ahh maşallah ona 3 aylık oldunuz he bizimde az kaldı 1 hafta falan var..her gün huy değiştiriyolar..benimkide öğrendi çığlığı uyandığında yanında olmazsan bi basıyo koşuyorum hemen ama çok hoşuma gidiyo o çığlıklar..süt emerken oyun bizdede var demek aylarıyla ilgili bişey..emerken ağzının yanına ben muhakkak mendil koyuyorum çok doyunca bi taraftan sızıyo yaka sırılsıklam oluyo bırakmıyoda ağzında oyun yapıyo işte.alemler yaherkese selam
kandiliniz mübarek olsun
biz bugün 3 aylık olduk
emmek bizim için savaş haline geldi
çok acııkıyo yeni çığlık atmayı öğrendi bi bağırıp bi parağını yada elini emiyo önceden parmaktı bugünlerde el de başladı biraz küüçk olsa eli boğazına ka.acak
emererkende o çok açlığı gidiyorya ağzından çıkarıp oynamaaya başlıyo gülmekten emmiyo kaldırıyorum doymamış oluyo bağırıyo
yine sürekli bütün olduk göğüslerimin dolmasına fırsat yok
1 haftadır düzene girmişti bu hafta bozuldu
anladımki bebeklerin düzeni olmazmış
off ya sorma aksam benımkı de delı ettı daha cok sınırlenmeme sebep oldu yaa uyuyan cocuk uyandı resmen..ses yapıyomusuz gıdın dedı otekı odaya apartmanda dıder ınsanlar da uyanacakmıs yaptıgımız ses te emme sesı cocuk tabı babyı duyunca actı gozlerı ben ne guzel emzırıp yatırıyorum sessızce konusunca bakınıyo zaten hazır kıta duruyo uyanmak ıcın..
ayy yavrum benım yerım ben onu..masllah canım..
canım sagol senın de mubarek olsun..
ne münasebet ya ses bu olcak tabi kızdım şimdi kocanaklava:..bizim apartman çocuk yuvası gibi çok çocuk var hele üst katımdaki gece gündüz tepinir durur bi dk durmaz illallah geldi ama bi kere bile çıkıp söylememişimdir..komşulukta öyle şeylere kızılmaz insanlık hali..ben hatta utkuya kızıyorum sende ses yap oğlum ödeşelim komşularla diyede benimki saf saf bakıyo gıkı bile çıkmıyo garibimin..
bizim derdimiz ayrı dr umuz uzak olduğu için izin alamam götüremem yakında başka dr bul diyor bende seviyorum dr u götürceksin değiştirmem diyorum ikimizde inadız bilmiyorum kim pes etcek..bizim babamızda bağırgan cinsindendir genelde o sinirliyken ben susarım ama sonra yumuşayınca yaptırırım istediğimi..ama bu sefer çok kızdırdı beni bende susmadım cevap verdim kavga büyüdü..hiç umrumda değil valla
ahahha aynı benımkıde bır kere uyttu aynen anlattıgın gıbı bana nasıl suslar gezınmeler gorsen aynı yanı anlasınlar tbıı sımdı almıyo ugrasmıyo ben de gaz verıyorum senı daha cok sevıyo bu kız benı sevmıyo fılan dıyorum uyumuyo bende sende uyuyo bakalım ıse yarar mı..bu erkekleere ne oluyo anlamyorum ben doğuran bziz huyları değişiyo
bizdde ilgisizlikten bozuktuk düzeldik önceki gece anladı hatasını
baya konuştuk anlaştık evde konuşmadan çok zor oluyo ama insanıda gıcık etmesinler
nida sürekli sol kolumda uyuyo sağa yaatırıyorum gözler fal taşı
