benimki de tatlımsıysı ama ne biliim hoşlanmadım ben.
ya da benim süt hakkaten kötüydü öyle bi ihtimalde var tabii kaydirigubbakcemile3
bi de yenidoğan bebek süt kokar derler, benimki mama yemekten leş gibi mama kokuyor.
habire siliyom yavruyu gülsuyuylan :roflol:
Esmer ne sut kokmasi, ha bire gaz kokuyo benimki:) akannehir
mamayı toz haliyle yemeği çok severim
yeğenimin mamalarını hep yerdim
mamayı toz haliyle yemeği çok severim
yeğenimin mamalarını hep yerdim
benimki neden süt kokmuyor yawww
kızlar bebeğinizin eldivenlerini çıkardınız mı ben hala takıyorum 1 buçuk aylık.
Ben de takiyorum hala yoksa cok ciziyor yuzunu. Gecen gun de babasini oyle bi tirmalamis ki velet kipkirmizi olmus adamin yuzu sırnaşık şey Tabi ben icten ice Afferin oglum dedim :jeyyar: Babadan aliyoz intikamimizi :lepi:
Bi sakincasi var mi eldiven takmanin.:sm_confused:
guanydinnnn arkadaslar
benimki de sızar sızmaz geldim ayniniza
demek kokan sadece ebnim bebegim degil.ya arakasimin evi mis gibi kokardi benimki eksi eksi kokuyor.her gun yıkadigimda sorun yokta dun yıkamadim mesela ustude degişmedi kokuyor bebem.
oyun halısına koyım bebegi dedim ama halıdan ya soguk alirsa diye cesaret edemedim:))oyun halisi altina ekstra bisey seriyor musunuz siz??
guanydinnnn arkadaslar
benimki de sızar sızmaz geldim ayniniza
demek kokan sadece ebnim bebegim degil.ya arakasimin evi mis gibi kokardi benimki eksi eksi kokuyor.her gun yıkadigimda sorun yokta dun yıkamadim mesela ustude degişmedi kokuyor bebem.
oyun halısına koyım bebegi dedim ama halıdan ya soguk alirsa diye cesaret edemedim:))oyun halisi altina ekstra bisey seriyor musunuz siz??
esmer
oyun halınız geldi mi?
ben de eldiven kullanmayi hic sevmiyroum dokunarak ogrensin,hissetsin diye.ciziyor orasını burasını ama baktim geciyor takmadim bir daha.gozunu cizmesinde sorun degil:))
ruzgar ben de arada tattirim diyorum ama hosuna giderse bizim oburun naparim sonra diye hic denemiyorum:))
esmer sen ne kadar daha kalacaksin annenlerde?gorumcem bir gun minderin uzerinde uyku tulumu ile yatirinca cocukta cok gaz olmus aklim ondan karişti.zaten gazli ucar mucar diye korkuyorum:))) bir yatakta denim zaten cok ilgilenmez gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?