2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de kabızım en son büyük naptesimi ne zaman yaptım hatırlamıyom bilebilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun eşim de pasaport işlerini hallediyor biz pazar ankaraya gideceğiz salı vize görüşmesi var sabah 8 de nur bi de gazlanır da pazartesi akşam geç kalırsak diye çok tedirginim inş hayırlısı olsun
eşin olmadan bakarsın inş. o uyudu mu sen de uyu dinlen bakman kolay olur

Aman kücük cocukla bu resmi isler cok zor oluyor, hele de baska bir ülkeye tasinmak...

5 dakka gec kalsaniz almazlar sizi ne olur ne olmaz konsolosluklar yapacak giciklik ariyorlar zaten. Siz erken gidin yine de ne olur ne olmaz.

2 kasik Zeytinyagi iciyorum ben hergün cok faydasini gördüm, 2 gün unuttum icmeyi o yüzden simdi sikintiliyim :kedi: sen de dene istersen zeytinyagini.

selamlar ben şubat annesiydim fakat öyküm erken geldi ocak 15 de doğdu.pat diye muhabbetinize dalıcam ama çok çaresiz kaldım kusuruma bakmayın bana bir akıl verin kuzum dünden beri emdiği sütü cork diye diye kusuyor yani hemen çıkarıyor napıcağımı bilemedim şaşırdım kaldım aranızda benzer durum yaşayan varmı nasıl çözdünüz?

selam kızlarrrr bugün ilk kez kızımı gönderdiğim gibi yattım tammm11 e kadar aman allahım nasıl ihtiyacı varmış vücudumun inanamadım ..akşama baş sağlığına birde bebek için hayırlı olsauna gelecekler var o yüzden şimdi kaçıp zeynom gelene kadar ortalığı hallediyim yemeği düşünmüyorum bugün perşembe balık var...çayın yanına bişeyler yapmam lazım onuda zeynom gelince yaparım seviyor ben yardım ediyorum o döküyor malzemeyei elinede yakışıyor zillinin ...hem mutlu olur...neyse ben kaçıyorum gelebilirsem turşum çıkmazsa yani gece gelirim belki hedi öptüm sizi...

hoşgeldiin bitanesia.s.
canım fazla sütü çıkarmıştır kilo alımı normalse kusmaları önmemseme
bi de emzirdikten sonra bi müddet sarsma yatırma dik tut

canım emzirir emzirmez yatırma
en az 20 dakika yatırmadan taşı
ve mutlaka gazını al

habu yanımdaki zilloşumda poposunu yırtıyo kendi kendine konuşuyo göye aguuu auu allahım ya çok cazgır bişey olucak vay başımıza adamla nasıl zaptedicez bunları bilmem anaları gibi geveze çıktılar......bir eve ben fazla geliyordum 3 ledik hadi hayırlısı=)

esmer o kadar aldı mı gerçekten maşallah

ben de unutuyom deviti arada

almış valla hoya bende şaşırdım.
içi boşalmış gibi yiyor zaten 3 gündür.
ben hep 60 cc'le başlıyorum beslemeye, isterse yapıyorum arkasından ; mama ziyan olmasın diye çok yapmıyorum.
3 gündür saat başı 60 cc yiyor. annem çıldırmış..
yediriyormuş, altını değiştirip gazını çıkarırken tekrar acıkıyormuş. tekrar yedir, tekar gaz çıkar hadiiii gene ellerini yemeye başlıyormuş.
bu oğlunda senin gibi manyak diyor bana :roflol:
bende ana mahsül kim, ben kimden çıktım sanki diyorum :dilcikar:

maşallah o zaman 120 cc hazırlayın her saat başı içerse mama daha çok şişireir felaket gazlanırsınız maşallah ayazım toparlasın kendini bi an önce fotolardaa kilosu belli

esmer o kadar aldı mı gerçekten maşallah

ben de unutuyom deviti arada

maşallah o zaman 120 cc hazırlayın her saat başı içerse mama daha çok şişireir felaket gazlanırsınız maşallah ayazım toparlasın kendini bi an önce fotolardaa kilosu belli

yook biz kusmuklu bebe olduğumuz için en makul olanı buymuş.
az az sık sık...
çok verince yarısını geri çıkarıyo, içinde tutmayı beceremiyor kafamçokkarıştı

mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece efendimiz dünyaya geldi hepimiz dualarımızda birbirimize de yer verelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hee o zaman ayaz devam et oğlum
desene anası yetmedi danası da çıldırtıyo ananeyi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…