2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:oklava:terligi hakketmiş o.koçişin kıyafetlerni ben veriyorum genelde o yüzden dagıtmıyo.dene sende ama benimkinin anası öle alıştırmış

canım bende normalde herşeyini hazılıyıp veriyorum ama es kaza atlet değişse yadakazak değişse dağıtıyo hertarafı bende sinirleniyom artık doğumuma 13 gün kaldı iyice ağırlaştım bide bende bel fıtığı var kanı gibi iş yapıyorum çok bunaltıyo beni suçlamasıda hemen hazır her pazar burnumdan getiriyon hormonlarının arkasına sığınıyon diyo bana ama elim kolum kalkmıyo napıyım uff ufff yidi bu adam ömrümü

evet seninki daha pratikmiş
ama lezzeti suyuna geçmezse diye düşünüyorum ben
haşlama suyunu döküyoruz ya
gaz yapar suyu onun yapmıyo mu

demetcim fasülyen iyi deyilmiş demekki iyi olsa pişerdi ama ben her halukarda ıslatıyom fasulyem iyi ıslatmadanda pişiyo yarımsaatte

demekki ama ıslatınca hemen pişti 10 dkkada.allahtan bitti o fasulye begenmemiştim zaten

kizllarrrr ben geldim halen dogurmadimm yelege basladim gecen hafta bu bitince dogurum dedim yok doguramadim geri etegini yapim bu bitene kadar dogurum dedim etekte bittti bende tikk yokk ne islesem acabaaaa

Niye canin sikiliyo, bi sey mi oldu canim?

niye canım sıkma canını sal kendini

neden sıkılıyosun canım
bişeymi oldu

bişey olmadıda kociş evde yok işe gitti bugün için ne planlarımız vardı halbuki neyse o çok önemli değil...
sağlık olsunda...
sabahtan beri sular kesik hiç bişey yapamıyorum...
e sürekli tv ve pc başındada durulmuyor sıkılıyor insan :(

canım bende normalde herşeyini hazılıyıp veriyorum ama es kaza atlet değişse yadakazak değişse dağıtıyo hertarafı bende sinirleniyom artık doğumuma 13 gün kaldı iyice ağırlaştım bide bende bel fıtığı var kanı gibi iş yapıyorum çok bunaltıyo beni suçlamasıda hemen hazır her pazar burnumdan getiriyon hormonlarının arkasına sığınıyon diyo bana ama elim kolum kalkmıyo napıyım uff ufff yidi bu adam ömrümü

ben de eşime 10 kez tembihliyorum üstünü kirletme dagıtma ortalıgı vs vs. ama senin durumun daha ciddi fıtık mıtık.allahtan tüm kocalara anlayış istiyorum.

gaz yapar suyu onun yapmıyo mu

yapmaz olurmu yerimseniben

demekki ama ıslatınca hemen pişti 10 dkkada.allahtan bitti o fasulye begenmemiştim zaten
ben de hiç ıslatmıyo değilim birkaç saat sıcak suyun içinde bekliyo biraz kaynatıp kapatıyorum altını sonra o suyu döküyorum belki bir nebze gazı da gidiyordur

kizllarrrr ben geldim halen dogurmadimm yelege basladim gecen hafta bu bitince dogurum dedim yok doguramadim geri etegini yapim bu bitene kadar dogurum dedim etekte bittti bende tikk yokk ne islesem acabaaaa

senin ticker ın sonuna dayanmış gitcek yer kalmamış cetvelde belki şöle küçük bir el bezi bir kaç sıra başlasan yeter gibi sanki yerimseniben

ben de eşime 10 kez tembihliyorum üstünü kirletme dagıtma ortalıgı vs vs. ama senin durumun daha ciddi fıtık mıtık.allahtan tüm kocalara anlayış istiyorum.

