selam kızlar nasılısnız..moralim çok bozuk benim. dün akşam eşimle çok şiddetli kavga ettik..bağırdı çağırdı bende alttan akmadım bende bağırdım..utkunun dr unu çok uzak buluyor her seferinde götüremem diyor izin alamam diyor bende deli oluyorum ayda bir kere 1 saat izin alamazmı insan..doktordan başladı kavga aile ilişkilerine kadar geldi..yemin etti o doktora götürmem diye bende inat ettim başka doktora gitmicez..nasıl çıkıcam işin içinden bilmiyorum
bence canını hiç sıkma.ben eşimle dünden beri konuşmuyorum. ilgisiz gibi geliyor yapısı öyle diyorum aman boşver diyorum. sende kafana takma bence.
slm kızlar,
bu günlerde ben de eşime kırgın ve kızgınım,
ne yapsa,söylese batıyor,uykusuzluktanmıdır nedir..
aşkitom güle güle,özlücez seni..
kızlar az önce oglum mosmor oldu.gözleri yerinden çıkacakmış gibi oldu resmen,sesi solugu kesildi.öyle korktum ki elim ayagım titriyor hala.parmagımı agzına soktum dili falan mı kaçtı ki geriye diye.sonra normale döndü ama neden olabilir ki böle bişi?
kızlar az önce oglum mosmor oldu.gözleri yerinden çıkacakmış gibi oldu resmen,sesi solugu kesildi.öyle korktum ki elim ayagım titriyor hala.parmagımı agzına soktum dili falan mı kaçtı ki geriye diye.sonra normale döndü ama neden olabilir ki böle bişi?
evet yaa cok guzel bılgıler verdı bayanbende onu izlihyorum kibele
keşke daha uzun olsa
evet yaa cok guzel bılgıler verdı bayan
annem bılıyo bu ısı yaww :))
ılıktan az sıcak suya oturtuyorum ben hayalı kaka yapamayınca aynen ıse yarıyı bıraz das masaj :))
kulktan ates olcerı sıddetle tavsıye ettı ınsallah kımse kullanmak zorunda kalmaz ama elbıse vs almayın onu alın dedıler
kızlar dün nur verem aşısı oluken ben tutuyordum hemşire aşıyı bitirdi ama benim gözüme bir iki damla sıçradı gözümü kapattım hemen içine kaçtı mı anlamadım nur ağlıyordu acaba bişey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?