2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne salaklar ya!!!!
hala gelmedi mi yani!!!!klava:klava:
cnm beğenmez olurmuyum beğenmek ne kelime bayıldım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün giydirip koyacam cnm ...bayanssulusmile

inanki çok sevindim beğenmene sabırsızlıkla bekliyorum resminizi ozaman opuyorumnanaktan
evet tam salaklar benim no 2 onlar gitmiş 21 e ne alakaysa bekliyorum bakalım bulabileceklermi

evet yapalım walla hediye alıp göndermek çok güzel bence hatıra hem dediğiniz gibi bebişleride gördük ona göre bişiler alırız

bilmiyorumkismil
ne hediyesi..bilmiyorumkismile
bende istiim.. kaydirigubbakcemile3
neler kaçırdım ben...

esmeralda hediyeleşme işine girişelim herkes eşleşsin yine ben ekstradan ayazıma göndericem hediye söz hediyeleşme olmasada yollucam bir ara isterim senden adresini tamammı bi çıkayım dışarıyada gezmeye bakınım azcık hem

valla bende kaç gündür bunaldım evde...biraz çarşıya çıksam dolaşsam diye düşünmüyor değilim....

valla bende kaç gündür bunaldım evde...biraz çarşıya çıksam dolaşsam diye düşünmüyor değilim....

walla ben geçen hafta gittim kuaföre saçımı boyattım manikür pedikür kaş falan hepsini hallettim biraz rahatladım bu hafta sonuda eşim bırakalım annene dışarı çıkalım diyo bakalım istiyorum walla beraber vakit geçirmeyi allahtan duruyo bizimki annemde satıcam onu bu hafta sonu :jeyyar:

havada güzel gibi tabi bozmazsa....

burasıda bi açıyo bi kapatıyo bigün yağmur bigün güneş şaşırdı havalar walla bide şu babysilinge baktım ama gittigidiyorda başka bi modelini gördüm o daha kullanışlı geldi bağlamalı falan değil daha değişik yani bu kızların aldıklarından resim koysam bişi olurmu acaba fikir edinmek için odaha kullanışl geldi bana alıcam galiba rahat rahat gezerim onla

yok hiç olur mu öyle şey.
ben yüzsüzlük edip atladım bakma öyle dediğime sen..
şaka yaptım kız ben :roflol:

o zaman ben konu açayım hediyeleşme listesi diye oradan katılacaklar bende desin..

kızlar ya benim oğlumda çok balgam oluyo sizlerdede oluyomu..napsamki..
kakası sümüksüydü dr a sordum balgamını yutar ondan olur dedi..benden ondan sonra farkettim çocukta gerçekten balgam ouyo sürekli hırıl hırıl..çok öksürmüyo ama kusucakmış gibi yapıyo öğürüyo falan sonra yutkunuyo..neden olurki el kadar bebede

bu arada geçenki hediye çek,ilişine bende katılamamıştım..bu sefer katılırım bendekaydirigubbakcemile2

hee koy resmini bakalım.
ben hepsiburada'dan sipariş verdim. daha önce 3 kez kavga ettim o siteyle. berbat biryer. ama gene gidip oradan sipariş verdim.
3.gün oldu hala tedarik sürecinde ürün. 1 haftaya anca kargoya verir onlar..

cnm ben int alışverişini hep ordan yaparım şimdiye kadar bi sorun yaşamadım hiç ama bu defer banada geç gönderdiler..sabah mail attım cevap yazdılar hemen..iki şey sipariş etmiştim ben biri geçmiş ellerine bakalım babaslingmi süt saklama poşetimi..geçeni gönderin hemen dedim

kızlar bakın bunu gördüm daha kolay geldi taşımasıda kullanmakta çanta gibi nasıl sizce
fiyatı 119.00
15kiloya kadar taşıyabiliyormuşsun

Son düzenleme:
yok hiç olur mu öyle şey.
ben yüzsüzlük edip atladım bakma öyle dediğime sen..
şaka yaptım kız ben :roflol:

o zaman ben konu açayım hediyeleşme listesi diye oradan katılacaklar bende desin..

aman sen dedin diye değil içimden geldi sen ayazla benim arama girme hem tamam aç konuyu sen doğan bebişlerimize ciciler alalımmm

herkese selam kıslar, ancak fırsat bulabıldım kk ya gırmeye... dün ve bugünümüz coook huysuz gectı biizim, hala huysuzlanıyor mutsuzum coookkk

2010 Ocak Anneleri; Haydi Tekrar Hediye Çekilişine - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar konuyu açtım gelin..

valla benim tek parça sling 3 gündür tedarik sürecinde hala.
ya da ben habire kavga ettiğim için mimlediler beni inadına yollamıyorlar kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın bunu gördüm daha kolay geldi taşımasıda kullanmakta çanta gibi nasıl sizce

evet bende beğenmiştim bunu.
çok gidip geldim ikisi arasında.
ama babaslingi burdaki kızlar kullanıp memnun kaldığı içn onu söyledim.
bunu tavsiye eden olsaydı bunu tercih edebilirdim. deseni falanda çok hoş.

delf bacım nerdesin sen yaaa.
karşılaşamdık bi türlü.
sana söz verdim diye Ayaz'ın banyo fotosunu koydumdum kırmızı noktalı, bak seni görünce aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…