2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tutku memnun kalırsa sende o dr.a gidebilirsin Maltepe sana yakın.. bizede çok çok yakın maltepe ünv.hastanesi hatta kayınvalidem epey yatmıştı orda her gün ordaydık ...

ben yaptırdım bebek kreşe gidecekse yaptır dedi doktorum evde bakılacaksa gerek yok dedi zararı yok faydası varmış

anladım canım..eşimin kafasındansın sen o da ben onsuz gidim istiyo..hamileykende benle doktora doğumdan bi gün önceki kontrole gelmişti sadece..
tutku sağlık ocağında yaptırcam başka bi aşı daha yazmışsın sen o ne için
rutavirüs aşısı canım..ateşli ishal olmaması için
tutku memnun kalırsa sende o dr.a gidebilirsin Maltepe sana yakın.. bizede çok çok yakın maltepe ünv.hastanesi hatta kayınvalidem epey yatmıştı orda her gün ordaydık ...
ben esmerin söylediğipendikteki dr a gidicem canım.ondan memnun kalmazsam maltepe ünv ne giderim artık
kızlar şu rota aşısını yaptıran var mı? yada yaptırcakmısınız?

biz yaptırdık geçen ay.bu ay pnömokok var sadece yani cuma günü

benimde 2 - 3 yaşına kadar evde bakılsa bilie mecbur kreşe gidecek.yaptırayım bari 2 doz halinde mi uygulanıyor. doktor bana damla şeklinde kendiniz verebilirsiniz dedi siz nasıl yaptınız?

evet ağızdan aşı olmnaya giderken 2. ayda eczaneden alır gidersin orda hemşire yapar 140 tl civarı fiyatı

benimde 2 - 3 yaşına kadar evde bakılsa bilie mecbur kreşe gidecek.yaptırayım bari 2 doz halinde mi uygulanıyor. doktor bana damla şeklinde kendiniz verebilirsiniz dedi siz nasıl yaptınız?

bize dr yaptı.sağlık ocağında yaptırcaksan sen alıp götür.2 çeşit rota aşısı varmış 2 doz yapılan 142 lira 3 doz yapılan 110 lira civarıymış..ama genelde 142 lira olan yapılıyo..2 ve 4. aylarda

ya çok soru sordum ama 142 tl tek doz fiyatı mı? 4. ayda tekrar 142 tl mi vereceğiz?

canım ben yazmıstım 100 cc cıktı dıye ama ancak 100 cc demıstım o da sagacagım zaman diger gogsumden emzırdım hep bırını bırıktırdım tek gogus olsun dıye gunde sadece 100 cc sagabılıyorum ben de maxımum ben tek seferde ıs hallollsun dıye bırıktırıp sagdım 100 cc ancak cıktı aynıyız yanı panık yapma bebek emerken gunde 100 cc bırıktırebılırsen ne ala ben 5 gundur hıc sagamıyorum buyudukce cok emıyo..
ayrıca bebegın kılo almıs ne guzel masallah yetmez olur mu hıc.. benımkıne bakma sen benım bır gogusten tuzlu gelıyo arada karısmasın dıye tek goğsumu sagmak ıcın topluyorum sutu :)))
ayrıca calısırken emmeyecek gun boyunca hep sagacaksın bol bol olacak meraklanma :))

kızlar bi sorum olacak bebim bebek emerken uyuyo sonra onu kaldırıp gazını çıkartıyorum. bazen gazını çıkarmadan direk yatırıyorum nasıl olacak sizinkilerde öyle mi

kibelesr saol içimi rahatlattın çok kafama takılmıştı.zaten acayip evhamlı tipim bugünde kafaya takacak bunu buldum kendime.

kızlar bi sorum olacak bebim bebek emerken uyuyo sonra onu kaldırıp gazını çıkartıyorum. bazen gazını çıkarmadan direk yatırıyorum nasıl olacak sizinkilerde öyle mi

benimkide genelde hep emerken uyuyor uyandırıp tekrar emzirmeye çalışıyorum ama çok kızıyor ağlıyor bende uyumasına izin veriyorum artık.gazınıda bazen hemen bazende uykuda bağırıp uyanarak çıkarıyor tamamen canı ne zaman isterse yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…