ecrinden haber varmı kızlar hiç göremiyorum facedede yok??
oferta nasıl kusuyor? tazyikli bi kusmaysa gazdandır
eğer koyu kıvamlıysa sindirdiğini kusarmış dr önemli değil demişti
hante sceccedu aşağıda gördüm sizi nasılsınız.....
her türlü kustu bugün ama genelde tazyikli kusuyor.gaz ikacıda verdim bakalım kucağımızda gezip duruyoruz uyumuyr hala ben bittim yorgunluktan cocuk uyumuyor hala.
merhaba kizlar bugun oglusla doktordaydik daha dogrusu 3 doktor kontrolu vardi 1.5 saat hastanedeydik ilk once isitme testimiz yapildi sonra kalca ultrasonumuz cekildi sonra da doktor teyzemizde asimzi ve 1. ay kontrolumuz vardi cok sukur korktugum gibi olmadi ogluusm anensini uzmedi birtek asi sirasinda agladi mem verdim 5 dakika sonra sustu oglusum 1 kilo almis teyzeleri 4245 gr olmusuz sutum yaramis cok sukur ona sevindim gelisimi gayet iyiymis saglikliymis oglusum
ordan da tapuda isim vardi oraya gittik arabada uyudu oglusum annemle orda da rahat ettirdi beni eve gelince de emip uyudu cok sukur simdi ben de yatayim bari biraz yoruldum bugun hastanelerde tapuda gezerken
walla cnm bızımde tam tersi, gün boyu ayaktayız. hiç bir iş yaptırmıyor. aksam 9 gıbı sızıyor gece 3 ten 4ten sonra gene ayaktayız. bizim 24 satte toplam uykumuz 8 -9 saat anca.. aglamsa sızlanmasa uykuusuzluga alıstımkafamçokkarıştısenağlama
günaydın esmer
yuine bizden başka kimse yok
nasılsın?
esmer nöbette misin lülülülülülü
günaydın canımmm
naber..
ben geldim ne var ne yok kızlar ben açtım ya pc yi demir hemen uyanır şimdi gecede doğru düzgün uyumadı zaten saat başı yarım saatte bi uyandı 1 gece öncede tam tersi sürekli uyudu bigünümüz bi günümüzü tutmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?