2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım onu şahsen tanımıyorum, bi arkadaşım ona götürüyordu ve memnundu.
ama çok yakınsa ben olsam götürürdüm. 60 tl atla deve değil sonuçta.
hem muayenesini de olmuş olur. boyunu kilosunu öğrenirsin.
eğer memnun kalmazsan bi sonraki randevuya buluruz sana başka doktor; 1 ay içinde zaten.

valla canım çok tartışmasını yaptık mecbur o götürmek zorunda başka şekilde gidemem izin alıp gidemem diyo bana ama izin alabileceğini biliyorum çoğu cumartesi çalışmıyo bile bende randevuları hep cumartesiye ayarlıyodum..ama gelde anlat.geçen hafta koptu ipler artık kavga ettik.taksiyle git gel diyo bana.o kadar yola taksiye vereceğim parayı çocuğun bi ihtiyacını alırım ama anlamıyo.

selam kızlar

burun tıkanıklığı yaşayan varmı aranızda serum fizyolojik-buhar makinası-camı açıp odayı havalandırma hiçbiri işe yaramadı ne yapıcaz bizzz ço uk dalıyor tıkanıklık yüzünden açıyor hemen gözünü

bu arada kilo derdi bende de var 10 kilo yapıştı üzerime hergün bakıyorum ı ıhhh değişme yok

esmeralda bende senle aynı dertten muzdariptim ama sen yırtın ne güzel...bende maltepede oturuyorum işim ve annemler avrupa yakasında ev ev üzerine olmuyor demişsin ben yapacam yaaa ??? hafta içi annemde kalırım hafta sonu eve dönerim diyodum ama çok zor desene ( benim eşime ben ev tuttum dediğimi hayal bile edemiyorummm offfffffff

çok sağol canım ya işte dr çokta tavsiye olmayıncada rastgele götüremiyo insan..yarın randevu alırım cuma falan gideriz artık babaslingimiz gelsinde.inşallah memnun kalırımda uğraşmam artık.parası sorun değil zaten.ben geçen ay dr a aşılarla 280 verdim yeterki yavrumun sağlığı iyi olsun.

kıslar kayınvalidem bana bir poşet kıyafetle geldi, geçen gün...çok ilginç bir kadın çocuklarının herşeyini saklamış, evlendiğimizde bana eşimin ilk saçlarının yarısını vermişti :) düşünün yani 33 yıldır oğlunun bebeklik saçını saklıyor...biz 7 sene çocuk yapmadık ya sana ceza bebeklik kıyafetleri de duruyor ama çocuk yapmadan göstermeyeceğim bile onları sana demişti. şimdi almış gelmiş onları ve Aras babasının kendisi kadarkenki yeleğini giyiyor ve taş gibi de herbişeyş duruyor hiçbişi olmamış..çok duygulandım...

esmer kaçar sizi öper.... opuyorumnanaktan
güle güle canım.

utkunun burnuda çok tıkanıyo..hergün serum fizyolojik sıkıp aspiratörle temizliyorum mecbur.evi havalandırmak falan kar etmiyo bizdede.buhar makinasınıda dr önermedi almıştım önceden duruyo öyle

bravo valla nasılda muhafaza edebilmiş bunca sene güle güle giysin aras bey

tutkucum sen nasıl kullanıyorsun serum fizyolojiği ne sıklıkta? ara veriyormusun? birde öksürük oluyor

merhaba herkese

ben simdi doktordan geldim, tuvalete ciktigimda kanamam oluyordu bilmiyorumkismile
hic bir yerden randevu alamadigim icin bugün acile gittim kabiz yada hemoroid degilmisim sadece o bölgede büyük bir catlak varmis kullanmam icin sadece krem verdiler. ama en az 14 gün sürermis bu yaranin gecmesi bilmiyorumkismile

çok geçmiş olsun canım,bende de bir kaç kere kanama oldu ama sanırım çatlağın sebebi de yine kabızlıktır benimki kesin ondan o kadar komposto içtim yinede olmaktan kurtulamadım

canım bizimde kırkımız perşembe günü çıktı ama ben kocamla kırkımı hala çıkaramadım nedense tırsıyorum ben böyle bir psikoloji içine girdimmafoldumben

bravo valla nasılda muhafaza edebilmiş bunca sene güle güle giysin aras bey

tutkucum sen nasıl kullanıyorsun serum fizyolojiği ne sıklıkta? ara veriyormusun? birde öksürük oluyor
her gün kullanıyorum ben hiç ara vermiyorum bazen günde iki kere ama fazla sıkmıyorum bi tüpü 3 günde falan bitiriyorum.sıktıktan sonra hemen otri bebenin aspiratörüyle temizliyorum..bizimde bazen öksürük oluyo dr balgamdan dedi kakasıda sümüksüydü balgamını yuttuğu için olur dedi.
ay ne kadar güel çok etkilendim.güle güle kullansın bebişin

geçmiş olsun canım

canım bizimde kırkımız perşembe günü çıktı ama ben kocamla kırkımı hala çıkaramadım nedense tırsıyorum ben böyle bir psikoloji içine girdimmafoldumben

neden tırsıyon canım hiç yapmadığın şey değil ya.korkma bişey olmaz.bi cesaret kır zincirlerinialkisalkisalkisalkisalkisalkis

valla benim kırk çıkalı çok oldu ama bende aynı şeyi yaşadım dahada tam adapte olmuş diilim bilmiyorumkismile

tşk ederim cnm...

valla benim kırk çıkalı çok oldu ama bende aynı şeyi yaşadım dahada tam adapte olmuş diilim bilmiyorumkismile

ben de ilkinde korktum,ilk defa yapıyormuşum gibi oldu,
evlendiğimizde de çok korkuyordum,haftalarca yapamamıştık o yüzden,
40 tan sonra 2 kez dened,k ama tam olmadı,
vajinusmu oldum acababilmiyorumkismile

slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...

bizde omo baby ve yumoş bayb kullanıyorum makinaya atmadan öncede beyaz sabunla elde akıtıyorum ondan sonra makinaya atıyorum leke kalma sorunu bendede olmadı acaba makinandan kaynaklı olabilirmi çünkü komşum 1 senelik makinasını temiz yıkamıyor diye değiştirdi...

tutku serum fizyolojiği açtıktan sonra 3 gündemi bitiriyorsun???
prospektüsünde 1 gün yazıyor alırkende eczacı ağzı kapalı 2 günden fazla kullanmayın dedi bende hep dolu dolu atıyorum 2 gün geçti diye yazık oldu okadar ilaca tühhh bari bende 3 gün falan kullanayım ozaman

dr a sordum kandırmaca o bişey olmaz kullan dedi..hatta otri bebe aspiratörün uçlarınıda yedeği var yazıyo diye attım.yedek uç bulamayınca eczacı bn yıkayıp kullanıyorum dedi bende yıkamaya başladım.benimde bi kutu aspiratör boşa giti bi daha aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…