2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

he yaa ben daimi eleman zaten, maaşımı da yatırmadın.. alsanaalsanasmile
get bi daa özet neyim yok sana.. :dilcikar:

anaaa ben gelene kadar bacı kaçmış bile...
ya da hayalet gibi geziyo etrafta..

günaydın esmer
yuine bizden başka kimse yok
nasılsın?

iyiyiz canım uyudu ege şimi geldim bende

esracım merhaba. nasılsın canım ? bir günleri bir günlerini tutmuyor . inş girecekler düzene.

günaydın kızlar

iyiyiz canım uyudu ege şimi geldim bende

esracım merhaba. nasılsın canım ? bir günleri bir günlerini tutmuyor . inş girecekler düzene.
valla gece dikti beni ayağa şimdi hem uyuyo hem pırtlatıyo :roflol::roflol:
ee anca oturacak düzeni esracım normaldir.
.
bizimkine de aşı yapmamışlar pazartesi, bugün yapacaklarmış.
müstakbel kevgir başına geleceklerden habersiz armut gibi yatıyo evde :roflol:
valla esmercim gece iyi uyuduğu zaman seviniyorum düzeni oluyo galiba diye sonra hoppp yine uykusuz gece çok uyanıncada gündüz huysuz oluyo bugün ne güzel gezmeye gidecektik uykusuz huzursuzlanır diye gitmekten vazgeçtim havada bi güzel
esra, delf hoşgeldiniz

hoşbulduk şekerim nassın kızın nasıl bzimki osura osura uyuyo:roflol::roflol::roflol:

esmer
bi özet yaptın başımıza mı kakıyon
ücretsiz izne ayrılıyom
ekonomik kriz
senin maaş başka bahara kaldı
idare edivercen gari

hii bu da kesik attı iyi mi...akannehir
yok bi daaa özet mözet, zaten dünden beri girmedim ancak 2 sayfa ilerlemiş. :dilcikar:
ben olmayınca tepişecek adam olmuyo demek sırnaşık şey

eğer ev gezmesiyse huysuzlanabilir evet.
ama sokak gezmesiyse mışıl mışıl uyur..

esmercim önce pazara gidecektik sonrada ev gezmesine ama ne yazıkki vazgeçtim zaten arabamızda eşimin arabasında kaldı çıkamayız artıl

he walla esmer sen olmayınca tepişemedim kimseylen

esra iyiyiz benimki de uyanamadı henüz
gece daha banyo yapacakmış diye ağladı ağladı uyudu
yoruldu ağlamaktan kendine gelemedi daha
belli olmuyor bu bebekler bazen evde durmuyorlar ama gezmeye gidince pek bi uslu oluyorlar
hava güzel gibi duruyor ben de dışarı çıksam mı diye düşünüyorum

ayy ya ne güzel siz rahat rahat dışarıya çıkartıyorsunuz. biz daha 1-2 ev gezmesi dışında hiç gün yüzü görmedik. o gezmelerde apartmandan arabaya şeklinde üşütür mikrop alır diye çok korkuyorum. zaten dün görümcemler bendeydi. kızı hapşırıp durdu.aklım gitti...:(((((((( inşallah bişey olmaz

aay bu sced kadınına laf yetiştireyim derken elektriklerim kesildi..

biz de dün akşam yıkandık. resimleri yükledim ama evde kaldı acayip komikti benim şapşal. benimki de şampuanlanmak istemediği içn ağladı. filede bacakları ayırıp yatacakmış ben ona su dökücvekmişim habire, temas istemiiz yıkanırken..hihoyyyt

valla evden çıkmamakla iyi bi karar vermişim demir çok huysuz tam uyuyo yatırıyorum ağlayarak uyanıyo doğru düzgün uyusa keyfi yerine gelecek kuzumun
bizimkide banyoya bayılıyo hiç sesi çıkmıyo benim parmağımı bi tutuyo bitenr kadar
tek başıma yıkayabilsem yıkardım rahatlardı uyurdu ama yıkayamam tek başıma

hava süper haticecim bence hiç durma al kızını çık dolaş

biraz rüzgarlı gibi esracım
korkuyorum bende üşütürsem diye
tek başıma bende daha yıkayamıyorum
şu işi becerebilsem çok iyi olacak
biz dün gece küvetini doldurup içine soktuk yüzdürdük biraz
çok sevdi esra siz de deneyin ama sonra sudan çıkmıcam diye ağladı

guanydinnnnnnnnn arkadaslarr

kızlar ya ben de cıkıp dolaşmak istiyorum bebem ile ama emzirmem diye ciakmiyorum.sadece ev gezmesi sıktı beni

yazın atatlie cıkıp yuzdurucekmisin bebelerinizi:))masallah hepsi seviyor

gunaydın kızlar
dunden berı enfazka 3 saat uyuduk
dra gıdecektık bugun randevular dolmus
yarına kaldı sınır oldum
bıde ömerın geceden berı ellerı buz gıbı
vucudu sıcak eller buzz
neyapsam bıseyımı var acaba
bılen varmı?

kızlar yine tek olmuyor ama ben kucagima alip benimle birlikte yıkamaya basladim oturarak tabi.... cok kolay oluyor en azından su isit tasi salonu ısıt derdi olmuyor.ama cocuk su icinde yuzemiyor o ayri

eğer çok giydirdiysen bebeğin açık yerleri klima görevi görür aşkitom bişey olmaz korkma

ay yarın unutma ayazı göreyimmmm yıkanırkene

canım kesilmemiş netin.

biraz sıkı giydir kafasınada sapka tak canım kulaklarını falan kapatsın bence bişey olmaz ama sen bilirsin yinede
valla şu banyo işini tek başıma bi halletsem süper olacak aslında deneyeceğim de şimdi korkar sonrada herbanyoda ağlar falan diye korkuyorum çok seviyo çünkü suyu
akşam eşim gelsin sizin taktiği deneyelim canım dolduralım yüzsün bakalım sevecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…