gzd cikss
Bende az önce asi fiyatina sinir olmustum bide senin yazdigina sinir oldum valla isi gücü birakican bunlari sikayet edicen et et bitmez bunlar ya.Kendi kendime söyleniyorum serefsizler diye.
esmeralda
Bak dikkat et ama üsütücem diye korkma ben burda üsütmüyorum sizin orasi ekvator ya sicak sicak fazla giydirmeyin bu sefer sicak basip öksürük oluyolar.Üsümek bence kanla alakali bisi yani bu kisi gecirince öyle bi kanaatim oldu.Kansiz olunca yaz günesindede üsüyor insan cok giyiniyor.Benimkini görseniz donacak bu cocuk dersiniz.
kızlar ya benim oğlumda çok balgam oluyo sizlerdede oluyomu..napsamki..
kakası sümüksüydü dr a sordum balgamını yutar ondan olur dedi..benden ondan sonra farkettim çocukta gerçekten balgam ouyo sürekli hırıl hırıl..çok öksürmüyo ama kusucakmış gibi yapıyo öğürüyo falan sonra yutkunuyo..neden olurki el kadar bebede
ateş düşürücü verdin mi? ateşlenirse mi vereceksin?
yook burda bebik fotoğrafları kısmında.
oğlumun cıbıldak resmini koymam face, rezil etmeyem çocuuu ele güne karşı:roflol:
esmercim muhteşem muhteşem ısırasım geldi Ayazı. Allahım sen koru nazarlardan
yalnız çok kınadım kendimi ilk defa görüyorum ben bu topiğiiiii
canım bize 2. ayda verm ve 5li karma yapıldı bide isteğe bağlı rota..ama zatüre bu ay yapılcak yani 3. ayda..bu arad verem aşısını sağlık ocağındamı yaptılar.biz verem savaşa gidip yaptırmıştık.biz bugün aşılarımızı olduk.zorlu bir gün bizi bekliyor. şimdilik uyuyor ama ilerisini bilmiyorum. 3 tane aşı yaptılar bize. forum da 2 aşımız var deniyordu. bu aşılar ilden ile değşiyor mu? :)
aynı anlattığın şey benim bebektede var. bazen boğulacak gibi falan da oluyor. doktor ciğerleri temiz dedi. ama balgam var boğazına bazen takılıyor. bana yan komşu doğduktan sonra temizlememişler diyor. bilmiyorum haftaya doktora soracam
hee koy resmini bakalım.
ben hepsiburada'dan sipariş verdim. daha önce 3 kez kavga ettim o siteyle. berbat biryer. ama gene gidip oradan sipariş verdim.
3.gün oldu hala tedarik sürecinde ürün. 1 haftaya anca kargoya verir onlar..
yok meltem abla yaşamaya gidiyoz eşim yüksek lisans yapacak ben de kendime göre bi iş buoacam tanıdık çok ordaMerhaba kizlar
Hoya
Hayirli olsun amerika ne is yazin gezmek icin mi?`Yolculugunuz iyi gecmis ben bi sefer burdan Tr ye giderken bi bebek cok aglamisti kulaginda iltihap olanlar icin kötü oluyor ucak.Ben mesela indikten sonra 3 ün kendime gelemiyorum cocuklarda olacak diye cok korkuyorum.Büyük te ameliyat oldu atlattik ama kücükte sürpriz bakalim ne cikacak.Iyiki inat etmisin bakise yaramis ellerin bosken daha rahat hareket ediliyor.
Cadaloz
O ne güzel tarif öyle valla yapip yerim ben onu enfeksiyonumda bitmis artik tatlida sinir yok bende :))))
Tutku valla kilo vermeye niyetliyim ama kesin baslayinca bende öyle dicem simdilik erteledik kilo vermeyi :)Masallah bebisinede kilosu iyi ise süt ver mama ilerde obez olmalarinin bas sebebi tehlikeli yani .
esmer hemen mesaj at hepsiburadaya 3 günlük tedarik süresi geçti ihtiyacım var çabulk yollayın falan de bana da öyle yapmışlardı 6. gün msj attım hala tedarik sürecinde dedim 3 günlük tedarik sürecigeçmiş acil yollayalım dediler
esmer hediyeleşme linkini face grubuna da koysana burada göremeyenler orda görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?