esmer osman ünal iyi diyosun dimi götürim olmazsa ona.ücreti uygun geldi bana.aradım şimdi 60 mış.üsküdardaki dr umuz 85 ti,demin yazdığım gülşen gökçe 80 miş..
çok yakın bana osman ünal bi denim olmazsa
aslında ayda bir kere üsküdara gitmek nedir ki, millet her gün istanbulun bir ucundan diğer ucuna işe gidip gelior hemi de 8 den 5 e mesai...gel de buna kocalara anlat, eminim düşündüğü çocuk yıpranır yollarda falandır bizimki gibi...e bu afrikada o çöl sıcağının altında tüm gün analarının sırtında dolanan minikler bebek değil mi...açlıktan bile ölmüorlar ya..ama gel de anlat işte, kapışsan huzurunu bozacaksın kabul etsen gurur meselesi yapacaksın-ben öyleyim- iki ucu moklu değnek işte.
canım onu şahsen tanımıyorum, bi arkadaşım ona götürüyordu ve memnundu.
ama çok yakınsa ben olsam götürürdüm. 60 tl atla deve değil sonuçta.
hem muayenesini de olmuş olur. boyunu kilosunu öğrenirsin.
eğer memnun kalmazsan bi sonraki randevuya buluruz sana başka doktor; 1 ay içinde zaten.
güle güle canım.esmer kaçar sizi öper.... opuyorumnanaktan
selam kızlar
burun tıkanıklığı yaşayan varmı aranızda serum fizyolojik-buhar makinası-camı açıp odayı havalandırma hiçbiri işe yaramadı ne yapıcaz bizzz ço uk dalıyor tıkanıklık yüzünden açıyor hemen gözünü
bu arada kilo derdi bende de var 10 kilo yapıştı üzerime hergün bakıyorum ı ıhhh değişme yok
esmeralda bende senle aynı dertten muzdariptim ama sen yırtın ne güzel...bende maltepede oturuyorum işim ve annemler avrupa yakasında ev ev üzerine olmuyor demişsin ben yapacam yaaa ??? hafta içi annemde kalırım hafta sonu eve dönerim diyodum ama çok zor desene( benim eşime ben ev tuttum dediğimi hayal bile edemiyorummm offfffffff
kıslar kayınvalidem bana bir poşet kıyafetle geldi, geçen gün...çok ilginç bir kadın çocuklarının herşeyini saklamış, evlendiğimizde bana eşimin ilk saçlarının yarısını vermişti :) düşünün yani 33 yıldır oğlunun bebeklik saçını saklıyor...biz 7 sene çocuk yapmadık ya sana ceza bebeklik kıyafetleri de duruyor ama çocuk yapmadan göstermeyeceğim bile onları sana demişti. şimdi almış gelmiş onları ve Aras babasının kendisi kadarkenki yeleğini giyiyor ve taş gibi de herbişeyş duruyor hiçbişi olmamış..çok duygulandım...
tutkucum sen nasıl kullanıyorsun serum fizyolojiği ne sıklıkta? ara veriyormusun? birde öksürük oluyorgüle güle canım.
