ilk aklıma gelen sütünüzü arttırmak için önünüze geleni yemeyin..
tüm yedikleriniz size sonra kilo olarak geri dönecektir..bol bol sıvı tüketin..yeşillik yiyin..fazla tatlıya yüklenmeyin,gereksiz şeylerin inanın hiç bir özelliği yok..
süt demişkende, bebeği ilk emzirdiğinizde göğüs uçlarınız yara olacak muhtemelen..
bunun için lansinoh diye bir krem iyi geliyor ayrıca alternatif tıp olarak :) ayva çekirdeklerini
bir çaytabağında üstüne soğuk su koyup bekletin zaman geçtikçe o su jelleşiyor
o jeli göğüs uçlarınıza sürün iyi geliyor..hem zahmetsiz hem ucuz..
peki hani şu beyaz zıbınlar var ya iç dış olanlar
onlar çok lazım olur mu kaç tane yeter acaba
heh, tamamdır, bu başlık çok güzel olmuş.
şimdi kızlar... geçen sene bu zamanlarda sizler de aynı telaşlardaydınız malum.... birsürü hastahane çantası listesi geldi geçti elinizden muhtemelen sizlerin de..
ama yaşadınız-gördünüz..
- tam olarak, neler kullandınız? çantada neler luzumluydu hakikaten, neler gereksizdi? tek çanta mı lazım? iki çanta mı iyi olur?
- bebek yatağı için çarşaf marşaf götürmek lazım mıdır hastahaneye (özel hastahane bile olsa)?
- kaç tane emzirme sütyeni-atleti almak iyidir? bedenini nasıl seçmek lazım.. kaçıncı haftamızdaki göğüslerimize göre alalım mesela?
- gecelik konusunda, şu göğsünün altında bi yarık olan, emzirmeye müsait gecelikler kullanışlı mıdır? yoksa önden çokça düğmeli olanlar daha mı iyidir?
- emzirme yastığı şart mıdır? evde boş kalablıklık yapmasın diye soruyorum... illa lazımsa alalım tabi.
- hastahane çantanıza hakkatten şampuan falan koydunuz mu? kullanan var mı? hastahanede banyo yapan oldu mu?
belkıde biz ocak annesı olamıcaz benım 7 ocak sizce ocagı görürmüyüm aralıkta gelırmı.dr gecen gittigmde gelişimi haftası ıle tam uyumlu iri bir bebek olucak dedı
maşallah yalel canım aklımdaki tüm soruları sıralamışsın sağolopuyorumnanaktanheh, tamamdır, bu başlık çok güzel olmuş.
şimdi kızlar... geçen sene bu zamanlarda sizler de aynı telaşlardaydınız malum.... birsürü hastahane çantası listesi geldi geçti elinizden muhtemelen sizlerin de..
ama yaşadınız-gördünüz..
- tam olarak, neler kullandınız? çantada neler luzumluydu hakikaten, neler gereksizdi? tek çanta mı lazım? iki çanta mı iyi olur?
- bebek yatağı için çarşaf marşaf götürmek lazım mıdır hastahaneye (özel hastahane bile olsa)?
- kaç tane emzirme sütyeni-atleti almak iyidir? bedenini nasıl seçmek lazım.. kaçıncı haftamızdaki göğüslerimize göre alalım mesela?
- gecelik konusunda, şu göğsünün altında bi yarık olan, emzirmeye müsait gecelikler kullanışlı mıdır? yoksa önden çokça düğmeli olanlar daha mı iyidir?
- emzirme yastığı şart mıdır? evde boş kalablıklık yapmasın diye soruyorum... illa lazımsa alalım tabi.
- hastahane çantanıza hakkatten şampuan falan koydunuz mu? kullanan var mı? hastahanede banyo yapan oldu mu?
canım ben iki çanta yaptım bi tane bebeğe bi tane kendime...
emzirme sütyeninden hiç memnun kalmadım...o aparatını çıkarıp göğsünü çıkartman zor oluyor hiç kullanamadım...
gecelikte bence önden düğmeli olmasınında pek bir özelliği yok...düğmelerini çıkartıp göğsünü açıncaya kadar alttan kaldırıp açmak daha kolay oldu bana göre...
şampuan götürmedim...sezaryen olursan zaten duş alınmıyor ama normal doğum yapanları bilmiyorum...
emzirme yastığı almadım evde küçük bir yastığım vardı ben onu kullandım..bazı şeyler para tuzağı bence gereksiz.
ya onlar fasa fiso sonuçta çocuğun poposunu siip atıyon ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?