çok teşekkür ederim kızzlarropuyorumnanaktan
merhaba kızlar
ben geldim nasılsınız?
bi geçmişe gideyim
hee o zaman ayaz devam et oğlum
desene anası yetmedi danası da çıldırtıyo ananeyi:roflol:
bitanesi,
sizinde kandiliniz mubarek olsun bu arada.insallah hayirli, gurur duyacagimiz saglikli evlatlar yetiştirip mutluluklarini goruruz
benim bidik anca daldi. okuyamadim yazdiklarinizi.simdi benim de karnim acikti bir ara ogun yapim.yapmadan da birsey sorim:)))
siz uyanikken ansıl oyalıyorsunuz bu bıdıklari.ben ana kucagina atiyorum onun uzerindeki oyuncaklai inceliyor.dunden itibaren yatagina su oyun halilarinin bacagini taktim oyuncak ve ayna koydum baksin diye.ama cok kısa sure ilgileniyor hoop yien kucak ama disari donuk olacak beyfendi yuruyeceğiz.
ninni de bilmedigimi fark ettim benim annem guzel annemi soyluyorum cocuga o da yarim yamalak.ama sakinleştiriyor ayri:))
esmer ne zaman arttirican mamayi peki??
üyeliğin yoksa facebook sayfasından kaydol cıkıyor oradan b
ıstenen bılglerı gır..
canım üyeyim zaten ama ocak annelerşi grubunu yazıyorum çıkmıyo. beni davet etseniz ayla yalçın şimşek
ben sürekli konuşuyorum dereden tepeden ne olursa anlatıyorum..sabah ve bazen geceleride dönencesini açıyorum uzun süre izliyo seviyor..benimki uykuya meyilli olduğu için ninniyi söyleyince hemen uyuyor uyumasın diye fazla söyleniyorum ben..eğer memede uyumazsa söylüyorum..canım ben site eklemiştim bebeğin ismine özel ninni var o çok hoşuna gidiyo utkunun..ailemiseviyorum.com a gir orda bulabilirsin..ipek açarın kayahanla bi ninnisi var ben onuda çok söylüyorumbenim bidik anca daldi. okuyamadim yazdiklarinizi.simdi benim de karnim acikti bir ara ogun yapim.yapmadan da birsey sorim:)))
siz uyanikken ansıl oyalıyorsunuz bu bıdıklari.ben ana kucagina atiyorum onun uzerindeki oyuncaklai inceliyor.dunden itibaren yatagina su oyun halilarinin bacagini taktim oyuncak ve ayna koydum baksin diye.ama cok kısa sure ilgileniyor hoop yien kucak ama disari donuk olacak beyfendi yuruyeceğiz.
ninni de bilmedigimi fark ettim benim annem guzel annemi soyluyorum cocuga o da yarim yamalak.ama sakinleştiriyor ayri:))
herkesin kandili mübarek olsun..mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece efendimiz dünyaya geldi hepimiz dualarımızda birbirimize de yer verelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktandeniz, tutku maşallah bebişlere..
ayeş olsa da endişelenmeyin. herhangi bir hastalığa bağlı olmadığı için çok sorun olmaz.
benimki de gece 38,6'ya çıktı ilaç vermek istemedim, yarım saate düştü zaten kendisi.
hee bizimki de 3300 olmuş. 100 gr bez, kıyafet de 3200 gr.
5 günde 2020 gr almış danacık kaydirigubbakcemile3
aman esmercım cok sukur atlatmıssınız masallah yavruna..
ayy ne gusel yaa benımkıde aksam konusacam dıye uyumadı yaaa..
aksam ben de kocama sınır oldum benı def ettı gıt buradan al cocugu dedı yaa ben de kızdım cocuk ta uyandı sınırlerım ıyıce gerıldı sonra kavga ettık gecenın bır yarısı bugun benım ıcın bırsey yapacaktı yarım agızla yapayım mı dedı yapmayabılır..
ona da sınır oldum..
canım koluna cok sevındım egzersızlerı merak ettım ben de sımdı..
yemekler etkılıyor yaa maalesef ben de ne yıyecegımı sasırdım valla..
sanırım buyuk oglun da duzene gırıyo maşallah dıyelım canımm..
