ben de ilkinde korktum,ilk defa yapıyormuşum gibi oldu,
evlendiğimizde de çok korkuyordum,haftalarca yapamamıştık o yüzden,
40 tan sonra 2 kez dened,k ama tam olmadı,
vajinusmu oldum acababilmiyorumkismile
bizde omo baby ve yumoş bayb kullanıyorum makinaya atmadan öncede beyaz sabunla elde akıtıyorum ondan sonra makinaya atıyorum leke kalma sorunu bendede olmadı acaba makinandan kaynaklı olabilirmi çünkü komşum 1 senelik makinasını temiz yıkamıyor diye değiştirdi...
valla bende bi ara acaba dedim denedik ama çok canım acıdı benim sez.oldum ama dikişin sonu varya onun acısını hissettim resmen bi daha denemeye korkuyorum
umarim oyle olur canimjasmin dun cevap veremeden cıktım kusurtuma bakma dun bir turlu mide gazini cıakrtamadi cok huzursuzdu
ama merak etme ilk ayki sıkıntılar geciyor gercekten.pgreniyorlar gaz cıkartmayi:))
bulusma olursa ben de gelmek cok isterim:))
bir iki sayfa gecmişe bakim
gerci bu seferki gobekli halimizden daha zor olabilir.gerci o zmanda hava kosullari kotuydu ya...
havalar ısındığı gibi organize edelim bence de, caddebostan sahili çok güzel olur mesela...ama ısınmadan biraz zor, bugün ilk defa dışarı çıkaracaktım ama havanın durumuna bakın ist.te..sabah günlük güneşlikti şimdi kapkara(( hevesimiz kursağımızda kaldı.
bebişler biraz toparlansın süper olur gerçektende
tamam kizlar insallah bu sefer daha kalabalik bir bulusma ayarlariz ben ustlenirim bu isi merak etmeyin siz organizasyon islerini severim yeter ki havalar isinsin bir an once soyle bir bahar bulusmasi yapariz ins.ben hastanede yatıyordum siz buluştuğunuzda. :sinifsinif:
havalar düzelince yapalım buluşmayı ama. malum benim böcük zatürre olmaya pek meraklı kaydirigubbakcemile3
canim acilinca 1 gun icinde tuketilmesi gerekiyor diye biliyorum ben aman dikkat et sen yine de zarar vermesin oglusunaher gün kullanıyorum ben hiç ara vermiyorum bazen günde iki kere ama fazla sıkmıyorum bi tüpü 3 günde falan bitiriyorum.sıktıktan sonra hemen otri bebenin aspiratörüyle temizliyorum..bizimde bazen öksürük oluyo dr balgamdan dedi kakasıda sümüksüydü balgamını yuttuğu için olur dedi.
ay ne kadar güel çok etkilendim.güle güle kullansın bebişin
geçmiş olsun canım
kızlar bebkleriniz için artık oyuncak falan alıyor musunuz gelişimi için ben dönence siparişi verdim
bzm dönencemiz doğduğundan beri vardı zaten,1.ayı doldurduğundan beri ilgisini çekeye başladı dönence dönerken onu takip ediyor...
pazar günü babamız oyun halısı aldı ficher price o da çok ilgisini çekti yatırdığım an başlıyor kıpır kıpır eller kollar:ecrin_bebek:
halısının oyuncağı arasında halkayla tututurulmuş kedi var ucu çıngaraklarda olur ya onun topundan var kedinin ağzında dün nasıl eli yetmişse ona dokunmuş müziğini çaldırmayı başardı inanılmaz şaşırdım...
tavsiye ederim arkadaşlar oyun halısını da..
bilmiyorumkismileboşa giden gidene desene :ecrin_bebek:dr a sordum kandırmaca o bişey olmaz kullan dedi..hatta otri bebe aspiratörün uçlarınıda yedeği var yazıyo diye attım.yedek uç bulamayınca eczacı bn yıkayıp kullanıyorum dedi bende yıkamaya başladım.benimde bi kutu aspiratör boşa giti bi daha aldık
dene bakalım ben memnunum açıkcasıcnm makinamı 3 senedir kullanıyorum,şimdiye kadar problem yoktu,
bir de omobabyi kullanayım bakalım o zaman anlaşılır,problem makinada mı yoksa deterjanda mı..
