2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anlasildi bu gece yine nobetteyim ben.mafoldumben
Bu siralar cok gazlaniyor uyuyamiyor benimki. Neden oldu ki anlamadim.
Ee bari uyanin da muhabbet edelim.
Yoksa nasi sabah olacak

günaydın dicem kimsecikler yokkkkkkkkkk(

jasmın tum banyo yaptırmıyoruz sadecebez degıstırınce popoyu yıkıyoruz orada..
tum banyo lavaboda olmaz ama arada kucuk legende 5 dk yıkadıgım oluo koca kuvetı doldurmak zor gelıyo bazen..
şekerim bende senden öğrendim altını doldurunca artık koşuyoruz banyoya çeşme altına ohh ne rahatt :))

jasmin bende çıkarıyorum bir kaç keredir balkona güneşi gördüğüm anda ama sadece yüzü görüyor güneşi öyle sarıp sarmalıyorumki korkumdan hasta ederim diye o da nasıl kamaştırıyor gözleri bakamıyor köfteee :))

bende geldim çocuğu babaya devrettim biraz bakayım dedim ama kimsecikler yokmuş bizizmki ağlar birazdan babası bakalım kaç dakika oyalayabilecek....

ay canım yaa biz hep kavga ediyoruz bu yüzden daha doğrusu ben ediyorum eşimle 2 dakka bakamıyor beceremiyor oyalamayı bilmiyor! hastayım yatayım biraz diyorum 5 dak.sonra beni uyandırıyor buna bak durmuyor diye

Anlasildi bu gece yine nobetteyim ben.mafoldumben
Bu siralar cok gazlaniyor uyuyamiyor benimki. Neden oldu ki anlamadim.
Ee bari uyanin da muhabbet edelim.
Yoksa nasi sabah olacak
ayaklarını falan üşütüyor olabilirmi ben özellikle ayaklarını sıkı giydirmeye çalışıyorum

günaydın.....
gece nöbetini devralmaya geldim...zemuszemus

esmer hayirli olsun cok guzel evine tasinman annene yakin mi bari??

sağol canım çok yakın annemlere. 5 dk'dır en fazla yürüyerek. bağırsam duyulur yani nerdeyse..

aaa çok ilginç valla.
malum olmuş mu sana nedir..akannehir

canım gelen sütünü kimseyle karşılaştırma. her annenin sütü kendi bebeğine özeldir.
kiminin tek sağmada 250 cc gelir ama yağ oranı düşüktür bebeğe yaramaz, kiminin 50 cc gelir ama mineral ve yağ fazladır, bebeğe yarar.
zaten sütün bebeğine yaramasa kilo alımı olmazdı, için rahat olsun o yüzden.
ayrıca pompa ne kadar kuvvetli olursa olsun bebek kadar çekemez.
emzirirken hem psikolojik olarak huzurlu olduğun için fazla gelir sütün, hem de bebeğin çekişinden dolayı..

kızlar şu rota aşısını yaptıran var mı? yada yaptırcakmısınız?

ben yaptırmayacağım.
doktorum ben bebeğime yaptırmadım siz bilirsiniz dedi.
benimki zaten kaç kere ishal oldu hastanelerde belki geçirmiş bile olabilir hastalığı..

ayy canım sevındım :))
bu arada lansınoh kullanıyorum ben de yıkamıyorum sen yıkıyor musun?
sterıldır yıkamayın dıyor da!!

evet evet yıkamayın sakın.
tüm poşetler steril..

utkuda yeni yapmaya başladı.tok olsada el kol hep ağızda.kolu sırılsıklam oluyo.3 4 gündürde salya akıtmaya başladı.