Erkeklerin temizlik anlayışı ve bizimkiler o kadar farklı ki e rahatsız olan da biz olunca arkalarını toplamak zorunda kalıyoruz.
Bizde de öyledir.Acelecidir zaten eşim.O yüzden cketini asarken bile bir kolu içte diğeri dışta bırakır.Dolap kapaklarını açar ama kapatma.

Bazen erkek olmak daha kolay diye düşünüyorum.Tek düze yaşa,kafana bişey takma.Ye iç yatkaydirigubbakcemile2

aminnn canım normalde suyunu bile ayağına isteyen bi tiptir kocam anası saolsun öyle alıştırmış bana karşı okadardeğil gerçi sadece benim yaptığım işi nasıl oldusa kabul et beni daraltma diyo elinden geleni yapıyomuş bende şu zamanlarımda az daha fazla ilgilen diyorum zaten hassasım dikkat ediver yaptıklarına diyom ama o benden çok tribe giriyo geldi şimdi hadi napcaz yapıyım diye:D acık evi süpürüp sildirim bende akşama pasta yapıp difrize atcam doğuma hazırlık biran önce sağsalim doğursak hafiflesek kimseye ihtiyacımız kalmasa rabbim ayrdım etsin son günler zor geliyo artık banamafoldumben hormonlarım habire ağlatmaya çalışıyobeni:gitme:

:roflol:
Erkeklerin temizlik anlayışı ve bizimkiler o kadar farklı ki e rahatsız olan da biz olunca arkalarını toplamak zorunda kalıyoruz.
Bizde de öyledir.Acelecidir zaten eşim.O yüzden cketini asarken bile bir kolu içte diğeri dışta bırakır.Dolap kapaklarını açar ama kapatma.

Bazen erkek olmak daha kolay diye düşünüyorum.Tek düze yaşa,kafana bişey takma.Ye iç yatkaydirigubbakcemile2

:roflol:evet ya.nesem benim ütü yapmam lazım daggggggggggg gibi biriktivalla

ellerine sağlık çok sevimli duruyor... demetin dediği gibi bencede şapka eksik :)

isteee takimimm kizlar kokosss birazz

:hulya::hulya:

çok güzelmiş eline sağiık harika olmuş
benim oğlum olcak
erkek bebeklere pek yakıştırmıyorum örgü o yüzden hiç yaptırmadım böle şeyler
ama hep kızların böyle süsülü püslü şeylerine özeniyorum opuyorumnanaktan

sositosositohihoyyyt
kızlar sular sabahtan beri kesikti ya şimdi geldi hihoyyyt ben hemen makinaları çalıştırıp işe güce koyulayım görüşürüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzsositososito

cnm hadı bakalım,ıyı haberler alırsın ıns.
ben ıyım cnm ya
gece eşim işteydı uyuyamadım
poseıdonla yazıstık
pek kımsecıkler yok artık bu topıcte
rahımde ıgne batmasına benzer seyler oldu dun gece
canım cok acıdı
ayy ınanmazsın bıde gece gece
burnuma fırından taze çıkmış
pogça kokusu gelmesın mııı
neysekı eşim hıssetmiş sanırım
sabah gelirken almış

Canim yaa bak hisseder demistin hisstemis cannin ne cektigini, Afiyet olsun

Gecmisi okuyamadim yok sayf aolmus kocam basimda dikiliyor hadi cikalim disari diye.

Biraz cikip gezicez.

Gece görüsürüz tekrar.

ben de bunalıyorum
izne ayrılmayı hiç istemiyodum aslında okulda hiç olmazsa günler geçiyodu şimdi hiç geçmeyecek gibi
ya 8 ay nasıl geçti anlamadım şu son 1 ay geçmiycek gibi

bir de diyarbakır da havalar 4 te kararıyor gün bitiyor
uzun geceler ya tv ya pc sıkılıyorum valla
ben izmirliyim aslen şöyle bi çıkıp dolaşmak bi deniz havası almak falan istiyorum şu aralar
ev de çakıldık kaldık valla
bunalıma gircem diye korkuyorum

Back
X