2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dun eşim kapattı
neden kesılmedı bende bılmıyorum
heran gıdebılır
sıze saka yapmadım yanı

keske unutsalar hoya
2 yıllık ttnet sozlesmemız vardı
onu ıptal ettık 50tl ındırım yapmıslardı
onu alacaklar sımdı
mart 20de gel ode demısler
sınırsızdı bızım net
dun faturayı odemıs esım dıgerı mart 20de odenecek
acaba o zaman mı kesencekler ya
amaan ne bılıyım yaaa

askitom dan mesaj geldi(
baglantisi kk'dayken kesilmiş hepinize selami var.hakkinizi helal edin demiş ve bizi ozliyecegini soylemiş

ne çalışkan kadınım kahretsinn. zemuszemus
3 günlük işlerimi bitirdim, faturalarımı kestim, gazetelerimi okudum.. aklinialirimsmile
ee bitti gün eve gitsem ben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sen eve git o zaman esmer pazartesiye kadar işe gitme

ohh git sen eve izin verdim gitti

yavv sizin aklınıza geliyo da niye benim patronun aklına gelmiyo bu fikir.:mymeka:

o anca odama gelip gazeten bitince versene okiim diyor, be adam iş yok işte gazete okuyom göndersene beni eve; nerde o düşünce peeehhhh
:dilcikar:

Kizlar merhaba ne var ne yok?
Iki dakka vaktim oldu bi bakayim size dedim. Gecmise söyle bi baktim herkes iyidir umarim. Bizim burda kar bitmek bilmiyor fenalik gecirip gecirip düzeliyoruz hic sormayin kiymetini bilin memleketin havasinin.

Sicak su torbasi konusmasi olmus sabah ebe gelmisti bana ona sordum cünki o aldirmisti bana sicak icin cekirdek yastigini ayni ise geliyor.Bizde cok faydasini gördük gaz cikartmayi ögrendi sayesinde .Ebede eger iltihap varsa tehlikeli sicak su torbasi dedi.Bebekte apandist yada iltihabi olmasi ihtimali yok o yüzden kullanabiliriz dedi. Kendinizdede dikkat edin iltihapli bölgeye sicak koymayin.

aycacim kuala kucaklamasi mi dedigin ben onda tasiyorum.dun cok izin vermedi rahat yapamadim ağridai omuzum.iyi ayarşaamk lazim.yine de kucakta tasimaktan cok daha kolay oldu tabi

Hoya
Suyu 37 derece yap ama bebisi koyunca göbegi suyun icinde kalacak kulaklarinada su kacmiyormus ondanda korkunuz olmasin en fazla 7-8 dakika tutuyorsun sadece suyla yikayip ciakrtiyorsun 3 ayi cikana kadar ne cildi ne saci icin hic birsey kullandirmiyorlar.

meltem eve hapsoldunuz ya sizde.burda yaz sizin oraya gore.sana bisey sorucam bebekler oturtulmaz deniyor ama su babayslinlerde oturuyor gibi oluyor sanki.orda daha yaygin sanirim kullanmasi zarar vermeyelim bebelere rahat edicez diye

ögretmenim
Kanurudan mi bahsediyorsunuz.Bebisin boyuna göre ayari var ona göre ayarlarsan birde bacaklari sarkmicak asagi hafif kivrik duruyor eger kücükse bebek altina bi havluyu kivirip yükseltiyoruz ben hala havlu koyuyorum diger oglum uzun boyluydu gerek görmemistik yoksa sirt agrisi olur

ögretmenim
Ya hapsoluyoruz ama bi firsat uydurup firliyorum disari daraldim artik. Bu öglen büyügü disarda ögle yemegine götürücem okulda durumunu düzeltti ödül olsun hem banada ödül olsun onu eve getir yemek hazirla yoruluyorum ya.
Kanguruyu yazdim simdi burda cok kullaniliyor ben diger oglanda da kullandim bir problem olmuyor oturur pozisyon diil canim o ama ben büyük olani 2.5 aylikken oturtuyordum salakmisim kiziyorum sonradan kendime Allah korumus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…