hoşgeldin evine hoya
ankaradaydım böcükhoyo nerdeydin kızzzzzzz
Hoya nasil gecti isinizi halledebildiniz mi? Geliyor musun yanima kaydirigubbakcemile5
Merhaba kizlar
Cocuklarla ilgili devlet dairesinden bi kadin gelecek 12 de onu bekliyorum .Bebegi kontrol edecek bakalim sartlari nasil? Nasil bakiyoruz diye evin benim kontrolüm.Bende hic bi ise kalkismadi o yüzden öyle bos boss oturuyorum.
Hoya
Hosgeldin nerdeydin ben pek giremedim nete girincede gecmise bakamadim.
ankaradaydım abd vizesine başvurduk ve alabildik sonunda gidiyoruz yazahoyo nerdeydin kızzzzzzz
hoya hayirli olsun
ucakta nasil gecti emzirdin mi anlatsana?
teşekkürler posi
samsun ankara arası uçakla 40 dk. sürdü
nura bebek kemeri verdiler benim kemere geçirip nurun belinden tutturdum ben kalkış ve inişte emzirdim bi sorun çıkmadı kızım da sesi dinleyerek uyudu ama uçaktaki diğer bebekler ortalığı yıktılar ağlamaktan kulakları çok acıdı en son hostees anllelerine emzirmelerini söyledi bebeler emince sustular
kolay oldu çok şükür[/QUOTE
hayırlısı olsun hoya. uçak yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim. darısı başıma. peki bebeklere özel bölüm var mı? emzirme olayını nasıl yaptın ya ben utanırım :)
ohh bee iyi ki almışım slingi kavga dövüşalsanaalsanasmile
evden çıkarken koydum nuru uçağa kadar uyudu içinde güvenlik aramasında da inat ettim çıkarmadım hem elim kolum da ağrımadı
uçakta çıkardım inişte tekrar koydum otobüsle kızılaya ordan ankarayla dikimevine geçtik nur hep slingteydi
vize için konsolosluğa gittik yine slingle
valla benim çok işime yaradı yorulmadım da nur da pek sevdi öyle uyumayı
almama itiraz eden eşim bile iyi ki almışsın dedi yoksa hep o taşıyacaktı nuru ya da arabayı katla götür vs.. uğraşacaktık
yani bebek bizim hızımızı yavaşlatamadı gexdik tozduk işimizi halaaettik değdi aldığıma
bu arada anneolmak esra fotoyu vakit bulup da çekemedik inş. bi dahaki sefere koymaya çalışacağım
evet çok şükür benimkide ayırıyo artık..gece muhatap olmuyorum hiç gerçi üzülüyorum benimde oynayasım geliyo ama düzen için direniyorum..tutku
3 aylik olunca gece gündüzü ögrenir diyorlar uykular düzene giriyormus o yüzdende gece oynamayin diyorlar benimde oynayacak halim hic olmuyor zaten o saatte .Büyük oglanda görmedigim herseyi bunda görüyorum ilk defa bebek sahibi olmus gibi oldum.
Seninnasil gidiyor plates? Ben yürümeye verdim kendimi bebek arabasi ite ite bi kac kilo verdimmi bakalim cuma günü tartilicam.
evet canım ya çok azimliyim bu defa vercem kilo..pazartesi başladım sabah 45 dk plates yapıyorum bu saatlerede 3 mil yada 5 mil evde yürüyüş yapıyorum..bugün poşette sardım karnıma çok feci ter attım..74 le başladım bugün tartıldım 73 tüm ama bilmiyorum hemen etkisi oldumu..ay sonunda görücez bakalım
Tutku ne azim varmis sende canim. MasallahEee kac gun oldu baslayali? kilo verebildin mi?
canım ben ikinci adetimi bugün oldum..sen bi kaç gün bekle devamı gelmezse başlarsın namazaMerhaba kizlar bebek izin vermiyor yine gecmisi okumadim,
size birsey sorucam benim 40 im doldu, gecen gün hafif leke gördüm kirmizi.
adet mi oldum acaba ya bu böyle sürekli devam mi edicek ben ne zaman temizlenip namaz kilabilirim anlamadim bisey
ohh bee iyi ki almışım slingi kavga dövüşalsanaalsanasmile
evden çıkarken koydum nuru uçağa kadar uyudu içinde güvenlik aramasında da inat ettim çıkarmadım hem elim kolum da ağrımadı
uçakta çıkardım inişte tekrar koydum otobüsle kızılaya ordan ankarayla dikimevine geçtik nur hep slingteydi
vize için konsolosluğa gittik yine slingle
valla benim çok işime yaradı yorulmadım da nur da pek sevdi öyle uyumayı
almama itiraz eden eşim bile iyi ki almışsın dedi yoksa hep o taşıyacaktı nuru ya da arabayı katla götür vs.. uğraşacaktık
yani bebek bizim hızımızı yavaşlatamadı gexdik tozduk işimizi halaaettik değdi aldığıma
bu arada anneolmak esra fotoyu vakit bulup da çekemedik inş. bi dahaki sefere koymaya çalışacağım
inşallah canımteşekkürler posi
samsun ankara arası uçakla 40 dk. sürdü
nura bebek kemeri verdiler benim kemere geçirip nurun belinden tutturdum ben kalkış ve inişte emzirdim bi sorun çıkmadı kızım da sesi dinleyerek uyudu ama uçaktaki diğer bebekler ortalığı yıktılar ağlamaktan kulakları çok acıdı en son hostees anllelerine emzirmelerini söyledi bebeler emince sustular
kolay oldu çok şükür[/QUOTE
hayırlısı olsun hoya. uçak yolculuğunuzun iyi geçmesine sevindim. darısı başıma. peki bebeklere özel bölüm var mı? emzirme olayını nasıl yaptın ya ben utanırım :)
uçak iniş ve kalkışında ışkları söndürüyorlar loş bi ortam oluyor eime de battaniyeyi gerdirttim kapalı oldupum için eşarbımı da geçirdim nurun kafasına hiç görünmedi emzirme odasına gidemezsin çünkü kemerlerin bağlı olması gerekiyor
aslında emzirme örtüleri var onlardan arıyorum mothercareda görmüştüm almam lazım çok işime yarıyor
konsoloslkta bi kadın açtı milletim içinde dekoltesinden emzirdi ağzım açık kaldı valla sonra da geri koydu görüşmeye gitti
sevindim sorun olmadigina, maasallah
Sling nedir kanguru mu?
