anam geldi süprizingg yapmış bana hadi ben kaçar yine uğrarım öpüldünüzzzz2010 Ocak Anneleri; Haydi Tekrar Hediye Çekilişine - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
kızlar konuyu açtım gelin..
valla benim tek parça sling 3 gündür tedarik sürecinde hala.
ya da ben habire kavga ettiğim için mimlediler beni inadına yollamıyorlar kaydirigubbakcemile3
evet bende beğenmiştim bunu.
çok gidip geldim ikisi arasında.
ama babaslingi burdaki kızlar kullanıp memnun kaldığı içn onu söyledim.
bunu tavsiye eden olsaydı bunu tercih edebilirdim. deseni falanda çok hoş.
selam kızlar naber nasılsınız biz bugün aşımızı olduk 3 aşı birden ama korktuğum kadarağlamadı çağanzemuszemus bakalım inşallah ateşlenmezde kolay atlatırız bu arada kilomuz 6900 boyumuzda 63 cm olmuşbide şu gazımız bitse evde durmuycam vallaha aht ettim sizler nasılsınız ne var ne yok
kızlar ya benim oğlumda çok balgam oluyo sizlerdede oluyomu..napsamki..
kakası sümüksüydü dr a sordum balgamını yutar ondan olur dedi..benden ondan sonra farkettim çocukta gerçekten balgam ouyo sürekli hırıl hırıl..çok öksürmüyo ama kusucakmış gibi yapıyo öğürüyo falan sonra yutkunuyo..neden olurki el kadar bebede
esmer ayazım napıyo nasıl oğlum tosun gibi oldu maşallah teyzesi tek bildiği yemek ağlamak mıçmakzemuszemus hediyeleşmeye bu seferadımı ayzdım geçen sefer haberim olmamıştı bu sefer kaçırmam oğlumun yeni resimlerini eklicem az bi uyusa anca ortalık topladım şu balkonları yıkasam daha deymeyin keyfime akşama kadar yat aşağa yemeğimde varkaydirigubbakcemile3
selam kızlar naber nasılsınız biz bugün aşımızı olduk 3 aşı birden ama korktuğum kadarağlamadı çağanzemuszemus bakalım inşallah ateşlenmezde kolay atlatırız bu arada kilomuz 6900 boyumuzda 63 cm olmuşbide şu gazımız bitse evde durmuycam vallaha aht ettim sizler nasılsınız ne var ne yok
sorumu gören yokmuuuuuuuu:uhm::uhm::uhm:
ben oğlana artık hiç mama vermiyorum ilk zamanlar çok ağlıyo diye veriyodum ama artık vermiyorum hemşirede gelişimi çok iyi toplanmış maşallah dedi bana hep aynı geliyo gerçi kıyafetlerimizi full yeniledik size bi süt artıran tatlı tarifi veriyim kızlar bol bol kalori alalımkaydirigubbakcemile3 yalancı profitöröl
4 tane elma rendeleniyo içine 3 paket petibör bisküvi bir su bardağı ceviz 2 çay kaşığı tarçın bisküvilerle elmaları hamur olana kadar yoğurup top top yapıp borcama dizin üzerinede çikolata sosu ekleyin ben çikolata sosuna bide sütlü çikolata katıyorum daha tatlı oluyo sorada bolbol yiyin ohhhh gelsin sütler sonra yanında kaloriside bonusukaydirigubbakcemile3
delf bacım nerdesin sen yaaa.
karşılaşamdık bi türlü.
sana söz verdim diye Ayaz'ın banyo fotosunu koydumdum kırmızı noktalı, bak seni görünce aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3
canım burdayımm ben de karşılaşamadık. nirede face te mi hemen bakayım :? unutmamaşısın valla süpersin
sütün yarıyosa verme canım mama.baksana demekki yarıyo..ben oğlana artık hiç mama vermiyorum ilk zamanlar çok ağlıyo diye veriyodum ama artık vermiyorum hemşirede gelişimi çok iyi toplanmış maşallah dedi bana hep aynı geliyo gerçi kıyafetlerimizi full yeniledik size bi süt artıran tatlı tarifi veriyim kızlar bol bol kalori alalımkaydirigubbakcemile3 yalancı profitöröl
4 tane elma rendeleniyo içine 3 paket petibör bisküvi bir su bardağı ceviz 2 çay kaşığı tarçın bisküvilerle elmaları hamur olana kadar yoğurup top top yapıp borcama dizin üzerinede çikolata sosu ekleyin ben çikolata sosuna bide sütlü çikolata katıyorum daha tatlı oluyo sorada bolbol yiyin ohhhh gelsin sütler sonra yanında kaloriside bonusukaydirigubbakcemile3
şimdi gördüm canım yaa kaynamış arada.
hmmm doktor normal dediyse boşver.
ama balgam niye olur ki acep, oda kuru ondan olur mu acaba..
benimki de kusarken balgamlı kusuyor, sümükümsü yani.
benimkinin ağzından seninkinin totosundan çıkıyo demek balgamlar kaydirigubbakcemile3
biz bugün aşılarımızı olduk.zorlu bir gün bizi bekliyor. şimdilik uyuyor ama ilerisini bilmiyorum. 3 tane aşı yaptılar bize. forum da 2 aşımız var deniyordu. bu aşılar ilden ile değşiyor mu? :)
gzd cikss
Gecmis olsun ne kadarlik senin bebis asilar olmusunuz.Burda Trden daha sonra yapiliyor asilar ama nedenini bilmiyorum.Büyük oglanda da 4. ayda olmustu sizin 2. ayda olduklariniz bu oglandada ayni tarihlere denk geliyor .
bizde bugün olduk canım bir omuzdan 2 bacaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?