2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kzılar kızımı yıkadım emzirdim geldim uyuyo şimdi bizim 2 gündür iyice düzenimiz şaştı geceleri mıkır mıkır doğru düzgün uyumuyo genelde 5 e kadar ayaktayız gündüzde hep uyuyo uyandığı zamanda en fazla yarım saat uyanık tutabiliyorum sizin nasıl uyku düzeniniz gündüz hep böyle uykuya meyilli olan varmı

kızlar mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çok sukur kuzenım dogurdu
bebekte oda saglıklı
3 kılo dogmuş oglumuz

bebek tersken bıle
normal dogurtmuş doktorumuz
ıkımızde aynı doktora gıdıyoruz
sukurler olsun,
sevıyorum ben doktorcumu yaaa ne ıyı bır adam
allah ondan razı olsun....
dualarınız için sagolun...

aşkitom nereye gidyorsun özleyecğiz seni

kızlar nasılsınız benim kız aşı oldu bugün yavrum ya çok kötü oldum sol kol ve 2 bacak içim parçlandı allahtan çok ağlamadı

yaaa bende cok korkuyorum su 2. ay asısını bı atlatsak... gecen ay tek asıda bıle aglamaktan helak oldu yavrum, mafolucaz kesın 2. ayda ((

benimki ilk aşıdada ağlamdı bu seferde az ağladı eve geldim korktum ağlar diye ama şu saate kadr iyi geldik maşallah süphanallah bnde çok korkuyordum dua ettim kaç günüdr içim içimi yedi vallaha şimdi fitil vercem gece ateşlenmesin diye

walla cnm bızımde tam tersi, gün boyu ayaktayız. hiç bir iş yaptırmıyor. aksam 9 gıbı sızıyor gece 3 ten 4ten sonra gene ayaktayız. bizim 24 satte toplam uykumuz 8 -9 saat anca.. aglamsa sızlanmasa uykuusuzluga alıstım kafamçokkarıştısenağlama

maşallah maşallah... bizim dr. aşıya gıtmeden önce ates dusurucusunu ver dedı, bilmem gerekır mi? oyyy bazı bebısler ateslenmeden atlatıo bu karma asıyı, o kadar sanslımıyıs , sanmıorumakannehir

maşallah maşallah... bizim dr. aşıya gıtmeden önce ates dusurucusunu ver dedı, bilmem gerekır mi? oyyy bazı bebısler ateslenmeden atlatıo bu karma asıyı, o kadar sanslımıyıs , sanmıorumakannehir

bende öyle düşünyordum inan gece uyamadım ama bazende ateş olmuyor benim şuana kadr olmadı inş. olmaz

çokkk moralim bozuk.sabahtan beri kusuyor oğlum.emiyor emdikten sonra kusuyor sonra yine emmek istiyor kaç saattir bu kısır döngüdeyiz.neden bu kadar kusuyor anlamadım uyumuyor sadece ağlıyor ve kusuyor durmadan sinirlerim çok yıprandı sabaha kadar geçmezse doktora götüreceğim.ne yapacağımı şaşırdım.

kızlar yazamadım cıktım ıyıyız ıste uyusun dıye hayal hanımın altını bıle almadım cısıyle uyuyo off..
neyse kalkınca alırım altını..
oferta gaz kusturur canım bır sure emzırmeyıp yalancı memeyle ıdare etsenız ve bolca gaz cıkarmaya calıssanız bızım kızın gazı olunca hep oyle oluyo..
uzme canını gecmezse gıdersınız..
ama gececektır bazen olur..

kızımı banyo yaptırdık ama bu defa 3-5 dk değil
küvetini doldurduk içine soktuk
öyle bayağı bi kaldı debelendi suda
sonra ykayıp havluya sardık
veeee
kıyametler koptu
hanfendi sudan çıkmayacakmış
biraz daha banyo sefası yapacakmış
yarım saat kadar ağladı
şimdi emip biraz sakinledi
uyusun diye bekliyorum
çoook uykum geldi

oferta nasıl kusuyor? tazyikli bi kusmaysa gazdandır
eğer koyu kıvamlıysa sindirdiğini kusarmış dr önemli değil demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…