2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinnn arkadaslarrr bu arada

benim pazar aksami kayinvaliedmler geliyor.esim bugun gidip alip donecekler.ben de onlar geelne kadar annemde kalicam

hoya nasıl ugrastin mi biraz slingle

hayır o sinirle bıraktım bi daha uğraşmadım bilealsanaalsanasmile

ben de küstüm eşimle mafoldumben

tutku demek hala barişmadiniz.inallah cok uzamaz
demek konusmayada basladi utkucuk donenceyle masallahh ya:)))

meltem kolun tameamen gecti mi?nasıl disari cıkabildiniz mi?

hayır o sinirle bıraktım bi daha uğraşmadım bilealsanaalsanasmile

ben de küstüm eşimle mafoldumben

size noldu canım..ben uzun süre konuşmayı düşünmüyorum valla.hiç sevmem küs kalmayı bazen gece unutuyorum küs olduğumuzu sabah kalkınca sarılırım konuşurum o da çaktırmadan bişey olmamış gibi konuşur işe gidince hatırlarım küs olduğumuzu falan ama bu sefer başka inadım inat..

tutku demek hala barişmadiniz.inallah cok uzamaz
demek konusmayada basladi utkucuk donenceyle masallahh ya:)))

meltem kolun tameamen gecti mi?nasıl disari cıkabildiniz mi?
evet canım barışmadık bi müddette barışmayı düşünmüyorum..6 sında oğlumun kontrolü var o zaman barışırız belki:lepi::lepi:

ya evet konuşuyo bi görsen hala sıkılmadı 10 dan beri dönenceyi izliyo..video paylaşılsa burda koyardım hemen..
Kizlar
Niye küsüyosunuz adamlara?

ankara0606
Beni ekle faceden ben sana davet yollayayim su an burdaysan.

doktorumuza götürmüyo bizi uzakmış izin alamazmış falan flan..bahaneler bulup duruyor beni deli ediyor kavga ettikmafoldumben

Ögretmenim
Gecti canim cok iyi kolum artik gece üstüne yatip uyusam bile uyusma olmuyor.Ne kötüydü ya bi kac kiloda verdim onunda etkisi oldu sanirim ama daha var 5 kilo daha versem cok rahatlayacagim.
Bu arada canim ebe bana her gün yapmam icin kas jimlastigi verdi.4 hafta dolunca günde 15 dakika yapmak gerekiyormus.Kilo vermekle alakali degil rahim kaslarini kuvvetlendirmek icin gerekliymis. Bana tuvalet sorunum olup olmadigini sordu yani cis kaciriyormuyum diye bende öyle bisi yok dedim ama yinede o kaslari kuvvetlendirmek gerekiyormus.Ben normaldede mekik filan cekerdim onun faydasi olmuyormus.Resimler var bende bi ekleyebilirsem ekliyimde sizde yapin o hareketleri.

Cikip geziyoruz canim bi kac gündür arabada bende iyi oluyor dün oglani okuldan alinca disarda yemege götürdüm benim bücürük disari cikacagini anliyor nasil seviniyor 2-3 saatte sesi cikmiyor acikana kadar iyide oluyor emmesi düzene giriyor burnu rahat nefes aliyor.Bu gün 3 derece abiyi almadan bi gezdireyim onu abiyi abartip fazla simartmayayim 2 ün üst üste diye birazdan cikacagiz bekliyorum uyansin.

Burda sular maden suyu gibi ebeye sordum gaz yaparmi cocuga diye yapmaz dedi.Sonucta yapsa herkes icmez diye bende ictim dün gece gazdan uctu cocuk.Ben bu ne yicem ne icicem kisminda fenalik getirdim.Ekmek peynir yiyim cocuk seker gibi ayet güzel uyur sesi cikmaz kalkip nerden alakasiz seyler yiyip iciyorum kendim ettim kendim buldum dün gece uykusuzduk ((((

ögretmenim
Burda o senin modeli kullanan cok kisi görüyorum zarari olsa o kadar yaygin olmazdi sanirsam.Bunu büyük oglanda esim aldigi icin kullaniyorum kendim almak icin arasaydim belki bende sizin modelden alirdim sanmiyorum cocuga zarari olacagini.

kızlar gunaydın cok yorgunum temızlıkcı gelecek yenı bırı ondan kalktım yoksa dayanacak gucum yok..
aksam kacta yattık bılmıyorum yanı sabah 7 fılandı sanırım
benımkı agladı agladı babasını kaldırdı hos sadece babası olsa butun apartman!!neyse babası kalktı ona konusmasın mı aguu guu guuuuu agugugugug resmen benı sıkayet ettı babasına bugun konusmayı kesfettı resmen onun ıcın ayakta durdu zıllı.. sonra yıne aglama mınnacık bır gark yaptı meger ondanmıs butun derdı uyudu sonra..
ama bır gorsenız konusacam dıye uyumadı yaaa o gark ta aglarken kacan hava zaten offf ben ne yapacagım yaaa cok uykusuzum nasıl sey buuu...

tutku
Doktora gitmek gerekiyorsa gitmeniz lazim bul bi yolunu sen.

