2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar merhabaaa nasılsınız gecmısı okuyamayacagım selam verıp kacacagım..
umarım herkes ıyıdır..
optum yavru kuslarınızla sızı..

merhaba kibele.. bizde bır yaramazlık yok her zamankı gıbı ugraslar ıste.. umarım sizde ıyısınız.. ve bende öptum sızı...

benim veelt saat kactan beri uyumadiiiiiiiiiii.bu sabah 2saat 45 dk uyuyunca uyandirdim dısari cıkaricam diye acaba hata mi ettim. 3 ten beri uyumadi .

ah kıyamadım ben ona bızım de dedemız bazen uyandırıyo ılla gorecem dıye sabahlıyoruz sonra ınsallah uyur canım ıhlamur versen bıraz rahatlatır..

benim veelt saat kactan beri uyumadiiiiiiiiiii.bu sabah 2saat 45 dk uyuyunca uyandirdim dısari cıkaricam diye acaba hata mi ettim. 3 ten beri uyumadi .

ya bızımkıde genelde 14-15 saat uyumadan duruyor, sonra sızınca 4-5 saat uyuyor ve ben uyandırmalımıyım dıe cok düşünüyorum. burada kızlar hep uyandırma dedıler artık hıııcc ellemıyorum cıyaklayana kadar.. ama sızın durum farklı dısarı cıkacakmışsınız . elzem bırseydır belkım? bılmyrm..

kızlar ben d vıtamını ıkı gundur bırturlu veremedım
sımdı vermeye calısıyorum uyuyo uyanıcak odum kopuyo kalkmasın sımdı ne yapacagım yaaa sutle fılan almıyo acmıyo agzını cok zıllı ya da kusuyo hemen.. uyurken halletmem lazım bu ısı

uyanabılır kıbele , yanı benım sıpa olsa kesın uyanır da :) gık desen uyanıyor cunku.. sen nasıl alıstırdın bılmıyorm tabii ...

kızlar benım bebiş bugun gun boyunca 6-7 kere cok az az kaka yaptı, önceden bır yapardı cort dıye bellerıne sırtına bulasırdı ama gunde bır kere yapardı. şimdi aynı mıktarı gün içinde yaydı. ve bu kadarını bıle yapabılmek ıcın toplamda 20-25 kere falan osurmustur. bu bebısın rahatsız oldugunu mugösterır acaba?? cokhuysuzdu bugun yavrum

uyanabılır kıbele , yanı benım sıpa olsa kesın uyanır da :) gık desen uyanıyor cunku.. sen nasıl alıstırdın bılmıyorm tabii ...

canım uyandı sımdı yanımda oturuyo..
offf...
neyse sen kakaya hıc takılma bence super boyle daha ıyı az az benımkı 3 gunluk yapıyo bugunde yaptı heryer kaka oldu ben ne yapayım :))

yerim senın yanında oturan kızını kibele, kız çocuk bır baska olur heralde inş. bir gün bana da nasıp olur...

buaarada benımkıde uyandı, hadı ugras dur sımdı..üstünü batırmış beller ıslanmış kıyamam ona ne zaman yaptı kac saattır çişli ki....

günaydın....
gündüz bekçisi mesaiye başladı ama gece boşlamışınız burayı olmuyor böyle.. lmaz:

gece 00:30 da kalktı benimki hadi beni yedir diye, bi baktım surat pancar gibi, ateşi 38,6 olmuş. akannehir
ama keyfi yerindeydi rahatsız etmemiş ateş onu bende ilaç vermedim o yüzden. yedirirken alnına nemli bez koydum, pijamasının altını da çıkardım yarım saat öyle kaldı.
yatırırken 37,7'e düşmüştü. pijamasını giydirdim ama üzerini de incecik bişeyle örttüm öyle uyudu. saat 04:30'da kalktığımda buz kesmişti. biraz fazla düşmüş ateşi 35,9'du bu sefer. kaydirigubbakcemile3

neyse sabah 06:30'da normale dönmüştük.
biz bu seferki aşı işini 2 saatlik ciyaklamayla hasarsız atlattık sayılır yani.

6 saatte bir ates dusurucu verebiliyorsun.ama kilousna gerek vermek lazim.mesela ben 1/2 olcek minoset surup verdim.atesi 38.3 olunca

hic uyandirma:))
yani uyumayınca cok huysuz oluyor.bagrip duruyor cadi:))erkek cadi bu

yok canim hic sanmam

eferinn minik erkekine.atesini nerden olucuyorsun esmer sen??

kızlar facebook gruba katılamadım yardım edin

melteme ya da pamuk86 ya adini soyadini yazip yolla onlar seni ekler canim

günaydın kızlarrrrrrrrrra.s.a.s.

onunla geçmiş olsun esmeralda..maşallah küçük adama

gunaydinnn arkadaslarrr bu arada

benim pazar aksami kayinvaliedmler geliyor.esim bugun gidip alip donecekler.ben de onlar geelne kadar annemde kalicam

hoya nasıl ugrastin mi biraz slingle

gunaydinnn arkadaslarrr bu arada

benim pazar aksami kayinvaliedmler geliyor.esim bugun gidip alip donecekler.ben de onlar geelne kadar annemde kalicam

hoya nasıl ugrastin mi biraz slingle

bende annemde kalmak istiyorum biraz..gıcık kocamla barışmadık hala..gitsem biraz anlardı dünyanın kaç buca olduğunu ama off napsam bilmiyorum ya..

benim oğlan artık iyice dönencesine bağlı oldu..yarım saattir dönenceyle konuşuyokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…