2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gazı olabilirmi
ama reflü hakkından iç bilgm yok da 1-2 kere kusmaz ama reflüsü olanlar dahs çok kusar bence

Canim pamukcuktan olabilir iste.

bizim ilacımız farklı..mikosatin diye bir süspansiyon verdi..damla şeklinde veriyorum 3 kere...
gazı olabilirmi
ama reflü hakkından iç bilgm yok da 1-2 kere kusmaz ama reflüsü olanlar dahs çok kusar bence
aklıma o ihtimal geldi.ha bir de bu sorunların yaşandığı günler kakasını da yapamadığı günler oluyor canım...çok geç yapıyor bu zamanlarda...

dün böyleydik...yazık yavrum gün boyu uyuyamadı..gece 12 ye kadar ayaktaydık ....gece yarısı 3 te kakasını yaptı da şimdi uyuyor....

algor gazdır bence o. kusması da yemek fazlasıdır bence.
reflü olan bebek çok bol kusuyor.
bebeği reflü olan bir annemiz vardı burda, kimdi ki acaba unuttum..

karbonatlı suyu nasıl kullanacağm canım?yani tülbenti batırıp dilinin üzerini mi sileceğim?

Evet ben gazli bezle silmistim her emzirmeden sonra, faydasi oldu bize...
Bugun doktora soyledim karbonatla siliyoruz bir de sirkeli su da iyi geliyormus diye. Kac yasinda yasli basli kadin boyle bisi bilmiyorum ben dedi yaa! Anam bu amerikalilarin bisiden haberleri yok galiba.
Gerci ben internette gormustum burada da biliniyor ve kullaniliyor bu yontemler ama sanirim bizdeki kadar yaygin degil.

kaka yapamıyo kakasını yapamadıklarında gaz da zor çıkarıyolar sürekli bacaklarını oynatır gerinmeye çalışır bizdede oluyo

mikostatini kardeşimde çok kullanmışık ağız içi yaralara verirlerdi mükemmel bir ilaç

tam nasıl yapılıyor bilmiyorum ama dil siliniyor

cindrella onlarda bizim kiler gibi koca karı işleri yoktur
bizimkiler ohhh ne var ne yok yapıyorlar yarısı doğru yarısı yanlış
iyi olanları seçip kulanmaya çalışıyoruz işte

geçmiş olsun canım
gaz sancısı o .bizdede aynısı oluyor

bizim oglanda tersten c şeklini alıp kasılıyo.sanırım oda gazdandır demi kızlar

selm kızlaar ne zamandır doğru dürüst giremiyorum
bugun 40mız çıkıyo hayırlısıyla bakalım herkes 40 tan sonra sonra diyo ama nolcak 40 tan sonra merakla beklemeye başladım şimdiden
gerçi babası akşam benim kırkımı çıkardı ya hayırlısı bakalım
demire bile bi farklı bakıyorum :))
gerçi bizim 40mız 40 kere çıktı sokaklarda dolaşıyoruz
bugun yıkanıcaz oğlumla anneanneme teyzeme gidicez sanki hiç dışarı çıkmıyoduk:)

günaydın kızlar..ben yine erkenciyim hala pes etmedim.kahvaltımı yapimde platese başlimkaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun kırkınızyerimseniben

günaydınlar

kilo konusu geçmiş 2 kilo normalmi diye bizim doktorumuz sağlıklı olduğunu gösterir çok iyi dedi tabi 1 kilo alması normal ama fazlasının zararı yok benim bebeğim sadece anne sütü alıyor ben genetik olduğunu düşünüyorum çünkü 2 kızkardeşim ve 1 erkek kardeşimin toplam 6 bebişimizde hep böyle kiloluydu bizi sorarsanız zayıf sayılırız ama babaların maaşallahı var

yani sadece anne sütü alıyosa bence alt sınırın altında olmasın yeter diye düşünüyorum
allah herkesin bebeğini kendisine bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallah

günaydınlr
anne olmak hayılı olsun 40 ınız
tutku seni örnek almam gerek

fitil kullananlar fitili verdikten sonra hemen yapıyormu yoksa yavaş yavaş yapması uzun sürüyormu biraz yapınca değiştiriyimmi yapmaya devam edermiki yoksa 1 seferde yapıyor bitiyormu

yaa kızlar gece uykumuz yoktu zaten gündüzde kalmamaya başladı yarım saat yatıp ağlayarak uyanıyo bi kaç gündür hem gece hem gündüz nası dayanılır yaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…