ins. canim
önceki gün interneti kapatmislardi dün ögleden sonra actirdik ancak.
benim de biraz kabiz sinyallerim var sanirim bebege de geciyor ama ben bile ne kadar sikiliyorum tuvalete cikamayinca yazik bebekler ne yapsin.
bu hafta esim yanimdaydi yardim etti haftaya baslicak ise üstelik arada sirada isvicreye gidip ordaki islelri de halletmesi gerek ev bulup yerlelstirmesi felan... bu hafta iyice yalniz kalicam nasil basacikicam tek basima bilmiyorum
ben de kabızım en son büyük naptesimi ne zaman yaptım hatırlamıyom bilebilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun eşim de pasaport işlerini hallediyor biz pazar ankaraya gideceğiz salı vize görüşmesi var sabah 8 de nur bi de gazlanır da pazartesi akşam geç kalırsak diye çok tedirginim inş hayırlısı olsun
eşin olmadan bakarsın inş. o uyudu mu sen de uyu dinlen bakman kolay olur
hoşgeldiin bitanesia.s.selamlar ben şubat annesiydim fakat öyküm erken geldi ocak 15 de doğdu.pat diye muhabbetinize dalıcam ama çok çaresiz kaldım kusuruma bakmayın bana bir akıl verin kuzum dünden beri emdiği sütü cork diye diye kusuyor yani hemen çıkarıyor napıcağımı bilemedim şaşırdım kaldım aranızda benzer durum yaşayan varmı nasıl çözdünüz?
selamlar ben şubat annesiydim fakat öyküm erken geldi ocak 15 de doğdu.pat diye muhabbetinize dalıcam ama çok çaresiz kaldım kusuruma bakmayın bana bir akıl verin kuzum dünden beri emdiği sütü cork diye diye kusuyor yani hemen çıkarıyor napıcağımı bilemedim şaşırdım kaldım aranızda benzer durum yaşayan varmı nasıl çözdünüz?
esmer o kadar aldı mı gerçekten maşallah
ben de unutuyom deviti arada
casmin başın sağolsun canım kolay gelsin
almış valla hoya bende şaşırdım.
içi boşalmış gibi yiyor zaten 3 gündür.
ben hep 60 cc'le başlıyorum beslemeye, isterse yapıyorum arkasından ; mama ziyan olmasın diye çok yapmıyorum.
3 gündür saat başı 60 cc yiyor. annem çıldırmış..
yediriyormuş, altını değiştirip gazını çıkarırken tekrar acıkıyormuş. tekrar yedir, tekar gaz çıkar hadiiii gene ellerini yemeye başlıyormuş.
bu oğlunda senin gibi manyak diyor bana :roflol:
esmer o kadar aldı mı gerçekten maşallah
ben de unutuyom deviti arada
maşallah o zaman 120 cc hazırlayın her saat başı içerse mama daha çok şişireir felaket gazlanırsınız maşallah ayazım toparlasın kendini bi an önce fotolardaa kilosu belli
mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece efendimiz dünyaya geldi hepimiz dualarımızda birbirimize de yer verelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?