benimkide yiyor heryeri.
dün üstümde askılı gecelik vardı delirdi zevkten.
çıplak ten ya nereye saldıracağını şaşırdı. her yerimi yaladı yuttu kaydirigubbakcemile3

ben de bugun serum fizyolojikten sonra kulak cubuguyla temzilemeye calistim sumuklerini ama zor oldu oglus rahatsiz oldu canini yakacagim diye ben de zorlandim alayim ben de o zaman aspirator kullanimi pratik mi canim

süper bişey jasmin.
hortumun bi ucu bebeğin burnunda bi ucu senin ağzında. arada sümüklerin toplanacağı biryer var, yani ağzına kaçma şansı yok merak etme.
sen nefesinle çektikçe çıkıyor..

günaydın kızlar..biz oğlumla erkenciyiz yine.oğlum dönencesiyle konuşuyo yarım saattir,kahvaltı yapıcaz şimdi..sonrasıda annesi plates yapıcak..benim akıllı oğlum gece 12 de uyudu sabah 7 de uyandıyavru kuşum benim aman nazar değmesin

oo süper yaa 7 saat deliksiz uyku..
maşallah.
bizim obur 4 saat ancak dayanıyor kaydirigubbakcemile3

oo süper yaa 7 saat deliksiz uyku..
maşallah.
bizim obur 4 saat ancak dayanıyor kaydirigubbakcemile3

yatmadan 1 saat emdi tosuncuk duydu tıka basa..dün gündüzde fazla uyumamıştı çıkardı acısını gece.

sen dün demiştin ya benimki yeni gazlanıyo diye..bu erken doğanların anormalliği sanırım benimkide hiç kusmazdı bi kaç gündür az az kusmaya başladı.anlamadım gitti

evet yaa geriden takip ediyoruz herşeyi.
gerçi çok kıvranmıyor geceleri, gündüzleri ıkınıp sıkıyormuş.
gece uyku saatini 1 saat geciktiriyor bazen o kadar. sıcak havlu yapıyorum karnına o rahatlatıyor, çok seviyor hemde o işi..

kusmasından korkma, benimki de kusuyor. ben artık bakışlarından anlıyorum kusacağını, hemen yere doğru yüzüstü şeklinde tutuyorum üstünü de kirletmiyor, yeri temizliyorum arkasından o kadar kaydirigubbakcemile3

hediyemize bayıldım canım...
çok teşekkür ederiz....
3nisan da kuzenimin düğünü var çok iyi oldu...
bizimki de gelmiştir umarımm...

günaydınlarr hatunlaarrrrrrr ayça canım kızçenin fotosunu bekliyorum cicisiyle hala beğenmedinmi yoksa birde ben hala alamadım hediyemi dün akşam aradılar yanlış adrese gitmişler düzelttik bugün gelicek inşallah getiricez dediler

hediyemize bayıldım canım...
çok teşekkür ederiz....
3nisan da kuzenimin düğünü var çok iyi oldu...
bizimki de gelmiştir umarımm...

canım ben yazarken sende yazmışsın çok sevindim beğenmene walla bende çok beğenerek almıştım kızçem olsa onada alırdım iyi günlerde mutlu mutlu giysin fıstıkım iyi denk gelmiş bak prenses gibi olur içinde kuzun olmuştur inşallah

ne salaklar ya!!!!
hala gelmedi mi yani!!!!klava:klava:
cnm beğenmez olurmuyum beğenmek ne kelime bayıldım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün giydirip koyacam cnm ...bayanssulusmile

ne hediyesi..bilmiyorumkismile
bende istiim.. kaydirigubbakcemile3
neler kaçırdım ben...

bebişler için çekiliş yapmıştık ya o cnm...
bzmki bir türlü kısmet olmamıştı( hamilelik ev taşıma doğum ve gelen gidensempatiksalakcinni)sonunda gönderdim bende ...

bebişler için çekiliş yapmıştık ya o cnm...
bzmki bir türlü kısmet olmamıştı( hamilelik ev taşıma doğum ve gelen gidensempatiksalakcinni)sonunda gönderdim bende ...

hee bizde hülyaeyüp'le birbirimize çıkmıştık.
ikimizde 2 ay erken doğurunca can derdine düştük alamadık.
hülya da daha girmedi pek zaten buraya.
bizimkiler de yattı yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…