2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

esmer bu gece bende basılı tuttum agzına sonra bi ses uyuya kalmışım agzından düşmüş:)))

birde 98 li bezdi sanırım primanın kaç gün de bitti sizin bizim bitmek üzerede acaba çokmu yapıyor:)

ögretmenim anladım normal tulum.ben dun tulum giydirdim.şöyle ama alta yarım kollu çıtçıtlı üstüne badi üstüne askılı tulumunu.alttan sadece kulotlu çorap vardı.

haha kaldık gene burda.

benimki 3 gündür kusuyor, üşüttü biraz.
öksürürken kusuyor hemen yediklerini.
besliyorum kusuyor, 15 dk sonra acıktım diye ağlıyor. gene besliyorum gene kusuyor gene ağlıyor.. kısırdöngü gibi oldu bizim iş.

ecrin ben şu an molfiks kullanıyorum 50 adet 6 gün gitti en fazla.
ama seninki sadece anne sütü aldığı için daha çok kaka yapıyor o yuzden normal.

yaa benimmi bebeğim çok küçük 2 numara bez yani o 98 liler büyük geliyo 1 numara 3. paket bitti
çok yapıyolar canım hele bizim altını açınca fırtlamamız fışkırtmamız meşur sorma bazen heryer batıyo

evet kakasız bezi çok nadir oluyor bende diyorum ne çok yapıyor.normal yani öylemi?

sorma smsh iki kerede benimki yaptı tam temizledim yeni bez koydum koyverdi:)allahtan alt açmasız altını hiç açmıyorum vukuat olmadı:)
kaç kilo dogduki kaan?

evet kakasız bezi çok nadir oluyor bende diyorum ne çok yapıyor.normal yani öylemi?

tabi tabi çok normal. hatta normalden sulu olur korkma.
1 ay yenidoğan servisinde yaşamanın faydaları. ne normal ne değil hepsini öğrendim :roflol:

smh benimki kendi yüzüne işiyor altını açınca.
bacakları kaldırdığımda bi ciyaklama bakıyorum yüzü gözü çiş içinde gene :roflol::roflol:

ay o konuda ben çok çektim canım benim oğlanda fıydırıyodu altını açar açmaz.ama şunu keşfettim bez küçük gelince rahat yapamadığı için tutuyomuş açınca yapıyomuş.1 numaradan 2 numaraya geçince yapmadı hiç ama şimdi 2 numarada küçük geliyor yine başladı fıydırmaya.benimde elimde 2 numara çok,fazla stok yapmışım geçemedim bir türlü 3 numarayta

tutku elimde 1 numara az kaldı bitsin geçicem deneyelim bakalım demek tutuyo yavrum benim yaa

2 dk gittim kızlar amma çok yazmışsınız

hepinize biberon yasak denmiş bize de biberonla verin dediler. ben biberonla veriyorum memnunum şimdilik sorun yaşamıyoruz.

bizim oda sıcaklığı 23-25 arasında ben size göre çok giydiriyorum galiba. içine uzun kollu body patikli alt çorap üzerine tulum eğer tulum penyeyse yelek de giydiriyorum kadife tulumsa giydirmiyorum. üzerindede sürekli battaniye örtülü.

banyo yaptırırken ortam sıcaklığı 26-27 derece olacakmış ve banyo süresi 3-5 dk olmalıymış

slm kızlar bizim doğuma 3 hft filan var. ben de bez konusunda kararsız kalmıtım. 66 lı bir paket 2 numara prima aldım sadece duruma göre alırım diye ama bi arkadaş 2 büyük our dedi yeni doğduğunda.onunki kız 3070 gr doğmuştu.acaba 1 nura alsammı 1 paket .ne dersiniz?bilmiyorumkismile

hula bence bebeğin 3 kilo civarında doğacaksa 2 numara büyük olmaz ben doğumdan önce 2 numara bez almıştım benim kızım 2.5 doğdu önce iki numara kullandım sonra 1 numara bez aldım arada fazla fark yoktu bence iki numarayla devam ettim şimdi 3300 olduk ve sanki 2 numara biraz küçük gibi gelmeye başladı 2 paket bezim var bunlar bitsin 3 numaraya geçeceğim

36 da 2700 gr dediler ama bilmiyoum ki kaç doğar.o zaman bunlarla gideyim ben hastaneye dağ başında diiliz ya büyük gelirse hemen küçüğünü alır babasıopuyorumnanaktan

hula 3 kilonun üzeinde dogar ozaman senin bebek 2 numara iyidir merak etme..

hula canım 2 numara küçük gelmez iyi yapmışsın
bebeler bi kaka yapıyo ki doğunca sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…