özge hosgeldın cnm
nasıl ebek adı ne
ruzgar cnm ben kendım ıcın dra gıtcem bugun
ömeri yarın goturcem
kızlar bugun artık ınternetım kapanıyor
hepınızı çok sevıyorum
ısteyen özelıme tel bırakabılır
ona yazarım
ve sızede haber verır daıma
sızı çok sevıyorum aile gıbı olduk burada
özge hosgeldın cnm
nasıl ebek adı ne
ömeri yarın goturcem
hepınızı çok sevıyorum
ona yazarım
aslında tam misafir sayılmaz kayınvalidem 1.5 ay kaldı annem 1 ay kaldı arada babam kardeşim geldi sonra kayınpeder görümcem ve 2 oğlu geldi onlar yordu beniozge ya hemen misafir gelmesi ne kadar zor.
evet annem sağolsun herişime koşturuyodu ama yinede kendi başıma plmak en iyisi hiç düzenim kalmamıştıözge hoşgeldin
benim de doğumdan sonra 8 hafta boyunca ev doluydu
sürekli yatılı misafir vardı
çok bunalmıştım
şimdi öyle rahatım ki
bebekle bazen işler yetişmiyor ama kafam rahat
özge hosgeldın cnm
nasıl ebek adı ne
hoşbulduk aşkitom ben ve bebeğim çok iyiyiz adı erkin
ömeri yarın goturcem
hepınızı çok sevıyorum
ona yazarım
kız belki kocen vazgeçer kapattırmaz.
o kadar zaman geçti üzerinden..
selam kızlar nasılısnız..moralim çok bozuk benim. dün akşam eşimle çok şiddetli kavga ettik..bağırdı çağırdı bende alttan akmadım bende bağırdım..utkunun dr unu çok uzak buluyor her seferinde götüremem diyor izin alamam diyor bende deli oluyorum ayda bir kere 1 saat izin alamazmı insan..doktordan başladı kavga aile ilişkilerine kadar geldi..yemin etti o doktora götürmem diye bende inat ettim başka doktora gitmicez..nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum
bende aynı şekilde gece çok rahat kalkıyorum ama sabahları kalkamıyorum..neden olur acabaYa benim oglusumun sesi kisildi yaa. Cok da aglamadi ama neden olduysa :uhm: Gorseniz yavruss aglarken sesi oyle acikli cikiyo ki tamam diyorum yeni bi kucuk emrah getirdik dunyaya vatana millete hayirli olsun:roflol:
Burada daha saat sabahin 4'u gidem yatem azcik. Geceleri hemencecik uyaniyorum oglusa fazla zorlanmadan ama sabahlari kalkamiyorum, yataktan kaziyorum kendimi mirmirmirmir
gerçekten izin alamıyor olabilir mi inadından mı söylüyor..
1-2 ay daha götürse sonra hem Utku ele avuca gelir hemde havalar ısınır toplu taşıma aracıyla gidebilrsin aslında..
selam kızlar nasılısnız..moralim çok bozuk benim. dün akşam eşimle çok şiddetli kavga ettik..bağırdı çağırdı bende alttan akmadım bende bağırdım..utkunun dr unu çok uzak buluyor her seferinde götüremem diyor izin alamam diyor bende deli oluyorum ayda bir kere 1 saat izin alamazmı insan..doktordan başladı kavga aile ilişkilerine kadar geldi..yemin etti o doktora götürmem diye bende inat ettim başka doktora gitmicez..nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum
tutku eşinin ters bir zamanına gelmiş olabilir
bence ikiniz de sakinleşin sonra tekrar konuşun
belki de gerçekten izin alması iş yerinde sorun oluyordur
bence canını hiç sıkma.ben eşimle dünden beri konuşmuyorum. ilgisiz gibi geliyor yapısı öyle diyorum aman boşver diyorum. sende kafana takma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?