2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esmer geçmiş olsun ayaza
yolmuş demek hemşireyi
cüsseme bakıp beni hafife alma böyle
perişan ederim seni işte demiş

hemşire çıkarken anneme "eğer sürekli takip altında olduğunuz doktorunuz varsa o da yapabilir aşılarını" demiş.
annemde "yok biz burdan memnunuz buraya yaptıracağız" demiş.:dilcikar:

kadının bütün hayalleri yıkıldı sanırım o anda:roflol:

valla çok sinirlendim kızlar bi cevap bile yazmadılar daha deneyeyim diyorum beceremiyorum alsanaalsanasmile mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

valla çok sinirlendim kızlar bi cevap bile yazmadılar daha deneyeyim diyorum beceremiyorum alsanaalsanasmile mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hoyacım ya sinirlendiğine değmez, bak örtmenim sana yollamış mis gibi kılavuz, ne uğraşıyorsun bi daa alışveriş yapmazsın olur biter, harcadığın efora yazık.

aaa acaba ne gibi sikayet aliyorlarmiş merak ettim.kendi sitesindeki gibi degil yeşilin rengi o beni hayal kırıklıgına ugratti.ama kullanim icin negatif bisey diyemem benim acemiligimden kayanklandi.

canim ya uzme kendini yollarlar sen su yolladiklarimi incele gelene kadar.oyuncakla falan dene

krizalit hosuma giden sling te birden fazla pozisyon var bebegi tasıyabilecegin..sadece bir pozisyonda tasıyorum suan o ayri.sitesini inceledim de seninkinin guzelmiş canim o da.hımmm ama 5 aylik olana kadar yatirmak zor olabilir

Son düzenleme:
hoya belki tedarikci firma ile gorusup sana doner hepsiburda.esik cıkması tedarikcinin hatası aslında

ayca onlarin iyiliği icin asilar uzme kendini

yalnız soyle bisey var.anne tutmamalıymıs bebek igne olurken bacagindan falan.ben tutmuyorm annem tutyor bakmiyorum bile

neden öğretmenin ben tuttum hep şimdiye kadar

delf su an icin problem yokta ilerde annedeyken aci hisstmemeleri daha iyi olurmus.yani annede rahatlarim aci cekmem mesaji icin

delff aslinda adamlar yok onu yapma bunu yapma diyorlarda annelerimiz bize yaptilar hicte psikolojimiz bozulmadi aslinda.cokta takmamak lazim herseyi:))

nasıl memnun musun ayçacım hemen aldı mı bebiş. benim bir kullanmadığım o kaldı. almıyorda

evet canım haklısın

valla cnm aldı bnmkisi....
wee kullanıyorum diğeri de bebeor...
damaklı aldım.....sende öyle dene bir bakalım...şu ana kadar ben ikisinden de memnunum

ayy çok yorgunum benmı lohusayım kaynanamlarmı anlamadım. güya bana yardıma geldiler her işi ben yapıyorum yemekti bulaşıktı. onların yüzünden bebegime zaman ayıramıyorum. deli olacagım yaaakötükedihüso

imkanın varsa yapma canım ben öyle bana geldiklerinde alıyorum bebişimi kucağıma onla ilgileniyorum misafirliğe gelmedikleri zaman yani benim bi problemim yok gerçi onlarla ama nihayetinde küçük bi bebeğim var ve lohusayım hala

canım benim kıyamam sana bebeğinle ilgilensen yapmaz mı kaynanan yorgunum de öyle iş yapmazsan daha kolay toplarsın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…