2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Esmer ne sut kokmasi, ha bire gaz kokuyo benimki:) akannehir

mamayı toz haliyle yemeği çok severim
yeğenimin mamalarını hep yerdim

benimki neden süt kokmuyor yawww

hee bi de öyle deniyim bakim merak ettim.
süt tozuna benziyor görüntüsü gerçi, belki çiğken güzeldir.
gerçi sen şurupları daseven kadınsın güven olmaz sana..:jeyyar:

nan bacım kandırdılar bizi bebekler süt kokar diye..
bunlar ya kaka ya mama ya da kusmuk kokuyor. anlamadım valla ben..kafamçokkarıştı

kızlar bebeğinizin eldivenlerini çıkardınız mı ben hala takıyorum 1 buçuk aylık.

Ben de takiyorum hala yoksa cok ciziyor yuzunu. Gecen gun de babasini oyle bi tirmalamis ki velet kipkirmizi olmus adamin yuzu sırnaşık şey Tabi ben icten ice Afferin oglum dedim :jeyyar: Babadan aliyoz intikamimizi :lepi:

Bi sakincasi var mi eldiven takmanin.:sm_confused:

guanydinnnn arkadaslar
benimki de sızar sızmaz geldim ayniniza

demek kokan sadece ebnim bebegim degil.ya arakasimin evi mis gibi kokardi benimki eksi eksi kokuyor.her gun yıkadigimda sorun yokta dun yıkamadim mesela ustude degişmedi kokuyor bebem.

oyun halısına koyım bebegi dedim ama halıdan ya soguk alirsa diye cesaret edemedim:))oyun halisi altina ekstra bisey seriyor musunuz siz??

tıbbi sakıncası var mı bilmiyorum ama ben bebeğin kendisine ya da etrafına dokunmasının faydalı olduğunu düşünüyorum.
parmaklarını kullanma ve kavrama açısından eldivensiz bebek daha çabuk başarılı olur gibi geliyor.
dediğim gibi bunların tıbbi hiçbir dayanağı yok, kendi atmasyon düşüncelerim..sırnaşık şey

herkese günaydıınnnn

banada bi süt tadına kötü dedi bakmadım
arkadaş bende bakamıydum bigün ağzıma fışkurttı öyle yladım dudağımı güzel diyo
ama bakamıyorum nedense

eldiven bende 1 aylıkken falan bıraktım zaten çok da takmıyordum genelde geceleri takardım çıktıkça tırnaklarını kesiyorum ellemeyi öğrensinler

aşkitom dr a bugün mü gidiyosunuz hadi inş güzel haberlerle gel az kilo aldıysada hiiiç sıkma canını mama da büyük bi nimet

nidaya akşam elma yalattım 2-3 yaladı çektim nasıl hoşuna gitti gözünü ayıramadı yavrum

benimkinin üstü süt kokuyo ama ağzından akanlar, bide ter kokuyo

günaydınn
bi gelse halı neler edecem kaydirigubbakcemile3

ben herhalde yatağın üzerine serecem. çünkü malum annemlerde yaşadığım için ben, tek odadayız.
gidip salonun ortasına oyun halısı seremem.
ama kendi evimde olsam normal halının üzerine koyardım herhalde..

Ya benim oglusumun sesi kisildi yaa. Cok da aglamadi ama neden olduysa :uhm: Gorseniz yavruss aglarken sesi oyle acikli cikiyo ki tamam diyorum yeni bi kucuk emrah getirdik dunyaya vatana millete hayirli olsun:roflol:

Burada daha saat sabahin 4'u gidem yatem azcik. Geceleri hemencecik uyaniyorum oglusa fazla zorlanmadan ama sabahlari kalkamiyorum, yataktan kaziyorum kendimi mirmirmirmir

oyun halısını koltuğun üzerine koysan
nasıl olsa henüz dönemiyor bizimkiler

ben de eldiven kullanmayi hic sevmiyroum dokunarak ogrensin,hissetsin diye.ciziyor orasını burasını ama baktim geciyor takmadim bir daha.gozunu cizmesinde sorun degil:))

ruzgar ben de arada tattirim diyorum ama hosuna giderse bizim oburun naparim sonra diye hic denemiyorum:))

esmer sen ne kadar daha kalacaksin annenlerde?gorumcem bir gun minderin uzerinde uyku tulumu ile yatirinca cocukta cok gaz olmus aklim ondan karişti.zaten gazli ucar mucar diye korkuyorum:))) bir yatakta denim zaten cok ilgilenmez gibime geliyor

öğretmnim bende ondan korktum vermem arada öyle bi uyanık denk gelirse tattırırım vereceği tepkiyi çok merak etmiştim
versem çocuk bi elma yalaya yalaya içecek suyunu damağa bi yapıştırdı tutmasam gidecek boğazına

canım zaten şuan çok anlamazlar bu süreçte halıya alışır yatağın üstüne koy koltuğun üstüne koy
rengine üstünde yatmaya alışsın şimdilik

esmer
oyun halınız geldi mi?

yook bugün gelecek canım..

ev bulup yakınlarına taşınana kadar. mafoldumben
feci yaram zaten bu konu. inanılmaz sıkıldım, bunaldım anlatamam.
2 aydır evime hiiç gitmedim, lohusa depresyonu olmadı bunun depresyonuna gireceğim yakında.
:sinifsinif:

sced benim koltuklarim dar. orta sehpaya koymayi dsunuyorum:)).olmazsa yatagima koyarim o da olmadi yere biseyler sererim hali altina.

günaydın..ben geldim..şöyle bir geçmişe baktım...
cinderalla..geçmiş olsun canım...yerim ben onun sesini...belki yutkunma ihtiyacı sırasında çıkarırken çıkıyordur o sesler..benim yavrum da bi hıçkırırken ,bi de yutkunurken pek güldürüyor beni...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...

ben de eldiveni 3 hafta kadar taktım..sonra çıkardım...ellerini hareket ettirip dokunsun herşeye diye...yani esmercimtespitlerin bence doğru canımcım..:lepi:

scedced ve esmeralda oyun halılarınız hayırlı uğurlu olsun...:teytey:..sağlıcakla oynasınlar..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…