şekerim bende senden öğrendim altını doldurunca artık koşuyoruz banyoya çeşme altına ohh ne rahatt :))jasmın tum banyo yaptırmıyoruz sadecebez degıstırınce popoyu yıkıyoruz orada..
tum banyo lavaboda olmaz ama arada kucuk legende 5 dk yıkadıgım oluo koca kuvetı doldurmak zor gelıyo bazen..
jasmin bende çıkarıyorum bir kaç keredir balkona güneşi gördüğüm anda ama sadece yüzü görüyor güneşi öyle sarıp sarmalıyorumki korkumdan hasta ederim diye o da nasıl kamaştırıyor gözleri bakamıyor köfteee :))ogretmenim canim bize doktorumuz 3 aya kadar kaynamis ilitilmis suyle yikayin dedi klor dokunabilrimis cok kucukken o yuzden mecbur kuvetinde ytikiyoruz annemle hem daha cok kucuk ya ben cesaret edemem kuvette kucagimd ayikamaya ben de her altini actigimda yikamiyorum canim lavaboda sadece kakasini yapinca yikiyorum diger turlu zor olur hem usutur bizm de 25 -26 derece ev ama yien de korkuyor insan usutecegim diye
bir de gun isigi almasi beebkelrin cok faydaliymis uzun boylu olurlarmis kemik gelisimelri cok iyi olurmus ama havalar soguk daha da cok kucuguz diye biz daha hic acik havaya cikamadik bugun 3 dakika balkona cikardim iyice sarip sarmalayip siz cikariyromusunuz kizlar acik havaya bebisleri
bende geldim çocuğu babaya devrettim biraz bakayım dedim ama kimsecikler yokmuş bizizmki ağlar birazdan babası bakalım kaç dakika oyalayabilecek....
ayaklarını falan üşütüyor olabilirmi ben özellikle ayaklarını sıkı giydirmeye çalışıyorumAnlasildi bu gece yine nobetteyim ben.mafoldumben
Bu siralar cok gazlaniyor uyuyamiyor benimki. Neden oldu ki anlamadim.
Ee bari uyanin da muhabbet edelim.
Yoksa nasi sabah olacak
esmer hayirli olsun cok guzel evine tasinman annene yakin mi bari??
haklısın canım ya şu çocuklar bi büyüsede rahatlasak ya..
geçen gün rüyamda ne görmüştüm biliyomusun..bizim pendikte büyük bi civil var ben onun sokağında utkuyla dolaşıyorum dr arıyorum..bi sürü dr tabelası var hangisine girsem diye düşünüyorum falan.öyle bitti rüya.bil bakalım senin söylediğin dr nerdeymiş.o gördüğüm sokakta.malum oldu bana.inş beğeneciğime işarettir bu.
kızlar bişey soracağım size bugün süt sağmaya başladım önümüzdeki ay işe başlayacağım yavaş yavaş stoklayayım diye ama iki gögsümden 100cc zor çıktı oda 4 saatte filan arada bebekte emdi ama.benim kafam çok karıştı şimdi burda bazı arkadaşların bir kerede 90-100 cc sağdığını okumuştum şimdi benim sütümmü az acaba.ilk ay çocuk 1200 gr almıştı süt yetmese bu kadar kiloda almazdı diyorum ama bir kerede bir memeden en fazla kaç cc süt çıkar.birde süt sağdıktan sonra gögüslerim çok acıdı hala da acıyor.popmamın markasıda medela elektrikli iyide çekiyor gibi ama anlamdım ben yani...
kızlar şu rota aşısını yaptıran var mı? yada yaptırcakmısınız?
ayy canım sevındım :))
bu arada lansınoh kullanıyorum ben de yıkamıyorum sen yıkıyor musun?
sterıldır yıkamayın dıyor da!!
utkuda yeni yapmaya başladı.tok olsada el kol hep ağızda.kolu sırılsıklam oluyo.3 4 gündürde salya akıtmaya başladı.
ben de bugun serum fizyolojikten sonra kulak cubuguyla temzilemeye calistim sumuklerini ama zor oldu oglus rahatsiz oldu canini yakacagim diye ben de zorlandim alayim ben de o zaman aspirator kullanimi pratik mi canim
günaydın kızlar..biz oğlumla erkenciyiz yine.oğlum dönencesiyle konuşuyo yarım saattir,kahvaltı yapıcaz şimdi..sonrasıda annesi plates yapıcak..benim akıllı oğlum gece 12 de uyudu sabah 7 de uyandıyavru kuşum benim aman nazar değmesin
oo süper yaa 7 saat deliksiz uyku..
maşallah.
bizim obur 4 saat ancak dayanıyor kaydirigubbakcemile3
yatmadan 1 saat emdi tosuncuk duydu tıka basa..dün gündüzde fazla uyumamıştı çıkardı acısını gece.
sen dün demiştin ya benimki yeni gazlanıyo diye..bu erken doğanların anormalliği sanırım benimkide hiç kusmazdı bi kaç gündür az az kusmaya başladı.anlamadım gitti
hediyemize bayıldım canım...
çok teşekkür ederiz....
3nisan da kuzenimin düğünü var çok iyi oldu...
bizimki de gelmiştir umarımm...
günaydınlarr hatunlaarrrrrrr ayça canım kızçenin fotosunu bekliyorum cicisiyle hala beğenmedinmi yoksa birde ben hala alamadım hediyemi dün akşam aradılar yanlış adrese gitmişler düzelttik bugün gelicek inşallah getiricez dediler
ne hediyesi..bilmiyorumkismile
bende istiim.. kaydirigubbakcemile3
neler kaçırdım ben...
bebişler için çekiliş yapmıştık ya o cnm...
bzmki bir türlü kısmet olmamıştı( hamilelik ev taşıma doğum ve gelen gidensempatiksalakcinni)sonunda gönderdim bende ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?