biz geldik anam juli dogurmuş hoşgeldin melisa bebek saglıkcakla büyü inş.
hoyada dogum yapmış tebrikler canım...
bizde tık yok sen bekle ayris daha..
senin normal yada sezeryan olacagı bellimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demet normal canım benim şimdilik..
hiç normal yapan yok artık normal yapmak anormal oluıyor gibi:)))
tuhaflık olur mu canım, belkı görup hatırlamıyorsundur, belkide meleğin süpriz yapmak ıstıyordur sana..:) bende 2 kere gördum bırı emzırırken bırı ustunu degıstırrken ama yıne de yetmıyor, her gece onun haylıyle uykya dalıyorum ama işte uykular bölük pörcük oldugu ıcın neuyku uyku oluyor ne de ruyaları hatırlıyoruz adam gıbı.. dısımızı sıkıp surda bır aydan sonra gerceklerını kucaklarımızda görururz ınsallah...a.s.a.s.
Benim sat 16 Nisan canım. Aslına bakarsan herkes son zamanlarda dönebilir diyor. Kasılmalar ve yalancı sancılar bebeğin dönmesini sağlarmış. Ama bende henüz ne kasılma var ne de yalancı sancı,ya da ben anlamıyorum. Belki de o yüzden dönmedi hala. Ben de belirsizlikten dolayı geriliyorum. doğum şeklin şu olacak dese ben de psikolojimi hazırlarım dimi ama:CüvCüv:
esra 35 bende dun seni sormuştum iyi olmana sevindim habersiz bırakma bizi..
benim sat ım 8 nisan ama doktroum kım sorarsa 17 nısan dıyeceksın dıyor aadet döngüsü olan 28 gunde bır sure benım hep 31- 32 gunde bır oldugu ıcın dıye demişti ama:uhm:, (bu da nası bı mantık anlamıs degılım halen ) bende ööle dıyorum. neysem benim ara ara asancıalrım oluyor ama bununa dının yalancı dogumsancısı olup olmadıgınada karar veremıyorum, belkı usutmekten belkı bagırsak lardan belkı de baska bırsey bılemıyorum. bırde karnımda duvar gıbı sertlık cok fazla oluyor bu kasılma denılen seymı acaba?akannehir
doğru söylüyosun cnmbi ay bile kalmadı 10 gün sonra kendisini görücem nasipse ama insan merak ediyo işte
bende acayip ishal olmuşum ya üşüttüm sanırım.annamadım gitti.bi kaç gündür böle.karıştırıyorum şimdi üşütmekten mi agrım oluyo yoksa yalancı sancı mı.
Benim de dr söylediği tarih 16 nisan. yoksa benim adet düzensizliğim vardı net değil tarihi. O sertlik bende de zaman zaman oluyor ama çok ayakta kaldığım zamanlarda oluyor genelde. B,ilmiyorum ki kasılma denen şey o mu? Ya cahillik çok kötü bu konuda kafamçokkarıştı
bende acayip ishal olmuşum ya üşüttüm sanırım.annamadım gitti.bi kaç gündür böle.karıştırıyorum şimdi üşütmekten mi agrım oluyo yoksa yalancı sancı mı.
hante benimde sat 8 nisan günlerimiz aynı demek bakalım kim doğum yapacak önce
Son aylarda sindirim sistemimizin karismasi normalmis,
ben de bir ishale benzer bir kabiza benzer gidip geliyorum iste.
kesınlıkle cahıllık cok zor hamılelıkte.. etrafımda da baska hamiş yok o yusden bu sıte cok ıyı gelıyor :)) ögretmensın sende galıba ?dogum öncesı ıznine ayrıldın mı?
hihoyyyt
türk kahvesinin içine limon sık yee iyi gelir
uzun süre ıshal idim 7. ay boyunca cok sıtem etmıştım agrılarından sıkıntılarından sımdı kabızlık hat safhada bu daha beter bır durum keske yıne ıshal olsam dıyorum :)a.s.