2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim bidik anca daldi. okuyamadim yazdiklarinizi.simdi benim de karnim acikti bir ara ogun yapim.yapmadan da birsey sorim:)))

siz uyanikken ansıl oyalıyorsunuz bu bıdıklari.ben ana kucagina atiyorum onun uzerindeki oyuncaklai inceliyor.dunden itibaren yatagina su oyun halilarinin bacagini taktim oyuncak ve ayna koydum baksin diye.ama cok kısa sure ilgileniyor hoop yien kucak ama disari donuk olacak beyfendi yuruyeceğiz.

ninni de bilmedigimi fark ettim benim annem guzel annemi soyluyorum cocuga o da yarim yamalak.ama sakinleştiriyor ayri:))

bitanesi, zaten herseyi soylemiş arkadaslar
yatarkende yatagi egimli olsun reflu hastalarinin yatagi gibi

sizinde kandiliniz mubarek olsun bu arada.insallah hayirli, gurur duyacagimiz saglikli evlatlar yetiştirip mutluluklarini goruruz

ben sürekli konuşuyorum. aklıma ne gelirse. saçma sapan..
yakında çocuğa kurumlar vergisi beyannamesinden bahsetmeye başlayacağım diye korkuyorum.. akannehir

esmer ne zaman arttirican mamayi peki??

küçük bey ne zaman isterse.. kaydirigubbakcemile3
ya aslına bakarsan arttırdık. çünkü eskiden 60 cc yiyip 3 saat sonra tekrar istiyordu şimdi saat başı istiyor.
ben geceleri saat başı uyanmasın diye en az 90 cc veriyorum ama.
yani doktora hiç sormadım onu, sormam da herhalde.
açsa yer, toksa yemez diyorum. önemsemiyorum yani pek yediğinin ölçüsünü ben.

ben sürekli konuşuyorum dereden tepeden ne olursa anlatıyorum..sabah ve bazen geceleride dönencesini açıyorum uzun süre izliyo seviyor..benimki uykuya meyilli olduğu için ninniyi söyleyince hemen uyuyor uyumasın diye fazla söyleniyorum ben..eğer memede uyumazsa söylüyorum..canım ben site eklemiştim bebeğin ismine özel ninni var o çok hoşuna gidiyo utkunun..ailemiseviyorum.com a gir orda bulabilirsin..ipek açarın kayahanla bi ninnisi var ben onuda çok söylüyorum
mevlüt kandiliniz mübarek olsun kızlar bu gece efendimiz dünyaya geldi hepimiz dualarımızda birbirimize de yer verelim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkesin kandili mübarek olsun..
opuyorumnanaktan

bu adamlar niye bu kadar gıcık ben anlamıyorum..bütün hormonlar bizde altüst oldu onlar herkesten hassas..dün akşam sadece açmısın diye sordum bide duşa gircektim utkuya bak dedim o kadar..

herkese selam
kandiliniz mübarek olsun

biz bugün 3 aylık olduk
emmek bizim için savaş haline geldi
çok acııkıyo yeni çığlık atmayı öğrendi bi bağırıp bi parağını yada elini emiyo önceden parmaktı bugünlerde el de başladı biraz küüçk olsa eli boğazına ka.acak
emererkende o çok açlığı gidiyorya ağzından çıkarıp oynamaaya başlıyo gülmekten emmiyo kaldırıyorum doymamış oluyo bağırıyo
yine sürekli bütün olduk göğüslerimin dolmasına fırsat yok
1 haftadır düzene girmişti bu hafta bozuldu
anladımki bebeklerin düzeni olmazmış

kibele inş. gönlüne göre olur bu kadın

ayyy ınsallah canım sımdılık ıyı gıbı ama yaslı yaa buyur etmek zor oluyo kadına neyse alısacagız..

bende hep unutuyorum D vitaminini
bir sakıncası olurmu acaba
sonra vijdan azabı duyuyorum klava:

ay aynen vıcdan yapıyorum ben de..

aman canım kayısı ıncır ye hemoroıd sorunu yasayan bırı olarak nolur dıkkat edın..

aman aman cok dıkkat et canım sen de..
ınsallah hallolur nur da rahat durur canım..
aman kızlar boyle ıste analarına yardımcı benım kızım da buyusun ben de yapacam bolee ozendım valla..

allam yaa kızlar acıldı bırden bızım de aksam konusamıyo dıye aglıyomus emzık varken agzında emzıgı cıkardık basladı konusmaya meger ondan aglıyormus ben de habıre uykusu kactı dıye uytmaya calısıyorum emzıgı agzına tıkıyorum

aman sız aılecek alemsınız :))
ayaz bey hepınızı halleder ama yakında bole gıderse en dıslınız o :))

canım üyeyim zaten ama ocak annelerşi grubunu yazıyorum çıkmıyo. beni davet etseniz ayla yalçın şimşek

canım ben bır turlu ılgılenemedım face de gıremıyorum evde temızlık var kacak kacak bakıyorum nete..

bu adamlar niye bu kadar gıcık ben anlamıyorum..bütün hormonlar bizde altüst oldu onlar herkesten hassas..dün akşam sadece açmısın diye sordum bide duşa gircektim utkuya bak dedim o kadar..

off ya sorma aksam benımkı de delı ettı daha cok sınırlenmeme sebep oldu yaa uyuyan cocuk uyandı resmen..ses yapıyomusuz gıdın dedı otekı odaya apartmanda dıder ınsanlar da uyanacakmıs yaptıgımız ses te emme sesı cocuk tabı babyı duyunca actı gozlerı ben ne guzel emzırıp yatırıyorum sessızce konusunca bakınıyo zaten hazır kıta duruyo uyanmak ıcın..

ayy yavrum benım yerım ben onu..masllah canım..

slm kızlar kandiliniz mübarek olsun
canım sagol senın de mubarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…