esmer geçmiş olsun ayaza
yolmuş demek hemşireyi
cüsseme bakıp beni hafife alma böyle
perişan ederim seni işte demiş
valla çok sinirlendim kızlar bi cevap bile yazmadılar daha deneyeyim diyorum beceremiyorum alsanaalsanasmile mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
premaxx ı doğum yaptığım gün mothecare den almıştım ve fişini bulamıyorum biraz önce mağazasını aradım, geri vereceğim sanırım ve baba sling alayım bari, aslında almaya karar verdiğimde jokerde sormuştum hangisi daha iyi diye, bana baba slingten çok şikayet aldıklarını söylemişlerdi....????
valla çok sinirlendim kızlar bi cevap bile yazmadılar daha deneyeyim diyorum beceremiyorum alsanaalsanasmile mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ayca bebeklerden bizden daha dayanıklı oluyorlar canım
merak etme
hoya belki tedarikci firma ile gorusup sana doner hepsiburda.esik cıkması tedarikcinin hatası aslında
ayca onlarin iyiliği icin asilar uzme kendini
yalnız soyle bisey var.anne tutmamalıymıs bebek igne olurken bacagindan falan.ben tutmuyorm annem tutyor bakmiyorum bile
ben kullanıyorum cnm...
delff aslinda adamlar yok onu yapma bunu yapma diyorlarda annelerimiz bize yaptilar hicte psikolojimiz bozulmadi aslinda.cokta takmamak lazim herseyi:))
nasıl memnun musun ayçacım hemen aldı mı bebiş. benim bir kullanmadığım o kaldı. almıyorda
evet canım haklısın
ayy çok yorgunum benmı lohusayım kaynanamlarmı anlamadım. güya bana yardıma geldiler her işi ben yapıyorum yemekti bulaşıktı. onların yüzünden bebegime zaman ayıramıyorum. deli olacagım yaaakötükedihüso
ayy çok yorgunum benmı lohusayım kaynanamlarmı anlamadım. güya bana yardıma geldiler her işi ben yapıyorum yemekti bulaşıktı. onların yüzünden bebegime zaman ayıramıyorum. deli olacagım yaaakötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?