2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

kızlar
prima 2 artık küçük geliyor bize
şimdi primada 2 tane 3 numara var 4-9 kg
bir uyu ve oyna diğeride aktif bebek
hangisini almak lazım
ne fark var aralarında
bilen varsa lütfen söylesin

Canım ben hep aktif bebek kullandım, uyu ve oynaya daha ince diyordu kullananlar. Memnun olan da vardı, olmayan da. Sanırım bu inceliğinden dolayı sızdırma problemi oluyor...

saol biberoncum :1hug:
sen kaç g da gectin 3 numaraya
2 artık kakasını beline cıkartıyo
ama 3 içinde erken mi acaba dirum bacaklarına zarar verirmi
su an 4700 falan

Rica ederim canım. :) Bizimki biraz tuhaftı, benim oğlan 4200 doğdu ama biz prima yenidoğan 1 numarayı, 2 paket bitinceye kadar kullandık. Sonra 2 numaraya geçtik, onu da bir paket kullandım. 3'e geçtiğimde Sarp herhalde 2. ayın başındaydı, ama o zaman da 6 kiloyu geçmek üzereydi. Benden çok daha önce geçen arkadaşlar vardı, ama sen yine en iyisini bilirsin. 3 numara 4-9 kilo arasıydı değil mi, bana sorarsan kilosu uygun görünüyor, hiç 3 numara denedin mi?

3 hiç denemedim
görmedim hattaa kaydirigubbakcemile3
ama 2 sıkıyor
su an hediye baby star gelmişti
onu koyuyom oda 2 ama primadan geniş bayaa
cok şükür o pişik yapmadı ama ben sevmedim kalın hatır hutur
yarın prima alcam içime pek sinmiyo
ama 2 alsam 98 lik bitene kadar da kullanamıcam iyice küçük gelcek :uhm:
offf kararsız kaldım

Evet canım baby star da, huggies de prima'dan daha kalın ama daha genişler. Ben de bez değiştirmeni çok tavsiye etmiyorum. 3 numaraya geçmek istemiyorsan 2 numaranın 66'lısı da var, onu kullanabilirsin, en azından daha kısa sürede biter.

bende primanın yenidoğanını kullanıyorum hatta birinci paket bitti ilk başta 3paket ıslak mendil almıştım ama ebemiz pamukla sil dedi duymamıştım daha önce bende ilk altını aldığımdan beri altınıda mendille değil su ve pamukla siliyorum suyun içinede bebek yağı döküyorum biraz hem yumuşak oluyor poposu hem rahatlatıyor allaha şükür pişik mişik yok kuzumda belki benim gibi duymayan vardır deneyin kızlar

geçen gün markette gördüm
2 numaranın da iki çeşidi vardı primada
biri yenidoğan diğeri uyu ve oyna
ben hep yenidoğan kullandığım için yine aynısını aldım
ama aradaki farkı da merak ediyorum
demek 3 numaranın da iki çeşidi varmış

baybstar'dan hiç memnun kalmadım..

şimdiye kadar hep molfiks kullanmıştım prematüre ve 1 numarasını. onlar küçük gelince evdeki hediye gelen bezlere başladım. her çeşitten 2 numara bez mevcut elimizde.
huggies, baybstar, molfiks ve canbebe.
popomuzun pişiğe yatkın olmamasını da fırsat bilip herşeyi kullanıyoruz.
diğerlerini de denemek için molfiksi sona bıraktım, ama baybstar gerçekten kötü.
hatır hutur çok sert bir bez, kalıp gibi kalıyor çocuğun poposunda. tek iyi tarafı bel bantlarının uzun olması.
bi an önce bitsin diye habire altını değiştiriyorum bende kaydirigubbakcemile3

Essmeraldacığım, ben de hiç babystar kullanmadım, ama dediklerini kullananlardan çok duydum. Ben de bugüne kadar prima, huggies ve molfix kullandım. Huggies ve primayı çok dönüşümlü kullandım hatta, ama huggies daha kalın bir bez olduğu için primayı tercih ediyorum bu aralar. Biz de 5 numara kullanıyoruz, ama arkadaşlarımın dediğine göre bir süre sonra prima dar geleceği için mecburen huggies 5 numara kullanacakmışım. :) Bir de yazın molfix kullanmıştım, oğlanın poposunda değil ama bezin kapattığı göbeğin alt kısmında nokta nokta sivilce gibi birşeyler çıktı. Molfixi kullanmayı bıraktım, düzeldi. Deneme yanılmayla hangi bez bebişlerimize iyi geliyor öyle anlıyoruz maalesef...

bizde prima pampers2 numara kullanıyoruz şimdilik...
bazen bzmde kakamız belimize kdar çıkıyor ama arada olduğu için değiştirmeyi düşünmedim açkcası..
ama artık kilomozda arttığından değişecek galiba bezimiz bitince...

canım kızın 4 kiloyu geçmiş primada 3 numarayı rahatlıkla kullanabilirsin aklında bulunsun prima diğer bezlere göre biraz daha dar canım.

Kızlarr ALLAHIM bebeklerinizi saglıkla buyutmek nasip etsin..

Sizleri gorunce o kdr heycanlanıyorum ki hihoyyyt

ALLAHIM bebegımızı kollarımıza alacagımız gunu bizede nasıp etsinnn.. :CüvCüv:

bizde hala prima yenidogan kullanıyoruz 2 paket bitti bugun 3.paketimizi açtım ne çok bez gidiyor diyor eşim:)))
bende kararsız kaldım acaba 3 numara alsam diye ama eşim bu bile büyük geliyor dedi yine aynısını aldık aslında küçük geliyor gibi ama neyse artık.

prima uyu oyna nın fiyatı daha uygun kalitesi biraz daha düşük sanırsam
bende daha 2 tane 98 var bide eltimler huggies 2 getirmişlerdi herhalde onu kullanmıycam bu primalar bitseydi 3 e geçmek istiyorum büyük olurmu bilmem ama bitene kadar artık
bezleride depo etmemek gerekiyomuş aslında

En rahatı 4 numara, bayağı uzun süre kullanıldığı için eğer stok yapılmışsa problem olmuyor. Ama geçiş dönemlerinde bizim de çok bez kaldı elimizde, allahtan çevrede doğum yapmış arkadaşlar vardı, hep birbirimize pas ettik. :)

3 numara aktif bebek aldım
bayıldım
2 den daha güzel ve yumusak geldi bana
o kadar da büyük değil
baby starın 2 si kadar
denildiği gibi daha dar prima

ben napsam ya 2 numara bezimiz bitmek üzere demirde 4,5 kg yu geçmiştir kesin 3 numramı alsam yoksa 2ye devammı etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…