ayrıca endişelendiğim diğer bir konu da şu..kızım bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kıvranıyor resmen..:1no2:..sanki bir yerleri acıyormuş gibi..hatta dün o kadar çok emdi ki yarım çay bardağı kdar geri kustu,hatta kıvranıp ağlaması da cabası oldu.eyvahedigeldismile....neden oluyor ki?reflü falan olabilir mi ki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..
slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...
insallah canim su havalar duzelse de yakin olanlar hep birlikte sahillerde dolastirsak yavrulari o atrafta olan birkac kisi vardi diye biliyorum ogretmenim de bostancida yakin ben cok geliyorum kardesime haftada 1 en az iyi olur cocuklar arkadas olurgünaydınnnn opuyorumnanaktan
çok sağol canım. evet çok güzel yerler gerçekten.
kardeşine geldiğinde bana da beklerim..
...[/B]
Yaa oyleymis akannehir Ben de bunca zaman yara oldu diye careler ariyordum.
Oglusumun agzinda da cok azcik pamukcuk olmustu ben de karbonatla silmistim.
Ama kimseden de duymadim boyle bi seyin oldugunu. Tabi gec kaldim doktora gitmekte :mymeka:
Ikimize de ayni ilaci verdi ama oglusumun a gzi icin surup/gargara gibi bisi, benim memisler icin de kremini. Hatta bu bakteri bebislerde pisik de yapiyormus aklinizda olsun da kislar.
Canim damaginda var ama cok kucuk. Az yani. Ama benim gogus uclari feci durumdalar hala. Pamukcuk icin mi ilac kullaniyorsun canim? Doktorumuz bize nystatin verdi receteli bi ilac. Hem gargara hem kremini kullaniyoruz ama yeni basladik bakalim. Ayni ilac mi?
benim oglusta da gecen hafta dilinin ucunda hani aft diye birsey vardir ya buyuklerde de olur oyle bisey cikmisti nasil huzursuzdu o gun meme emmek istemedi o kuuck sey bizim bile canimizi acitiyor cok tek bir tane doktoru aradim hemen gogus ucun yara mi dedi ben silikonla emziriyorum dedim mikostatin kullan gunde 3 defa dedi bir damlalik dolusu persembeden beri kullaniyorum 1 hafta kullan dedi cok sukur gecti iyi bir ilacmisbizim ilacımız farklı..mikosatin diye bir süspansiyon verdi..damla şeklinde veriyorum 3 kere...
aklıma o ihtimal geldi.ha bir de bu sorunların yaşandığı günler kakasını da yapamadığı günler oluyor canım...çok geç yapıyor bu zamanlarda...
hayirli olsun canim biz de cikardik bugun 40imizi banyolarimizi yaptik gerci biz yari kirk da yapmistik disarlara cikacagiz diye ama adet yerini bulsun diye 40ini da yaptik bu arada bi sorum olacak size benim kocis bu haftasonu geliyor onunla da 40 ucurabilirmiyiz artik yoksa doktora kontrole gitmeyi beklememiz mi lazim rahim kontrolu icin falan kocis pazartesi gidecek benim doktor kontrolum de pzt yani yazik olmasin siz doktora gittiniz mi 40inda gel dedi bana onu beklememiz lazim miselm kızlaar ne zamandır doğru dürüst giremiyorum
bugun 40mız çıkıyo hayırlısıyla bakalım herkes 40 tan sonra sonra diyo ama nolcak 40 tan sonra merakla beklemeye başladım şimdiden
gerçi babası akşam benim kırkımı çıkardı ya hayırlısı bakalım
demire bile bi farklı bakıyorum :))
gerçi bizim 40mız 40 kere çıktı sokaklarda dolaşıyoruz
bugun yıkanıcaz oğlumla anneanneme teyzeme gidicez sanki hiç dışarı çıkmıyoduk:)
benimki debgazi olunca memyi birakiyor ayaklarini geriyor bi hareketler yapiyor ancak gazini cikarabilrise emmeye devam ediyor yoksa emmek istemiyor yavrum seninki de oyledir canim sikintilari vaken emmek istemiyolar agliyor agladikca daha cok hava yutuyorlar ve gaz oluyorAlgor benİm kzıımda Çok gazlı bİr kız hoŞ 42 gÜnlÜkten sonra rahat Çıkartmaya baŞladı o gÜne kadar aĞlayarak atıyordu...Şİmdİde emerken savaŞarak emİyorum gazı Çok olunca ....hatta Öylekİ emerken aynı anda kaka yaptıĞı İÇİn zorunu sen dÜŞÜn...2 saatte bİr emİyor neredeyse gÜnÜn yarısnı bÖyle geÇİrİyor...bİrde dÜdÜk gİbİ bİr saes Çıkarıyor emerken yanİ bol ca hava yutuyor aĞzı tam kavradıĞı halde memeyİ...kusmasıda oluyor hemen yatırma bİraz kucakta tut gırk sesİnİ duymadan yatırma..yatırıncada baŞının altına yÜksek yumuŞak bİr yastıkla destekle ve altını emzİrdİkten sonra aÇma....bunlara dİkkat edİnce rahat oluyor eylÜl...allah kolaylıklar versİn canım..
