eneee yakınız desene=)kaydirigubbakcemile5
bende güççükköydeyimmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eneeeeeeeeeeeee gız annemde 500 evlerde=)hatta duygu hastanesinin üstünde=)akannehir
ben mevlana mah.deyim annemm küçükköyde ama
ben eyübe bağlıyım ama bilirsin mutlaka gaziosmanpaşa yıldıztabya =)
yaaa ben küçükköy merkez camiinin biraz üstündeyimm, bilge hast. gidiyorum nilüfer hanıma
senin doğumuna ne zaman veriyor doktor:lepi:
anamm yakınısss, sen hangi hast. gidiyosunn??
benim bebek tüpüş bebek şimdiye kadar tüp bebek merkezine gidiyordum şimdi ise doğum için hastane bulamadım daha bakalım işte.bu arada bilge nasıl bir hastane doğum servisini filan gezdinmi odaları personeli filan nasılmış biliyormusun canım
efett küçükköye gidiyorumm orda yapcam inşallahhhküçükköy bilge dimi=)bide bizim burda var bilge hastanesi biliyorsundur ..ordamı yapıcaksın nasipse doğumunu=)zemuszemus
valla canım ben çok araştırdım bissürü de doktor değiştirdim ama sonunda bilgede meltem hanıma sindi içim.. doğum olarak ta iyi referanslar aldım hatta başhekimden nilüfer hanımla ilgili onay bile aldım :)) karar senin ama ben memnunum orda doğum yapan 3 arkadaşım da var onlar da memnun kaldılarrbenim bebek tüpüş bebek şimdiye kadar tüp bebek merkezine gidiyordum şimdi ise doğum için hastane bulamadım daha bakalım işte.bu arada bilge nasıl bir hastane doğum servisini filan gezdinmi odaları personeli filan nasılmış biliyormusun canım
zaman geldi durdu sanki hiç ilerlemiyo günler biran önce geçsede bebişlerimize bi kavuşsak sağ sağlim hayırlısıyla
zaman geldi durdu sanki hiç ilerlemiyo günler biran önce geçsede bebişlerimize bi kavuşsak sağ sağlim hayırlısıyla