2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar....sabah kalktım kahvaltı zeyno hazırla okula gitti....haydii iş başına bulaşık çamaşır ütü sil süpür öğlen saatine zor yetiştim...kayınvalidem geldi allah razı olsun...öğlen namaz çıkışı yetişebildim cenazeye=(mezar yerinide zar zor habibplerde bulmuşlar....bir dünya yol gittik...mama almıştım her ihtimale karşı diye bizim gidip gelmemiz 3 saat sürdü emzirip öylece çıkmıştım....biz gelene kadar hiç kalkmamış kayınvalidemde uyandırmamış mama yemesin diye.....iyi yaptın dedim...göğüslerim doldu beni emsin...sonra üst katta bir komşum var genç kız o geldi yemek filan yaptım bizde kal dedim...tam yemeğin ortasında eşimin hala kızları ve kocaları baş sağlığına geldi çay may sohbet yeni kalktılar bende habu gızımı uyuttum geldim sizin yanınıza biraz kafa dinliyim dedim ...ya benim başım çok ağrıdı bugün mezarlıktan geldim sanki üstüme bina çökmüş gibi nasıl bir ağırlık anlatamam....elim kolum kalkmıyor uyku bastırıyor...buruktum...ne biliyim ne kadar hasta yatalak ve yaşlıda olsa can işte..insan üzülüyor yinede....

oferta nasıl kusuyor? tazyikli bi kusmaysa gazdandır
eğer koyu kıvamlıysa sindirdiğini kusarmış dr önemli değil demişti

her türlü kustu bugün ama genelde tazyikli kusuyor.gaz ikacıda verdim bakalım kucağımızda gezip duruyoruz uyumuyr hala ben bittim yorgunluktan cocuk uyumuyor hala.

hante sceccedu aşağıda gördüm sizi nasılsınız.....

casmin oğluşun altını acıyordum gec gördum yazını, tam actık cortttt diye büyük tuvaletıı ıle batırdı ortalıgıbıraz ugrastım.. basınız sagolsun bu arada, allah sabır versın sevdklerıne...

her türlü kustu bugün ama genelde tazyikli kusuyor.gaz ikacıda verdim bakalım kucağımızda gezip duruyoruz uyumuyr hala ben bittim yorgunluktan cocuk uyumuyor hala.

oferta senııı coook ıyı anlıyorum. ben bu kusmalardan bıktım. o kadarsık yasıyoruz kı bu kısır döngüyü bizde. bozma moralını. Allah baska dert vermesın, bebıslerın kılo alımını engellemesın yeter.. biliorum ınsanın içi gidiyor. hayır bırde sütü cok bol olan bır anne degılım, kusunca tekrar acıkıyor ama bende süt bitmiş oluyor((

canım gözün aydın. maşallah oğluşa.

aynen ya bende hiçiş yapamıyorum. bıraktığım anda basıyor yaygarayı. sizde de öyle mi?

günaydınnnn nasılsınız kızlar
biz hazırlandık kayınvalideme gidicez kızımla
ev taşıdıalr yerleşiyo da 2 tabak koysak kardır dedik

ben geldim ne var ne yok kızlar ben açtım ya pc yi demir hemen uyanır şimdi gecede doğru düzgün uyumadı zaten saat başı yarım saatte bi uyandı 1 gece öncede tam tersi sürekli uyudu bigünümüz bi günümüzü tutmuyo

günaydın canımmm
naber..

iyiyiz canım uyudu ege şimi geldim bende

esracım merhaba. nasılsın canım ? bir günleri bir günlerini tutmuyor . inş girecekler düzene.

ee anca oturacak düzeni esracım normaldir.
.
bizimkine de aşı yapmamışlar pazartesi, bugün yapacaklarmış.
müstakbel kevgir başına geleceklerden habersiz armut gibi yatıyo evde :roflol:

esmer
bi özet yaptın başımıza mı kakıyon
ücretsiz izne ayrılıyom
ekonomik kriz
senin maaş başka bahara kaldı
idare edivercen gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…