dogru valla jasmin benimkide aynısını yapıyor.
valla buyudukelrinde neler yapacaklar bakalim bzie aman saglikli olsunlar da raziyiz tum nazlarinaaynen öyle canım şimdiden oynatıyorlar :) benimkide uyurken yada emerken bacaklarını üst üste atıyor
jasmin valla oyle ne taklalar atiyoruz onlar icin.bizimki biraz huzursuz sanirim gazdan(yani uamrim)insan hep korkuyor ya.
valla buyudukelrinde neler yapacaklar bakalim bzie aman saglikli olsunlar da raziyiz tum nazlarina
aynen canim hep diken ustundeyim ay memyi aldi ay almadi ay agrisi var 1 ayda 1 yillik yasadik galiba ay canim gaz sancisi ucack bu bebisler gazdana am simdi gozum korktu siz nerdeyse 3 aylik oldunuz canim hala devam mi gaz sancilari bend e 3 aylik olunca bitecek diye dort gozle 2 ayin gecmesini bekliyordum bu buyukler bizi kandirmiyor umarim 40i ciksin 3 ayi gecsin diye diye
sedacim benim kocacigim da cok nazlidir ve cok ehli keyif biridir sanirim babasinin oglu oldu bizim pasa aman varsin olsun ben cekerim sonra da gelin dusunsun :)
bende gıcık oluyorum adama az kaldı ya boşayacam.sabır çekiyorum.
olsun ya canı içinde olsunda zayıf olsun ki bizde ana baba olaraktan zayıfız.ki bence ayda 1 kiloda az degil.
oh mis gibi olmuştur.daha önce yıkamadın mı hiç delf kendin.bizde bugün yıkandıkk misss koktuk miss
sağol öğretmenim.jasmin valla oyle ne taklalar atiyoruz onlar icin.bizimki biraz huzursuz sanirim gazdan(yani uamrim)insan hep korkuyor ya.
demetcim ben kendimi taniyamiyorum noluyor bana anlamiyorum herseye bozuluyorum.neyse...
delf cok sevindim masallah o kadar onemli ki bakici.seni anlıyorum insanin oyle duusnmesi normal bence.ama kesinlikle orktugun gibi olmaz sen cocugun ile ilgili oldusugn surece.
oglan annesi olunca boyle oluyomus sedacim :) simdiden kaynanaliga basladim baksana bizim gelinde ilerde boyle topiklerde beni cekistiri mi dersin :)
aa geçmiş olsun canım.demek bebeğin ağzındaki bakteri meme ucunu yara yapıyomuş.inş. geçer hemencecik....ilaç olarak ne verdi?Merhaba kislar,
Doktordan geldik simdi. Benim meme ucundaki problem yara degil enfeksiyonmusBebegin agzindaki pamukcuk yapan bakteri turu annede de meme ucunda enfeksiyona neden oluyormus. Kac zamandir bosuna cektim onca aciyi. Ilac verdi doktor bakalim iyilesiriz insallah da doya doya emzirebilirim oglumu.
acıkmamıştır belki daha feyzacım ya ...bekle biraz iyice acıksın öyle vermeyi dene...kızlar merhaba nasılsınız ? bu kızım benim mamayı yemiyor süt az kaldı mama yaptım tükürüyor kuscak gb yapıyor kaşıkla denedim onlada istemyor
valla ben de çok giydiriyorum bebeği .2 tane body üzerine1 tişört üstüne 1 yelek giydiriyorum.altına da 1 patikli pantalon bi de normal pantalon giydiriyorum.evim kaloriferli ama şu gaz sancısına da sıcak iyi geliyor.artık yaza açarım bebeğimi yani havalar ısınıncaya kadar böyleyiz hem o zamana kadar sancılarımız da kalmaz...kayınvaliden için de Allah sabır versin canım...ya şu kayınvalideler herkeste aynı sanırım.uyuyan çocuğu uyandırmaya bayılıyorlar. sonrada bırakıyor. ee uyandırdın gezdir şimdi diyorum ama kime. allahtan biz aynı evde değiliiz. tuturmuş benimkide sen bu çocuğu çok giydiriyon. havale geçirecek çocuk diyor allah korusun sinirr........
bir de bitki çaylarını az olmak kaydıyla doktorlar öneriyor. ben ıhlamur rezene ve papatya çayı veriyorum. rahatlatıyor bence .
oh mis gibi oldunuz he...güle güle kirlenln...slm kızlar nasılsınız?ogluşumu yıkadık ,tırnaklarını kestim.şimdi uyuyo.sizler napıyosunuz bende adet oldum ama 3 gün sürdü normal miki
hadi hayirli olsun canim yeni ev yeni bebis yeni hayat umarim hersey guzel olur sizin icin benim kizkardesim de maltepede oturuyor bu arada biliyorum tasinacagin yeri gzuel oralar
kızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:
Merhaba kislar,
Doktordan geldik simdi. Benim meme ucundaki problem yara degil enfeksiyonmusBebegin agzindaki pamukcuk yapan bakteri turu annede de meme ucunda enfeksiyona neden oluyormus. Kac zamandir bosuna cektim onca aciyi. Ilac verdi doktor bakalim iyilesiriz insallah da doya doya emzirebilirim oglumu.
aa geçmiş olsun canım.demek bebeğin ağzındaki bakteri meme ucunu yara yapıyomuş.inş. geçer hemencecik....ilaç olarak ne verdi?
günaydın kızlar..ciderella geçmiş olsun canım...bebeğinin ağzında hala pamukçuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?