yine yapalım mı böyle bişey...
yapalım bence güzel olur.
hem bebişleri de gördük artık ona göre birşeyler alabiliriz..
ne salaklar ya!!!!
hala gelmedi mi yani!!!!klava: klava:
cnm beğenmez olurmuyum beğenmek ne kelime bayıldım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün giydirip koyacam cnm ...bayanssulusmile
ne hediyesi..bilmiyorumkismile
bende istiim.. kaydirigubbakcemile3
neler kaçırdım ben...
valla bende kaç gündür bunaldım evde...biraz çarşıya çıksam dolaşsam diye düşünmüyor değilim....
havada güzel gibi tabi bozmazsa....
bilmiyorumkismil
esmeralda hediyeleşme işine girişelim herkes eşleşsin yine ben ekstradan ayazıma göndericem hediye söz hediyeleşme olmasada yollucam bir ara isterim senden adresini tamammı bi çıkayım dışarıyada gezmeye bakınım azcık hem
burasıda bi açıyo bi kapatıyo bigün yağmur bigün güneş şaşırdı havalar walla bide şu babysilinge baktım ama gittigidiyorda başka bi modelini gördüm o daha kullanışlı geldi bağlamalı falan değil daha değişik yani bu kızların aldıklarından resim koysam bişi olurmu acaba fikir edinmek için odaha kullanışl geldi bana alıcam galiba rahat rahat gezerim onla
hee koy resmini bakalım.
ben hepsiburada'dan sipariş verdim. daha önce 3 kez kavga ettim o siteyle. berbat biryer. ama gene gidip oradan sipariş verdim.
3.gün oldu hala tedarik sürecinde ürün. 1 haftaya anca kargoya verir onlar..
yok hiç olur mu öyle şey.
ben yüzsüzlük edip atladım bakma öyle dediğime sen..
şaka yaptım kız ben :roflol:
o zaman ben konu açayım hediyeleşme listesi diye oradan katılacaklar bende desin..
selam delfcim, nasılsın?
bitek sen varsın:))))))))
cnm ben int alışverişini hep ordan yaparım şimdiye kadar bi sorun yaşamadım hiç ama bu defer banada geç gönderdiler..sabah mail attım cevap yazdılar hemen..iki şey sipariş etmiştim ben biri geçmiş ellerine bakalım babaslingmi süt saklama poşetimi..geçeni gönderin hemen dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?