insallah canim su havalar duzelse de yakin olanlar hep birlikte sahillerde dolastirsak yavrulari o atrafta olan birkac kisi vardi diye biliyorum ogretmenim de bostancida yakin ben cok geliyorum kardesime haftada 1 en az iyi olur cocuklar arkadas olur
benim oglusta da gecen hafta dilinin ucunda hani aft diye birsey vardir ya buyuklerde de olur oyle bisey cikmisti nasil huzursuzdu o gun meme emmek istemedi o kuuck sey bizim bile canimizi acitiyor cok tek bir tane doktoru aradim hemen gogus ucun yara mi dedi ben silikonla emziriyorum dedim mikostatin kullan gunde 3 defa dedi bir damlalik dolusu persembeden beri kullaniyorum 1 hafta kullan dedi cok sukur gecti iyi bir ilacmis
hayirli olsun canim biz de cikardik bugun 40imizi banyolarimizi yaptik gerci biz yari kirk da yapmistik disarlara cikacagiz diye ama adet yerini bulsun diye 40ini da yaptik bu arada bi sorum olacak size benim kocis bu haftasonu geliyor onunla da 40 ucurabilirmiyiz artik yoksa doktora kontrole gitmeyi beklememiz mi lazim rahim kontrolu icin falan kocis pazartesi gidecek benim doktor kontrolum de pzt yani yazik olmasin siz doktora gittiniz mi 40inda gel dedi bana onu beklememiz lazim mi
benimki debgazi olunca memyi birakiyor ayaklarini geriyor bi hareketler yapiyor ancak gazini cikarabilrise emmeye devam ediyor yoksa emmek istemiyor yavrum seninki de oyledir canim sikintilari vaken emmek istemiyolar agliyor agladikca daha cok hava yutuyorlar ve gaz oluyor
canım bizimde kırkımız perşembe günü çıktı ama ben kocamla kırkımı hala çıkaramadım nedense tırsıyorum ben böyle bir psikoloji içine girdimmafoldumben
valla benim kırk çıkalı çok oldu ama bende aynı şeyi yaşadım dahada tam adapte olmuş diilim bilmiyorumkismile
tşk ederim cnm...
ben de ilkinde korktum,ilk defa yapıyormuşum gibi oldu,
evlendiğimizde de çok korkuyordum,haftalarca yapamamıştık o yüzden,
40 tan sonra 2 kez dened,k ama tam olmadı,
vajinusmu oldum acababilmiyorumkismile
bende sezeryan oldum cnm,benim o kısımmı bilmyorum ama daha baştayken ağrımaya başlıyor ve ileriye gidilmiyor bile,acaba bir problemmi var diyorum...
onlarınki gülcekde biz nolcaz o arada bilmiyorum niye böyle onuda bilmiyorum valla
canım benim dün doktor kontrolüm vardı herhangi bir sorunumuz yok şükür o yüzden normal hayatınıza dönebilirsiniz dedi
korunma olarakta eşin korunsun şu an için dedi 6 ay sonra tekrar görüşücez smear testi falan yapılacak
tabi eşimde akşam 39 u 40 a bağlayan gece kırkı uçurduk pıırr gidiverdi:)
sorun olacağını sanmıyorum:) eşin gitmeden uçurun bakalım hakkıdır
kızlar ne çekiniyonuz adamların yüzünü güldürün :)
heyecanlı oluyo valla
aynen cnm yaa bi kere sıkıcaz dişimizi artık sırnaşık şey
onlarınki gülcekde biz nolcaz o arada bilmiyorum niye böyle onuda bilmiyorum valla
uçurun bklım hyırlı olsuniyi bakalim biz de ucaralim o zaman bu haftasonu oglus izin verirse
sizinkide güler ayyy duyanda bebekleri leylekler getirdi sanıcak
onları naptıysanız aynısı korkulacak bişi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?