çok ağrımaya başladı tabi sen yapıyosun diyodu hep dün gece verdim kucağına ellerinede bibebron içirdi kucağında uyudu gazı çıkmadı yatıryim dedi yatırma dedim uyanır dursun 10 dk daha yine yatıyodu gerinmeye başaldı bıraktım onları yatak odasında geldim koluna yatırmış uyumuş orda bana seslencek kız uyanacak diye selenemiyo bi geldim al atırd ed yatırmm dedim sonra uyandırıyosun dersin çok kolay madem sen yapacaksın geçtim yattım yatıırken yine gerindi gaz geldi uyandı kalan sütü vardı onu içirirken uyuyakaldı yatakta yine almadım öyle 1buçuk saat uğraş sonucu uyuttu bişey söylüğyorum yavaş diyo elimi bile sürmedim kıza ohhh iyi oldu
sen bundan sonra bağırırsın dedim kendin yapınca bak nasıl kıymetli olyo
iyi yapmışsın valla müstahak bunlara..benimki utkuyu oyalıyo çok güzel bakıyo o konuda sıkıntım yokta huysuzluğu öldürcek beni..bu erkekleere ne oluyo anlamyorum ben doğuran bziz huyları değişiyo
bizdde ilgisizlikten bozuktuk düzeldik önceki gece anladı hatasını
baya konuştuk anlaştık evde konuşmadan çok zor oluyo ama insanıda gıcık etmesinler
nida sürekli sol kolumda uyuyo sağa yaatırıyorum gözler fal taşı
çok ağrımaya başladı tabi sen yapıyosun diyodu hep dün gece verdim kucağına ellerinede bibebron içirdi kucağında uyudu gazı çıkmadı yatıryim dedi yatırma dedim uyanır dursun 10 dk daha yine yatıyodu gerinmeye başaldı bıraktım onları yatak odasında geldim koluna yatırmış uyumuş orda bana seslencek kız uyanacak diye selenemiyo bi geldim al atırd ed yatırmm dedim sonra uyandırıyosun dersin çok kolay madem sen yapacaksın geçtim yattım yatıırken yine gerindi gaz geldi uyandı kalan sütü vardı onu içirirken uyuyakaldı yatakta yine almadım öyle 1buçuk saat uğraş sonucu uyuttu bişey söylüğyorum yavaş diyo elimi bile sürmedim kıza ohhh iyi oldu
sen bundan sonra bağırırsın dedim kendin yapınca bak nasıl kıymetli olyo
aman hepsı aynı canım zora gelemıyolar bakalım kım kazanacak sızde gercekten ıstıyorsan dıren canım bu konu hassas bır konu..
ya bızım ust kattakı ınsanlar cok ıyıler bır bakıma ben de uzuluyorum cok erken ıse gıdıyor komsu amcamız yazık cogu zaman mutfaga kacıyoruz zaten ama aksam uyku sersemı benımkıde emme sesını bıel fazla duydu sanırım konusunca hayal uyandı ben de ondan cok sınır oldum uyandı dıye..
hepımızı aptal ettı bu bocukler sımdı uyuyo zıllı gece 1-5 arası huy edındı ne yapsam da vazgecırsem su huyundan bılemıyorum ben yaaa...
nasıl alıstıracam 2 saat once yuzunu fılan yıkadım ama kendı uyudu 15 dk zor tuttum ayakta yaaa..
kızlar en kotu huyum hemen affetöek benım derdım bu ben kus kalamıyorum hemen barısıyorum ama kızgınım barısmamam lazım beceremıyorum ben bu tavır alma ısını yaaa.. e tabıı bu durum da suıstımal edılmeye acık bır durum oluyo..
