kızlaaar merhabaaa nasılsınız gecmısı okuyamayacagım selam verıp kacacagım..
umarım herkes ıyıdır..
optum yavru kuslarınızla sızı..
benim veelt saat kactan beri uyumadiiiiiiiiiii.bu sabah 2saat 45 dk uyuyunca uyandirdim dısari cıkaricam diye acaba hata mi ettim. 3 ten beri uyumadi .
sagol canım ıyıyız sukur uykusuz gecelere devam :))merhaba kibele.. bizde bır yaramazlık yok her zamankı gıbı ugraslar ıste.. umarım sizde ıyısınız.. ve bende öptum sızı...
benim veelt saat kactan beri uyumadiiiiiiiiiii.bu sabah 2saat 45 dk uyuyunca uyandirdim dısari cıkaricam diye acaba hata mi ettim. 3 ten beri uyumadi .
sagol canım ıyıyız sukur uykusuz gecelere devam :))
uyanabılır kıbele , yanı benım sıpa olsa kesın uyanır da :) gık desen uyanıyor cunku.. sen nasıl alıstırdın bılmıyorm tabii ...
kızlar benım bebiş bugun gun boyunca 6-7 kere cok az az kaka yaptı, önceden bır yapardı cort dıye bellerıne sırtına bulasırdı ama gunde bır kere yapardı. şimdi aynı mıktarı gün içinde yaydı. ve bu kadarını bıle yapabılmek ıcın toplamda 20-25 kere falan osurmustur. bu bebısın rahatsız oldugunu mugösterır acaba?? cokhuysuzdu bugun yavrum
gecms olsun cnm, benımde belım fena tutuk bu aralar, dizime kadar vuruyor agrsı, geene de bebıs gun boyu kucagımızdanapak
hangi ateş düşürücüyü vermıstın cnm, benm dr. aşıya gıtmeden yarım saat önce ver dedı,öle vermelımıyım ki?:uhm:
kızlar ben d vıtamını ıkı gundur bırturlu veremedım
sımdı vermeye calısıyorum uyuyo uyanıcak odum kopuyo kalkmasın sımdı ne yapacagım yaaa sutle fılan almıyo acmıyo agzını cok zıllı ya da kusuyo hemen.. uyurken halletmem lazım bu ısı
yani uyumayınca cok huysuz oluyor.bagrip duruyor cadi:))erkek cadi buya bızımkıde genelde 14-15 saat uyumadan duruyor, sonra sızınca 4-5 saat uyuyor ve ben uyandırmalımıyım dıe cok düşünüyorum. burada kızlar hep uyandırma dedıler artık hıııcc ellemıyorum cıyaklayana kadar.. ama sızın durum farklı dısarı cıkacakmışsınız . elzem bırseydır belkım? bılmyrm..
yok canim hic sanmamkızlar benım bebiş bugun gun boyunca 6-7 kere cok az az kaka yaptı, önceden bır yapardı cort dıye bellerıne sırtına bulasırdı ama gunde bır kere yapardı. şimdi aynı mıktarı gün içinde yaydı. ve bu kadarını bıle yapabılmek ıcın toplamda 20-25 kere falan osurmustur. bu bebısın rahatsız oldugunu mugösterır acaba?? cokhuysuzdu bugun yavrum
günaydın....
gündüz bekçisi mesaiye başladı ama gece boşlamışınız burayı olmuyor böyle..lmaz:
gece 00:30 da kalktı benimki hadi beni yedir diye, bi baktım surat pancar gibi, ateşi 38,6 olmuş. akannehir
ama keyfi yerindeydi rahatsız etmemiş ateş onu bende ilaç vermedim o yüzden. yedirirken alnına nemli bez koydum, pijamasının altını da çıkardım yarım saat öyle kaldı.
yatırırken 37,7'e düşmüştü. pijamasını giydirdim ama üzerini de incecik bişeyle örttüm öyle uyudu. saat 04:30'da kalktığımda buz kesmişti. biraz fazla düşmüş ateşi 35,9'du bu sefer. kaydirigubbakcemile3
neyse sabah 06:30'da normale dönmüştük.
biz bu seferki aşı işini 2 saatlik ciyaklamayla hasarsız atlattık sayılır yani.
kızlar facebook gruba katılamadım yardım edin
günaydın....
gündüz bekçisi mesaiye başladı ama gece boşlamışınız burayı olmuyor böyle..lmaz:
gece 00:30 da kalktı benimki hadi beni yedir diye, bi baktım surat pancar gibi, ateşi 38,6 olmuş. akannehir
ama keyfi yerindeydi rahatsız etmemiş ateş onu bende ilaç vermedim o yüzden. yedirirken alnına nemli bez koydum, pijamasının altını da çıkardım yarım saat öyle kaldı.
yatırırken 37,7'e düşmüştü. pijamasını giydirdim ama üzerini de incecik bişeyle örttüm öyle uyudu. saat 04:30'da kalktığımda buz kesmişti. biraz fazla düşmüş ateşi 35,9'du bu sefer. kaydirigubbakcemile3
neyse sabah 06:30'da normale dönmüştük.
biz bu seferki aşı işini 2 saatlik ciyaklamayla hasarsız atlattık sayılır yani.
gunaydinnn arkadaslarrr bu arada
benim pazar aksami kayinvaliedmler geliyor.esim bugun gidip alip donecekler.ben de onlar geelne kadar annemde kalicam
hoya nasıl ugrastin mi biraz slingle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?