2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın
dün geceden bir baş ağrısı mahfetti beni 11 di çıktım anca yataktan neysekikızımda uyudu

esmerrr sabah yazmışsın ama kalkmıştım ben açık kalmış 6 da uyanmıştık

kızım dün gece maşallaı vardı kendi deliksiz uyuma rekorunu kırdı
kakasını yapamadı 1 buçuk günhiç ellemedim yatmaya yakın yaptı kendi kendine
bus abah yine kıvrandı ılık suya oturttum hala yapamadı ama eski kıvranması kalmadı bakalım ne zman yapacak

dün gece sağlık ocağında çalışan bi arkadaşımmız var o geldi
önceden marmara ünv yenidoğandaydı şimdi aile hekimliğine geçmş sağlık ocağında
uyaracağınıza yapamadığında fitil koy yarım dedi zaten o fitilde tamamen çıkıyor hiçbirşey kalmıyor içinde bağışıklık falan sağlamaz merak etme zamanla daha iyi ıkınmayı öğrenecekleer dedi

Kibelesr
Burdaki insanlar cok önem veriyorlar dogaya hayvanlara.Kültürlerinden gelen bir sey ve kaybetmeden cocuklarada ögretiyorlar.Havalar biraz düzelsin oglanin sinifi okulu sokakta alir solugu herseyi sokakta ögreniyorlar.Sonbahar geldigindede dolasip kestaneleri filan toplamislardi aradan kac ay gecti alt tarafi kestane dersin ama benim oglan neler ögrenmis o dönem bazen bahsediyor nerden biliyorsun diyince hatirlatiyor .

Benim bücürükte büyük insan gibi sesli gegiriyor canim ya. 3 ayi bitirdikmi biter bu sorunlarda. Sanki gazini cikartmadan tekrar süt emince gegirmesi geliyor diye düsünüyorum.Bazen uyumak icin emiyor cünki o sirada gegirme geliyor omuzuma yatiriyorum cikartinca küt diye omuzumda uyuyor hadi ondan sonra kolaysa yatagina yatir kiyametler kopuyor omuzumdan inmemek icin.battaniye filan yuvarliyoruz omuzum gibi yapip ona sariliyor.Gelecek günlerde bana cok yapiskan olacak gibi düsünüyorum büyük oglan hic aramaz beni hatta hastanede yattigimda filan cok üzülmüs icine atmis ama genede gününü kacirmamis bu bücürük baska yapisik bana.

Hoya
Gözün aydin Nur hanim alismis kanguruya.Havalar güzel mi orda ? Bol bol gezdir sanada iyi gelir evden disarda olmak.

Kizlar
Biz su anda sepette yatiriyoruz oglani ilk ay yatiordu ama sonra problem oldu bi ara anakucaginda uyudu bir ara esimle benim aramda sonra jetonum düstüki büyük oglandada olmustu onun yatakti yükeltmistik.Bunun yükselmesi yok yorganlarla destek yaptim dün gece düzgün uyudu cocuk ya Su andada öyle.Eger ayni sorun varsa uyarayim dedim ben bildigim seyi unutmusum ya alcak yere koyarken uyumus bebegi düsme duygusu geliyormus uyaniyormus sonrada uyut uyutabilirsen.

hante
Uyusun uyusun ilk 3 ay cok etrafa bakinca uykuya dalmasi zor oluyormus.

Fatmazehra
40 iniz cikmis masallah sizede

Yavrucaklarim
1300 kilo ayda cok iyi neden az geliyor sana.Sizin evde kiskanclik var mi ?Benim oglanda her gün baska bi durum cikiyor.Bi sefer sen dogum yapinca cok degistin demezmi bana sastim kaldim lafina birileri yaninda konusuyorda duyuyormu diyorum bazen.

Hoya
Bizde gaz hemen emme sonrasi oluyor cikariyoruzda sonra gaz devam etmiyor.Ama gecen gece yarisi esim uyku sersemi bana diyorki cikar bi dolasin disarda :)))))))) Havalar isinsa yaz olsa bahcede tur atarim sorun diil ama dediginde disarsi -15 derece 1 metre kardi ya.

çok ilginç düşme korkusu ha meltem abla.benimkide uyanıyor.altına yatak üstüne yorgan onun üstüne battaniye koyduk yumuşak yumuşak yatsın diye

slm kızlar,
benim çok işim var evi temizlicem,yarın arkadaşlar gelecek bişeler hazırlamam lazım,
bir de bavul hazırlıcam,çarşamba günü adanaya annemlere gidiyorum...

