2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ilkinde korktum,ilk defa yapıyormuşum gibi oldu,
evlendiğimizde de çok korkuyordum,haftalarca yapamamıştık o yüzden,
40 tan sonra 2 kez dened,k ama tam olmadı,
vajinusmu oldum acababilmiyorumkismile

valla bende bi ara acaba dedim denedik ama çok canım acıdı benim sez.oldum ama dikişin sonu varya onun acısını hissettim resmen bi daha denemeye korkuyorum

cnm makinamı 3 senedir kullanıyorum,şimdiye kadar problem yoktu,
bir de omobabyi kullanayım bakalım o zaman anlaşılır,problem makinada mı yoksa deterjanda mı..

valla bende bi ara acaba dedim denedik ama çok canım acıdı benim sez.oldum ama dikişin sonu varya onun acısını hissettim resmen bi daha denemeye korkuyorum

bende sezeryan oldum cnm,benim o kısımmı bilmyorum ama daha baştayken ağrımaya başlıyor ve ileriye gidilmiyor bile,acaba bir problemmi var diyorum...

bzm dönencemiz doğduğundan beri vardı zaten,1.ayı doldurduğundan beri ilgisini çekeye başladı dönence dönerken onu takip ediyor...
pazar günü babamız oyun halısı aldı ficher price o da çok ilgisini çekti yatırdığım an başlıyor kıpır kıpır eller kollar:ecrin_bebek:
halısının oyuncağı arasında halkayla tututurulmuş kedi var ucu çıngaraklarda olur ya onun topundan var kedinin ağzında dün nasıl eli yetmişse ona dokunmuş müziğini çaldırmayı başardı inanılmaz şaşırdım...
tavsiye ederim arkadaşlar oyun halısını da..

jasmin dun cevap veremeden cıktım kusurtuma bakma dun bir turlu mide gazini cıakrtamadi cok huzursuzdu

ama merak etme ilk ayki sıkıntılar geciyor gercekten.pgreniyorlar gaz cıkartmayi:))
umarim oyle olur canim
bulusma olursa ben de gelmek cok isterim:))
bir iki sayfa gecmişe bakim
gerci bu seferki gobekli halimizden daha zor olabilir.gerci o zmanda hava kosullari kotuydu ya...

bebişler biraz toparlansın süper olur gerçektende

ben hastanede yatıyordum siz buluştuğunuzda. :sinifsinif:
havalar düzelince yapalım buluşmayı ama. malum benim böcük zatürre olmaya pek meraklı kaydirigubbakcemile3
tamam kizlar insallah bu sefer daha kalabalik bir bulusma ayarlariz ben ustlenirim bu isi merak etmeyin siz organizasyon islerini severim yeter ki havalar isinsin bir an once soyle bir bahar bulusmasi yapariz ins.

canim acilinca 1 gun icinde tuketilmesi gerekiyor diye biliyorum ben aman dikkat et sen yine de zarar vermesin oglusuna
kızlar bebkleriniz için artık oyuncak falan alıyor musunuz gelişimi için ben dönence siparişi verdim

bende de donence ve oyun halisi var kardesimin oglusundan miras hatta kardesimin oglusuna ben almistim donenceyi simdi bize miras kaldi bugun 37 gunluk benim oglusum 2 gun once donenceyi taktim denedim ama hic ilgisini cekmedi oglusun ben de cikardim ayca seninki ne guzel 1 aylikken ilgilenmis ben de 1 hafta sonra falan tekrar deneyecegim ama onunla ilgilenmeyen oyun halisindan daha bisey anlamaz herhalde

bilmiyorumkismileboşa giden gidene desene :ecrin_bebek:
cnm makinamı 3 senedir kullanıyorum,şimdiye kadar problem yoktu,
bir de omobabyi kullanayım bakalım o zaman anlaşılır,problem makinada mı yoksa deterjanda mı..
dene bakalım ben memnunum açıkcası

canım benim dün doktor kontrolüm vardı herhangi bir sorunumuz yok şükür o yüzden normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi
korunma olarakta eşin korunsun şu an için dedi 6 ay sonra tekrar görüşücez smear testi falan yapılacak
tabi eşimde akşam 39 u 40 a bağlayan gece kırkı uçurduk pıırr gidiverdi:)
sorun olacağını sanmıyorum:) eşin gitmeden uçurun bakalım hakkıdır

canım bizimde kırkımız perşembe günü çıktı ama ben kocamla kırkımı hala çıkaramadım nedense tırsıyorum ben böyle bir psikoloji içine girdimmafoldumben

valla benim kırk çıkalı çok oldu ama bende aynı şeyi yaşadım dahada tam adapte olmuş diilim bilmiyorumkismile

kızlar ne çekiniyonuz adamların yüzünü güldürün :)
heyecanlı oluyo valla

iyi bakalim biz de ucaralim o zaman bu haftasonu oglus izin verirse

aynen cnm yaa bi kere sıkıcaz dişimizi artık sırnaşık şey

onlarınki gülcekde biz nolcaz o arada bilmiyorum niye böyle onuda bilmiyorum valla

sizinkide güler ayyy duyanda bebekleri leylekler getirdi sanıcak
onları naptıysanız aynısı korkulacak bişi yok:)

sizinkide güler ayyy duyanda bebekleri leylekler getirdi sanıcak
onları naptıysanız aynısı korkulacak bişi yok:)

valla iyiki onları yapmışız bu arada :roflol: yaa şaka bi yana olmadı diyil ama çok canım acıdı gerçekten şimdi çok hevesli diyilim yine aynımı olucak diye ama denemek lazım tabi

kızlar son sayfayı okuyabıldım sadce, benımde muzdarıp oldugum bır konuyu konusmussunuz, kocamla kırk ucurmaya bende kalkıstım ama coooook canım acıdı, ve tamamlayamadık. bu yüzden cok moralım bozuldu.e tabii kocamında ama o bellı etmek ıstemedı olsun cnm dıye alttan aldı. ama kızlar ben kupkuruydum ve bu kuruluktan dolayı öyle bir kabardı ve tahrıiş oldu ki orassı anlatamam.ertesı gün tekrar istediginde ılk defa kocamı geri cevırdım. çokk mutusuzm ne olcak böle bilmiyorum. internetten arastırdım emzırırıken salgılanan bır horman yüzünden kuru olmamız normalmiş. ama olmaz ki böle ...bana bi akıl verin

kızlar eşlerle olan durumu kafaya takmayın

ama pratiklere devam edin :))))))))))

ben üçünce defadır aynı şeyi yaşıyorum

hatta ben bu son doğumumdan sonra oranın küçüldüğünü hissediyorum

daha yeni yeni oturmaya başladı herşey

yaşadıklarınız normal şeyler

ama ekşınlara devaaaaaaaaamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…