Kizlar
Biz su anda sepette yatiriyoruz oglani ilk ay yatiordu ama sonra problem oldu bi ara anakucaginda uyudu bir ara esimle benim aramda sonra jetonum düstüki büyük oglandada olmustu onun yatakti yükeltmistik.Bunun yükselmesi yok yorganlarla destek yaptim dün gece düzgün uyudu cocuk ya Su andada öyle.Eger ayni sorun varsa uyarayim dedim ben bildigim seyi unutmusum ya alcak yere koyarken uyumus bebegi düsme duygusu geliyormus uyaniyormus sonrada uyut uyutabilirsen.
ya ben int alışverişini hep hepsiburadadan alırım hiç sorun yaşamadım..hatta yeni su filtreli elektrik süpürgesi bile aldım sapasağlam geldi..çarşıdan taşıması olmasın diye oğlumun küvetini ıvır zıvır şeyleri ordan almıştım..sende neden sorun oldu acabaevet esra ondan
inş. çekineyim de koyayım ayça ve öğretmenime de sorun memnundular gerçi
hepsiburadadan alma canım bi sürü sorun çıktı mümkünse başka yere bak bebeshop temin ediyormuş hepsiburadaya
ya ben videoyu görememiştim canım..biraz önce ktunnelden youtube girdim baktım ama videolar açılmadı yine..hoya sevindim ama video da bence cok daha iyi anlıyorsun:))en azindan ben daha iyi anladim:))
benimkide genelde uyuyamayınca kavga dövüş emiyor..ev kalabalık olursa ses falan çoksa uyuyamıyo stres içinde emiyo görsen memeyi kopartmaya her an meğillicinderella emiyor ama kavga dovus.sut mu gelmiyor gaz mi anlamiyorum.
ama ilk donemdeki zorluklar gecti cok sukur eee artık 3 aylıgız nerden baksan.sen sakin sıkma canini eger problem yasıyorsan daha iyiye gidecek her gecen gun.
öğretmenim nereye gittin ya bişey soracaktım neyse bilen varsa cevaplasın
bizim verem aşımızın yeri yara olmadı kabuk bağlamadı
halbuki benim bildiğim ve sağlık ocağındakilerin söylediği yara olacak kabuk bağlayacak falandı. Ama bizimkinde iğnenin girdiği yer pembe bu normalmi yoksa aşı tutmadımı
ben oglus huzursuz diye gerginim canim bugun biraz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?