tutkucum evimize yakin olsun istiyorum.kucukyalidayim ben.babamız olmadiginda rahat gidim istiyorum.
dokktoruma mail atiyorum ya cevap vermiyor ya da cok gec cevap yaziyor.aslinda cok bilgili.kararsizim valla.istedigimde ulaşim ki zirt pirt aramam ben mail atiyorum.
anladım canım..eşimin kafasındansın sen o da ben onsuz gidim istiyo..hamileykende benle doktora doğumdan bi gün önceki kontrole gelmişti sadece..tutkucum evimize yakin olsun istiyorum.kucukyalidayim ben.babamız olmadiginda rahat gidim istiyorum.
dokktoruma mail atiyorum ya cevap vermiyor ya da cok gec cevap yaziyor.aslinda cok bilgili.kararsizim valla.istedigimde ulaşim ki zirt pirt aramam ben mail atiyorum.
rutavirüs aşısı canım..ateşli ishal olmaması içintutku sağlık ocağında yaptırcam başka bi aşı daha yazmışsın sen o ne için
ben esmerin söylediğipendikteki dr a gidicem canım.ondan memnun kalmazsam maltepe ünv ne giderim artıktutku memnun kalırsa sende o dr.a gidebilirsin Maltepe sana yakın.. bizede çok çok yakın maltepe ünv.hastanesi hatta kayınvalidem epey yatmıştı orda her gün ordaydık ...
kızlar şu rota aşısını yaptıran var mı? yada yaptırcakmısınız?
kızlar şu rota aşısını yaptıran var mı? yada yaptırcakmısınız?
evet ağızdan aşı olmnaya giderken 2. ayda eczaneden alır gidersin orda hemşire yapar 140 tl civarı fiyatı
benimde 2 - 3 yaşına kadar evde bakılsa bilie mecbur kreşe gidecek.yaptırayım bari 2 doz halinde mi uygulanıyor. doktor bana damla şeklinde kendiniz verebilirsiniz dedi siz nasıl yaptınız?
bize dr yaptı.sağlık ocağında yaptırcaksan sen alıp götür.2 çeşit rota aşısı varmış 2 doz yapılan 142 lira 3 doz yapılan 110 lira civarıymış..ama genelde 142 lira olan yapılıyo..2 ve 4. aylarda
ya çok soru sordum ama 142 tl tek doz fiyatı mı? 4. ayda tekrar 142 tl mi vereceğiz?
kızlar bişey soracağım size bugün süt sağmaya başladım önümüzdeki ay işe başlayacağım yavaş yavaş stoklayayım diye ama iki gögsümden 100cc zor çıktı oda 4 saatte filan arada bebekte emdi ama.benim kafam çok karıştı şimdi burda bazı arkadaşların bir kerede 90-100 cc sağdığını okumuştum şimdi benim sütümmü az acaba.ilk ay çocuk 1200 gr almıştı süt yetmese bu kadar kiloda almazdı diyorum ama bir kerede bir memeden en fazla kaç cc süt çıkar.birde süt sağdıktan sonra gögüslerim çok acıdı hala da acıyor.popmamın markasıda medela elektrikli iyide çekiyor gibi ama anlamdım ben yani...
evet tek doz canım bi 142 daha verilcek
kızlar süt sağıp neye koyuyorsunuz ne aldınız
kızlar bi sorum olacak bebim bebek emerken uyuyo sonra onu kaldırıp gazını çıkartıyorum. bazen gazını çıkarmadan direk yatırıyorum nasıl olacak sizinkilerde öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?