2010 Ocak annelerinin göbüşleri..

kızjulı sen anlatrken bende dobiş bişey bekledım.gayet normal ama fotoshop yapmadıysan tabıkı zemuszemus benımkıde böle bişey sen zayıfmıssın hem anacım

maşallah juliet kocaman değil bi kere 5 aylık hamile göbeği işte
saol durucum a.s. a.s.
saol canım
üküz doktgor yaa aklıma geldikce sinir oluyom :umursamaz:
hala canımın cektiğini yiyemez oldum

kızjulı sen anlatrken bende dobiş bişey bekledım.gayet normal ama fotoshop yapmadıysan tabıkı zemuszemus benımkıde böle bişey sen zayıfmıssın hem anacım

delikafadulden delikafadulden
yok canım o kadarda zayıf değilim
benim popo var üzerinize afiyet zemuszemus

nerde bende fotoshop yapcak kabiliyet :roflol:

buyrun julinin koca göbüşüü :roflol:

doktorun yaygarayı kopardığı kilo ve göbek bumuydu???? bence onun gözünde bir problem var... yada menopoza giriyor sıkıntısı var...:mymeka:
canım samimi söylüyorum sakın ama sakın takma tabiki yediklerine dikkat et ama diyet miyet aslaaalmaz:
çok tatlı göbüşünn.... hiçte kocaman falanda değil çok normal...:asigim: maşallah nazar değmesin....

Son düzenleme:
valla julicim 10 numara bi göbek bu haftana göre cok normal,bence dr nin ciddi bi göz problemi varCADIARZU

saol canım benim
hadi sizleride görelim artık
tokusturalım göbükleri kaydirigubbakcemile5

valla julicim 10 numara bi göbek bu haftana göre cok normal,bence dr nin ciddi bi göz problemi varCADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cor saol canım Şeniz Şeniz

naniknaniklülülülülülüyerimseniben

Eklentiler

• $IMG00131.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 46
kızlar göbişler süper valla. tosuncuklar iyice büyümeye başlamış. ben de çekince koyarım bakalım var mı bi değişiklik.

aynen ben de öyle düsündüm. pantolonumun belini çıkarttırdım bacım, penye diktirdim bel kısmına.
üstüme de annemin bir buluzunu geçirdim. aslında çok da şık oldu bence :)

eydir yavrim senden naber

kendime cok benzettim :roflol:
bende cok kafama takıyorum bazen öyle laflar duyuyorum kii mafoldumben

ah şkerim ah.. bu kiloları napıcam ben bilemiyorum vallahi. korkuyorum tartılmaktan inanınki..
foto ekleyemiyorum şimdi, telefonumda.. buraya aktaracak kablo yok yanımda. kocaman olduk biz.
anneanne yanında besiye çekildik resmen :) onu da ye, bunu da ye, çok faydalı, ben sana değil torunuma veriyorum... gibi gibi laflarla aldım burda kiloları ben... ahhh ahhhh

biraz gözünüze sokar gibi olmuş ama kusura bakmayın keşke daha uzaktan çekseymişim :)

maşşallah... :)

emineciğim senin göbiş çıkmamışki yoksa benmi göremedim

anneolmak istiyorum maşallah maşallah 41 kere

yalel
bebiş amma zayıfsın en iyi sende gözlemliycem :))

sevcanım öperim sizide maşallah

kızlar bu da benim göbüşümkaydirigubbakcemile3 (16+2)

canım benim, o meleğin varlığını farkedince, her şey bitiyor inan bana.
ben de tereddütteydim.. ''acaba hazır mıyız biz'' gibi endişelerim vardı açıkçası. ama, daha adetim gecikmeden 7-8 gün önce farkettim ben meleğimin içimde olduğunu... o zaman dedimki, tamamdır. ben bu bebeğe hazır olarak yaratılmışım..

kız ebru, sen kız bebiş mi bekliyorsun?
ay maşşallah maşşallah..
ben de kız istiyorum yaaa. haftaya doktora gidicez bakalım, inşallah görürüz cinsiyetini..

buyrun julinin koca göbüşüü :roflol:

maşallah, hiç de koca göbüş falan değil. mükemmel ve harika.
içinde bebişin var, gayet de muhteşem bir göbüş o. yesin teyzesi onu :)

aaaa e pes diyorum ben bunlara.. başka da bişey diyemiyorum.
nedir bu yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…