bizim ilk asimiz olurken doktorumzu emzir emzirirken yapacagim dedi o sekilde yapti yien de agladi tabi oglusum 5 dakika falan agladi sonra emerken rahatladihoya belki tedarikci firma ile gorusup sana doner hepsiburda.esik cıkması tedarikcinin hatası aslında
ayca onlarin iyiliği icin asilar uzme kendini
yalnız soyle bisey var.anne tutmamalıymıs bebek igne olurken bacagindan falan.ben tutmuyorm annem tutyor bakmiyorum bile
canim uyrken genzine falan kacabilir aman dikkat et ben uyanikken veriyorum hic cay kasigini biraz islatiyorum damla uzerinde kaysin diye biraz da sut damlatip kasiga sonra damlayi damlatip veriyorum doktora sordum olur dedi ancak boyle yol buldum yoksa hic gitmiyodu agzina kasikta kaliyodukızlar ben d vıtamını ıkı gundur bırturlu veremedım
sımdı vermeye calısıyorum uyuyo uyanıcak odum kopuyo kalkmasın sımdı ne yapacagım yaaa sutle fılan almıyo acmıyo agzını cok zıllı ya da kusuyo hemen.. uyurken halletmem lazım bu ısı
ruzgarcim hala silikonlarla mi emziriyosun ben dun birkac defa kendi mememi yakalatmaya calistim cok aglayarak da olsa aldi ama 5 dakika cekip yoruluyor silikonla cok cok cekiyor 15 dakika kadar durmadan mememi hemen birakiyor ins. boyle boyle alisirherkese selam
kandiliniz mübarek olsun
biz bugün 3 aylık olduk
emmek bizim için savaş haline geldi
çok acııkıyo yeni çığlık atmayı öğrendi bi bağırıp bi parağını yada elini emiyo önceden parmaktı bugünlerde el de başladı biraz küüçk olsa eli boğazına ka.acak
emererkende o çok açlığı gidiyorya ağzından çıkarıp oynamaaya başlıyo gülmekten emmiyo kaldırıyorum doymamış oluyo bağırıyo
yine sürekli bütün olduk göğüslerimin dolmasına fırsat yok
1 haftadır düzene girmişti bu hafta bozuldu
anladımki bebeklerin düzeni olmazmış
aman hepsı aynı canım zora gelemıyolar bakalım kım kazanacak sızde gercekten ıstıyorsan dıren canım bu konu hassas bır konu..
ya bızım ust kattakı ınsanlar cok ıyıler bır bakıma ben de uzuluyorum cok erken ıse gıdıyor komsu amcamız yazık cogu zaman mutfaga kacıyoruz zaten ama aksam uyku sersemı benımkıde emme sesını bıel fazla duydu sanırım konusunca hayal uyandı ben de ondan cok sınır oldum uyandı dıye..
hepımızı aptal ettı bu bocukler sımdı uyuyo zıllı gece 1-5 arası huy edındı ne yapsam da vazgecırsem su huyundan bılemıyorum ben yaaa...
nasıl alıstıracam 2 saat once yuzunu fılan yıkadım ama kendı uyudu 15 dk zor tuttum ayakta yaaa..
amaaan cok var 6 sına daha hadı kolay gelsın sana bakalım :))bende aynı senin gibiyim canım..benim koca normalde melek gibidsir ama istemediği bişey olunca bağırganın teki oluyor tek kelime edilmiyo..bende duramıyorum hiç hemen barışıyorum ama bu sefer uzun sürdü ilk defa..ayın 6 sına kadar barışmıcam bakalım dayanabilcekmiyim..6 sında dr randevumuz var götürürse barışırım götürmezse barışmam
merhaba kizlar dun gece yine kabus bir geceydi oglum krize girdi resmen dun aksam da emmeyi almama sorunu cikardi memeye geliyo feryadi basiyo kesinlikle almiyor nasil stres oldum 5 saat falan emmedi en son egce 3te pompayla 40 cc sagdim sut biberonla verdim biraz sakinelsince aldi emmeyi umarim bu sekilde devam etmez niye boyle yapti anlamadim gazdan mi alamadi uykusu mu vardi bilemedim omrumden omur gitti katildi kaldi mosmor oldu burda okumustum yuzune ufleyin diye ufledim kendine geldi ama ben de oldum ol sirada simdi de 1 saattir uyuyor pasam cok sukur ben de gidip biseyler yiyeyim