ay bugün çok sessiz burası
insallah canim su havalar duzelse de yakin olanlar hep birlikte sahillerde dolastirsak yavrulari o atrafta olan birkac kisi vardi diye biliyorum ogretmenim de bostancida yakin ben cok geliyorum kardesime haftada 1 en az iyi olur cocuklar arkadas olur
hayirli olsun canim biz de cikardik bugun 40imizi banyolarimizi yaptik gerci biz yari kirk da yapmistik disarlara cikacagiz diye ama adet yerini bulsun diye 40ini da yaptik bu arada bi sorum olacak size benim kocis bu haftasonu geliyor onunla da 40 ucurabilirmiyiz artik yoksa doktora kontrole gitmeyi beklememiz mi lazim rahim kontrolu icin falan kocis pazartesi gidecek benim doktor kontrolum de pzt yani yazik olmasin siz doktora gittiniz mi 40inda gel dedi bana onu beklememiz lazim mi
cnm ben omobaby kullanıyorum leke kalmadı şu zamna kadar...
yumoş baby de yumuşatıcımız...
bu arada ne zaman geliyorsun adanaya?
dün çok güzel sıcak bir hava vardı burda bugün tam tersikafamçokkarıştı
bu arada buluşmak istersen buluşablirizzemuszemus
bende omo kullanayım o zaman,
yarın akşam 7:30 da biniyorum inş.
ben orada int.giremicem,sen nerede oturuyorsun cnm,
bizimkiler seyhan da 2. kanal,mavi bulvar,huzurevleri mah..
katilrisin canim ne guzel olur valla ben bi organizasyon yaparim yine hamilelik doneminde yaptigim gibi gerci pek kisi katilmamisti hamileykenki bulusmaya bu seferki daha katilimli olur insallahbende pendikte oturuyorum buluşmalara bende katılırım inşallah
biz 40 ımız çıkmasını beklememiştik canım 38 de eşimle uçurmuştuk zaten..haliyle dr a gitmeyide beklememiş olduk..sempatiksalakcinni
bende omo kullanayım o zaman,
yarın akşam 7:30 da biniyorum inş.
ben orada int.giremicem,sen nerede oturuyorsun cnm,
bizimkiler seyhan da 2. kanal,mavi bulvar,huzurevleri mah..
ayrıca endişelendiğim diğer bir konu da şu..kızım bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kıvranıyor resmen..:1no2:..sanki bir yerleri acıyormuş gibi..hatta dün o kadar çok emdi ki yarım çay bardağı kdar geri kustu,hatta kıvranıp ağlaması da cabası oldu.eyvahedigeldismile....neden oluyor ki?reflü falan olabilir mi ki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..
katilrisin canim ne guzel olur valla ben bi organizasyon yaparim yine hamilelik doneminde yaptigim gibi gerci pek kisi katilmamisti hamileykenki bulusmaya bu seferki daha katilimli olur insallah
kocis cok mutlu olacak o zmaan bu haftasonu ama oglus rahat verecek mi bakayim
ben de omobaby kullaniyorum canim 40 derecede cikiyor lekeler bu arada iyi yolculuklar sana oh ne guzel degisiklik iyi gelir sana da bebisine de
katilrisin canim ne guzel olur valla ben bi organizasyon yaparim yine hamilelik doneminde yaptigim gibi gerci pek kisi katilmamisti hamileykenki bulusmaya bu seferki daha katilimli olur insallah
kocis cok mutlu olacak o zmaan bu haftasonu ama oglus rahat verecek mi bakayim
ben de omobaby kullaniyorum canim 40 derecede cikiyor lekeler bu arada iyi yolculuklar sana oh ne guzel degisiklik iyi gelir sana da bebisine de
bulusma olursa ben de gelmek cok isterim:))
bir iki sayfa gecmişe bakim
gerci bu seferki gobekli halimizden daha zor olabilir.gerci o zmanda hava kosullari kotuydu ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?