kibelesr saol içimi rahatlattın çok kafama takılmıştı.zaten acayip evhamlı tipim bugünde kafaya takacak bunu buldum kendime.
lansinoh süt poşetine koydum canım gögüs pedinin içinden deneme için 2 tane çıkmıştı onları kullandım.ama alırsamda lansinoh alırım sanırım beğendim.
ya kızlar hayal ıkı gundur sapırdatarak elını emıyo elını bulamazsa kolunu cok gaz yutuyo tabıı arada emzık vermem gerekıyor ıllakı dursun dıye heryerı ıslatıyo kolunu elını yakalarını..
ya kızlar hayal ıkı gundur sapırdatarak elını emıyo elını bulamazsa kolunu cok gaz yutuyo tabıı arada emzık vermem gerekıyor ıllakı dursun dıye heryerı ıslatıyo kolunu elını yakalarını..
kibele bende yıkamadım sterildir diye.hayal hanım acaba dünyayımı keşfediyor annem derdi bebekler tadına bakarak tanırlarmış dünyayı o yüzden herşeyi ağızlarına sokmak isterlermiş :)))
diş çıkaracaktır diyeceğim ama erken galiba biraz dimi.
utkuda yeni yapmaya başladı.tok olsada el kol hep ağızda.kolu sırılsıklam oluyo.3 4 gündürde salya akıtmaya başladı.
bu çocuğun gözleri yine kanlandı uykusuzluk galiba sebebi uyusa ya yok ama cin cin bakıyor
kibelecim seni gormusken tesekkur ederim
cok kolay oluyordedigin gibi yıkamak cocugu lavaboda:))
saol canimmm
ben de bugun serum fizyolojikten sonra kulak cubuguyla temzilemeye calistim sumuklerini ama zor oldu oglus rahatsiz oldu canini yakacagim diye ben de zorlandim alayim ben de o zaman aspirator kullanimi pratik mi canimrapunzel aspiratör çok iyi oluyo fizyolojiği sıkıyoruz açıyo burnu ama sümükler içerde kalıyo yine.aspiratörle çekince tamamen temizleniyo dolması daha uzun sürüyo..küçücük bebeğin burnundan çıkan sümükleri gösen şaşırırsın:1shok:
benim de bir gogusten maksimum 60 cc falan cikiyor canim bir seferde sis olursa gogsum ama benimki de ilk ay 1 kilo almisti sut yetemse almaz herhalde dert etme o yuzden sen de yetiyordur sutun hem isteyken de cekeceksin goguslerin dolacak emziremedigin icin gunduz merak etme yani sutun fazla fazla yeter canimkızlar bişey soracağım size bugün süt sağmaya başladım önümüzdeki ay işe başlayacağım yavaş yavaş stoklayayım diye ama iki gögsümden 100cc zor çıktı oda 4 saatte filan arada bebekte emdi ama.benim kafam çok karıştı şimdi burda bazı arkadaşların bir kerede 90-100 cc sağdığını okumuştum şimdi benim sütümmü az acaba.ilk ay çocuk 1200 gr almıştı süt yetmese bu kadar kiloda almazdı diyorum ama bir kerede bir memeden en fazla kaç cc süt çıkar.birde süt sağdıktan sonra gögüslerim çok acıdı hala da acıyor.popmamın markasıda medela elektrikli iyide çekiyor gibi ama anlamdım ben yani...
benimki de geceelri emmeye kalktiginda emerken uyuyor ben de kiyamiyorum yatiriyorum cunku gazini cikartmaya kalksam uyanir sonra 2 saat uyutmaya calis doktora sordum ben bunu o zaman kafa tarafini yatagin yukselt biraz dedi ebn de yataginin altina kafa tarafina havlu ile biraz yukseklik yapiyorumkızlar bi sorum olacak bebim bebek emerken uyuyo sonra onu kaldırıp gazını çıkartıyorum. bazen gazını çıkarmadan direk yatırıyorum nasıl olacak sizinkilerde öyle mi
ay ısıne yaramasına nasıl ssevındım anlatamam
alıstıgınıza sevınıdım canım yaa hem cocuk ferahlıyo ama hep kontrol et sıcak akmasın su bıde benım gıbı acemılık yapma sıkı tut :))
gercı sen legenle basladın bıseycık olmaz..
AAAAAA sadece ben varım
bu topikte ilk defa tek kaldım
hadin dökülün kızlar
Iste sitenin gece bekcisi de geldi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?