2010 ocak annelerine 2009 ocak annelerinden tavsiyeler

kızlar şu milupa stil tea dediğiniz süt yapan çayı doğum yaklaşınca içmeye başlasak ne olur acaba.doktoruma sorsam mı? sarılıkla emmenin ilgisi olduğu asla aklıma gelmezdi,bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

kıızlar bu çaylar sütü sulandıromuşş. ve besin degerini azaltıyomuş dogmudur sizce

ya bende alacaktım o çaylardan eşim boşver işe yaramaz diyo ama ben işe yaradığını duydum alacağım ben yinede

bizimki de öyle demişti hastaneden hediye verdiler
bi
içtim süt üretmeye başladım
o gün bu gündür iç iç lazım diyo
arkadaşlarına da tavsiye ediyormuş

humana nın cayını alın daha iyi yerimseniben
doktoda bana onu al demişti

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bunları okudukça rahatlıyorum Allah razı olsun Rabbim bebişlerinizi sağlıklı hayırlı uzun ömür versin:))))) hepsini öpüyorummmmmmm

kızlar 2009 ocak annesiyim bende,yaşadığım en önemli tecrübe göğüs uçlarımın küçük olması veçocuk doğunca ememesiydi,dakikalarca enjektörle uğraştık ve çok zorlandım,doğumdan önce böyle olanlarınız hastenedeki bebek hemşirelerine uğrasın,ayrıca doğuma girerken normal doğumsa nefes tekniklerini kesinlikle öğrenin,o anda öğrenilmiyor malasef,ayrıca çocuk emmiyor uyuyor diye ilk günler bebeği 4,5saat uyutmayın sık sık verin memeyi,eğer vermezsenizsüt göğüste birikiyor ve mastit denilen enfeksiyon oluşuyor,başıma gelmez demeyin bende dedim ama hepsini yaşadım,allah yardımcınız olsun canlarım

bebişler soğuğu başından alır,şapkayı ihmal etmeyin,özellikle dışarı çıkarken...evde yelek ya da uzun kollu penye yelek giydirin.
kayısı suyu bana çok süt yapmıştı,şekersiz kayısı kompostosu da olur.
bebek uyurken siz de uyuyun,süt anınada geliyor hatta taşıyor...
hastaneye patik götürün ayaklar çok üşüyor.

yeni doğan bebeye göre uyku tulumu var mıdır kullandınız mı
nereden alabilirim

geceleri kızım uyumuyor ne yapayım tracyi deniyoruz gündüz iyi gece çıldırıyor

2009 ocak anneleri ihmal etmiş bu başlığı..
bide bu ek gıdaya geçiş sürecinde yaşadıklarınızı paylaşsanız..:uhm:

2009 ocak anneleri bizlere ek gıdalar hakkında bilgi verin....
sizler bizlere göre tecrübelisinizyerimseniben
paylaşımlarınız bzm için önemli:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…