta 6 ay saklanabiliyo sütler endişelenmeyin bişey olmaz sütlerinize dolaptada 24 saat tutabilirsiniz

evet canım n olur ne olmaz diye depoluyorum süt falan kesilirse en azından bisüre daha anne sütü alsın diye.bence sütün fazlaysa yapsan iyi olur ben emziriyorum bazen tek gögsü emip uyuyo ozaman önce emdiğini sağıyorum az çıkıyo ama olsun en azından boalıyo tamamen sonra hemen diğreini sağıyorum önce hemen atmıyorum dolaba demir uyanana kadar dolapta bekletiyorum eğer hemen uyanıp emmek isterse ısıtıp veriyorum ama 1-2 saat uyurda süt tekrar olursa direk emziriyorum sonra yine sağıp diğerinin üzerine ekliyorum 100 yada 120 cc oluncada atıyorum buzluğa
zararı yok canım sağıldığı için hem sen rahatlıyorsun hemde yeni süt üretiliyo sağmak sütü daha çok arttırıyomuş ben öyle duydum

ahhh ahhh benım dınlenmek neyıme
makınaya camasır attım ömer uyanır gıbı oldu az önce
eşim aradı mısafır gelecekmıs
oturma odasını sılmeyı yarına bırakmıstım sımdı sılecegım supurup
halımda leke var evım sobalı 1 haftada ufakta olsa lekeler oldu arada sılıyorum
yıkamaya yolluyorum cogu zaman
kalkıp kek vs yapacagım yapabılırsem
çok sevdıgım ınsanlar gelecek hıc gocunmam da
bıraz zamansız oldu napayım
mısafılıge gıtmeyı de eve mısafır almayı da cok severım
e hadı bana kolay gelsın
ben kaçtım sımdılık

kızlar buzlukta 6 ay saklanabiliyo sütler endişelenmeyin bişey olmaz sütlerinize dolaptada 24 saat tutabilirsiniz

bende 6 ay diye biliyorum oyüzden üzerlerine tarih yazıyorum ona göre en önce koyduğumu çıkarıp veririm
yada biyere gitmem gerekirde demiri anneme bırakırsam ozamanda çıkarırım

esracım saol canım ben bunu bir ciddiye alıyım çünkü bugünkü gibi ani şeyler başımıza gelince atlayıp gidebiliyim rahat rahat sütü dert etmeden...bir şey kafama takılırsa ben yine sana soraraım canımmm...kesin takılır sağlam değil şu an kafamm...

kızlar hepiniz saolun herkesi öpüyorum.....ben şimdilik kaçıyorum zeynomun dizisi bitti...bana sarmaya başladı ....kızıda emziricem vıkvıklanıyo .....iyi akşamlar kaçabilirsem aralarda kaçarımm..

bende sütt yokk esracımmm senağlama

bendede yok canım napalım çok az geliyo günde 1 yada2 kez anca çıkıyo sağıp veriyorum ama olsun bişey sorucam canım sana benim ticker aylık gösteriyor sizin ay hafta gün aynı siteden yapmaya çalıştım olmadı nasıl yapıyorsun anlatabilirmisin açim siteyi sen tek tek yaz bende yapim zahmet olmazsa yapıştırıncada kabul etmiyor geçen gün denedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…