2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anam geldi süprizingg yapmış bana hadi ben kaçar yine uğrarım öpüldünüzzzz

selam kızlar naber nasılsınız biz bugün aşımızı olduk 3 aşı birden ama korktuğum kadarağlamadı çağanzemuszemus bakalım inşallah ateşlenmezde kolay atlatırız bu arada kilomuz 6900 boyumuzda 63 cm olmuş bide şu gazımız bitse evde durmuycam vallaha aht ettim sizler nasılsınız ne var ne yok

oyy maşallah tosuncuk olmuşsunuz yaa
ateş biraz çıkarsa da korkma. nasılsa biliyorsunuz hastalık ateşi değil bu.
bizim çıkmıştı 38,6'a kadar ama ilaçsız atlatmıştım.

esmer ayazım napıyo nasıl oğlum tosun gibi oldu maşallah teyzesi tek bildiği yemek ağlamak mıçmakzemuszemus hediyeleşmeye bu seferadımı ayzdım geçen sefer haberim olmamıştı bu sefer kaçırmam oğlumun yeni resimlerini eklicem az bi uyusa anca ortalık topladım şu balkonları yıkasam daha deymeyin keyfime akşama kadar yat aşağa yemeğimde varkaydirigubbakcemile3

sorumu gören yokmuuuuuuuu:uhm::uhm::uhm:

geçen sefer bende katılamamıştım hediyeleşmeye, acık doğurmuştum da o vakit.kaydirigubbakcemile3
hee ekle bakalım resimlere..

dün oğlumla minik kurbağa kuyruğun nerede ve bir aslan miyav dedi şarkılarına klip çektik. :roflol:
ama makinenin kablosu anamlarda kaldı yükleyemiyorum.:1no2:
pazartesi yüklerim feci eğlence çıkar size, benim gözümden yaş geldi akşam gülmekten..
babası oğlumu maymun ettiniz didi:dilcikar:

maşallah tosuncuğuna.mama veriyomuydun canım sen..aşılarınızda hayırlı olsun şifa olsun oğlunaa.s.

ben oğlana artık hiç mama vermiyorum ilk zamanlar çok ağlıyo diye veriyodum ama artık vermiyorum hemşirede gelişimi çok iyi toplanmış maşallah dedi bana hep aynı geliyo gerçi kıyafetlerimizi full yeniledik size bi süt artıran tatlı tarifi veriyim kızlar bol bol kalori alalımkaydirigubbakcemile3 yalancı profitöröl
4 tane elma rendeleniyo içine 3 paket petibör bisküvi bir su bardağı ceviz 2 çay kaşığı tarçın bisküvilerle elmaları hamur olana kadar yoğurup top top yapıp borcama dizin üzerinede çikolata sosu ekleyin ben çikolata sosuna bide sütlü çikolata katıyorum daha tatlı oluyo sorada bolbol yiyin ohhhh gelsin sütler sonra yanında kaloriside bonusukaydirigubbakcemile3

sorumu gören yokmuuuuuuuu:uhm::uhm::uhm:

şimdi gördüm canım yaa kaynamış arada.

hmmm doktor normal dediyse boşver.
ama balgam niye olur ki acep, oda kuru ondan olur mu acaba..
benimki de kusarken balgamlı kusuyor, sümükümsü yani.
benimkinin ağzından seninkinin totosundan çıkıyo demek balgamlar kaydirigubbakcemile3

süper oluyor süper..
ben çok yaparım bunu, gerçi benim süt muslukları arızalı olduğu için o konuda bilgim yok ama süper selülit yapıyor onu biliim. :roflol::roflol:

delf bacım nerdesin sen yaaa.
karşılaşamdık bi türlü.
sana söz verdim diye Ayaz'ın banyo fotosunu koydumdum kırmızı noktalı, bak seni görünce aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3

canım burdayımm ben de karşılaşamadık. nirede face te mi hemen bakayım :? unutmamaşısın valla süpersin

sütün yarıyosa verme canım mama.baksana demekki yarıyo..
o tarifte çok feci yalnız pis kaka ö ö...ben artık öyle şeyler yemiyorum en azından yememek için kendimi tutuyorumkaydirigubbakcemile3

oda kuru günde bi defa 15 20 dk havalandırıyorum o kadar..buhar makinesi var ama dr kullanma ilerde astım olur dedi..çocuğun temiz hava yüzü gördüğüde yok birine oturmaya gitsekte arabayla gidiyoruz üşütmeyelim diye koştura koştura içeri giriyoruz..şöyle temiz havada yürütmek lazım aslında eskiler bu kadar sakınmazmış valla hastalıkta olmazmış hiç..
bi görsen her kakası sümük gibi..iki gündür kusmasıda belki balgamdandır

Merhaba kizlar

Hoya
Hayirli olsun amerika ne is yazin gezmek icin mi?`Yolculugunuz iyi gecmis ben bi sefer burdan Tr ye giderken bi bebek cok aglamisti kulaginda iltihap olanlar icin kötü oluyor ucak.Ben mesela indikten sonra 3 ün kendime gelemiyorum cocuklarda olacak diye cok korkuyorum.Büyük te ameliyat oldu atlattik ama kücükte sürpriz bakalim ne cikacak.Iyiki inat etmisin bak ise yaramis ellerin bosken daha rahat hareket ediliyor.

Cadaloz
O ne güzel tarif öyle valla yapip yerim ben onu enfeksiyonumda bitmis artik tatlida sinir yok bende :))))
Tutku valla kilo vermeye niyetliyim ama kesin baslayinca bende öyle dicem simdilik erteledik kilo vermeyi :)Masallah bebisinede kilosu iyi ise süt ver mama ilerde obez olmalarinin bas sebebi tehlikeli yani .

biz bugün aşılarımızı olduk.zorlu bir gün bizi bekliyor. şimdilik uyuyor ama ilerisini bilmiyorum. 3 tane aşı yaptılar bize. forum da 2 aşımız var deniyordu. bu aşılar ilden ile değşiyor mu? :)

esmeralda
Bak dikkat et ama üsütücem diye korkma ben burda üsütmüyorum sizin orasi ekvator ya sicak sicak fazla giydirmeyin bu sefer sicak basip öksürük oluyolar.Üsümek bence kanla alakali bisi yani bu kisi gecirince öyle bi kanaatim oldu.Kansiz olunca yaz günesindede üsüyor insan cok giyiniyor.Benimkini görseniz donacak bu cocuk dersiniz.

gzd cikss
Gecmis olsun ne kadarlik senin bebis asilar olmusunuz.Burda Trden daha sonra yapiliyor asilar ama nedenini bilmiyorum.Büyük oglanda da 4. ayda olmustu sizin 2. ayda olduklariniz bu oglandada ayni tarihlere denk geliyor .

gzd cikss
Gecmis olsun ne kadarlik senin bebis asilar olmusunuz.Burda Trden daha sonra yapiliyor asilar ama nedenini bilmiyorum.Büyük oglanda da 4. ayda olmustu sizin 2. ayda olduklariniz bu oglandada ayni tarihlere denk geliyor .

benim oğlum 2ay 4 günlük. zatüre aşısı, karma aşılar ve verem aşısı olduk. sağlık ocağındaki hemşireye sinir oldum. dolabı açtı yanınakine hangisi verem aşısı diyor. sonra kilosuna bakmak istedi tartıyı kullanamadı.boş boş oturmaktan mesleğini unutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…