2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Siteye bi haller olmus ama eski haline donmus... Gorduklerim ruya degilse sabah yazismalar vardi burada. Simdi ucmus:)
Neyse belki geri gelir yazdiklarimiz.

Kislar hanginizin kocisi hackledi siteyi bakiim?

Merhaba kizlar
Cocuklarla ilgili devlet dairesinden bi kadin gelecek 12 de onu bekliyorum .Bebegi kontrol edecek bakalim sartlari nasil? Nasil bakiyoruz diye evin benim kontrolüm.Bende hic bi ise kalkismadi o yüzden öyle bos boss oturuyorum.

Hoya
Hosgeldin nerdeydin ben pek giremedim nete girincede gecmise bakamadim.

cinderella
Sitede düzenleme yapiliyor herhalde ider gelir normal alistik sitenin bu hallerine.Sen nasilsin bebisle nasil geciyor günler?

cinderella
Sitede düzenleme yapiliyor herhalde ider gelir normal alistik sitenin bu hallerine.Sen nasilsin bebisle nasil geciyor günler?

Tesekkur ederim Meltem abla iyiyiz.
Saat sabah 5:20 nobete devam:) 1' den beri uyumuyoruz.
Bugun bi derdi var bu bebenin ama:uhm:
Sen nasilsin?

Iyiz canim
Benimki uyuyor bi bakim dedim ne zamandir giremiyorum yeni fotolar filan var bayildim bebislere iyiki dogurmusuz dedim.
Neden uyumuyor? kac günlük oldu ? Her cocuk farkli oluyor uykus yoksa uyusun diye zorlama bi derdi yoksa biraz zaman gecirin beraber cabuk yoruluyorlar zaten canlari ne ki.Benimkide bazen gece 3 de oyun oynamaya kalkiyor emiyosa memeyle oynuyor sirinlik filan yapiyor.

benimkide sabaha karşı 4te 5te uyanınca oyun istiyo gülüyo şirinlikler yapıyo..uykusu açılmasın diye ben oynamıyorum daha kalkma saatinin gelmediğini anlasın diye..

tutku
3 aylik olunca gece gündüzü ögrenir diyorlar uykular düzene giriyormus o yüzdende gece oynamayin diyorlar benimde oynayacak halim hic olmuyor zaten o saatte .Büyük oglanda görmedigim herseyi bunda görüyorum ilk defa bebek sahibi olmus gibi oldum.
Seninnasil gidiyor plates? Ben yürümeye verdim kendimi bebek arabasi ite ite bi kac kilo verdimmi bakalim cuma günü tartilicam.

7 Martta 2 aylik olacak. Gece uykusu duzene girdi aslinda ama bugun boyle oldu. Uyuyor uyaniyor surekli. Gazi var galiba, sicak su torbasi koydum simdi ayaklarinin altina. Uyanmaz isallah bi daha.
Cocuklari kontrole mi geliyorlar iyi bakiliyor mu diye oyle mi? Ben bisi duymustum Almanya'da Turklerin cocuklarini ellerinden aliyolarmis iyi bakamiyosunuz diye sonra da evlatlik veriyolarmis. Dogru mu? Hatta bi kac ornek de anlatmislardi.

cinderella
Masallah benden 5 gün önce yapmisin sen dogumu.Kisa araliklarla uyanmasi normal canim bizde kendi uyursa uzun uyuyor ben uyutursam cabuk uyanyor neden cözmüs degilm.
Ebe geldi ya eve bi sürü para ödendi sigortadan ebeye birde bize cocuk parasi veriliyor o yüzden kontrol ediyorlar bebek cocuk nasil ne durumda die.Eger uygun olmayan bi durum varsa alirlar tabi ama sonra evlatlik nasil veriliyor o konuda bilgim yok.
Bencede alinsin cünki kötü örneklerde var mesela sikayet üstünede gelir cocugu konrole ama bi sefer hi cbi komsu sikayet etmemis 9 yasindaki kiz acliktan 7 kilo ac ac ölmüstü hic unutamiyorum onu.

Merhaba kizlar bebek izin vermiyor yine gecmisi okumadim,
size birsey sorucam benim 40 im doldu, gecen gün hafif leke gördüm kirmizi.
adet mi oldum acaba ya bu böyle sürekli devam mi edicek ben ne zaman temizlenip namaz kilabilirim anlamadim bisey

Poseidon
Banada aynisi oldu ama ben 40 cikmadan kanamam bitmisti gecende bi leke vardi ne oldu anlamadim ptesi doktorda kontrolüm var bi sorucam bakalim ne zaman ne olacak .

daha hiçbirimizin otuamadı galiba adet dönemleri...
ben geçen ay 3 gün oldum bitti bakalım bu ay ne zaman olacak?
çok karıştı kafam valla..

benim de kanamam bitmisti ama yine de 40 i bekledim namaz icin ama 2 gün gecti simdi leke gördüm üfff.
bi iki gün daha mi beklesem tekrar namaza baslamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…