selam kızlarr hayırlı kandiller
kızlar bence erkeklerin derdi ekşın olaylarından fazla mahrum kalmaları evliliği ayakta tutan ve birbirimize olan yakınlıkta bence bu ekşın olaylarının çok etksi var bu benim fikrim walla yok mok demeyin kızlar bunlar önemli şeyler şu bebekler biraz daha büyüsede o eski ilgimiz alakamız geri gelse birbirlerimize karşı nekadar olsa bebeişler doğmadan önce her dk yanyana el ele hep ilgiler birbirimizeydi ama şimdi bebekler öncelikte akşamları işten geldiklerinde biz bütün gün yorulmuş oluyoruz onlardada iş yorgunluğu vs birbirimize olan yakınlık nekadarolsa azalıyor bencetüm problemler bunlar bebişler büyüyünce hepsi geçecek
hayırlı kandiller kızlar hepinizin kandili mubarek olsun
sağol canım senin kandilinde mübarek olsun
sağol canım. eee görüşmeyeli nasılsınız bakalım. biz oğlumla gayet iyiyiz şükür. ayağımda kesinlikle salamıyacağım diye inadı bıraktığımdan beri barıştık paşamla. sizde ayakta sallıyomusunuz acaba. ger.i benimkine sallamak denmez ayağımı seğirirmiş gibi hafif hafif oynatıyorum oda bayıla bayıla uyuyo artık çok şükür
senin de mübarek olsun blueness ben gece sallıyom yavaş yavaş gündüz bi şekilde uyuyo
burdakiler yakında beni kovalıcaklar bu uyku konusunda zaten zemuszemus benimki kendiliğinden uyuyo bişey yapmıyorumakannehirakannehir
sağol canım. eee görüşmeyeli nasılsınız bakalım. biz oğlumla gayet iyiyiz şükür. ayağımda kesinlikle salamıyacağım diye inadı bıraktığımdan beri barıştık paşamla. sizde ayakta sallıyomusunuz acaba. ger.i benimkine sallamak denmez ayağımı seğirirmiş gibi hafif hafif oynatıyorum oda bayıla bayıla uyuyo artık çok şükür
ha bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar,
Rabbim sizlere ve ailenize hayırlı sağlıklı,huzurlu,mutlu ,uzun ömürler versin,iki dünya saadeti nasib etsin:Saruboceq:
yani hangi erkek ekşından sonra melek olmuyorki evet o çok zor ya abdestsiz alınmıyor kucağa dediğin gibi zamanlama çok önemli benimde cumartesi çıkacak kırkım koceme kavuşucam benimkinin bi derdi yok şükür problemsşz uysal kocam benim ama ekşın herşeyi dahada güzelleştiriyor bence nede olsa sevdiğimiz adamlar kim mutlu olmazki bundanhaklısın pamukcum, bızım 45 . gunumuz oldu. hala bır eksın yasayamadık. bugun kaynananmla kayın pederım gıdyolar yarına kesın yaparız . ev kalabalık oluncaada sıkıntı oluyo nasıl abdest alcan falan . sımdı bırde emzırme muhabbetı var abdestsız emzıremeyeceksın o yüsden zaman ıyı ayarlamak gerekır dıe dusunuorum...
evet bide hep böyle olanlar var ama sonradan olanlar bence kesin bunalımdalar ondan böyle ilgisizlikler çıkıyor ortayaselam pamuk olabılır canım bu da baska bır bakıs acısı
gercı benımkı bebek yokkende boyle kaprıslıydı kendı hayalden daha bebek hala..
haklı olabilirsin çoğu ekşın yarım kalıyo artık:kedi: ama bizim bu seferki mevzumuz ondan değil..
ben daha hiç sallamadım
oğlumu da sallamamıştım hiç
benim bebekler sallanmaktan hoşlanmıyorlar
hayırlı kandiller kızlar hepinizin kandili mubarek olsun
sende haklısın canım allah yardımcınız olsun dediğin gibi zor ama bazen inadımız tutuyo napalım..
evet çok var bakalıom önce kim pes etcek bu sefer kendime söz verdim ben barışmıcam
hadi o zaman şimdiden gazanız mübarek olsunsempatiksalakcinni
sabah bir sürü alıntı yapmıştım ama benim zilli ağlamaya başlayınca cevap yazamadım
hepsi gitti
saatler sonra daha yeni sakinleşti
bi uyusa da biraz dinlensem
kız hoya el kadar bebeye nasıl vesikalık çektirdiniz :roflol:
ayy çok çalıştım gene.
arada çok uykum geldi 1 saat uyudum masama kafayı koyup, sonra patron geldi uyandırdı iş verdi.
çok mu yüz göz olduk nedir :roflol:
benimkide tam tersi gece 12 de yatıyoruz saat 4 te kalkıyoruz ama akşam üstü bi başlıyodu saat 3 gibi ağlamaya gece 12 ye kadar doğru düzgün susmuyodu uyumuyodu. ayağıma aıyorum şimdi uyuyo çok şükür ağlamıyo öyle çok fazla
ayy yerım onları bıde o ellerle kendılerını uyandırmasalaraz önce nekadar doluydu yahu bianda nire gitti bu kızlar
benim oğluşta yanımda ellerini ayaklarını tutamıyo sallamaktan maymun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?