havalar yağmurlu meltem abla sıkıca giydirdim dün elime de şemsiye aldm öyle dolaştık
valla çok iyi geldi gezmek

nur dün 4 ten sonra uyudu gündüz de fosur fosur uyudu dua edin de bu gece yarın gece uyusun
bakalım uçak maceramız nasıl olacak

evet esra ondan
inş. çekineyim de koyayım ayça ve öğretmenime de sorun memnundular gerçi
hepsiburadadan alma canım bi sürü sorun çıktı mümkünse başka yere bak bebeshop temin ediyormuş hepsiburadaya
ya ben int alışverişini hep hepsiburadadan alırım hiç sorun yaşamadım..hatta yeni su filtreli elektrik süpürgesi bile aldım sapasağlam geldi..çarşıdan taşıması olmasın diye oğlumun küvetini ıvır zıvır şeyleri ordan almıştım..sende neden sorun oldu acaba
hoya sevindim ama video da bence cok daha iyi anlıyorsun:))en azindan ben daha iyi anladim:))
ya ben videoyu görememiştim canım..biraz önce ktunnelden youtube girdim baktım ama videolar açılmadı yine..
cinderella emiyor ama kavga dovus.sut mu gelmiyor gaz mi anlamiyorum.
ama ilk donemdeki zorluklar gecti cok sukur eee artık 3 aylıgız nerden baksan.sen sakin sıkma canini eger problem yasıyorsan daha iyiye gidecek her gecen gun.
benimkide genelde uyuyamayınca kavga dövüş emiyor..ev kalabalık olursa ses falan çoksa uyuyamıyo stres içinde emiyo görsen memeyi kopartmaya her an meğilli

bize sağlık ocağında 6 ay içinde kızarıklık olmazsa getirin dediler..bizde bi gün sonra oldu kızarıklık

yani bu verem aşisi icin bize hic bisey demediler.ben de hic dikkat etmedim kızarıklık oldumu olmadi mi.yıkamayinca cocugu acip bakamdim kac gun

slm kizlar oglus bu sabahtan beri cok huzursuz gunduzleri boyle yapmazdi hic en azindan yatinca 2 saat uyurdu bugun yatiriyorum 10 dakika sonra hop aglayarak uyaniyor yorgun dustu garibim az once atesi var gibi geldi ama ev sicakti ondna sanirim olctum 37ydi 15 dakika sonra olctum 36.7 olmus atesi de yok ama huzursuz dun disardan balik istemistim yanina cikalatali tatli yedim dondurmali ondan oldu sanirim hic aklima gelmedi ah bilsem yermiydim hic oglusum ansil huzursuz bi uyusa 2 saat rahatlayacak acaba calpol versem mi kizlar bir de ne kadar veriyosunuz calpolu olcek olarak ay bilemedim ne yapsam

meltemcım keske buralarda da dogaya bu kadar onem verseler belkı bahsetmısımdır sana dah once benım babam yıllarca koyde ogretmenlık yaptı ben de onunla okula gıderdım tasımalı sıstem vardı o zaman ortak noktalarda okullar..
ama ao koyde ogrendıgım seylerı sehırde hıcbırzaman ogrenemedım kuslar bocekler toprak gercekten cok guzel ve ben de kızımı tv dekı programşar yerıne sokakta buyutmek ıstıyorum en guzel o hep soylerım kucuk yerın bır bu avantajı var ıstanbulda olsak sokaga cok salamazdım ama sımdı apartmanın ufak ta olsa bır bahcesı var oraya ınecegız sokaktakı cocuklarla oynayacak kızım kopek kedıyı yakından gorecek tv den degıl..

yaa bırde su yatak olayını anlayamadım ben ınankı algılarım kapalı suanda herhalde yukseltmek vs nasıl olacak yuksek yerde mı olmalı bebek?

jasmın bence hıc panıkleme gazı vardır rahatsız eder benımkı hemen hemen her gun boyle uyuyunca sasırırp kalıyorum ınan kı!! sımdı uyuyor ama bırazdan uyandırmak zorunda kalacagım kayınpederım uzun yola cıkıyo gormek ısteyecek bırazdan bakalım yıne sabahlayacagız mecbur uykusu kacınca off hıc sevmıyorum su durumu

merhabalarrrr....zemuszemus
sonunda taşınıyorum ben. annemlerdeki yerleşik göçebe hayatımız cumartesi sonlanacak inşallah.:Saruboceq:
dün ev tuttuk, yarın akşam kontratı yapacağız, cumartesi de taşınacağız kısmetse.
artık ya batacağız ya çıkacağız, cahil cesareti girdik bi taşınma işine inşallah çıkarız düzlüğe..:bbo:

benim böcük çok dertli. 3 gün oldu kakasını yapamadı.
poposunu uyardım bebeyağıyla, zinco verdim, sıcak suya oturttum, karnına sıcak havlu yaptım; yok, olmuyor.:1no2:
ıkın sıkın yüzünde sivilceler patladı sonunda.
bakalım bu gecede yapmazsa sabah doktorunu arayıp soracağım ne yapayım diye..

ecrin hastanede yatmış galiba arada okudum onu. geçmiş olsun yaa, inşallah yolundadır şimdi herşey..
başka bi problem yoktur umarım kimsede, pek bakamadım geçmişe haftasonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…