2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tutku ben de sced ya katiliyorum
2-3 kere git oyle taksiyle.zaten sonra azalacak 2 ayda bire dusecek kontroller o zamn getiri goturur belki.ama sakin ol mutlaka...kimi zamna olmasi cok zor olsada :))

madem taksi parasını vermeyi kabul ediyor
1-2 kere taksiyel git o zaman belki yola gelir

bi türlü indiremediğim göbeğimin fotosunu koydum diğer topiğe
bende ekledimdelikafadulden
tutku ben de sced ya katiliyorum
2-3 kere git oyle taksiyle.zaten sonra azalacak 2 ayda bire dusecek kontroller o zamn getiri goturur belki.ama sakin ol mutlaka...kimi zamna olmasi cok zor olsada :))

sağolun kızlar ama pendikten üsküdara gidiş geliş 100 liradan fazla tutar..zaten dr da pahalı onun parasına ben acıyorum valla..bakalım ayın 6 sında gitmemiz lazım görücez ne olucağını

az sonra kapatmaya gıdecek kızlar
bana kızdıgı için degil
ekonomık durumdan bıraz tasarruf etmemız lazım
hayırlısı olsun çoook özleyecegım sızı
1 gun gırmesem aklım sızde kalıyordu
çok seyler paylastık sızınle aılem gıbısınız
HEPINIZI ÇOK SEVIYORUM
DEDIGIM GIBI ıSTEYEN PROFILIME TEL BIRAKABILIR
ADIM RAHIME
1 SAAT ıÇıNDE KAPANACAK

canım bana cuma gelmişti...
neyse sninlide gelmiş ya sonunda...
nasıl peki beğendin mi?

cnm ya çook üzüldüm .....:1no2:

ya bu bnmki kucağa alıştımı alışmadımı anlayamıyorum sanırım ortada henüz kucağımda uyuyo bırakıyorm uyanıyo

slm kızlar,
bu günlerde ben de eşime kırgın ve kızgınım,
ne yapsa,söylese batıyor,uykusuzluktanmıdır nedir..

aşkitom güle güle,özlücez seni..

kızım günler sonra bu gece uyudu biraz,
yanımda uyudu,yaklaşık 2satte 1 kalktı,ama bugün daha çok uykum var niyeyse,
uyku uykunun mayasıymış sözü doğruymuş,
kızım şöyle 1-2 saat uyusa da ben de uyusam..

kızlar az önce oglum mosmor oldu.gözleri yerinden çıkacakmış gibi oldu resmen,sesi solugu kesildi.öyle korktum ki elim ayagım titriyor hala.parmagımı agzına soktum dili falan mı kaçtı ki geriye diye.sonra normale döndü ama neden olabilir ki böle bişi?

dogdugundan beri ilk defa bu kadar agladı.çok degil ama hiç aglamadıgı kadar agladı yani şu an emziriyorum tekrar olur mu acaba böle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…