2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yapma gercekten, yapmayınca bır yapan bulunur . bu halınde mınıcık bebegın varken kımse sana nıye yapmıyorsun dıyemez aksine onların iş yapmadıgı göze batar. :icecream:

Hoya merhaba, gecen gun beni sormusun iyimisin diye. Tesekkur ederim iyiyim canim. Hepiniz gibi ben de bebekle ugrasip duruyorum.

Bebeginle ilgilen canim hatta biraz agirdan al ki baska bi ise zamanin kalmasin:) Kimse sana bisi de diyemez. Haa arada 'Ayy cok yoruluyorum bebekle uykusuz kaliyorum' diye sizlanmayi da unutma sakin :roflol: :roflol:

kızlar sizce uykuya dalan bebegın besıgını hızlıca sallarsan uyanmaz mı?

pamukcum anlamayana ne yapacaksın. bebegim aglıyo kucagıma alıyorum ver biz tutalımda sen işini yap diyorlar. o kadar yüzsüzler. dahada gitmelerine çok var ben bebegimle ve eşimle kalmak istiyorum. valla sinirimden kocama çatacam bu gidişle. ya hani sen bana yardıma gelmiştin uyuzzz karııı..

canım benim kıyamam sana bebeğinle ilgilensen yapmaz mı kaynanan yorgunum de öyle iş yapmazsan daha kolay toplarsın kendini

saabah kahvaltıyı hazırlıyo oğlu varken banada onun yanında hadi sende yapta yat geri diyo ama oğlu gidince hiç bi işe elini sürmüyo mecbur yapıyorum canım .bide gelen giden iyice yoruluyorum.ufff bi gitselerdi((((((((

Bebeginle ilgilen canim hatta biraz agirdan al ki baska bi ise zamanin kalmasin:) Kimse sana bisi de diyemez. Haa arada 'Ayy cok yoruluyorum bebekle uykusuz kaliyorum' diye sizlanmayi da unutma sakin :roflol: :roflol:

canım başka zaman olsa başımın üstünde ama ben yeni doğum yapmışım bebegimle ilgilenmek istiyorum zaten çocugum gazlı geceleri uyumuyor gündüz uyuyayım diyorsun ama nafile olmuyor olmuyor yada ben çok beceriksizimalsanaalsanasmile

selamlarrr...
ayy aşılar kötü etti kuzuyu. çok ağladı çok. gözünden yaşlar geldi hep.
saat 19:00'da bi başladı yarım saat oldu sakinleşeli, yorgunluktan bayıldı şimdi de.
uzun zamandır bu kadar ciğer çalışması yapmamıştı kuzucum..
inşallah gecemiz sakin geçer..

inş esmercim.bizde haftaya olucaz bakalım inş. ateş yapmaz.oglumdan fırsat bulamıyorum anca girip okuyabiliyorum.yavrum çok usluydu huyu degişti şimdi

ayy o aşı daha dogrusu asılar benmde korkulu rüyam oldu. bızımkı zaten bi huysuz, bırde aşıları yıyınce mafolucas emnm.
Allahım hepımızın bebıslerını korusun....

kızlaaar merhabaaa nasılsınız gecmısı okuyamayacagım selam verıp kacacagım..
umarım herkes ıyıdır..
optum yavru kuslarınızla sızı..

kollarim berbat bir sag kolum agriyor sola agirlik veriyorum bu ssefer sol kolum agriyor.napıcam bilemedim

arkadaslar agri kesici ates dusuruculer aşidan sonra cok işe yariyor.mutlaka elinizin altinda olsun.ben 38.3 olunca vermiştim cok rahatlatmişti...doktorunuza sorun derim

benim veelt saat kactan beri uyumadiiiiiiiiiii.bu sabah 2saat 45 dk uyuyunca uyandirdim dısari cıkaricam diye acaba hata mi ettim. 3 ten beri uyumadi .

gecms olsun cnm, benımde belım fena tutuk bu aralar, dizime kadar vuruyor agrsı, geene de bebıs gun boyu kucagımızdanapak

hangi ateş düşürücüyü vermıstın cnm, benm dr. aşıya gıtmeden yarım saat önce ver dedı,öle vermelımıyım ki?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…