saol durucum a.s. a.s.maşallah julietkocaman değil bi kere 5 aylık hamile göbeği işte
saol canım
bu mudur 8 kilo almış kadın göbeği?
kadının o kadar yaygara yaptığı durum bu mu?delikafadulden
anacım ben sana yarım kilo vermiş göbeğimin resmi vereyim doktoruna götür de gözüne sok.
hiç abartmıyorum bundan çok daha büyük benimki, hem de 2,5 hafta gerideyiz senden.yerimseniben
sen hiç moralini bozma canım.
sadece son aylarda nefes problemi çekmemek için dikkatli git o kadar..a.s
kızjulı sen anlatrken bende dobiş bişey bekledım.gayet normal ama fotoshop yapmadıysan tabıkı zemuszemus benımkıde böle bişey sen zayıfmıssın hem anacım
saol canım benimdoktorun yaygarayı kopardığı kilo ve göbek bumuydu???? bence onun gözünde bir problem var... yada menopoza giriyor sıkıntısı var...:mymeka:
canım samimi söylüyorum sakın ama sakın takma tabiki yediklerine dikkat et ama diyet miyet aslaaalmaz:
çok tatlı göbüşünn.... hiçte kocaman falanda değil çok normal...:asigim: maşallah nazar değmesin....
valla julicim 10 numara bi göbek bu haftana göre cok normal,bence dr nin ciddi bi göz problemi varCADIARZU
delfcim maşallah göbüşüne
ayy göbişin çok tatlı canım benim yaaaaaaaa :asigim::asigim:
maşallah
maşallah gönülcüm göbüşüne
büyümüş artık belli oluyor yerimseniben
yalelcim bizimde İstanbul'da 2 hafta sonra akrabamızın yemekli düğünü var
ama düğünde giyeceğim şık bi hamile kıyafetim olmadığından(gerçi normal hamile kıyafetimde yok) düğüne gitmiycemkaydirigubbakcemile3
çünkü millet benim hamile olduğumu biliyo ve gözler benim üstümde olucak, güzel olmak lazım o akşam
valla 1 akşam içinde bi kıyafete dünya para veremem:dilcikar:
o kıyafete vereceğim parayla bebişe bişeyler alırımkaydirigubbakcemile3
eydir yavrim senden naber
kendime cok benzettim :roflol:
bende cok kafama takıyorum bazen öyle laflar duyuyorum kii mafoldumben
biraz gözünüze sokar gibi olmuş ama kusura bakmayın keşke daha uzaktan çekseymişim :)
emineciğim senin göbiş çıkmamışki yoksa benmi göremedim
anneolmak istiyorum maşallah maşallah 41 kere
yalel bebiş amma zayıfsın en iyi sende gözlemliycem :))
sevcanım öperim sizide maşallah
kızlar bu da benim göbüşümkaydirigubbakcemile3 (16+2)
Selamlar ben Elif.Aman nazar değmesin demek istiyorum hepinize.Çok çok güzel göbüşleriniz ve eminim ki içinde de bi o kadar güzel bebüşleriniz var.Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.Çok özeniyorum ama eşim de ben de şuan hazır hissetmiyoruz kendimizi.Bi şuraları gezmek istedim belki şevk gelir, :) Nasıl hazır hissedilir diye. Aman diyim foto da olsa koymasanız mı acaba.Ne bileyim korkarım nazar değmesinden.Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inş.
Annaaammm deryoŞum maŞŞallah damadıma tosun gİbİ olmuŞtÜh anasına ve sıpasına nazar deĞmesİn İnŞ ndk cnm az ye bİraz kızz 4 kİlo 4 ayda Çok deĞİlmİ kızzzzhanİ rabİŞ hİÇ kİlo aldımı sen da alam dİkkat et ama rejİmde yapma sakın
Şaka Şaka boŞver alınan kİlolar zamanlar verİlİr sen hamİŞlİĞİn tadını Çıkar ensarımada İyİ bak
Kızlar maşallah göbüşlerinize
Ben başka bir forumda yöneticilik yapıyorum aynı zamanda sabah birkaç fotoğrafa rastladım orada sizinle de paylaşayım dedim
Hamilelerde son trend :)
hamilede son trend..... :)
İlginç hamile resimleri
İLGİNÇ Hamile resimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?