Benim esimde büyük oglanda öyleydi ya acaba sebebi ne baba olmayi anlayamiyorlar mi diye düsünüyorum.Biraz ates olurdu ben panik olurdum bana kizardi hep doktordasin ne bu diye götürmezdide.Sonra ben ehliyetimi aldim o gün bu gün adami salladiim yok haberi bile olmuyor hangi doktora ne zaman gittik geldik.Gün iciysede atliyorum otobüse aman ya onla muhattap olmaktansa dedim.Simdi bu oglanda görme adam degisti cok sasirdim biraz kafasi sicak geliyor eline hemen panik napsak doktora gitsekmi diye :)) Bence ciddiye alma kendi bilmiyo ne oldugunu ben o zaman üzüldüklerime ne gerek varmis diyorum simdi.Sen problemin neyse tekbasina cöz bak nasil adam oluyolar.

hadi ya o kadar etkilrdi demek su.bana gunde bir şise içebilirsin demişti hemsire..iömedim o ayri...

aslinda dedigin cok dogru 3-4 saatte bir içmeye alişir belki.

kolunada masaalh cok sevindim iyileşmesine

kibelesr
Bizde de öyle bazen uyaniyor hemen yanina gidemiyorum abisiyle ilgilenmem gerekiyor birakamiyorum sonra emzirmek icin mememe alinca bi saat bana söyleniyor emmiyor :)))))))
Bende dün gece uyumadim ama yasliligin böyle iyi yani var fazla uyku istemiyor insan :))

ögretmenim
Bilmiyorumki bünyeden bünyeye degisiyormu nedir bu gaz olayi.Büyük oglanda hic gaz derdimiz yoktu bunda hamileyken ben gazdan ölüyordum ama yeme icmeme dikkat edersem bende de gaz olmuyor.Ya su meyvali maden sulari varya ondan ictim nerden icersin diyede kendimi yedim gece.

aman esmercım cok sukur atlatmıssınız masallah yavruna..

ayy ne gusel yaa benımkıde aksam konusacam dıye uyumadı yaaa..
aksam ben de kocama sınır oldum benı def ettı gıt buradan al cocugu dedı yaa ben de kızdım cocuk ta uyandı sınırlerım ıyıce gerıldı sonra kavga ettık gecenın bır yarısı bugun benım ıcın bırsey yapacaktı yarım agızla yapayım mı dedı yapmayabılır..
ona da sınır oldum..

canım koluna cok sevındım egzersızlerı merak ettım ben de sımdı..
yemekler etkılıyor yaa maalesef ben de ne yıyecegımı sasırdım valla..
sanırım buyuk oglun da duzene gırıyo maşallah dıyelım canımm..

ayy tatlısııııımm bana da ogretsene su uykusuzlugu benım de yasım cok ufak sayılmaz ama hala bıraksan sadece suyla uyurum butun gun yemek bıle ıstemez canım
bırturlualısamadım suna..
ya benımkı soylenmeyı gectım cıldırıyo ac olunca

eferinn minik erkekine.atesini nerden olucuyorsun esmer sen??

canım önce koltuk altından ölçtüm ama yüksek olduğu için tam rakam vermesi için arkasından da makattan ölçtüm.
ikisinde de aynı çıktı gerçi..

günaydın kızlarrrrrrrrrra.s.a.s.

onunla geçmiş olsun esmeralda..maşallah küçük adama

maşallah ayazıma tabi yoldu hemşireyi ateş mateş kalmadı demi

heee haşin erkeğim benim :lepi:

esmeralda
Cok gecmis olsun Ayaz a.

sağol canımcım..

küstüm işte evcilik oynamıycam onla:umursamaz:

evcilik derken :roflol: :roflol:

aman esmercım cok sukur atlatmıssınız masallah yavruna..

atlattık canım çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…