gunaydinnn arkadaslarrr bu arada
benim pazar aksami kayinvaliedmler geliyor.esim bugun gidip alip donecekler.ben de onlar geelne kadar annemde kalicam
hoya nasıl ugrastin mi biraz slingle
bende annemde kalmak istiyorum biraz..gıcık kocamla barışmadık hala..gitsem biraz anlardı dünyanın kaç buca olduğunu ama off napsam bilmiyorum ya..
benim oğlan artık iyice dönencesine bağlı oldu..yarım saattir dönenceyle konuşuyokaydirigubbakcemile3
hayır o sinirle bıraktım bi daha uğraşmadım bilealsanaalsanasmile
ben de küstüm eşimle mafoldumben
evet canım barışmadık bi müddette barışmayı düşünmüyorum..6 sında oğlumun kontrolü var o zaman barışırız belki:lepi::lepi:tutku demek hala barişmadiniz.inallah cok uzamaz
demek konusmayada basladi utkucuk donenceyle masallahh ya:)))
meltem kolun tameamen gecti mi?nasıl disari cıkabildiniz mi?
Kizlar
Niye küsüyosunuz adamlara?
ankara0606
Beni ekle faceden ben sana davet yollayayim su an burdaysan.
günaydın....
gündüz bekçisi mesaiye başladı ama gece boşlamışınız burayı olmuyor böyle..lmaz:
gece 00:30 da kalktı benimki hadi beni yedir diye, bi baktım surat pancar gibi, ateşi 38,6 olmuş. akannehir
ama keyfi yerindeydi rahatsız etmemiş ateş onu bende ilaç vermedim o yüzden. yedirirken alnına nemli bez koydum, pijamasının altını da çıkardım yarım saat öyle kaldı.
yatırırken 37,7'e düşmüştü. pijamasını giydirdim ama üzerini de incecik bişeyle örttüm öyle uyudu. saat 04:30'da kalktığımda buz kesmişti. biraz fazla düşmüş ateşi 35,9'du bu sefer. kaydirigubbakcemile3
neyse sabah 06:30'da normale dönmüştük.
biz bu seferki aşı işini 2 saatlik ciyaklamayla hasarsız atlattık sayılır yani.
bende annemde kalmak istiyorum biraz..gıcık kocamla barışmadık hala..gitsem biraz anlardı dünyanın kaç buca olduğunu ama off napsam bilmiyorum ya..
benim oğlan artık iyice dönencesine bağlı oldu..yarım saattir dönenceyle konuşuyokaydirigubbakcemile3
Ögretmenim
Gecti canim cok iyi kolum artik gece üstüne yatip uyusam bile uyusma olmuyor.Ne kötüydü ya bi kac kiloda verdim onunda etkisi oldu sanirim ama daha var 5 kilo daha versem cok rahatlayacagim.
Bu arada canim ebe bana her gün yapmam icin kas jimlastigi verdi.4 hafta dolunca günde 15 dakika yapmak gerekiyormus.Kilo vermekle alakali degil rahim kaslarini kuvvetlendirmek icin gerekliymis. Bana tuvalet sorunum olup olmadigini sordu yani cis kaciriyormuyum diye bende öyle bisi yok dedim ama yinede o kaslari kuvvetlendirmek gerekiyormus.Ben normaldede mekik filan cekerdim onun faydasi olmuyormus.Resimler var bende bi ekleyebilirsem ekliyimde sizde yapin o hareketleri.
Cikip geziyoruz canim bi kac gündür arabada bende iyi oluyor dün oglani okuldan alinca disarda yemege götürdüm benim bücürük disari cikacagini anliyor nasil seviniyor 2-3 saatte sesi cikmiyor acikana kadar iyide oluyor emmesi düzene giriyor burnu rahat nefes aliyor.Bu gün 3 derece abiyi almadan bi gezdireyim onu abiyi abartip fazla simartmayayim 2 ün üst üste diye birazdan cikacagiz bekliyorum uyansin.
Burda sular maden suyu gibi ebeye sordum gaz yaparmi cocuga diye yapmaz dedi.Sonucta yapsa herkes icmez diye bende ictim dün gece gazdan uctu cocuk.Ben bu ne yicem ne icicem kisminda fenalik getirdim.Ekmek peynir yiyim cocuk seker gibi ayet güzel uyur sesi cikmaz kalkip nerden alakasiz seyler yiyip iciyorum kendim ettim kendim buldum dün gece uykusuzduk((((
kibelesr
Bizde de öyle bazen uyaniyor hemen yanina gidemiyorum abisiyle ilgilenmem gerekiyor birakamiyorum sonra emzirmek icin mememe alinca bi saat bana söyleniyor emmiyor :)))))))
Bende dün gece uyumadim ama yasliligin böyle iyi yani var fazla uyku istemiyor insan :))
eferinn minik erkekine.atesini nerden olucuyorsun esmer sen??
günaydın kızlarrrrrrrrrra.s.a.s.
onunla geçmiş olsun esmeralda..maşallah küçük adama
maşallah ayazıma tabi yoldu hemşireyi ateş mateş kalmadı demi
esmeralda
Cok gecmis olsun Ayaz a.
küstüm işte evcilik oynamıycam onla:umursamaz:
aman esmercım cok sukur atlatmıssınız masallah yavruna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?