2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dogru valla jasmin benimkide aynısını yapıyor.

aynen öyle canım şimdiden oynatıyorlar :) benimkide uyurken yada emerken bacaklarını üst üste atıyor
valla buyudukelrinde neler yapacaklar bakalim bzie aman saglikli olsunlar da raziyiz tum nazlarina
jasmin valla oyle ne taklalar atiyoruz onlar icin.bizimki biraz huzursuz sanirim gazdan(yani uamrim)insan hep korkuyor ya.

aynen canim hep diken ustundeyim ay memyi aldi ay almadi ay agrisi var 1 ayda 1 yillik yasadik galiba ay canim gaz sancisi ucack bu bebisler gazdana am simdi gozum korktu siz nerdeyse 3 aylik oldunuz canim hala devam mi gaz sancilari bend e 3 aylik olunca bitecek diye dort gozle 2 ayin gecmesini bekliyordum bu buyukler bizi kandirmiyor umarim 40i ciksin 3 ayi gecsin diye diye

öyle tabi sağlıklı olsunlarda...
ama çokta nazlı olmasınlar hadi biz anne baba çekeriz tüm nazlarını ama nazlı olmayada alışmasın istiyorum...

sedacim benim kocacigim da cok nazlidir ve cok ehli keyif biridir sanirim babasinin oglu oldu bizim pasa aman varsin olsun ben cekerim sonra da gelin dusunsun :)

canım hep eşimle yıkıyorduk. bu sefer yalnızdım.tek başıma yıkadım

sağol öğretmenim.

oglan annesi olunca boyle oluyomus sedacim :) simdiden kaynanaliga basladim baksana bizim gelinde ilerde boyle topiklerde beni cekistiri mi dersin :)

oglan annesi olunca boyle oluyomus sedacim :) simdiden kaynanaliga basladim baksana bizim gelinde ilerde boyle topiklerde beni cekistiri mi dersin :)

bizim kaynanalar gibi olursan neden çekiştirmesin :)

benim cadı bağırıyor ben gittim öpüldünüz :)

kızlar merhaba nasılsınız ? bu kızım benim mamayı yemiyor süt az kaldı mama yaptım tükürüyor kuscak gb yapıyor kaşıkla denedim onlada istemyor

Merhaba kislar,
Doktordan geldik simdi. Benim meme ucundaki problem yara degil enfeksiyonmus Bebegin agzindaki pamukcuk yapan bakteri turu annede de meme ucunda enfeksiyona neden oluyormus. Kac zamandir bosuna cektim onca aciyi. Ilac verdi doktor bakalim iyilesiriz insallah da doya doya emzirebilirim oglumu.

aa geçmiş olsun canım.demek bebeğin ağzındaki bakteri meme ucunu yara yapıyomuş.inş. geçer hemencecik....ilaç olarak ne verdi?
kızlar merhaba nasılsınız ? bu kızım benim mamayı yemiyor süt az kaldı mama yaptım tükürüyor kuscak gb yapıyor kaşıkla denedim onlada istemyor
acıkmamıştır belki daha feyzacım ya ...bekle biraz iyice acıksın öyle vermeyi dene...
valla ben de çok giydiriyorum bebeği .2 tane body üzerine1 tişört üstüne 1 yelek giydiriyorum.altına da 1 patikli pantalon bi de normal pantalon giydiriyorum.evim kaloriferli ama şu gaz sancısına da sıcak iyi geliyor.artık yaza açarım bebeğimi yani havalar ısınıncaya kadar böyleyiz hem o zamana kadar sancılarımız da kalmaz...kayınvaliden için de Allah sabır versin canım...
slm kızlar nasılsınız?ogluşumu yıkadık ,tırnaklarını kestim.şimdi uyuyo.sizler napıyosunuz bende adet oldum ama 3 gün sürdü normal miki
oh mis gibi oldunuz he...güle güle kirlenln...

günaydınnnn opuyorumnanaktan

hadi hayirli olsun canim yeni ev yeni bebis yeni hayat umarim hersey guzel olur sizin icin benim kizkardesim de maltepede oturuyor bu arada biliyorum tasinacagin yeri gzuel oralar

çok sağol canım. evet çok güzel yerler gerçekten.
kardeşine geldiğinde bana da beklerim..

kızlar selam. bugun bakıcımız başladı. çok şükür iyi . kendi çocuğu gibi benimsedi. oğlum diye seviyor kıskandım bir fena oldum. ya beni unutursaaaaabilmiyorumkismile:sinifsinif:

anam sende ya kötü çıkarsa diye karalar bağladın, şimdi de kadın iyi diye karalar bağlıyorsun.
canım benim niye unutsun seni, anne kokuyosun sen unutulur mu hiç sabahtan akşama..

geçmiş olsun canım.
ama hiç değilse sebebi bulundu bir an önce yaraların iyileşir inşallah...

aa geçmiş olsun canım.demek bebeğin ağzındaki bakteri meme ucunu yara yapıyomuş.inş. geçer hemencecik....ilaç olarak ne verdi?

Yaa oyleymis akannehir Ben de bunca zaman yara oldu diye careler ariyordum.
Oglusumun agzinda da cok azcik pamukcuk olmustu ben de karbonatla silmistim.
Ama kimseden de duymadim boyle bi seyin oldugunu. Tabi gec kaldim doktora gitmekte :mymeka:
Ikimize de ayni ilaci verdi ama oglusumun a gzi icin surup/gargara gibi bisi, benim memisler icin de kremini. Hatta bu bakteri bebislerde pisik de yapiyormus aklinizda olsun da kislar.

benim kızımın da dilinde pamukçuk var..4 -5 gündür ilaç kullanıyoruz..hala beyaz ...nasıl geçecek?üzülüyorum bu duruma.

herkese günaydınnnnn

ayyybana bi dr ağzı pamukçuk olmasın diye emdikten sonra 1 çay kaşığı su iiçr ağzının içi temizlenir süt kalmaz pamukçuk olmasın demişti

bende bişey vermiycem diye içirmiyodum arada içirşyim bari

sizinde aklınızda olsun

ayrıca endişelendiğim diğer bir konu da şu..kızım bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kıvranıyor resmen..:1no2:..sanki bir yerleri acıyormuş gibi..hatta dün o kadar çok emdi ki yarım çay bardağı kdar geri kustu,hatta kıvranıp ağlaması da cabası oldu.eyvahedigeldismile....neden oluyor ki?reflü falan olabilir mi ki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..

günaydın kızlar..ciderella geçmiş olsun canım...bebeğinin ağzında hala pamukçuk var mı?

Canim damaginda var ama cok kucuk. Az yani. Ama benim gogus uclari feci durumdalar hala. Pamukcuk icin mi ilac kullaniyorsun canim? Doktorumuz bize nystatin verdi receteli bi ilac. Hem gargara hem kremini kullaniyoruz ama yeni basladik bakalim. Ayni ilac mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…