Merhaba kizlar
meltemcim sorma valla bu bebek görmey gelenlerden kına geldi valla daha kırkımız dün çıktı ama ben canımdan bezdim valla. artık gelen giden istemiyorum yoruluyorum. bence bebek görmeye altı aylık filan olunca gelsinler ya. bebegim gazlı gece uyumuyor gündüz o uyurken uyuyayım diyorum ama nerde gelenlerden uykuya vakitmi kalıyo. daha eşimle başbaşa kalıp bebegimin tadını çıkartamadık hep misafir hep yorgunluk istemiyorum artık kimseyi
kızlar selam benım kızım gazdan kurtulamayacak sabahtan berı pırtlıyo..
onu gectım az once mıdeden buyuk ınsan gıbı gark yaptı hemde 3 defa ben o kadar cıkaramam
bunun mıdesı kac ml kı????? cıkardıgı gaz sadece 200 ml eder off mıdesı buyudu kızımın bu gazlar yuzunden...
kibele bizde senin gibiyiz canım sürekli agızdan ve alttan gaz çıkartıyoruz ama hala gaz sancılarımız devam ediyor .ne zaman bitecek bu gaz sorunumuz..bilmiyorumkismile
yuppiiihihoyyyt
kızımı koydum slinge 1 saatten fazla gezdik
hiç ağlamadı nur hatta uyudu hep
ne güzelmiş eli kolu sallaya sallaya gezmek
bundan sonra hep gezecem tutabilene aşk olsun yuppiiiihihoyyyt
ohh valla hoya bizde görürmüyüz o günleri kızımın gaz sancılarının dinip gezmeye gittiğimiz günleriboshayallersmile hoya kaç liraya aldınız canım o slingi.bide kullanışlımı kaç aya kadar koyabilirmişiz bende almayı düşünüyorum.
canım buyumeye calısıyo ıste
anasına cekmıs tombul gostermıyo ama kılo yerınde :))
dogdugunda bu nasıl 3800 olur demıstım hatta :))
kızlara da cok yuklenme canım benım kardesım 9 yasındaydım dogdugunda ben baktım sayılır annem calısıyordu ama cok aglardım arkadaslarımın yanına gıderken bıle almak zorunda kalırdım
gercekten bakmak ısterse ver once sor ıstıyor musun dıye??
canım hangı slıngten aldın? ne ıyı yapmıssın ohh bende ıstıyorum :))yuppiiihihoyyyt
kızımı koydum slinge 1 saatten fazla gezdik
hiç ağlamadı nur hatta uyudu hep
ne güzelmiş eli kolu sallaya sallaya gezmek
bundan sonra hep gezecem tutabilene aşk olsun yuppiiiihihoyyyt
Ohh ne güzel yapmşsın...zemuszemus
bende koydum kızımı slinge anneanneye gittik..ordan biraz bebe mağazalarına gittim...
kızıma güzel güzel ciciler aldım...opuyorumnanaktan
çok rahat oluyor sling..yavaş yavaş iyi kullanmaya başladım bende artık...
kibele kızını yıkadınız diye kim surat ediyor size
kibele bizde senin gibiyiz canım sürekli agızdan ve alttan gaz çıkartıyoruz ama hala gaz .
ahh canım bır bılsem bu arada ırsı dedı drumuz babamız gaz konusunda berbatmıs bebekken bırde kalıtelı sut yaparmıs gazı..
bayanlar merhaba...nasılsınız?
bişi dicemmmm ben bakıcı arıyorum:S bahçelievlerde oturuyorum.. sizin önerebileceğiniz birileri varmı acaba????????
ahh canım kolay gelsın sana ınsallah bulursun gonlune gore..
kızlar daha tombul oluyo benim kızlar çok tombikti..
oglan çok narin az az alıyo kiloyu 1300 alıyo ayda bana az geliyo ..
ama normal diyolar..
evt benim 9 yasındaki bakmıyo aslında..12 yasına giren kızım daha çok ilgili severek bakıyo..soruyorum severek bakıyorum anne diyo küçük cadım çok sarsıyo zaten....
kızlar selam kaçgündür doğru dürüst giremedim geçmişide okuyamıyorum umarım herşey yolundadır kimseciklerde yok sanırım neyse:)
aman ıyı bakmak ıstıyorsa super zaten bayaaa buyuk..
selam canım bızde hep gazlı olarak normal devam edıyor hayat..
senın tombık oglun nasıl bakalım
bu arada resımlerını gormustum cok once faceten annen ne kadar genc masallah ve cok benzıyorsunuz..
kız benimkız gazlıykemn çıkarıyom dışarı uyuyup kalıyo velet deneyin benceMerhaba kizlar
meltemcim sorma valla bu bebek görmey gelenlerden kına geldi valla daha kırkımız dün çıktı ama ben canımdan bezdim valla. artık gelen giden istemiyorum yoruluyorum. bence bebek görmeye altı aylık filan olunca gelsinler ya. bebegim gazlı gece uyumuyor gündüz o uyurken uyuyayım diyorum ama nerde gelenlerden uykuya vakitmi kalıyo. daha eşimle başbaşa kalıp bebegimin tadını çıkartamadık hep misafir hep yorgunluk istemiyorum artık kimseyi
kibele bizde senin gibiyiz canım sürekli agızdan ve alttan gaz çıkartıyoruz ama hala gaz sancılarımız devam ediyor .ne zaman bitecek bu gaz sorunumuz..bilmiyorumkismile
ohh valla hoya bizde görürmüyüz o günleri kızımın gaz sancılarının dinip gezmeye gittiğimiz günleriboshayallersmile hoya kaç liraya aldınız canım o slingi.bide kullanışlımı kaç aya kadar koyabilirmişiz bende almayı düşünüyorum.
allah yardımcın olsunbayanlar merhaba...nasılsınız?
bişi dicemmmm ben bakıcı arıyorum:S bahçelievlerde oturuyorum.. sizin önerebileceğiniz birileri varmı acaba????????
canım hangı slıngten aldın? ne ıyı yapmıssın ohh bende ıstıyorum :))
ohh ne guzel gezın valla harıka sen hangı slıngı kullanıyorsun canım?
kım olabılır sekercım bu tur seylerı kım sorar ve surat asar aılede :))))
ahh canım bır bılsem bu arada ırsı dedı drumuz babamız gaz konusunda berbatmıs bebekken bırde kalıtelı sut yaparmıs gazı..
ahh canım kolay gelsın sana ınsallah bulursun gonlune gore..
babasling markası öğretmenim ayça ben aldık memnun kaldım doğumdan 2 yaşa kadar kullanılıyor
nasıl oferta gectimi gozunun kızarikligi
evet esra ondan
inş. çekineyim de koyayım ayça ve öğretmenime de sorun memnundular gerçi
hepsiburadadan alma canım bi sürü sorun çıktı mümkünse başka yere bak bebeshop temin ediyormuş hepsiburadaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?