katilrisin canim ne guzel olur valla ben bi organizasyon yaparim yine hamilelik doneminde yaptigim gibi gerci pek kisi katilmamisti hamileykenki bulusmaya bu seferki daha katilimli olur insallah
kocis cok mutlu olacak o zmaan bu haftasonu ama oglus rahat verecek mi bakayim
e gerçekten çok ıssız bugün buralar...önceden geçmişi okuyana kadar aras viklemeye başlardı bişi yazamadan çıkardım, bugünse tam uyudu muhabbet yok
hee bu arada sonunda babasling siparişi verdim.
kocam beni gebertcek sonunda elinde kalacam herifin. akannehir
bi telefon açıyom ben ev tuttum diyom, bi açıyom sling aldım diyom.
en sonunda arayıp boşadım seni dersen şaşırmayacam dedi. :roflol:
bende dün verdim siparişi..hangi renk verdin sen..
valla ben söylemedim daha sipariş verdiğimi.geçen gün ağız ucuyla bunu alıcam dedim o kadar.aklinialirimsmile
ayrıca dr uda daha pahalı bulucam öncekinden görsün gününü
canım burdayken sorim.açabildinmi siteyi
çok saol tutkucum, ben ********** yi açamıyorum sanırım ya da armutum bilmiyorum vazeçiim barı bu sevdadan :) yasaktubede bulduğum 2 mile neyime yetmiyor onu yapiim bari....
ben lacivert söyledim eşofmanım var lacivert takım olsun diye :roflol:
sen yeşil söylemiştin galiba.
bir de aklıma takıldı, ben şimdi enine geniş olduğumdan bunun bana olmama şansı yoktur inşallah.
yani daracık olur da bebeciğe yer kalmazsa diye geldi de aklıma.. kafamçokkarıştı
hee siz hala küssünüz dimi, bul kız en pahalısını bul, madem seni götürmüyor versin parayı :dilcikar:
hemen bekletmeden yıkarsan pek bi iz kalmaz canım.bi de bebek deterjanıyla yıkamıyorum ben öyle kaka lekelerini normal deterjanla yıkıyorum hemen çıkıyo..slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...
merak etme bu sefer de gece uyuyorlar gündüz uyumayınca..ah ah bi atlatsak şu gaz olayını...yaa kızlar gece uykumuz yoktu zaten gündüzde kalmamaya başladı yarım saat yatıp ağlayarak uyanıyo bi kaç gündür hem gece hem gündüz nası dayanılır yaa kafamçokkarıştı
ayrıca endişelendiğim diğer bir konu da şu..kızım bazen emerken o kadar zorlanıyor ki kıvranıyor resmen..:1no2:..sanki bir yerleri acıyormuş gibi..hatta dün o kadar çok emdi ki yarım çay bardağı kdar geri kustu,hatta kıvranıp ağlaması da cabası oldu.eyvahedigeldismile....neden oluyor ki?reflü falan olabilir mi ki?bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..
onun ayar yeri var sanırsam canım..yeni doğum yapmış biz dombişleri düşünmüşlerdir sanırsam zira bende aynı durumdayım.evet ben yeşilini aldım
evet hala küsüz ve ben çok kötü dr arayışındayım ve bulamayışındayım.çocuğun bu hafta rutin kontrolü var nereye götürcem bilmiyorum.başıma ağrılar girdi kaç gündür yamafoldumben
hay allah canım ya.bak kadınlar kulübündede bu konu detaylı konuşulmuş.bi de orayı oku daha detaylı bilgi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...52351-yap-sa287l305kl305-zay305fla-incel.html
onun ayar yeri var sanırsam canım..yeni doğum yapmış biz dombişleri düşünmüşlerdir sanırsam zira bende aynı durumdayım.evet ben yeşilini aldım
evet hala küsüz ve ben çok kötü dr arayışındayım ve bulamayışındayım.çocuğun bu hafta rutin kontrolü var nereye götürcem bilmiyorum.başıma ağrılar girdi kaç gündür yamafoldumben
bulamazsan bir kaç gün ertelersin olmaz mı?
benim de bu hafta kontrolüm vardı mesela, taşınıyorum diye haftaya götüreceğim mecburen.
sen pendikde mi oturuyordun, bende araştırayım bir yandan bir tavsiye bulurum belki.
çok saol tutkucum deneyeceğim...:) doktor konusunda kadıköy yasaklı bölgen galiba değil mi? yoksa medipolü önereceğidim sana.
bulamazsam mecbur ertelicem artık..evet pendikteyim ama kartal maltepe oralarda olur.kartalda gülşen gökçe diye bi dr un muayenehanesi varmış aradım birazönce ücretini falan sordum en kötü ona gidicem başka bulamazsam
nan tutku tam yemek yapacan vakti buldun hee, mesajı editleyecem son 10dk. işten çıkacam sonra..
canım baktım çok saol silebilirsin
arim öğrenim ben
evet yoksa dr umuz üsküdarda çokta memnunum hiç bırakmak istemiyorum ama gıcık kocam yüzünden gül gibi dr u kaybediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?