posi babasling diye aratırsan çıkıyor googlede
inş. işe yarar ama alışmak lazım ilk kullanışta öok zorlanıyor insan sonra alışıyorevet çok şükür benimkide ayırıyo artık..gece muhatap olmuyorum hiç gerçi üzülüyorum benimde oynayasım geliyo ama düzen için direniyorum..
plates çok iyi gidiyo azimle devam ediyorum..çok rahatım artık eski şişkinliklerim falan kalmadı rahat nefes alıyorum..sizin oralarda yürüyüş çok zevkli olur tabi buralar öyle değil sokağa çıksan bi dert yürüsen bi dert..bende bi program var onla yürüyüş yapıyorum
evet canım ya çok azimliyim bu defa vercem kilo..pazartesi başladım sabah 45 dk plates yapıyorum bu saatlerede 3 mil yada 5 mil evde yürüyüş yapıyorum..bugün poşette sardım karnıma çok feci ter attım..74 le başladım bugün tartıldım 73 tüm ama bilmiyorum hemen etkisi oldumu..ay sonunda görücez bakalım
canım ben ikinci adetimi bugün oldum..sen bi kaç gün bekle devamı gelmezse başlarsın namaza
ay çok sevindim slingin işe yaradığına.bende pazartesi sipariş verdim gerçi daha yola çıkmamış ama bende seviniyodum cuma dr a slingle götürürüm diye.neyse gelsinde bende yazarım deneyimleri
sabahleyin kırk yılda bir o kaaa alıntı yapmıştım, tek tek yazılar yazmıştım hepsi kuş olmuş gitmiş bakımla birlikte.
yazmıycam bi daha bende.. :dilcikar:
hoya sorunsuz geçmesine sevindim canım. nur da yormamış sizi.
inşallah amerika yolunda da herşey yolunda gider bundan sonra.
ben de hepsiburada.com'dan nefret etmeme rağmen ordan verdim sling siparişini. 10 günde gelir diye ümit ediyorum.
bu arada ben de 1 kere adet oldum. ama birkaç günkü çikolata krizime bakılacak olursa 2.sinin gelmesi de yakındır.
benim böcük nerdeyse 4 aylık olacak gaz sancılarımız yeni başladı. akannehir
ekstrem bir bebek sahibi olmanın garipliklerinden biri de bu sanırsam.
dün gece kendi evimizde kaldık 2 ay sonra ilk defa. her tarafa yarım saat bakacağım, inceleyeceğim manyaklığından gece 23:30'da hala yanındaki yastğın desenlerini inceliyordu şaşkoloz. sempatiksalakcinni
ben uyumuşum o kaça kadar izledi bilmiyorum valla
tşk. esmer hayrola eve neden geçtiniz taşınıyo musunuz
inşallah canım
uçak iniş ve kalkışında ışkları söndürüyorlar loş bi ortam oluyor eime de battaniyeyi gerdirttim kapalı oldupum için eşarbımı da geçirdim nurun kafasına hiç görünmedi emzirme odasına gidemezsin çünkü kemerlerin bağlı olması gerekiyor
aslında emzirme örtüleri var onlardan arıyorum mothercareda görmüştüm almam lazım çok işime yarıyor
konsoloslkta bi kadın açtı milletim içinde dekoltesinden emzirdi ağzım açık kaldı valla sonra da geri koydu görüşmeye gitti
canım geçmiş olsun sağacaksın emzirmeden sonra ben mastitli göğsümü emzirmiştimtutku bende 24 saati geçirmiyodum serum fizyolijiklerde atıyodum bu arada bende güzel bir kitap var orada bunları 5 günden fazla kullanmayın 1-2 gün ara verin burnun doğal kimyasını bozabilir deniyor....
hoya sen mastit olmuştun sana hangi ilaçları verdiler ve de bebişi emzirdinmi?
ben dün aniden ateşlendim gögsümde ağrıda hissediyodum 2 gündür ve maalesef iltihaplanma olmuş banada 2 antibiyotik verdiler ama çocuk dr.muz birini kullanmamamı söyledi ve emzirebilirsin sorunlu gögsünüde dedi senin çabuk atlatabilmek için bildiğin bişey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?