2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kibelesr saol içimi rahatlattın çok kafama takılmıştı.zaten acayip evhamlı tipim bugünde kafaya takacak bunu buldum kendime.

lansinoh süt poşetine koydum canım gögüs pedinin içinden deneme için 2 tane çıkmıştı onları kullandım.ama alırsamda lansinoh alırım sanırım beğendim.

ayy canım sevındım :))
bu arada lansınoh kullanıyorum ben de yıkamıyorum sen yıkıyor musun?
sterıldır yıkamayın dıyor da!!

ya kızlar hayal ıkı gundur sapırdatarak elını emıyo elını bulamazsa kolunu cok gaz yutuyo tabıı arada emzık vermem gerekıyor ıllakı dursun dıye heryerı ıslatıyo kolunu elını yakalarını..

kibele bende yıkamadım sterildir diye.hayal hanım acaba dünyayımı keşfediyor annem derdi bebekler tadına bakarak tanırlarmış dünyayı o yüzden herşeyi ağızlarına sokmak isterlermiş :)))

diş çıkaracaktır diyeceğim ama erken galiba biraz dimi.

utkuda yeni yapmaya başladı.tok olsada el kol hep ağızda.kolu sırılsıklam oluyo.3 4 gündürde salya akıtmaya başladı.

bu çocuğun gözleri yine kanlandı uykusuzluk galiba sebebi uyusa ya yok ama cin cin bakıyor

canım benimkide aynısını yapıyor ve benimki emzik kullanmıyor

evet yaa 3-5 gundur ıyıce actı gozlerı..
aman dıs cıkarmasın goguslerım yenı yenı gecıyo bıde dıs cıkarsa koparır valla..

utkuda yeni yapmaya başladı.tok olsada el kol hep ağızda.kolu sırılsıklam oluyo.3 4 gündürde salya akıtmaya başladı.

yaa salya yazmayayım dedım sen yazmıssın aynen oyle salyaları akıyo resmen herseyı agzına tepıyo..
bıde kım alırsa kucagına onun kazagına fılan yapısıyo..
ac desem meme almıyo anlamadım valla..

bu çocuğun gözleri yine kanlandı uykusuzluk galiba sebebi uyusa ya yok ama cin cin bakıyor

kıyamadım ben ona yaaa benımkı de bır huysuz bır huysuz annemı cagırdım geldı sımdı.. ben de ınternete bakıyorum azıcık..

kibelecim seni gormusken tesekkur ederim

cok kolay oluyordedigin gibi yıkamak cocugu lavaboda:))

saol canimmm

ay ısıne yaramasına nasıl ssevındım anlatamam
alıstıgınıza sevınıdım canım yaa hem cocuk ferahlıyo ama hep kontrol et sıcak akmasın su bıde benım gıbı acemılık yapma sıkı tut :))
gercı sen legenle basladın bıseycık olmaz..

ben de bugun serum fizyolojikten sonra kulak cubuguyla temzilemeye calistim sumuklerini ama zor oldu oglus rahatsiz oldu canini yakacagim diye ben de zorlandim alayim ben de o zaman aspirator kullanimi pratik mi canim
benim de bir gogusten maksimum 60 cc falan cikiyor canim bir seferde sis olursa gogsum ama benimki de ilk ay 1 kilo almisti sut yetemse almaz herhalde dert etme o yuzden sen de yetiyordur sutun hem isteyken de cekeceksin goguslerin dolacak emziremedigin icin gunduz merak etme yani sutun fazla fazla yeter canim
kızlar bi sorum olacak bebim bebek emerken uyuyo sonra onu kaldırıp gazını çıkartıyorum. bazen gazını çıkarmadan direk yatırıyorum nasıl olacak sizinkilerde öyle mi
benimki de geceelri emmeye kalktiginda emerken uyuyor ben de kiyamiyorum yatiriyorum cunku gazini cikartmaya kalksam uyanir sonra 2 saat uyutmaya calis doktora sordum ben bunu o zaman kafa tarafini yatagin yukselt biraz dedi ebn de yataginin altina kafa tarafina havlu ile biraz yukseklik yapiyorum

ben de her kakasindan sonra lavaboda poposunu yikiyorum rahat oluyro gercekten hem cocuk da ferahliyor siz tum banyosunu mu yaptiriyosunuz lavaboda bana zor olurmus gibi geldi biz kuvetinde yikiyrouz hala annemle ben su dokme gorevindeyim tabi daha cesaret edemedim elime almaya yikarken kaydiriim falan diye korkuyorum

jasmın tum banyo yaptırmıyoruz sadecebez degıstırınce popoyu yıkıyoruz orada..
tum banyo lavaboda olmaz ama arada kucuk legende 5 dk yıkadıgım oluo koca kuvetı doldurmak zor gelıyo bazen..

ayy evet koca koca sumukler nereden cıkar bebecıkten anlamıyorum ben sevı bebenın setını almıstım ıcınde aspırator vardı cok ısımı gordu ılk gunden berı kullanıyorum serum fızyolojık sıkmamaya calısıyorum genelde sık sık cekıyorum aspıratorle..

keske ben de her alt degistirmede yıkasam ama usutur gaz olur diyorlarrrrr!!!! ev 25 derece ustelikkkkkk

jasmin ben kuvette benimle birlikte yıkıyorum kucagimda cok kolay oluyor oturuyorum tabisuyu eşim tutuyor.dus ahizesi dicem ama:))

ogretmenim canim bize doktorumuz 3 aya kadar kaynamis ilitilmis suyle yikayin dedi klor dokunabilrimis cok kucukken o yuzden mecbur kuvetinde ytikiyoruz annemle hem daha cok kucuk ya ben cesaret edemem kuvette kucagimd ayikamaya ben de her altini actigimda yikamiyorum canim lavaboda sadece kakasini yapinca yikiyorum diger turlu zor olur hem usutur bizm de 25 -26 derece ev ama yien de korkuyor insan usutecegim diye
bir de gun isigi almasi beebkelrin cok faydaliymis uzun boylu olurlarmis kemik gelisimelri cok iyi olurmus ama havalar soguk daha da cok kucuguz diye biz daha hic acik havaya cikamadik bugun 3 dakika balkona cikardim iyice sarip sarmalayip siz cikariyromusunuz kizlar acik havaya bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…