2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın esmercim gunaydın aşkitom.

iyiyiz ege 8 de kalktı fıkır fıkır mıkır mıkır şu an arkamda:lepi:kafamçokkarıştı

ee bayağı uyuyormuşunuz gene.
bizimki 06:30'da kalkıyor sabah oldu hadi beni doyur, benle ilgilen şaklabanlık yap diyor.
yerken de eğer susarsan ağlıyor deli; bir fiil onla konuşacaksın..
neyse ben 07:00'de çıkıyorum zaten, anneme kalıyor hepsi..
kaydirigubbakcemile3

benımde ömer kucagımda
emdı uyuu
çoksevıyor uyumayı kucagımda
esmer sana bısey dıyecegım yafff

aefrin ona iyi yapıyor koçum benim:lepi:-tatlicadiarzu-

esmercım
bırderdım var da gezıyorsu ya
bende konu actım bı el atarmısın
yalnız ıyı anlaman ıcın 2 3 sayfa okuman lazım
sende kotu bısıy yapmıssındır ona dıyen arkadasa cevap yazdım ve
konuyu tam anlamıyla yazmıs oldum
senın guzel yorumuna fıkrıne ıhtıyacım var

hee dur bakiim hemen canım.
görseydim yazardım zaten gözümden kaçmış.
okuyayım hemencik..

günaydın kızlar

cnm benimkinide senmi yapmıştın yanlışmı kalmış aklımda rüzgar die hatırlayamadım
:sm_confused:

yok canım ben yapmadım ilk defa pamuk'a yaptım

nur senden saklamış altınını ama sen bebenin her yerini kurcalayınca çıkmış ortaya

benim eşim inatla balon almıyo:mymeka:
zaten ben de hasta oldum bi 8 gün sürer eskisi gibi olursa :sm_cool:
yani ben toptan ve kesin eşimden korunuyom:roflol:

:lepi::lepi:

slm kızlar... bugun benım sıpa 16 saat uaynık durduktan sonra bır sızdı 5 saat oldu uyandıramıyorum, uyandırmalımıyım ki?? uyurken emmıyor ki

canım uyandırma
o acıkınca uyanır, uyurken 8 saate kadar hatta 10 saate kadar emmeden durabilirlermiş

hepmavi incirli bi karışım söylemişti ben onu yapıyorum bana faydası oluyor canım sende dene istersen
yarım lt kadar sütü ısıtıp içine küçük küçük doğradığım 9-10 tane kuru incir atıp blendırdan geçiriyorum. puding gibi oluyor. tadı da güzel sonra yanında su içerek bundan yiyorum. istersen sen de bi dene

scdeu sende mi içiyon zinco, sende mi gazman oldun.. :roflol:

ayy benim kuzenim bebeğine verdiği her ilacın tadına bakardı.
hayatta bakmam valla. ben zaten şurup içince kusan insanım; baksam nolcak zaten mecbur içecek bebe.
bi de niye kendi ağzımın tadını bozayım durduk yere.
:dilcikar:

ilaç değil de kendi sütünün tadına bakan var mı? ben merak ediyorum ama tadamıyorum.

ben bakmıştım.
bu bebeklerin damak zevki hiiç yok.:dilcikar:
3 gün aç kalsam gene dönüp bakmam, yağlı yağlı iğrenç bişey bence.
ıyyykkk...
ama mamadan daha iyi, mama üstüne üstlük bir de pis kokuyor..:1shok:

tesekkur ederım cnm
çok sagol
bırsuru ınsan hemfıkır olduguna gore
tabıkıde okararı uygulayacagım...

Ben begenmistim sutumun tadini, boyle hafif tatlimsi bi tadi var cokacimcoook Ama mamalar hakikaten niye kotu kokuyo kine?:uhm:

ayyy bende o kadar ıstekli içince tatlı bişey diye düşünüyordum..denemeyi düşünüyordum ama bu saatten sonra denemem. bebek olmakta zor:)

Ben begenmistim sutumun tadini, boyle hafif tatlimsi bi tadi var cokacimcoook Ama mamalar hakikaten niye kotu kokuyo kine?:uhm:

benimki de tatlımsıysı ama ne biliim hoşlanmadım ben.
ya da benim süt hakkaten kötüydü öyle bi ihtimalde var tabii kaydirigubbakcemile3

bi de yenidoğan bebek süt kokar derler, benimki mama yemekten leş gibi mama kokuyor.
habire siliyom yavruyu gülsuyuylan :roflol:

ben hepsinin tadına bakıyom, galiba bende de biraz ilaç manyaklığı var

ilaç değil de kendi sütünün tadına bakan var mı? ben merak ediyorum ama tadamıyorum.

ben tabiki onun tadına da baktım
hafif tatlı güzel bişey bence

mamayı toz haliyle yemeği çok severim
yeğenimin mamalarını hep yerdim

benimki neden süt kokmuyor yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…