2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede oluyor bazen ben gazdan diyorum ama bilmiyorum

Algor benım kzıımda Çok gazlı bır kız hoŞ 42 gÜnlÜkten sonra rahat Çıkartmaya baŞladı o gÜne kadar aĞlayarak atıyordu...Şımdıde emerken savaŞarak emıyorum gazı Çok olunca ....hatta Öylekı emerken aynı anda kaka yaptıĞı ıÇın zorunu sen dÜŞÜn...2 saatte bır emıyor neredeyse gÜnÜn yarısnı bÖyle geÇırıyor...bırde dÜdÜk gıbı bır saes Çıkarıyor emerken yanı bol ca hava yutuyor aĞzı tam kavradıĞı halde memeyı...kusmasıda oluyor hemen yatırma bıraz kucakta tut gırk sesını duymadan yatırma..yatırıncada baŞının altına yÜksek yumuŞak bır yastıkla destekle ve altını emzırdıkten sonra aÇma....bunlara dıkkat edınce rahat oluyor eylÜl...allah kolaylıklar versın canım..

slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...

slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...

cnm ben omobaby kullanıyorum leke kalmadı şu zamna kadar...
yumoş baby de yumuşatıcımız...
bu arada ne zaman geliyorsun adanaya?
dün çok güzel sıcak bir hava vardı burda bugün tam tersikafamçokkarıştı
bu arada buluşmak istersen buluşablirizzemuszemus

günaydınnnn opuyorumnanaktan

çok sağol canım. evet çok güzel yerler gerçekten.
kardeşine geldiğinde bana da beklerim..

...[/B]
insallah canim su havalar duzelse de yakin olanlar hep birlikte sahillerde dolastirsak yavrulari o atrafta olan birkac kisi vardi diye biliyorum ogretmenim de bostancida yakin ben cok geliyorum kardesime haftada 1 en az iyi olur cocuklar arkadas olur

benim oglusta da gecen hafta dilinin ucunda hani aft diye birsey vardir ya buyuklerde de olur oyle bisey cikmisti nasil huzursuzdu o gun meme emmek istemedi o kuuck sey bizim bile canimizi acitiyor cok tek bir tane doktoru aradim hemen gogus ucun yara mi dedi ben silikonla emziriyorum dedim mikostatin kullan gunde 3 defa dedi bir damlalik dolusu persembeden beri kullaniyorum 1 hafta kullan dedi cok sukur gecti iyi bir ilacmis
hayirli olsun canim biz de cikardik bugun 40imizi banyolarimizi yaptik gerci biz yari kirk da yapmistik disarlara cikacagiz diye ama adet yerini bulsun diye 40ini da yaptik bu arada bi sorum olacak size benim kocis bu haftasonu geliyor onunla da 40 ucurabilirmiyiz artik yoksa doktora kontrole gitmeyi beklememiz mi lazim rahim kontrolu icin falan kocis pazartesi gidecek benim doktor kontrolum de pzt yani yazik olmasin siz doktora gittiniz mi 40inda gel dedi bana onu beklememiz lazim mi
benimki debgazi olunca memyi birakiyor ayaklarini geriyor bi hareketler yapiyor ancak gazini cikarabilrise emmeye devam ediyor yoksa emmek istemiyor yavrum seninki de oyledir canim sikintilari vaken emmek istemiyolar agliyor agladikca daha cok hava yutuyorlar ve gaz oluyor

bende pendikte oturuyorum buluşmalara bende katılırım inşallah

biz 40 ımız çıkmasını beklememiştik canım 38 de eşimle uçurmuştuk zaten..haliyle dr a gitmeyide beklememiş olduk..sempatiksalakcinni

bende omo kullanayım o zaman,
yarın akşam 7:30 da biniyorum inş.
ben orada int.giremicem,sen nerede oturuyorsun cnm,
bizimkiler seyhan da 2. kanal,mavi bulvar,huzurevleri mah..

turgut özal bulvarında...
özeline yazdım...

bende pendikte oturuyorum buluşmalara bende katılırım inşallah

biz 40 ımız çıkmasını beklememiştik canım 38 de eşimle uçurmuştuk zaten..haliyle dr a gitmeyide beklememiş olduk..sempatiksalakcinni
katilrisin canim ne guzel olur valla ben bi organizasyon yaparim yine hamilelik doneminde yaptigim gibi gerci pek kisi katilmamisti hamileykenki bulusmaya bu seferki daha katilimli olur insallah
kocis cok mutlu olacak o zmaan bu haftasonu ama oglus rahat verecek mi bakayim

ben de omobaby kullaniyorum canim 40 derecede cikiyor lekeler bu arada iyi yolculuklar sana oh ne guzel degisiklik iyi gelir sana da bebisine de

jasmin dun cevap veremeden cıktım kusurtuma bakma dun bir turlu mide gazini cıakrtamadi cok huzursuzdu

ama merak etme ilk ayki sıkıntılar geciyor gercekten.pgreniyorlar gaz cıkartmayi:))

bulusma olursa ben de gelmek cok isterim:))
bir iki sayfa gecmişe bakim
gerci bu seferki gobekli halimizden daha zor olabilir.gerci o zmanda hava kosullari kotuydu ya...

benimki de çok kusuyor,doktoruna kontrolde sorduğumuzda reflüden demişti, aaa reflüsü mü var diye biz şaşalayınca Her Bebek Reflüdür zaten dedi, yani o kapakçık sonradan gelişiyormuş insanoğlunda:) çok ilginç di mi..

havalar ısındığı gibi organize edelim bence de, caddebostan sahili çok güzel olur mesela...ama ısınmadan biraz zor, bugün ilk defa dışarı çıkaracaktım ama havanın durumuna bakın ist.te..sabah günlük güneşlikti şimdi kapkara(( hevesimiz kursağımızda kaldı.

bulusma olursa ben de gelmek cok isterim:))
bir iki sayfa gecmişe bakim
gerci bu seferki gobekli halimizden daha zor olabilir.gerci o zmanda hava kosullari kotuydu ya...

bebişler biraz toparlansın süper olur gerçektende

e gerçekten çok ıssız bugün buralar...önceden geçmişi okuyana kadar aras viklemeye başlardı bişi yazamadan çıkardım, bugünse tam uyudu muhabbet yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…