utkunun burnuda çok tıkanıyo..hergün serum fizyolojik sıkıp aspiratörle temizliyorum mecbur.evi havalandırmak falan kar etmiyo bizdede.buhar makinasınıda dr önermedi almıştım önceden duruyo öyle
merhaba herkese
ben simdi doktordan geldim, tuvalete ciktigimda kanamam oluyordu bilmiyorumkismile
hic bir yerden randevu alamadigim icin bugün acile gittim kabiz yada hemoroid degilmisim sadece o bölgede büyük bir catlak varmis kullanmam icin sadece krem verdiler. ama en az 14 gün sürermis bu yaranin gecmesi bilmiyorumkismile
selm kızlaar ne zamandır doğru dürüst giremiyorum
bugun 40mız çıkıyo hayırlısıyla bakalım herkes 40 tan sonra sonra diyo ama nolcak 40 tan sonra merakla beklemeye başladım şimdiden
gerçi babası akşam benim kırkımı çıkardı ya hayırlısı bakalım
demire bile bi farklı bakıyorum :))
gerçi bizim 40mız 40 kere çıktı sokaklarda dolaşıyoruz
bugun yıkanıcaz oğlumla anneanneme teyzeme gidicez sanki hiç dışarı çıkmıyoduk:)
her gün kullanıyorum ben hiç ara vermiyorum bazen günde iki kere ama fazla sıkmıyorum bi tüpü 3 günde falan bitiriyorum.sıktıktan sonra hemen otri bebenin aspiratörüyle temizliyorum..bizimde bazen öksürük oluyo dr balgamdan dedi kakasıda sümüksüydü balgamını yuttuğu için olur dedi.bravo valla nasılda muhafaza edebilmiş bunca sene güle güle giysin aras bey
tutkucum sen nasıl kullanıyorsun serum fizyolojiği ne sıklıkta? ara veriyormusun? birde öksürük oluyor
ay ne kadar güel çok etkilendim.güle güle kullansın bebişinkıslar kayınvalidem bana bir poşet kıyafetle geldi, geçen gün...çok ilginç bir kadın çocuklarının herşeyini saklamış, evlendiğimizde bana eşimin ilk saçlarının yarısını vermişti :) düşünün yani 33 yıldır oğlunun bebeklik saçını saklıyor...biz 7 sene çocuk yapmadık ya sana ceza bebeklik kıyafetleri de duruyor ama çocuk yapmadan göstermeyeceğim bile onları sana demişti. şimdi almış gelmiş onları ve Aras babasının kendisi kadarkenki yeleğini giyiyor ve taş gibi de herbişeyş duruyor hiçbişi olmamış..çok duygulandım...
merhaba herkese
ben simdi doktordan geldim, tuvalete ciktigimda kanamam oluyordu bilmiyorumkismile
hic bir yerden randevu alamadigim icin bugün acile gittim kabiz yada hemoroid degilmisim sadece o bölgede büyük bir catlak varmis kullanmam icin sadece krem verdiler. ama en az 14 gün sürermis bu yaranin gecmesi bilmiyorumkismile
canım bizimde kırkımız perşembe günü çıktı ama ben kocamla kırkımı hala çıkaramadım nedense tırsıyorum ben böyle bir psikoloji içine girdimmafoldumben
canım bizimde kırkımız perşembe günü çıktı ama ben kocamla kırkımı hala çıkaramadım nedense tırsıyorum ben böyle bir psikoloji içine girdimmafoldumben
tşk ederim cnm...katilrisin canim ne guzel olur valla ben bi organizasyon yaparim yine hamilelik doneminde yaptigim gibi gerci pek kisi katilmamisti hamileykenki bulusmaya bu seferki daha katilimli olur insallah
kocis cok mutlu olacak o zmaan bu haftasonu ama oglus rahat verecek mi bakayim
ben de omobaby kullaniyorum canim 40 derecede cikiyor lekeler bu arada iyi yolculuklar sana oh ne guzel degisiklik iyi gelir sana da bebisine de
valla benim kırk çıkalı çok oldu ama bende aynı şeyi yaşadım dahada tam adapte olmuş diilim bilmiyorumkismile
slm kızlar,
kaka lekelerini nasıl geçiriyorsunuz,
2 kapak dalin sıvı deterjan koydum 60 derecede yıkadım gene geçmemiş,
40 da yıkıyordum normalde...
cnm ben omobaby kullanıyorum leke kalmadı şu zamna kadar...
yumoş baby de yumuşatıcımız...
bu arada ne zaman geliyorsun adanaya?
dün çok güzel sıcak bir hava vardı burda bugün tam tersikafamçokkarıştı
bu arada buluşmak istersen buluşablirizzemuszemus
tonimer diye bir şey verdi bize doktor,deniz suyu yazıyor üstünde aynı şey mi serum fizyoljikle?
tutku serum fizyolojiği açtıktan sonra 3 gündemi bitiriyorsun???
prospektüsünde 1 gün yazıyor alırkende eczacı ağzı kapalı 2 günden fazla kullanmayın dedi bende hep dolu dolu atıyorum 2 gün geçti diye yazık oldu okadar ilaca tühhh bari bende 3 gün falan kullanayım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?