2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gazını çıkarayım dedim önce yüzüstü yatırdım istemedi kaldırdım .omzumda tuttum biraz sonra balkona bari çıkarayım hava alsın ii gelir dedim battaniyesine yatırdımm.saniyeler içinde ne olduysa oldu artık.vucudu kasılsı başladı morarmaya.bidaha tekrarlamaz inş.dr gitsekmi acaba.normale dönüncede gülmeye başladı .ayyy bilmiyorum elim aygım titriyo hala

demet morarınca yüzüne bi anda üfle aklında olsun
dr söyledi bize hatta iğneden sonra olmuştu dr kendi üfldi

çok ağlayınca olur canım neefes alamamıştır sıkma kendini bizimki çok acıkınca hemen doyuyim diye hızlı hızlı çekmekten 4-5 kere kalkıyoruz öyle
son aşıdan sonra 2 buçuk saat öyle omsmordu

telaşa sokma kendini bebek bu
ama gidince dr unuza söyle yinede

canı m madem git taksiyşe demiş gitmeyeceğini düşünerek söyledi muhtemelen 1 kere git ne kadar çok gitmek istediğini anlasın
ama şu da var bende dr umuzu uzak diye değiştiricem mesela bebek bu aniden ateşi çıkar bişey olur anında yanına götürebileceğim biri olmalı
eişm şehir dşında olabilir götürecek insanım var ama kendimde rahatlkla gtürebileceğim mesafede olmalı
bunları düşünüyorum ama 3 aydır haala doğum yaptığım hastaneye gidiyorum bir tülü dr dan vazgeçemedik şimdi birini duydum niş bir dahalkiene ona gidicez

bence canını hiç sıkma.ben eşimle dünden beri konuşmuyorum. ilgisiz gibi geliyor yapısı öyle diyorum aman boşver diyorum. sende kafana takma bence.

slm kızlar,
bu günlerde ben de eşime kırgın ve kızgınım,
ne yapsa,söylese batıyor,uykusuzluktanmıdır nedir..

aşkitom güle güle,özlücez seni..

bizmi hassasız yoksa aile düzeminimiz mi bozuldu
bende eşime sinir oluyorum sürekli tv izliyo zaten nida emiyo sürekli o uyuncada yanına oturacakmışım beraber izleyecekmişiz bende izlemiyorum int e giriyorum konuştuğumuz ortak bişey kalmadı ilişki deseniz zaten o da yok ben kızı uyuturken uyuyakalıyo sonra herkesi yatağa taşıyorum ben ışık kapatıp gelene kadar horlamaya başlıyo

önceki gün konuşmadım dün gece erken gelicem diye aradı 12 de geldi işleri uzamış
bugün öğlen gelecekti hadi omlet yapıyim dedim istiyodu ne zmandır
abbaları taşınıyo nakliyecileri eşimin iş yerinrin orda bi yere yemeğe götürmüş o da rda yemiş tabi bütün hazırlıklarım boşa gitti yine sinir oldum
ben düzelmeye çalıştıkça bişey çıkıyo

çok sagolun kızlar .ben panik olunca çocukta panik oluyo sanırım.az önce eşimin bi akrabası geldi onun kucagında sakinleşti çocuk.yine agladı ama o kadar degil.şimdi uyuyuyo ama kuş uykusunda sanırım.ıkınıp duruyor.

yapma canım panik bebek bunlar daha nelerle karşılaşıcaz önce biz sakin olmalıyız zor da olsa
telaşımızdan ne yapmamız gerektiğini düşünemiyoruz çocuk dahaada kötü oluyor en güzeli annenin sakinleştirip emzirmesiymiş yada koynıuna alıp koklaması sevmesi onu sevdiğini belli etmesiymiş kendini güvende hisssedermiş
anne kokusu herşeye yetermiş

trt1 de bebek ıle ılgılı onemlı bılgıler var benım yaptıgım gıbı ılık su banyosu dıyo kızlar kaka yapamayan bebekler ıcın

demetcim korkma, bebekler çok ağlayınca oluyor.
benimki de ilk olduğunda çok korkmuştum. ağız ağlar vaziyette açık, vücut kaskatı hareketsiz, yüz mosmor oluyor. ama meraklanma hepsinde oluyor.

solunum durmasının morarması çok farklı bundan.
ayırt etmemek imkansız yani..

canım uzulme ve panıkleme benım kızım da cok oluyo oyle mosmor surat ve sanıyelerce nefes alamayan bır hale gelıyor. hemde defalarca..
hemen dık tutuyorum ben cok sarsmıyorum ama sallıyorum sonra bır an nefes alıyo ama cok kotu bısey o nefes alana kadar ben de alamıyorum bılıyor musun nefesımı tuttugumu farkedıyorum..
cok agladıgında bırı demıstı morarmasın dıye arada yuzune ufleyın dıye gecen gece oyle yaptım morarmadı cok aglarsa sen de yap ama cok degıl..

bende onu izlihyorum kibele
keşke daha uzun olsa
evet yaa cok guzel bılgıler verdı bayan
annem bılıyo bu ısı yaww :))
ılıktan az sıcak suya oturtuyorum ben hayalı kaka yapamayınca aynen ıse yarıyı bıraz das masaj :))

kulktan ates olcerı sıddetle tavsıye ettı ınsallah kımse kullanmak zorunda kalmaz ama elbıse vs almayın onu alın dedıler

kızlar dün nur verem aşısı oluken ben tutuyordum hemşire aşıyı bitirdi ama benim gözüme bir iki damla sıçradı gözümü kapattım hemen içine kaçtı mı anlamadım nur ağlıyordu acaba bişey olur mu

gerçekten de öyle
2-3 elbiseyle de büyür çocuklar
ama ateş ölçer kesinlikle gerekli
yalnız nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama 3 yaşından küçük çocuklarda kulaktan ölçmemek gerekiyor diye okumuştum bu dr herhangi bişey demedi
kulaktan ölçmek hem daha kolay hem daha hızlı oluyor

bence içine kaçsa farkederdin canım

kibele saolasın keske trt1 i seyredebilseydim ama o sırada oglumla dısarda yuruyoduk:))sling i duzgun takamadim omuzum agridi.

slm kızlar bugün kızım nasıl ağladı anlatamam uykuda gözünden akıyol resmen ama tam dalıyo beş dakika sonra acı çekerek ağlıyo gaz sancısımı başka bir agrısımı var anlamadım. çok çaresiz kalıyorum onun öyle ağlaması karşısında hiçbişey yapamıyorum yüregim parçalanıyo yokmu bu gaz sancısının bi çaresi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…