2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oyy çok yoruldum nuru pasaporta kaydettirdim bi de vesikalık çektirdik nurun çok komik oldu nur ağliyi ben gelirim az sonra

haklı olabilirsin çoğu ekşın yarım kalıyo artık:kedi: ama bizim bu seferki mevzumuz ondan değil..

sabah bir sürü alıntı yapmıştım ama benim zilli ağlamaya başlayınca cevap yazamadım
hepsi gitti
saatler sonra daha yeni sakinleşti
bi uyusa da biraz dinlensem

sağol canım senin kandilinde mübarek olsun

sağol canım. eee görüşmeyeli nasılsınız bakalım. biz oğlumla gayet iyiyiz şükür. ayağımda kesinlikle salamıyacağım diye inadı bıraktığımdan beri barıştık paşamla. sizde ayakta sallıyomusunuz acaba. ger.i benimkine sallamak denmez ayağımı seğirirmiş gibi hafif hafif oynatıyorum oda bayıla bayıla uyuyo artık çok şükür

burdakiler yakında beni kovalıcaklar bu uyku konusunda zaten zemuszemus benimki kendiliğinden uyuyo bişey yapmıyorumakannehirakannehir

kız hoya el kadar bebeye nasıl vesikalık çektirdiniz :roflol:

ayy çok çalıştım gene.
arada çok uykum geldi 1 saat uyudum masama kafayı koyup, sonra patron geldi uyandırdı iş verdi.
çok mu yüz göz olduk nedir :roflol:

senin de mübarek olsun blueness ben gece sallıyom yavaş yavaş gündüz bi şekilde uyuyo

benimkide tam tersi gece 12 de yatıyoruz saat 4 te kalkıyoruz ama akşam üstü bi başlıyodu saat 3 gibi ağlamaya gece 12 ye kadar doğru düzgün susmuyodu uyumuyodu. ayağıma aıyorum şimdi uyuyo çok şükür ağlamıyo öyle çok fazla

burdakiler yakında beni kovalıcaklar bu uyku konusunda zaten zemuszemus benimki kendiliğinden uyuyo bişey yapmıyorumakannehirakannehir

aman maşallah uyusun uyusun. benimkide 40 ı çıkana kadar öyleydi emerken uyuyodu yatırıyodum ama 40 çıktıktan sonra huyu değişti resmen.

slm kızlar..
bugün kandilmiş sabah arkadaş aradı kutladı öyle öğrendim,tüm dünyamız bebişler oldu ki dünyadan haberimiz yok!!
şubat 10 evlilik yıldönümümüzdü bugün aklıma geldi,hadi benim çocukla uğraşmaktan aklıma gelmedi de beyefendi niye hatırlamadı acaba!!
sabah fırçaladım biraz ,nikah tarihini kutlucakmışız,8 haziranı bi unutsun sorarım ben onaklava:
15 Şubatta kardeşimin doğum günüydü onu da unuttum yaabilmiyorumkismile
uff kızım kucağımda,klozete domestos döktüm yıkıcam,daha namazımı kılmadım..
yatırayım en iyisi,wc yi yıkayıp abdestimi alıp gelirim uyanırsa anakucağını yanıma alıp sallaya sallaya namaz kılarım,
ne yapayım olmuyo başka türlü,inş. kabul olur:Saruboceq:

bluness cnm ne zamandır yoktun,merak ettim seni,nasılsın??bebiş nasıl??

ha bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar,
Rabbim sizlere ve ailenize hayırlı sağlıklı,huzurlu,mutlu ,uzun ömürler versin,iki dünya saadeti nasib etsin:Saruboceq:

ben daha hiç sallamadım
oğlumu da sallamamıştım hiç
benim bebekler sallanmaktan hoşlanmıyorlar

ha bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar,
Rabbim sizlere ve ailenize hayırlı sağlıklı,huzurlu,mutlu ,uzun ömürler versin,iki dünya saadeti nasib etsin:Saruboceq:

amin canım sanada inşallah.
oğlandan fırsat olmuyo hiç bişeye canım girdiğimde de facebooktan takip ediyodum bugün bi bakayım dedim varmı bizden kimseler diye özlemişim ama bu şekilde sohbetinizi

yani hangi erkek ekşından sonra melek olmuyorki evet o çok zor ya abdestsiz alınmıyor kucağa dediğin gibi zamanlama çok önemli benimde cumartesi çıkacak kırkım koceme kavuşucam benimkinin bi derdi yok şükür problemsşz uysal kocam benim ama ekşın herşeyi dahada güzelleştiriyor bence nede olsa sevdiğimiz adamlar kim mutlu olmazki bundan
selam pamuk olabılır canım bu da baska bır bakıs acısı
gercı benımkı bebek yokkende boyle kaprıslıydı kendı hayalden daha bebek hala..
evet bide hep böyle olanlar var ama sonradan olanlar bence kesin bunalımdalar ondan böyle ilgisizlikler çıkıyor ortaya
haklı olabilirsin çoğu ekşın yarım kalıyo artık:kedi: ama bizim bu seferki mevzumuz ondan değil..

başka sebeplerde muhakkak vardır tabi canım da bence genelleme böyle ekstralar hariç çok özel değilse sizin problem nedir canım evde küslük çok zor yaa konuşmamamk beter bişey ben muhakkak bişey bulup atlarım üstüne barışırız ama daha sonra başına ekşirim allahtan öyle sert bi tip değil ben daha beterimdir ondanguclubacismile

ben daha hiç sallamadım
oğlumu da sallamamıştım hiç
benim bebekler sallanmaktan hoşlanmıyorlar

bende hiç sallamadım ayakta alışıyorlar hemen çünkü çok zor ayakta sallamak bide bırakınca hemen uyananlar oluyor hiçbi iş yapamaz oluyorlar bikaç arkadaşım öyleydi çok zordu yani

hayırlı kandiller kızlar hepinizin kandili mubarek olsun

sagol canım hosgeldın

haydı bakaaam kım barısmaya calısacak once :))

sabah bir sürü alıntı yapmıştım ama benim zilli ağlamaya başlayınca cevap yazamadım
hepsi gitti
saatler sonra daha yeni sakinleşti
bi uyusa da biraz dinlensem

olsun seker hepımız oyle gel sen takıl bıze..

yaaa ben de dırenıyorum da ust uste zıllı 1-5 nobetı yapmaya basladı galıba ben de baslayacagım gecende sallamaya calıstım ama anlamadı yıne agladı gaz var gaz bızde sallasanda nafıleee... sallayınca da cıkmıyo meret ucak yaapıyoruz ufacık kızana..
ınsallah zararlı degıldır..

anam sen koparmısın kayısı bosver ııdır bole :))

ayyy masllah de kız benımkıde oyle olsa keske 1-5 avazı cıktıgı kadar bagırsa benımkı gıbı ıllallah dersın ınan buna

tutkucum su senın oglanın avatardakı resım var ya acayıp hayale benzıyo benım ama emdıkten sonra gerınırken boyle oluyo her gordugumde aklıma o gelıyo :))

az önce nekadar doluydu yahu bianda nire gitti bu kızlar
benim oğluşta yanımda ellerini ayaklarını tutamıyo sallamaktan maymun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…