canim uyrken genzine falan kacabilir aman dikkat et ben uyanikken veriyorum hic cay kasigini biraz islatiyorum damla uzerinde kaysin diye biraz da sut damlatip kasiga sonra damlayi damlatip veriyorum doktora sordum olur dedi ancak boyle yol buldum yoksa hic gitmiyodu agzina kasikta kaliyodu
aman kizlar kocalariniz yaninizda kiymetini bilin ben lohusalik bile yasayamadim naz bile yapamadim kocacaigim 2-3 haftada bir 2-3 gunlugune geliyor gercekten cok zor yaninizda kocaniz olmadan bebk buyutmeye calismak o yuzden halinize sukredin ne olur onlar da yeni duzene alismaya cxalisiyolar
selam kızlarr hayırlı kandiller
kızlar bence erkeklerin derdi ekşın olaylarından fazla mahrum kalmaları evliliği ayakta tutan ve birbirimize olan yakınlıkta bence bu ekşın olaylarının çok etksi var bu benim fikrim walla yok mok demeyin kızlar bunlar önemli şeyler şu bebekler biraz daha büyüsede o eski ilgimiz alakamız geri gelse birbirlerimize karşı nekadar olsa bebeişler doğmadan önce her dk yanyana el ele hep ilgiler birbirimizeydi ama şimdi bebekler öncelikte akşamları işten geldiklerinde biz bütün gün yorulmuş oluyoruz onlardada iş yorgunluğu vs birbirimize olan yakınlık nekadarolsa azalıyor bencetüm problemler bunlar bebişler büyüyünce hepsi geçecek
sende haklısın canım allah yardımcınız olsun dediğin gibi zor ama bazen inadımız tutuyo napalım..merhaba kizlar dun gece yine kabus bir geceydi oglum krize girdi resmen dun aksam da emmeyi almama sorunu cikardi memeye geliyo feryadi basiyo kesinlikle almiyor nasil stres oldum 5 saat falan emmedi en son egce 3te pompayla 40 cc sagdim sut biberonla verdim biraz sakinelsince aldi emmeyi umarim bu sekilde devam etmez niye boyle yapti anlamadim gazdan mi alamadi uykusu mu vardi bilemedim omrumden omur gitti katildi kaldi mosmor oldu burda okumustum yuzune ufleyin diye ufledim kendine geldi ama ben de oldum ol sirada simdi de 1 saattir uyuyor pasam cok sukur ben de gidip biseyler yiyeyim
bizim ilk asimiz olurken doktorumzu emzir emzirirken yapacagim dedi o sekilde yapti yien de agladi tabi oglusum 5 dakika falan agladi sonra emerken rahatladi
canim uyrken genzine falan kacabilir aman dikkat et ben uyanikken veriyorum hic cay kasigini biraz islatiyorum damla uzerinde kaysin diye biraz da sut damlatip kasiga sonra damlayi damlatip veriyorum doktora sordum olur dedi ancak boyle yol buldum yoksa hic gitmiyodu agzina kasikta kaliyodu
ruzgarcim hala silikonlarla mi emziriyosun ben dun birkac defa kendi mememi yakalatmaya calistim cok aglayarak da olsa aldi ama 5 dakika cekip yoruluyor silikonla cok cok cekiyor 15 dakika kadar durmadan mememi hemen birakiyor ins. boyle boyle alisir
aman kizlar kocalariniz yaninizda kiymetini bilin ben lohusalik bile yasayamadim naz bile yapamadim kocacaigim 2-3 haftada bir 2-3 gunlugune geliyor gercekten cok zor yaninizda kocaniz olmadan bebk buyutmeye calismak o yuzden halinize sukredin ne olur onlar da yeni duzene alismaya cxalisiyolar
evet çok var bakalıom önce kim pes etcek bu sefer kendime söz verdim ben barışmıcamamaaan cok var 6 sına daha hadı kolay gelsın sana bakalım :))
canım gazdan bagırmıstır delı gıbı cırpınıyo hayal de oyle olunca..
haklısın sen de bak bende boyle dusunup 5 dk da barısıyorum da ıste arada da naz yapmak lazım
haklısın pamukcum, bızım 45 . gunumuz oldu. hala bır eksın yasayamadık. bugun kaynananmla kayın pederım gıdyolar yarına kesın yaparız . ev kalabalık oluncaada sıkıntı oluyo nasıl abdest alcan falan . sımdı bırde emzırme muhabbetı var abdestsız emzıremeyeceksın o yüsden zaman ıyı ayarlamak gerekır dıe dusunuorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?