2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben hastanede yatıyordum siz buluştuğunuzda. :sinifsinif:
havalar düzelince yapalım buluşmayı ama. malum benim böcük zatürre olmaya pek meraklı kaydirigubbakcemile3

hee bu arada sonunda babasling siparişi verdim.
kocam beni gebertcek sonunda elinde kalacam herifin. akannehir
bi telefon açıyom ben ev tuttum diyom, bi açıyom sling aldım diyom.
en sonunda arayıp boşadım seni dersen şaşırmayacam dedi. :roflol:

bende dün verdim siparişi..hangi renk verdin sen..
valla ben söylemedim daha sipariş verdiğimi.geçen gün ağız ucuyla bunu alıcam dedim o kadar.aklinialirimsmile
ayrıca dr uda daha pahalı bulucam öncekinden görsün gününü

ben lacivert söyledim eşofmanım var lacivert takım olsun diye :roflol:
sen yeşil söylemiştin galiba.
bir de aklıma takıldı, ben şimdi enine geniş olduğumdan bunun bana olmama şansı yoktur inşallah.
yani daracık olur da bebeciğe yer kalmazsa diye geldi de aklıma.. kafamçokkarıştı

hee siz hala küssünüz dimi, bul kız en pahalısını bul, madem seni götürmüyor versin parayı :dilcikar:

onun ayar yeri var sanırsam canım..yeni doğum yapmış biz dombişleri düşünmüşlerdir sanırsam zira bende aynı durumdayım.evet ben yeşilini aldım
evet hala küsüz ve ben çok kötü dr arayışındayım ve bulamayışındayım.çocuğun bu hafta rutin kontrolü var nereye götürcem bilmiyorum.başıma ağrılar girdi kaç gündür yamafoldumben

slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...
hemen bekletmeden yıkarsan pek bi iz kalmaz canım.bi de bebek deterjanıyla yıkamıyorum ben öyle kaka lekelerini normal deterjanla yıkıyorum hemen çıkıyo..
yaa kızlar gece uykumuz yoktu zaten gündüzde kalmamaya başladı yarım saat yatıp ağlayarak uyanıyo bi kaç gündür hem gece hem gündüz nası dayanılır yaa kafamçokkarıştı
merak etme bu sefer de gece uyuyorlar gündüz uyumayınca..ah ah bi atlatsak şu gaz olayını...

aynı sorun yüzünden dr a gittik biz.dr normaldir endişe edecek bi şey değil gazdan dedi.3-4 ay sabret dedi.bi de emdirdikten hemen sonra alma gazı.biraz yatır yüksekçe bi yere.bi 10 dk sonra al gazını..

bulamazsan bir kaç gün ertelersin olmaz mı?
benim de bu hafta kontrolüm vardı mesela, taşınıyorum diye haftaya götüreceğim mecburen.

sen pendikde mi oturuyordun, bende araştırayım bir yandan bir tavsiye bulurum belki.

hay allah canım ya.bak kadınlar kulübündede bu konu detaylı konuşulmuş.bi de orayı oku daha detaylı bilgi var.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...52351-yap-sa287l305kl305-zay305fla-incel.html

çok saol tutkucum deneyeceğim...:) doktor konusunda kadıköy yasaklı bölgen galiba değil mi? yoksa medipolü önereceğidim sana.

bulamazsam mecbur ertelicem artık..evet pendikteyim ama kartal maltepe oralarda olur.kartalda gülşen gökçe diye bi dr un muayenehanesi varmış aradım birazönce ücretini falan sordum en kötü ona gidicem başka bulamazsam

çok saol tutkucum deneyeceğim...:) doktor konusunda kadıköy yasaklı bölgen galiba değil mi? yoksa medipolü önereceğidim sana.

evet yoksa dr umuz üsküdarda çokta memnunum hiç bırakmak istemiyorum ama gıcık kocam yüzünden gül gibi dr u kaybediyorum.

canım Osman Ünal diye bir doktor vardı pendikte. zamanında arkadaşım götürürdü bebeğini ve çok memnundu.

bir de maltepe üniversitesi hastanesinde doktor bahar hanım var. ben Ayaz'ı ilk ona götürmüştüm bayıldım kadına. hem çok tatlı dilli hem de çok yardımcı olmaya çalışan biri. ama benimkine yenidoğan uzmanı lazım olduğu için devam edememiştik. 50 ytl visite ücreti, cumartesi günleri de orada oluyor. bilgin olsun canım...

Son düzenleme:
esmer osman ünal iyi diyosun dimi götürim olmazsa ona.ücreti uygun geldi bana.aradım şimdi 60 mış.üsküdardaki dr umuz 85 ti,demin yazdığım gülşen gökçe 80 miş..
çok yakın bana osman ünal bi denim olmazsa

evet yoksa dr umuz üsküdarda çokta memnunum hiç bırakmak istemiyorum ama gıcık kocam yüzünden gül gibi dr u kaybediyorum.

aslında ayda bir kere üsküdara gitmek nedir ki, millet her gün istanbulun bir ucundan diğer ucuna işe gidip gelior hemi de 8 den 5 e mesai...gel de buna kocalara anlat, eminim düşündüğü çocuk yıpranır yollarda falandır bizimki gibi...e bu afrikada o çöl sıcağının altında tüm gün analarının sırtında dolanan minikler bebek değil mi...açlıktan bile ölmüorlar ya..ama gel de anlat işte, kapışsan huzurunu bozacaksın kabul etsen gurur meselesi yapacaksın-ben öyleyim- iki ucu moklu değnek işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…