algor karbonatlı su da yap
ayrıca endişelendiğim diğer bir konu da şu..kızım bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kıvranıyor resmen..:1no2:..sanki bir yerleri acıyormuş gibi..hatta dün o kadar çok emdi ki yarım çay bardağı kdar geri kustu,hatta kıvranıp ağlaması da cabası oldu.eyvahedigeldismile....neden oluyor ki?reflü falan olabilir mi ki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..
bizim ilacımız farklı..mikosatin diye bir süspansiyon verdi..damla şeklinde veriyorum 3 kere...
Canim damaginda var ama cok kucuk. Az yani. Ama benim gogus uclari feci durumdalar hala. Pamukcuk icin mi ilac kullaniyorsun canim? Doktorumuz bize nystatin verdi receteli bi ilac. Hem gargara hem kremini kullaniyoruz ama yeni basladik bakalim. Ayni ilac mi?
aklıma o ihtimal geldi.ha bir de bu sorunların yaşandığı günler kakasını da yapamadığı günler oluyor canım...çok geç yapıyor bu zamanlarda...gazı olabilirmi
ama reflü hakkından iç bilgm yok da 1-2 kere kusmaz ama reflüsü olanlar dahs çok kusar bence
karbonatlı suyu nasıl kullanacağm canım?yani tülbenti batırıp dilinin üzerini mi sileceğim?
geçmiş olsun canımYaa oyleymis akannehir Ben de bunca zaman yara oldu diye careler ariyordum.
Oglusumun agzinda da cok azcik pamukcuk olmustu ben de karbonatla silmistim.
Ama kimseden de duymadim boyle bi seyin oldugunu. Tabi gec kaldim doktora gitmekte :mymeka:
Ikimize de ayni ilaci verdi ama oglusumun a gzi icin surup/gargara gibi bisi, benim memisler icin de kremini. Hatta bu bakteri bebislerde pisik de yapiyormus aklinizda olsun da kislar.
gaz sancısı o .bizdede aynısı oluyorayrıca endişelendiğim diğer bir konu da şu..kızım bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kıvranıyor resmen..:1no2:..sanki bir yerleri acıyormuş gibi..hatta dün o kadar çok emdi ki yarım çay bardağı kdar geri kustu,hatta kıvranıp ağlaması da cabası oldu.eyvahedigeldismile....neden oluyor ki?reflü falan olabilir mi ki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..
algor gazdır bence o. kusması da yemek fazlasıdır bence.
reflü olan bebek çok bol kusuyor.
bebeği reflü olan bir annemiz vardı burda, kimdi ki acaba unuttum..[/QUOTE
bencede gazdan.hoya idi esmer
yaw bi uykum var bi uykum.oglum emiyo emerken uyuyakalır inş.
selm kızlaar ne zamandır doğru dürüst giremiyorum
bugun 40mız çıkıyo hayırlısıyla bakalım herkes 40 tan sonra sonra diyo ama nolcak 40 tan sonra merakla beklemeye başladım şimdiden
gerçi babası akşam benim kırkımı çıkardı ya hayırlısı bakalım
demire bile bi farklı bakıyorum :))
gerçi bizim 40mız 40 kere çıktı sokaklarda dolaşıyoruz
bugun yıkanıcaz oğlumla anneanneme teyzeme gidicez sanki hiç dışarı çıkmıyoduk:)
al canım al,gitmezsen başla sende boşlama sakın..platesimi yaptım birazdan 5 mil koşumuda yaparım..zemuszemuszemuszemusgünaydınlr
tutku seni örnek almam gerek
günaydın kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?