2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özge hoşgeldin
benim de doğumdan sonra 8 hafta boyunca ev doluydu
sürekli yatılı misafir vardı
çok bunalmıştım
şimdi öyle rahatım ki
bebekle bazen işler yetişmiyor ama kafam rahat

rüzgar nasıl bi omlet istiyorsun canım?
benim son zamanlardaki favorim kaşarlı
kaşarı rendeliyorum yumurta ile çırpıyorum krep gibi pişiriyorum

scedcedu sğaol canım
soğanlı biberli düşünüyodum bi yandan bi yandan kaşarlı peynirli slaamlı falan düşünüyodum ama dediğini deniyim görüşürüz kızlar ben kaçtım gelirim öğleden sonra yine

özge hosgeldın cnm
nasıl ebek adı ne

ruzgar cnm ben kendım ıcın dra gıtcem bugun
ömeri yarın goturcem

kızlar bugun artık ınternetım kapanıyor
hepınızı çok sevıyorum
ısteyen özelıme tel bırakabılır
ona yazarım
ve sızede haber verır daıma
sızı çok sevıyorum aile gıbı olduk burada

kız belki kocen vazgeçer kapattırmaz.
o kadar zaman geçti üzerinden..

askitom ya ni kapanıyo internetin
hay allah yaa

selam kızlar nasılısnız..moralim çok bozuk benim. dün akşam eşimle çok şiddetli kavga ettik..bağırdı çağırdı bende alttan akmadım bende bağırdım..utkunun dr unu çok uzak buluyor her seferinde götüremem diyor izin alamam diyor bende deli oluyorum ayda bir kere 1 saat izin alamazmı insan..doktordan başladı kavga aile ilişkilerine kadar geldi..yemin etti o doktora götürmem diye bende inat ettim başka doktora gitmicez..nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum

ozge ya hemen misafir gelmesi ne kadar zor.
aslında tam misafir sayılmaz kayınvalidem 1.5 ay kaldı annem 1 ay kaldı arada babam kardeşim geldi sonra kayınpeder görümcem ve 2 oğlu geldi onlar yordu beni
özge hoşgeldin
benim de doğumdan sonra 8 hafta boyunca ev doluydu
sürekli yatılı misafir vardı
çok bunalmıştım
şimdi öyle rahatım ki
bebekle bazen işler yetişmiyor ama kafam rahat
evet annem sağolsun herişime koşturuyodu ama yinede kendi başıma plmak en iyisi hiç düzenim kalmamıştı

kız belki kocen vazgeçer kapattırmaz.
o kadar zaman geçti üzerinden..

ya neden kapatıyor yasakkelime

gerçekten izin alamıyor olabilir mi inadından mı söylüyor..
1-2 ay daha götürse sonra hem Utku ele avuca gelir hemde havalar ısınır toplu taşıma aracıyla gidebilrsin aslında..

tutku eşinin ters bir zamanına gelmiş olabilir
bence ikiniz de sakinleşin sonra tekrar konuşun
belki de gerçekten izin alması iş yerinde sorun oluyordur

bende aynı şekilde gece çok rahat kalkıyorum ama sabahları kalkamıyorum..neden olur acaba
gerçekten izin alamıyor olabilir mi inadından mı söylüyor..
1-2 ay daha götürse sonra hem Utku ele avuca gelir hemde havalar ısınır toplu taşıma aracıyla gidebilrsin aslında..

yok canım alabiliyor bi dönem bende çalıştım o işyerinde patronları falan biliyorum iyi insanlar..sırf inattan ve gıcıklıktan yapıyor..ablasının dolduruşuna geliyor..yanıbaşımızda hastane var ona neden gitmiyomuşum bi benim çocuğummu kıymetliymiş..falan filan işte.
veririm taksi parasını gider gelirsin ben götürmem diyo pendikten üsküdara taksi parasını düşün çocuğuma bişey alırım onla ne gerek var..off çok sinirlerim bozuk

bence canını hiç sıkma.ben eşimle dünden beri konuşmuyorum. ilgisiz gibi geliyor yapısı öyle diyorum aman boşver diyorum. sende kafana takma bence.

tutku eşinin ters bir zamanına gelmiş olabilir
bence ikiniz de sakinleşin sonra tekrar konuşun
belki de gerçekten izin alması iş yerinde sorun oluyordur

dr mevzusu ne zaman açılsa delleniyor zaten bu konuda sakinleşmez heralde bundan sonra..izin alması sorun olsa gitmicem üstünede sorun olmuyor işte

bence canını hiç sıkma.ben eşimle dünden beri konuşmuyorum. ilgisiz gibi geliyor yapısı öyle diyorum aman boşver diyorum. sende kafana takma bence.

ya eskiden böyle bi kavgada oturur saatlerce ağlardım ama artık bende takmıyorum zaten ama insan yinede sinir oluyor..ve başka dr a gitmekte istemiyorum..çok güvendik biz dr a bi daha nasıl bulurum böyle bi dr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…