2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer ya gececek ki.cozumu var nasılsa.annenin yanindasin ya baskasinin yaninda olsan...tamam anne bile olsa kendi evin gibi olmuyor biliyorum ben de kalıyorum zaman zaman.
neyse konusup uzumim seni.

kızlar sizin de bebeklerinizin elleri soğuk oluyor mu sık sık..?bilmiyorumkismile

benimkinin elleri genelde soğuktur. ama burnu ve ayakları sıcak olunca sorun olmazmış.
bir kere hastanede eldiven takmıştım çok soğuk elleri diye doktor birşey olmaz çıkarabilirsin eldivenlerini demişti.

biraz rahatladım şimdi..benim kızımın da elleri dışında sıcaklığı normal..merak etmiştim....teşekkürler öğretmenim ve esmeralda...:1hug::1hug:

esmer ya gececek ki.cozumu var nasılsa.annenin yanindasin ya baskasinin yaninda olsan...tamam anne bile olsa kendi evin gibi olmuyor biliyorum ben de kalıyorum zaman zaman.
neyse konusup uzumim seni.

ayy yukarda kalmış görmemişin yazdığını kusura bakma canım yaa.

yaa tabiki çok şükür kendi annemlerin yanındayım ama gene çok zormuş ev üstünde ev. bana göre değil yani.
ki ben eltimle oturmamak için 3 sene evliliğimi ertelemiş kadınım. bu arada eltimede kaynıma da canımı istese veririm o kadar severim yani. ama yok ben bağımsız olmalıyım.
kocamla istediğimce kavga etmeliyim mesela..
ya da kucağımda çocuk evin içinde turlamalıyım.. ama mesela salonda terleyip peteği kapadıkları için olmuyor.
yani ben tek odanın içinde tıkılmaktan bunaldım.
yoksa bana yapılan ters bir davranış asla yok, beni benden çok düşünüyor herkes..

merhaba kızlar
neler yapıyorsunuz
doğumdan sonra ilk defa girdim kk ya
facebook a arasıra resimlere bakmak için giriyordumda buraya hiç vakit bulamadım
bebek mesaisi ilk günler çok yoğun geçti
şimdi birazcık rahatım ama genede yoğun

nar suyu ya da nar yemenin bir sakıncası var mıdır ki?süt açısından...bilgisi olan yazabilir mi?benneyaptımkibenneyaptımki

hoşgeldin...
azıcık rutine oturun boş vakitlerin olur.
patır patır dökülmeye başlıyor taze annecikler..

algor hoya yiyordu hatta sut yapıyormus

esmer cok haklisin.3-4 gun kalmak bile azap verebiliyor bazen. o ilgi bile bunaltabiliyor.insallah en kısa surede icine sinen bir ev bulursunda.

işte uyuduklarında sorun yok biçok şey yapılıyor 2 saatlik o en değerli zamanda :)
korkma şekerim korkma göz açıp kapayana kadar biter
bende pazartesi günü doktora gidicem doktorumuda çok özledim valla
demiride götürcem görsün ferhat amcası

yetiyodur canım olmsz düşünme
gelirgelmez habr ver bakalım neler yaotın

kızlar bebeğinizin eldivenlerini çıkardınız mı ben hala takıyorum 1 buçuk aylık.

ben takmıyorm taksamda çıkarıyo zaten adam:)

Esmer ne sut kokmasi, ha bire gaz kokuyo benimki:) akannehir

benimkide ekşi ekşi kokuyo 1 gün yıkamasak dahada feci bi koku yayıyor:))

hoşbulduk kızlar
bebek iyi ama uynık olduğu zamanlar hep ağlıyor sanırım gazı oluyor
3 ya da 4 aya kadar devam edermiş canım...bunlar geçici şeyler...yeterki sağlıklı olsun yavrucaklar...

benimde evim yeni boşaldı 1.5 aydır evimde yatılı misafirler eksik olmadı
sonunda bu pazar herkes gitti çekirdek aile olabildik
evde insan olunca bende yatak odasında tıkılıp kalmıştım şimdi, bütün odaları geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…