2010 ocak annelerinden bebek bezi tavsiyeleri...

sağolun kızlar. ne biliim çantayı da hazırlamıştım onlarla kim bi daha değiştirecek diyodu. bu işten de kurtuldum:teytey:

biz 3numaraya geçtik bir hafta oldu..
fışkırtma azaldı evt tutku .. önceden her dk boca ediyodu üzerimize...

bizim şimdi biraz düzene girdi gibi ama ilk zamanlar bez dayandıramıyordum tabi bi de ıslak mendil. 15 günde 1 tane 66 lık 2 numara 2 tane de 50 lik 1 numara bez bitirip 98li 2 numaradan da biraz kullanmıştık tabi 7-8 pakette uni ıslak mendil bitmişti

alt değiştirirken ortalığın kirlendiğinden bahsetmişsiniz canbebenin alt açmaları var bebek bakım örtüsü diye geçiyor onlardan alın ben çok rahat ettim kirlenince çöpe atıyorsunuz bir paketten 12 tane çıkıyor.

evet bende o alt açmadan kullanıyorum. hatta bende hastanede yattığım dönemden kalma hasta yatak bezi de var.
doktora falan giderken canbebe alt açmayı alıyorum üzerine yatırmak için ama evde hasta yatak bezini kullanıyorum. bitince gene hasta yatak bezi alacağım ev içinde kullanmak için, çok daha hesaplı.
canbebeyi de gezmeye gidince kullanacağım yerimseniben

ben normal alt açma kullanıyorum ortalık batmıyo ama bizim sıpanın üstü başı heryeri çiş oluyor bez değiştirmede kıyafet değişiyokaydirigubbakcemile3

ay benim kayınvalidem bi tuhaf
poşeti kesmiş üzerine de bi bez sermiş geçen ne yapıyorsun dedim bezi değiştirirken etraf batmasın diyor

bende normal alt açma seriyorum ama..
faydası yok.. çocugun heryeri sidik oluyo..
bazen üzerime fışkırtıyo alt açma bizde fayda etmedi..yanii..eyvahedigeldismile

ilkpaketbezimiz dün geceitibariyle bitti prima almıştık 2 numara 3 6 kg olandan dün eşim yeniden ebz aldı primadan bulamamaış oda molfix 2 numara almış inşallah pişik mişik olmaz bebem

ilkpaketbezimiz dün geceitibariyle bitti prima almıştık 2 numara 3 6 kg olandan dün eşim yeniden ebz aldı primadan bulamamaış oda molfix 2 numara almış inşallah pişik mişik olmaz bebem

canım molfiksler biraz küçük oluyor lastikleri diğr bezlere göre çok sıkı iz yapıyor
benim kız 4 kilo oldu acaba 3 numaraya geçsemmi
canbebe almıştım 2 numara bitmek üzere lastik yerleri hep iz yapıyor
sanırım sıkıyor bebişi çünkü altını her açtığımda pırtlatıyor

kızlar primanın 3 numarası da parfümlümü acaba
iki numara prima bizde pişik yaptı
kremi ve parfümünden olabilir dedim ve can bebeye geçtim
ama stokta 3 numara primam var
acaba odamı kremlidir
bu krem olayı benim kızıma yaramadı
kızın altı hep pişiyor
bir pakette 3 numara can bebem var stokta olmassa değiştire değiştire kullanacaz
başka çare kalmadı
ziyan olmasın bezler demi

pişik yapıyorsa kullanma bacım, bebeğinin canından kıymetli mi...

kesinlikle bez deiştirmeyin derim markette prima bitmiş eşim başka bir bez almış.huggues..almış oda çok sert ve kalındı

pişik yaptı primaya dönence geçti..şükür..

kızlar
prima 2 artık küçük geliyor bize
şimdi primada 2 tane 3 numara var 4-9 kg
bir uyu ve oyna diğeride aktif bebek
hangisini almak lazım
ne fark var aralarında
bilen varsa lütfen söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…