tutkucum evet o ninniyi ezberlim bari ben:))
kibele inş. gönlüne göre olur bu kadın
bende hep unutuyorum D vitaminini
bir sakıncası olurmu acaba
sonra vijdan azabı duyuyorumklava:
ins. canim
önceki gün interneti kapatmislardi dün ögleden sonra actirdik ancak.
benim de biraz kabiz sinyallerim var sanirim bebege de geciyor ama ben bile ne kadar sikiliyorum tuvalete cikamayinca yazik bebekler ne yapsin.
bu hafta esim yanimdaydi yardim etti haftaya baslicak ise üstelik arada sirada isvicreye gidip ordaki islelri de halletmesi gerek ev bulup yerlelstirmesi felan... bu hafta iyice yalniz kalicam nasil basacikicam tek basima bilmiyorum
aman aman cok dıkkat et canım sen de..ben de kabızım en son büyük naptesimi ne zaman yaptım hatırlamıyom bilebilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun eşim de pasaport işlerini hallediyor biz pazar ankaraya gideceğiz salı vize görüşmesi var sabah 8 de nur bi de gazlanır da pazartesi akşam geç kalırsak diye çok tedirginim inş hayırlısı olsun
eşin olmadan bakarsın inş. o uyudu mu sen de uyu dinlen bakman kolay olur
aman kızlar boyle ıste analarına yardımcı benım kızım da buyusun ben de yapacam bolee ozendım valla..selam kızlarrrr bugün ilk kez kızımı gönderdiğim gibi yattım tammm11 e kadar aman allahım nasıl ihtiyacı varmış vücudumun inanamadım ..akşama baş sağlığına birde bebek için hayırlı olsauna gelecekler var o yüzden şimdi kaçıp zeynom gelene kadar ortalığı hallediyim yemeği düşünmüyorum bugün perşembe balık var...çayın yanına bişeyler yapmam lazım onuda zeynom gelince yaparım seviyor ben yardım ediyorum o döküyor malzemeyei elinede yakışıyor zillinin ...hem mutlu olur...neyse ben kaçıyorum gelebilirsem turşum çıkmazsa yani gece gelirim belki hedi öptüm sizi...
habu yanımdaki zilloşumda poposunu yırtıyo kendi kendine konuşuyo göye aguuu auu allahım ya çok cazgır bişey olucak vay başımıza adamla nasıl zaptedicez bunları bilmem anaları gibi geveze çıktılar......bir eve ben fazla geliyordum 3 ledik hadi hayırlısı=)
almış valla hoya bende şaşırdım.
içi boşalmış gibi yiyor zaten 3 gündür.
ben hep 60 cc'le başlıyorum beslemeye, isterse yapıyorum arkasından ; mama ziyan olmasın diye çok yapmıyorum.
3 gündür saat başı 60 cc yiyor. annem çıldırmış..
yediriyormuş, altını değiştirip gazını çıkarırken tekrar acıkıyormuş. tekrar yedir, tekar gaz çıkar hadiiii gene ellerini yemeye başlıyormuş.
bu oğlunda senin gibi manyak diyor bana :roflol:
bende ana mahsül kim, ben kimden çıktım sanki diyorum :dilcikar:
canım üyeyim zaten ama ocak annelerşi grubunu yazıyorum çıkmıyo. beni davet etseniz ayla yalçın şimşek
bu adamlar niye bu kadar gıcık ben anlamıyorum..bütün hormonlar bizde altüst oldu onlar herkesten hassas..dün akşam sadece açmısın diye sordum bide duşa gircektim utkuya bak dedim o kadar..
herkese selam
kandiliniz mübarek olsun
biz bugün 3 aylık olduk
emmek bizim için savaş haline geldi
çok acııkıyo yeni çığlık atmayı öğrendi bi bağırıp bi parağını yada elini emiyo önceden parmaktı bugünlerde el de başladı biraz küüçk olsa eli boğazına ka.acak
emererkende o çok açlığı gidiyorya ağzından çıkarıp oynamaaya başlıyo gülmekten emmiyo kaldırıyorum doymamış oluyo bağırıyo
yine sürekli bütün olduk göğüslerimin dolmasına fırsat yok
1 haftadır düzene girmişti bu hafta bozuldu
anladımki bebeklerin düzeni olmazmış
canım sagol senın de mubarek olsun..slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?