geçmiş olsun canım.aklımda olsun sorim doktora ara vermek gerekiyomu serum fizyolojiye diye..tutku bende 24 saati geçirmiyodum serum fizyolijiklerde atıyodum bu arada bende güzel bir kitap var orada bunları 5 günden fazla kullanmayın 1-2 gün ara verin burnun doğal kimyasını bozabilir deniyor....
hoya sen mastit olmuştun sana hangi ilaçları verdiler ve de bebişi emzirdinmi?
ben dün aniden ateşlendim gögsümde ağrıda hissediyodum 2 gündür ve maalesef iltihaplanma olmuş banada 2 antibiyotik verdiler ama çocuk dr.muz birini kullanmamamı söyledi ve emzirebilirsin sorunlu gögsünüde dedi senin çabuk atlatabilmek için bildiğin bişey varmı?
aynen canım utkunun burnuda çok tıkanıyo atsak yetişemeyiz.serum fizyolojikleri ben hiç atmıyorum. tuzlu su sonuçta, doktorumda hiçbirşey olmaz atma dedi.
ben otribebe aspiratör uçlarını da yıkayıp kullandım hep. günde 8-9 kere burnunu temizlediğim oluyordu. her seferinde atsam can dayanmaz valla ona.
merhaba kızlar
nerdeyse 1 haftadır nete giremiyordum
nasılsınız? ne var ne yok?
bu aspiratör bende yok faydası oluyormu? alsammı?serum fizyolojikleri ben hiç atmıyorum. tuzlu su sonuçta, doktorumda hiçbirşey olmaz atma dedi.
ben otribebe aspiratör uçlarını da yıkayıp kullandım hep. günde 8-9 kere burnunu temizlediğim oluyordu. her seferinde atsam can dayanmaz valla ona.
bu çocuk beni öldürecekkk emmiyoki hemencecik gögsümde uyuyuveriyor burnunu sıkıyorum kulağıyla oynuyorum yokk banamısın demiyor yatağına koyunca gözler faltaşı amacanım geçmiş olsun sağacaksın emzirmeden sonra ben mastitli göğsümü emzirmiştim
bana da antibiyotik ağrı kesici vermişlerdi adını hatırlamıyorum
alooooooooooo
kimse yok mu??????
2 dk fırsat buldum bakayım dedim kimse yokmuş ya
isimler var ama cisimler yok
neyse
ankaradayım pazartesi konyaya gittim rapor aldım
ücretsiz izin için de dilekçe verdim
cumartesi izmire dönmeyi düşünüyoruz
kayınvalidemlerdeyiz
acayip bunaldım
herşeye karışıyorlar kafayı yemek üzereyim
canım sağlık ocağında yapılan aşılar ateş yapıyomuş sanırım biz doktorumuzda yaptırmıştık hiç problem yaşamadık ağrısız sızısız ateşsiz atlattık..korkma ateş olursa verirsin calpol falan.dr a sorarsın ne verim diye.rota aşısını olcakmısınızselam kızlar nabersiniz akşam oldu ben yaramaz oğlumla hala bi evi süpürmeyi beceremedim bugün oğlum 60 günlük oldu yarın ikinci aşımızı olcaz nasıl sizlerin bebeklerinin aşıları nasıldı ağır oldumu esmer tutku siz bizden büyüksünüz olmuşunuzdur anam benim oğlum zaten habire ağlıyo bide ateşlenirse vay geldi halimeeemafoldumben
ah tutku ahhh
çık dolaş diyorsun
kendi başımıza çıkamıyoruz ki
bende geleyim sizinle diyor
normalde ben kayınvalidemi severim iyidir de ama
böyle her işe karışması ve her yere giderken bizimle gelmesi hoşuma gitmiyor
doktordan memnun kalırsın inşallah
yakınlarda olması iyi olur acil durumlar için
ben yazarken gelmişsiniz
siz sormadan cevap vermiş oldum
esmer taşınıyormuşsun şimdi gördüm
gözün aydı artık kendi evinde kalacaksın
taşınmak zor ama sonraki rahatlık için değer
tutku ne yaptınız doktor işini?
eşinle ortak paydada buluşabildiniz mi?
geçmiş olsun canım.aklımda olsun sorim doktora ara vermek gerekiyomu serum fizyolojiye diye..
aynen canım utkunun burnuda çok tıkanıyo atsak yetişemeyiz.
bu arada dün dediğin doktoru aradım biraz önce randevu için randevusuz çalışıyolarmış..çok beklemem inşallah orda.cuma giderim artık
hoşgeldin canım.nerelerdeydin
bu aspiratör bende yok faydası oluyormu? alsammı?
bu çocuk beni öldürecekkk emmiyoki hemencecik gögsümde uyuyuveriyor burnunu sıkıyorum kulağıyla oynuyorum yokk banamısın demiyor yatağına koyunca gözler faltaşı ama(
bana gögsümü gören dr. emzirme dedi çocuk dr.muz emzir dedi o nedenle sana sorayım dedim sağol
Allah yardımcın olsun birileri karışıncada insanın tepesi atıyor sanki biz düşünmüyoruz evladımızı akıl veren verene....
esmer canım aşkolsun öyle bişey düşünmen bile yanlış neden suçlu hissedesin.kafam karman çormanken tavsiyen sayesinde rahatım şu an..hiç olmazsa gideceğim dr belli oldu..beğenmezsemde napalım başka dr buluruz..
birazönce bi arkadaşımla konuştum onun bebeğide prematüre doğdu sen neden takıntılısın bu kadar çocuğun sapasağlam git bi dr a nolcak ben napim benimkinin derdinden çoğu dr anlamıyo diyo ..o da zeynep kamile götürüyomuş.
haklısın canım ya şu çocuklar bi büyüsede rahatlasak ya..beğenemzsen de başka buluruz canım meraklanma..
canım takıntı değil.
Ayaz kartal'da yatarken durumu çok ağırdı. hatta oradan çıkıp çıkamayacağımız bile belli değildi. havale ve solunum durmasıyla gittik, beyninde araz kalma durumu bile vardı ki hala kesin yok değil. ben inanmıyorum o ayrı.
bronşit-zatürre geçirdi. 1 ay içinde kilo alımı sadece 80 gr oldu.
bütün bunların sonucu yenidoğancının bakması en iyisidir dediler.
selam kızlarrrrr
pek girip yazamıyorum kayınvalidemler bende suan.son yazilanlara goz gezdirdimde hemen yorum yapim:))
tutku ben de doktorumu degiştirsem mi diye dusunuyorum.
rapunzel otri bebe kesinlikle super...
cadoloz ben saglik ocaginda yaptiriyorum.ates oldu ama orda yaptrimaya devam edicem insallah...
esmer hayirli olsun cok guzel evine tasinman annene yakin mi bari??
oferta bence bosver sen digerlerini.herkes farkli sartlarda emziriyor.1200gr almiş baksana masallah az olsa oyle kilo alir mi.zaten pomaladikca ihtiyac var diye daha cok sut ureteceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?