2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cadaloz
masallah simdi gördüm 6900 olmus kilonuz kac günlük oldu? Bencede doktor dogru demis mamaya gerek yok bu kiloda.Yumuk yumuktur o simdi :)

gzd cikss
Bende az önce asi fiyatina sinir olmustum bide senin yazdigina sinir oldum valla isi gücü birakican bunlari sikayet edicen et et bitmez bunlar ya.Kendi kendime söyleniyorum serefsizler diye.

gzd cikss
Bende az önce asi fiyatina sinir olmustum bide senin yazdigina sinir oldum valla isi gücü birakican bunlari sikayet edicen et et bitmez bunlar ya.Kendi kendime söyleniyorum serefsizler diye.

bu sağlık ocağındaki hemşirenin bize 2. yaptığı davranış. topuk kanı alınnırkende kendi almadı stajer öğenciye aldırdı. 5 kez deldiler topuğunu oğlumun. 3 . de de bişey yaparsa bende oona yapacağımı biliyorum. aşı dediğin şu rota aşısımı? bana da çok pahalı geldi. mecbur alacağız.

yok canım yaa ben öyle pimpirikli bir tip değilimdir.
ufak tefek hastalıkları önemsemem zaten, çocuk bu elbet hasta da olacak.
ben bi uzun kollu badi ya da thsirt bir de kısa kollu badi giydiriyorum evin içinde.
dışarı çıkacaksak da bir kalın kat daha o kadar..

aynı anlattığın şey benim bebektede var. bazen boğulacak gibi falan da oluyor. doktor ciğerleri temiz dedi. ama balgam var boğazına bazen takılıyor. bana yan komşu doğduktan sonra temizlememişler diyor. bilmiyorum haftaya doktora soracam

esmercim muhteşem muhteşem ısırasım geldi Ayazı. Allahım sen koru nazarlardan

yalnız çok kınadım kendimi ilk defa görüyorum ben bu topiğiiiii

sağol canım.
acık butlansın ısıralım hep beraber.

şimdiye kadar görmedin mi orayı sen, maşallah valla sana kaydirigubbakcemile3

biz bugün aşılarımızı olduk.zorlu bir gün bizi bekliyor. şimdilik uyuyor ama ilerisini bilmiyorum. 3 tane aşı yaptılar bize. forum da 2 aşımız var deniyordu. bu aşılar ilden ile değşiyor mu? :)
canım bize 2. ayda verm ve 5li karma yapıldı bide isteğe bağlı rota..ama zatüre bu ay yapılcak yani 3. ayda..bu arad verem aşısını sağlık ocağındamı yaptılar.biz verem savaşa gidip yaptırmıştık.

nasıl temizlenirki..bende yarın gidince sorucam dr a.ciğerlerinde problem omasında temizlenir balgam sorun değil

esmer hemen mesaj at hepsiburadaya 3 günlük tedarik süresi geçti ihtiyacım var çabulk yollayın falan de bana da öyle yapmışlardı 6. gün msj attım hala tedarik sürecinde dedim 3 günlük tedarik sürecigeçmiş acil yollayalım dediler

yok meltem abla yaşamaya gidiyoz eşim yüksek lisans yapacak ben de kendime göre bi iş buoacam tanıdık çok orda
nur da uçakta ağlamadı ama dün gece sabah 6ya kada uyumadı eşim uyudu ben baktım sonra onu kaldırdım ben uyudum
bu gece de akşam 6dan sabah 9 a kadar 1 saat ya uyumuştur ya uyumanmıştır 9 da bi yattı hala uyuyor

bizim kızın ayakları soğuk hep ev 25 derece kilotluı çorabın üstüne bi çoırap bi de patik giydiriyorum ama hep soğuk o yüzden gazı da çok ne yapacağım anlayamadım

esmer hediyeleşme linkini face grubuna da koysana burada göremeyenler orda görür

hee dur atem bakim bi mail..

esmer hediyeleşme linkini face grubuna da koysana burada göremeyenler orda görür

doğru diyon bacım.
bugün hep ampul yakıyon sen benim kafamda
kaydirigubbakcemile3

biz geldik
markete gittik kızımla birazda yürüdük...
koydum slinge mışıl mışl uyudu hep prensesim:ecrin_bebek:

ayça hangi pozisyomnu kullanıyon slingte ben sakin kaplanı kullanıyom ama videodaki gibi kılavuzdaki gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…