2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

teşekkür ederimmmmmmmmmmm:kedi:
aslında zayıf değilim 4 kiloya yakın almışımm ama göbek önde sivri şekilde büyüyor kaydirigubbakcemile3

Annaaammm deryoŞum maŞŞallah damadıma tosun gıbı olmuŞ tÜh anasına ve sıpasına nazar deĞmesın ınŞ ndk cnm az ye bıraz kızz 4 kılo 4 ayda Çok deĞılmı kızzzzhanı rabıŞ hıÇ kılo aldımı sen da alam dıkkat et ama rejımde yapma sakın

Şaka Şaka boŞver alınan kılolar zamanlar verılır sen hamıŞlıĞın tadını Çıkar ensarımada ıyı bak

sorma çok aldım yaaa hele 6. aydan sonra netcem ben bilmiommmmmmmmm:çok üzgünüm:

julicigim sanirim ocak anneleri topicinde okumustum dr nin cok kilo almissin dedigini sana ama hicte oyle gözükmüyo gayet iyisin bence kac haftalik foton bu merak ettim

julicigim sanirim ocak anneleri topicinde okumustum dr nin cok kilo almissin dedigini sana ama hicte oyle gözükmüyo gayet iyisin bence kac haftalik foton bu merak ettim

saol canım
göbüşü yeni cektim 19+5 opuyorumnanaktan

kanka ay bide 8 kilo almış haliymiş yaaa bak bak
maşallah size
bebişin sağlıklı olsun kuzum önemli olan o

kız juli bende kocaman bişe bekliyordum kızım benimki bunun iki katı keşke çekme imkanım olsada koysam yedi aylıktan farksızım bende 6 kilo aldım senin görüntün gayet normal emin ol.

buyrun julinin koca göbüşüü :roflol:

bu mudur 8 kilo almış kadın göbeği?
kadının o kadar yaygara yaptığı durum bu mu?delikafadulden
anacım ben sana yarım kilo vermiş göbeğimin resmi vereyim doktoruna götür de gözüne sok.
hiç abartmıyorum bundan çok daha büyük benimki, hem de 2,5 hafta gerideyiz senden.yerimseniben

sen hiç moralini bozma canım.
sadece son aylarda nefes problemi çekmemek için dikkatli git o kadar..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…