ayy çok yorgunum benmı lohusayım kaynanamlarmı anlamadım. güya bana yardıma geldiler her işi ben yapıyorum yemekti bulaşıktı. onların yüzünden bebegime zaman ayıramıyorum. deli olacagım yaaakötükedihüso
ayy çok yorgunum benmı lohusayım kaynanamlarmı anlamadım. güya bana yardıma geldiler her işi ben yapıyorum yemekti bulaşıktı. onların yüzünden bebegime zaman ayıramıyorum. deli olacagım yaaakötükedihüso
kızlar bu facebook nasıl ekleneceğim
imkanın varsa yapma canım ben öyle bana geldiklerinde alıyorum bebişimi kucağıma onla ilgileniyorum misafirliğe gelmedikleri zaman yani benim bi problemim yok gerçi onlarla ama nihayetinde küçük bi bebeğim var ve lohusayım hala
canım benim kıyamam sana bebeğinle ilgilensen yapmaz mı kaynanan yorgunum de öyle iş yapmazsan daha kolay toplarsın kendini
facebook üyeyim ama bizim gruba nasıl katılacam
Bebeginle ilgilen canim hatta biraz agirdan al ki baska bi ise zamanin kalmasin:) Kimse sana bisi de diyemez. Haa arada 'Ayy cok yoruluyorum bebekle uykusuz kaliyorum' diye sizlanmayi da unutma sakin :roflol: :roflol:
Oncelikle grubu buldun mu, bulamadiysan facebookda 2010 Ocak anneleri diye ara bulursun.
yazdım çıkmadı canım
kollarim berbat bir sag kolum agriyor sola agirlik veriyorum bu ssefer sol kolum agriyor.napıcam bilemedim
arkadaslar agri kesici ates dusuruculer aşidan sonra cok işe yariyor.mutlaka elinizin altinda olsun.ben 38.3 olunca vermiştim cok rahatlatmişti...doktorunuza sorun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?