2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki uyuyor ben de yatayim artik.
Ayy sabah bari uyusa da ben de uykumu alsam yoksa kocis okula giderken bunu da gotursene diye bos bos yalvariyorum kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin evine hoya

hoşbulduk
hoyo nerdeydin kızzzzzzz
ankaradaydım böcük

Hoya nasil gecti isinizi halledebildiniz mi? Geliyor musun yanima kaydirigubbakcemile5

evet hallettik geliyouz yaza

hoyo nerdeydin kızzzzzzz
ankaradaydım abd vizesine başvurduk ve alabildik sonunda gidiyoruz yaza

merhaba kizlar bebim oglus da bu gece huzursuzdu uyuyamadi tam sabah da 8de kalkti bu saatte ancak yatirabildim uykusu var cok fazla ama dalamiyor agaldi agladi yoruldu neyse emdi uyudu bir duzene girse su cocuklarin uykusu bir de gazlari bitse o agladikca icim parcalaniyor ya

hoya hayirli olsun
ucakta nasil gecti emzirdin mi anlatsana?

teşekkürler posi
samsun ankara arası uçakla 40 dk. sürdü
nura bebek kemeri verdiler benim kemere geçirip nurun belinden tutturdum ben kalkış ve inişte emzirdim bi sorun çıkmadı kızım da sesi dinleyerek uyudu ama uçaktaki diğer bebekler ortalığı yıktılar ağlamaktan kulakları çok acıdı en son hostees anllelerine emzirmelerini söyledi bebeler emince sustular
kolay oldu çok şükür

ohh bee iyi ki almışım slingi kavga dövüşalsanaalsanasmile
evden çıkarken koydum nuru uçağa kadar uyudu içinde güvenlik aramasında da inat ettim çıkarmadım hem elim kolum da ağrımadı
uçakta çıkardım inişte tekrar koydum otobüsle kızılaya ordan ankarayla dikimevine geçtik nur hep slingteydi
vize için konsolosluğa gittik yine slingle
valla benim çok işime yaradı yorulmadım da nur da pek sevdi öyle uyumayı
almama itiraz eden eşim bile iyi ki almışsın dedi yoksa hep o taşıyacaktı nuru ya da arabayı katla götür vs.. uğraşacaktık
yani bebek bizim hızımızı yavaşlatamadı gexdik tozduk işimizi halaaettik değdi aldığıma
bu arada anneolmak esra fotoyu vakit bulup da çekemedik inş. bi dahaki sefere koymaya çalışacağım

sevindim sorun olmadigina, maasallah

Sling nedir kanguru mu?

evet çok şükür benimkide ayırıyo artık..gece muhatap olmuyorum hiç gerçi üzülüyorum benimde oynayasım geliyo ama düzen için direniyorum..
plates çok iyi gidiyo azimle devam ediyorum..çok rahatım artık eski şişkinliklerim falan kalmadı rahat nefes alıyorum..sizin oralarda yürüyüş çok zevkli olur tabi buralar öyle değil sokağa çıksan bi dert yürüsen bi dert..bende bi program var onla yürüyüş yapıyorum

Tutku ne azim varmis sende canim. Masallah Eee kac gun oldu baslayali? kilo verebildin mi?
evet canım ya çok azimliyim bu defa vercem kilo..pazartesi başladım sabah 45 dk plates yapıyorum bu saatlerede 3 mil yada 5 mil evde yürüyüş yapıyorum..bugün poşette sardım karnıma çok feci ter attım..74 le başladım bugün tartıldım 73 tüm ama bilmiyorum hemen etkisi oldumu..ay sonunda görücez bakalım
canım ben ikinci adetimi bugün oldum..sen bi kaç gün bekle devamı gelmezse başlarsın namaza

ay çok sevindim slingin işe yaradığına.bende pazartesi sipariş verdim gerçi daha yola çıkmamış ama bende seviniyodum cuma dr a slingle götürürüm diye.neyse gelsinde bende yazarım deneyimleri

sabahleyin kırk yılda bir o kaaa alıntı yapmıştım, tek tek yazılar yazmıştım hepsi kuş olmuş gitmiş bakımla birlikte.
yazmıycam bi daha bende.. :dilcikar:

hoya sorunsuz geçmesine sevindim canım. nur da yormamış sizi.
inşallah amerika yolunda da herşey yolunda gider bundan sonra.
ben de hepsiburada.com'dan nefret etmeme rağmen ordan verdim sling siparişini. 10 günde gelir diye ümit ediyorum.

bu arada ben de 1 kere adet oldum. ama birkaç günkü çikolata krizime bakılacak olursa 2.sinin gelmesi de yakındır.

benim böcük nerdeyse 4 aylık olacak gaz sancılarımız yeni başladı. akannehir
ekstrem bir bebek sahibi olmanın garipliklerinden biri de bu sanırsam.
dün gece kendi evimizde kaldık 2 ay sonra ilk defa. her tarafa yarım saat bakacağım, inceleyeceğim manyaklığından gece 23:30'da hala yanındaki yastğın desenlerini inceliyordu şaşkoloz. sempatiksalakcinni
ben uyumuşum o kaça kadar izledi bilmiyorum valla

tşk. esmer hayrola eve neden geçtiniz taşınıyo musunuz

tşk. esmer hayrola eve neden geçtiniz taşınıyo musunuz

evet canım ev tuttuk sonunda taşınıyoruz.
dün eve geçtik ki cumartesiye kadar evi toplayayım biraz biraz, cumartesi de yeni eve geçelim artık.
bindik bir alamete ama sonumuz kıyamet olmaz inşallah..
kaydirigubbakcemile3

ben açığım, hatta fazlacana açığım ama bende mememi çıkarıp pervasızca emziremezdim.
ya arkamı dönerdim, ya üstümdekiyle falan az çok örtünürdüm.
açıklığa kapalılığa pek bakmıyor aslında hoya, insanın yapısıyla alakalı.

geçn gün metrobüste kapalı bir kadın, kucağında da 3 yaşlarında bir çocuk var.
kadın o kalabalıkta memesini çıkarıp gaaayet rahat emzirdi.
hem de çocuk büyük, az bekle dur demekten anlayacak durumda yani.
metrobüs dediğin de 15 dk'lık bir yolculuk sonuçta..

Gördüm Hoya biliyorum onu ben burda herkes onu kullaniyor cok güzel görünüyor bebekler onun icinde :) ama ben kanguru aldim

tutku bende 24 saati geçirmiyodum serum fizyolijiklerde atıyodum bu arada bende güzel bir kitap var orada bunları 5 günden fazla kullanmayın 1-2 gün ara verin burnun doğal kimyasını bozabilir deniyor....

hoya sen mastit olmuştun sana hangi ilaçları verdiler ve de bebişi emzirdinmi?
ben dün aniden ateşlendim gögsümde ağrıda hissediyodum 2 gündür ve maalesef iltihaplanma olmuş banada 2 antibiyotik verdiler ama çocuk dr.muz birini kullanmamamı söyledi ve emzirebilirsin sorunlu gögsünüde dedi senin çabuk atlatabilmek için bildiğin bişey varmı?

serum fizyolojikleri ben hiç atmıyorum. tuzlu su sonuçta, doktorumda hiçbirşey olmaz atma dedi.
ben otribebe aspiratör uçlarını da yıkayıp kullandım hep. günde 8-9 kere burnunu temizlediğim oluyordu. her seferinde atsam can dayanmaz valla ona.

canım geçmiş olsun sağacaksın emzirmeden sonra ben mastitli göğsümü emzirmiştim

bana da antibiyotik ağrı kesici vermişlerdi adını hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…